Πρέπει να χάσει τουλάχιστον 2 κιλά μέχρι τις 11 Απριλίου...

• Thread starter Thread starter Thea
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Thea

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Καλησπέρα σας παιδιά.
Στις 11 απριλίου πετάω ξανα για Βιέννη αλλά η Καλυψώ είναι σχεδόν στο όριο 7-8 κιλά χωρίς το κλουβί. μπορώ να την κάνω να χάσει κανα δυο κιλά μέχρι τις 11? ή είναι πολύ δύσκολο. την έκλεισα είδη για pet in cabin και δεν ξέρω τι να κάνω.:hmm:
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δεν παρνεις ενα τηλ. στο αεροδρομιο να ρωτησεις.Νομιζω οτι μπορει να χασει κιλα.Ελαττωσε απλα την τροφη της:up:Περιμενε και για αλλες συμβουλες:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο αεροπλάνο ξέρω πως μπορώ να έχω μέχρι 8 κιλά ζωάκι... το θέμα είναι γίνεται να χάσει ή είναι κακό για την υγεία της???

Δεν ξερω σιγουρα αλλα ισως μετραει και η ηλικια της γατας;:hmm:Δεν ξερω συγκεκριμενα να σε βοηθησω αλλα προσπαθω οσο μπορω:happy::redface::)

Ενα κιλο, εναμυσι το πολύ. Αμα χασει πολλα γρηγορα ισως κινδυνευει η υγεια της.

θα σου προτεινα την Ομπεσιτυ της ρουαγιαλ κανιν σε μικρη ποσοτητα και αφθονο παιχνιδι καθε μερα με το ελεφαντακι που πεταει κρεμασμενο απο καλαμι ψαρεματος για να τρεχει να το πιανει και να πηδαει στον αερα. Εξισου κυνηγητα και κρυφτο. Μια ωρα τη μερα σιγουρα

εγω παντως δεν θα αδυνατιζα τον γατο μου για να χωρεσει στην καμπινα. Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο να ρωτησεις; Μπορει να σου επιτρεψουν 1-2 κιλα παραπανω. Ειναι κριμα να μπει η γατουλα σε τετοια διαδικασια μονο και μονο για να την εχεις στην καμπινα. Και στην τελικη ας την βαλουν στο ειδικο μερος που εχουν τις αποσκευες, δεν ειναι μεγαλη η πτηση, ασε που εκει θα ειναι και πιο ανετα. Μιλαμε για 1-2 κιλα σε γατα και οχι σε ανθρωπο, οποτε τα βρισκω πολλα. Μη παιζεις με την υγεια της.

Ασε που μεχρι τις 11 απριλιου ειναι πολυ συντομο το χρονικο διαστημα. Ουτε εμεις δεν χανουμε τοσα σε τοσο διαστημα οταν κανουμε διαιτες. Το βρισκω επικινδυνο αυτο που θες να κανεις.

Συμφωνώ με τη sakura, δύο κιλά είναι πάρα πολλά. Είναι σαν να λες σ' έναν άνθρωπο 80 κιλών να χάσει τα 20 σε λιγότερο από ένα μήνα. Γίνεται;;) Σε πρώτη φάση, ζύγισέ την μαζί με το κλουβί για να ξέρεις το ακριβές βάρος και ρώτα την εταιρία. Μπορεί να μην έχουν πρόβλημα για λίγο παραπάνω. Διαφορετικά, θα πρέπει να ταξιδέψει στον ειδικό χώρο. Απλώς, τσέκαρέ το από τώρα, γιατί δεν διαθέτουν όλα τα αεροπλάνα τέτοιο χώρο.

καλησπέρα σας...
Τελικά η Καλυψώ δεν είναι 7 κιλά. εγώ έκανα λάθος υπολογισμούς. είναι 6 και με το κλουβί φτάνει 7 και κάτι. πήρα και τον αίλουρο που είναι ο κτηνιάτρος μου και μου είπε πως απαγορεύεται να χάσει μέσα σε 1 μήνα πάνω από 25 γραμμάρια γιατί είναι ζώο. αλλά οκ δεν θα της κάνω τίποτα. θα συνεχίσω να την ταίζω κανονικά.

Αχ, μα ςναστατωσες με τους υπολογισμους σου.Πλακα κανω.Πολυ ωραια!Δλδ το προβλημα λυθηκε;

Α, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back