AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ και κανά δυό μέρες ο γάτος μου έπαθε το εξής πρόβλημα:
Το ένα αυτί του έχει πρηστεί και έχει φουσκώσει από τη μέση και πάνω. Πρέπει να είναι οίδημα γιατί έχει ένα μωβ χρώμα (αίμα λογικά εσωτερικά). Από το βάρος του οιδήματος το αυτί έχει μία κλίση προς τα κάτω.
Το πιο πιθανό εγώ να του το τράβηξα καταλάθως περισσότερο.
Αυτό δεν δείχνει να τον έχει επηρρεάσει στη συμπεριφορά του ( τρώει κανονικά παίζει κλπ), αλλά με βάσει σε ψιλοανησυχία δεδομένου του ότι δύο μέρες τώρα δεν υποχωρεί,
αν δεν κάνω λάθος για την ακρίβεια σήμερα μου φαίνεται πως έχει πρηστεί περισσότερο.
Είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχήσει?
Θα υποχωρήσει φυσιολογικά ή θα πρέπει να τον πάω στον κτηνίατρο???
Παρακαλώ τη βοήθεια & τις συμβουλές σας. Ιδιαίτερα αν έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα τον πάρω άμα συνεχιστεί και δεν καλυτερέψει. Αυτό περιμένω να δω αν είναι κάτι που θα φύγει μόνο του ή χρειάζεται ιατρική επέμβαση.
πάντως το πρόβλημα εστιάζεται στο πάνω μέρος του αυτιού. εκεί που μπορεί να το πιάσεις με το χέρι δλδ.
παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει! (isavvas helpppp!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρέπει να ανοιχτεί και να παροχετευτεί το αιμάτωμα. Η πρόγνωση είναι καλή.
ευχαριστώ θερμά για την απάντηση και την πολύτιμη συμβουλή.
από ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να απευθυνθώ στον κτηνίατρο μου.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Lady
Δραστήριο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eύχομαι περαστικά στον ροζούλη Δον![]()
Περαστικούλια στον γατούλη!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
σας ευχαριστεί ο υπναράκος

ladycat
Διάσημο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
από ότι υποψιάζομαι θα χρειαστεί και αυτός αντιβίωση.
ρε γμτ ατυχία πάντως..
ladycat
Διάσημο μέλος
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι σίγουρα όλος ο τραυματισμός είναι στον χόνδρο ("πτερύγιο" όπως το λέτε).
δεν έχει καμία σχέση με το εσωτερικό , αλλά και πάλι έχει γίνει τούμπανο το αυτί και πρέπει να το κοιτάξω.
απλά ήμουνα & είμαι τρελά πιεσμένος αυτήν την περίοδο για αυτό ρώτησα πρώτα μην πάω στο γιατρό άσκοπα.. αλλά από ότι βλέπω χρειάζεται οπότε αναγκαστικά
άντε καληνύχτα.
Ismini
Διάσημο μέλος
quote]
Δηλαδη????!!!!!!!!![]()
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη????!!!!!!!!![]()
όταν με δάγκωσε π.χ μπορεί να του το τράβηξα..
τι άλλο?
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν με δάγκωσε π.χ μπορεί να του το τράβηξα..
τι άλλο?
Μην του ξανατραβήξεις έτσι λοιπόν...
Περαστικά στον ομορφούλη!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ριξε μια ματια εδω Ανδρεα.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλα ρε! Έκανες τέτοιο πράγμα στον Don?

Πόσο δυνατά σε δάγκωνε δηλαδή;
Περαστικά.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
μία εικασία έκανα. μπορεί να μην είναι αυτό που φταίει τελικά. και αυτό να είναι τελικά, λάθη γίνονται. δεν είναι ότι διεκδικώ δάφνες τελειότητας. εξάλλου σας είπα δεν βλέπω να ενοχλείται καθόλου ο Δον(αισθητικά όμως μου φαίνεται κάπως γιατί το ένα είναι πεσμένο)
μίλησα με τον κτηνίατρο(τηλέφωνο) και μου είπε ότι χρειάζεται μία επέμβαση. όχι πως είναι τπτ σοβαρό αλλά να μην τον ενοχλεί και αυτόν το πρήξιμο.
αυτά. ευχαριστώ για τις συμβουλές και φυσικά τον isavvas για τα ταχύτατα αντανακλαστικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool