Προίκα poll

Βαβελόψαρο

Δραστήριο μέλος

Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα.
Disclaimer: Η ερώτηση κ οι απαντήσεις (αν υπάρξουν:redface:) που ακολουθούν δεν σκοπεύουν στη διαφήμιση κανενός μαγαζιού κ οποιαδήποτε αναφορά είναι καθαρά υποκειμενικής κ συμπτωματικής φύσεως.

Αγαπητοί γατόφιλοι,
θα ήθελα να προμηθευτώ μια κλειστή τουαλέτα κ ένα ονυχοδρόμιο για το αναμενόμενο παιδί μου. Προτείνετε μου, παρακαλώ, ένα μαγαζί που να έχει ποικιλία κ συμφέρουσες τιμές. Μένω Καισαριανή, όπως φαίνεται απ'τα στοιχεία μου, αλλά μη σταθείτε απαραιτήτως εκεί. Έχω υπόψη οτι πρέπει να αποφύγω τα πετ σοπ που πουλάνε ζωάκια. Σε δεύτερη φάση, υπάρχει κανένα που να κάνει κ delivery; Μήπως τα κανονίσω κ μου φέρνουν κ την άμμο ενίοτε; Δεν είμαι τεμπέλα:P, έρευνα κάνω από προνοητικότητα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους προθυμοποιηθούν να ασχοληθούν με την (ανίατη:P)περίπτωση μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΔΩ έχει ότι μπορείς να φανταστείς.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διαβάζω..διαβάζω, βλέπω, λιγουρεύομαι, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κανένα κατάστημα τόσο τσαχπίνικο δηλαδή;;;

Δες εδώ για ονυχοδρόμια.

Δεν λέει τίποτα για κλειστές τουαλέτες, αλλά αυτές τις βρίσκεις παντού.;)

Ωραίο! Ευχαριστώ πολύ! :)

Ανακάλυψα κ ένα ελληνικό μαγαζί online. Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη, αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά στο https://www.plus4u.gr/index.php?ScrW=1440&ScrH=900 Έχει της Παναγιάς τα μάτια κ για δίποδα κ για τετράποδα. Πώς τα στέλνουν ακριβώς δεν κατάλαβα, αλλά, αν τελικά παραγγείλω από εκεί, θα ενημερώσω.

Έχει δει κανείς να πουλάνε σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα τσάντες μεταφοράς united pets;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back