Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα.
15-03-09
12:18
Disclaimer: Η ερώτηση κ οι απαντήσεις (αν υπάρξουν
) που ακολουθούν δεν σκοπεύουν στη διαφήμιση κανενός μαγαζιού κ οποιαδήποτε αναφορά είναι καθαρά υποκειμενικής κ συμπτωματικής φύσεως.
Αγαπητοί γατόφιλοι,
θα ήθελα να προμηθευτώ μια κλειστή τουαλέτα κ ένα ονυχοδρόμιο για το αναμενόμενο παιδί μου. Προτείνετε μου, παρακαλώ, ένα μαγαζί που να έχει ποικιλία κ συμφέρουσες τιμές. Μένω Καισαριανή, όπως φαίνεται απ'τα στοιχεία μου, αλλά μη σταθείτε απαραιτήτως εκεί. Έχω υπόψη οτι πρέπει να αποφύγω τα πετ σοπ που πουλάνε ζωάκια. Σε δεύτερη φάση, υπάρχει κανένα που να κάνει κ delivery; Μήπως τα κανονίσω κ μου φέρνουν κ την άμμο ενίοτε; Δεν είμαι τεμπέλα
, έρευνα κάνω από προνοητικότητα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους προθυμοποιηθούν να ασχοληθούν με την (ανίατη
)περίπτωση μου.
) που ακολουθούν δεν σκοπεύουν στη διαφήμιση κανενός μαγαζιού κ οποιαδήποτε αναφορά είναι καθαρά υποκειμενικής κ συμπτωματικής φύσεως.Αγαπητοί γατόφιλοι,
θα ήθελα να προμηθευτώ μια κλειστή τουαλέτα κ ένα ονυχοδρόμιο για το αναμενόμενο παιδί μου. Προτείνετε μου, παρακαλώ, ένα μαγαζί που να έχει ποικιλία κ συμφέρουσες τιμές. Μένω Καισαριανή, όπως φαίνεται απ'τα στοιχεία μου, αλλά μη σταθείτε απαραιτήτως εκεί. Έχω υπόψη οτι πρέπει να αποφύγω τα πετ σοπ που πουλάνε ζωάκια. Σε δεύτερη φάση, υπάρχει κανένα που να κάνει κ delivery; Μήπως τα κανονίσω κ μου φέρνουν κ την άμμο ενίοτε; Δεν είμαι τεμπέλα
, έρευνα κάνω από προνοητικότητα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους προθυμοποιηθούν να ασχοληθούν με την (ανίατη
)περίπτωση μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
15-03-09
12:27
ΕΔΩ έχει ότι μπορείς να φανταστείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα.
15-03-09
13:21
Διαβάζω..διαβάζω, βλέπω, λιγουρεύομαι, αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κανένα κατάστημα τόσο τσαχπίνικο δηλαδή;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
15-03-09
13:29
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
15-03-09
13:36
Ωραίο! Ευχαριστώ πολύ! 

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
15-03-09
23:42
Ανακάλυψα κ ένα ελληνικό μαγαζί online. Δεν ξέρω αν το έχετε υπόψη, αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρίξει μια ματιά στο https://www.plus4u.gr/index.php?ScrW=1440&ScrH=900 Έχει της Παναγιάς τα μάτια κ για δίποδα κ για τετράποδα. Πώς τα στέλνουν ακριβώς δεν κατάλαβα, αλλά, αν τελικά παραγγείλω από εκεί, θα ενημερώσω.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
29-04-09
17:34
Έχει δει κανείς να πουλάνε σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα τσάντες μεταφοράς united pets;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum