Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στις 11 απριλίου πετάω ξανα για Βιέννη αλλά η Καλυψώ είναι σχεδόν στο όριο 7-8 κιλά χωρίς το κλουβί. μπορώ να την κάνω να χάσει κανα δυο κιλά μέχρι τις 11? ή είναι πολύ δύσκολο. την έκλεισα είδη για pet in cabin και δεν ξέρω τι να κάνω.

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμενε και για αλλες συμβουλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω συγκεκριμενα να σε βοηθησω αλλα προσπαθω οσο μπορω

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
θα σου προτεινα την Ομπεσιτυ της ρουαγιαλ κανιν σε μικρη ποσοτητα και αφθονο παιχνιδι καθε μερα με το ελεφαντακι που πεταει κρεμασμενο απο καλαμι ψαρεματος για να τρεχει να το πιανει και να πηδαει στον αερα. Εξισου κυνηγητα και κρυφτο. Μια ωρα τη μερα σιγουρα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ασε που μεχρι τις 11 απριλιου ειναι πολυ συντομο το χρονικο διαστημα. Ουτε εμεις δεν χανουμε τοσα σε τοσο διαστημα οταν κανουμε διαιτες. Το βρισκω επικινδυνο αυτο που θες να κανεις.
ruko
Διάσημο μέλος
Σε πρώτη φάση, ζύγισέ την μαζί με το κλουβί για να ξέρεις το ακριβές βάρος και ρώτα την εταιρία. Μπορεί να μην έχουν πρόβλημα για λίγο παραπάνω. Διαφορετικά, θα πρέπει να ταξιδέψει στον ειδικό χώρο. Απλώς, τσέκαρέ το από τώρα, γιατί δεν διαθέτουν όλα τα αεροπλάνα τέτοιο χώρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά η Καλυψώ δεν είναι 7 κιλά. εγώ έκανα λάθος υπολογισμούς. είναι 6 και με το κλουβί φτάνει 7 και κάτι. πήρα και τον αίλουρο που είναι ο κτηνιάτρος μου και μου είπε πως απαγορεύεται να χάσει μέσα σε 1 μήνα πάνω από 25 γραμμάρια γιατί είναι ζώο. αλλά οκ δεν θα της κάνω τίποτα. θα συνεχίσω να την ταίζω κανονικά.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool