Προβληματισμός για στείρωση γάτου

Εμάς ο Βαλεντίνο ο παλιός ο γάτος μας πρίν την στείρωση ήταν λίγο φλούφλης, δηλαδή πχ τον κάνανε μπάλα και τον κατρακοιλούσαν στο πάτωμα με πάσες ο ένας θείος μου στον άλλο.:redface:
Το θέμα είναι ότι του άρεσε τόσο να είναι θύμα που αν τύχενε και κόλλαγε στην μέση σηκωνώταν απο μόνος του και πήγαινε στα χέρια του θείου!!!

Μετά την στείρωση που είχε μεγαλώσει, αφάνησε όλα τα ποντίκια από μια ολόκληρει γειτονιά.Μας τον ζητούσαν για διανυκτέρευση σε σπίτια για να εξοντόσει τα ποντίκια και μερικοί ήταν πρόθημοι και λεφτά να δώσουν(δεν πήραμε ποτέ)
Οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν ΓΑΤΑΡΟΣ, σωστός στρατιώτης:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν Δελτίο Τύπου mogga

Σήμερα κατα στις 6 ευνουχίστηκα.Τώρα δεν έχω να επειδυκνύω όταν με κοιτάν πισώπλατα τις φουσκωμένες μπαλίτσες μου αλλά κάτι εχω πάλι.
Με το που γύρισα σπίτι ήμουν σα να είχα πιεί 6 μπουκάλια ούζο.
Κοιτούσα το άπειρο,άκουγα να με φωνάζουν αλλά δε καταλάβαινα απο που έρχεται η φωνή και πήγα να ουρήσω αλλά όπως όλοι οι μεθυσμένοι τα βλέπουν διπλά ούρησα έξω.:D
Κατα τις 8 έφυγε ο συγκάτοικος μου και όταν γύρισε πριν λίγο (1) με βρήκε στην πολυθρόνα μου να τον φωνάζω και να θέλω χάδια.
Με χάιδευε κανένα 5λεπτο και δεν αντιδρούσα.Τρόμαξε και υπέθεσα ότι "χάλασα".
Αρχισε να με τσιγκλάει και να με πειράζει την κοιλιά και αμέσως του απέδειξα ότι οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται.
Του έφαγα το χέρι με σκληρές δαγκωματιές.
Σηκώθηκα,έφαγα και λίγο αλλά τα καπάκια ακομη δεν τα κυνηγάω.
:up::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον είναι ορμονικό... όταν δεν έχει όρεξη να κυνηγήσει γυναίκες, να παλέψει, και να τσακωθεί.. "μουροχαυλιάζουνε"...

Μα και πριν στο σπίτι δεν έβλεπα θηλυκά για να κυνηγήσει αλλά πάλεβε και τσακωνόταν με τα χέρια μου.
Αρα γι αυτούς τους λόγους δε νομίζω να παχύνει.

Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά για τον Mogga.
:)

Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που εμφανίζονται οι επιπτώσεις της στείρωσης;
Γιατί ο mogga σήμερα είχε στύση!! :|:D

:blink: για αυτό δεν ξέρω, δεν τον ψάχνω τον γατούλι μου και τόσο πολύ:redface:, αλλά έχω ακούσει διάφορα από άλλους που παίζει να είναι και ράδιο αρβήλα βέβαια... ότι και καλά κχμ κχμ μπορούν.... αλλά πυροβολούν άσφαιρα:redface:

Μετά την στείρωση, οι ορμόνες της γάτας και του γάτου χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να φύγουν. Από ένα 24ωρο μέχρι μία εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό λοιπόν! :)
Πάντως ο δικός μου, μετά από την στείρωση, δεν έχει "ψεκάσει" ούτε μία φορά!

Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που εμφανίζονται οι επιπτώσεις της στείρωσης;
Γιατί ο mogga σήμερα είχε στύση!! :|:D

Αγαπητέ φίλε.....:)

Όντως οι ορμόνες δεν φεύγουν αμέσως... ειδικά αν ειναι μεγάλος σε ηλικία μπορεί και να ψεκάσει..... σιγά σιγά θα του φύγει....;)

Τώρα αν εννοείς στύση, την περίπτωση να πλένει ο κακομοίρης την ευαίσθητη περιοχή του... απλά ΔΕΝ ειναι στύση με την ανθρώπινη έννοια.....:up::up::up:

Απλά το εμφανίζει, για να διευκολύνει την περιποίηση....:redface::redface::rolleyes:

:blink: για αυτό δεν ξέρω, δεν τον ψάχνω τον γατούλι μου και τόσο πολύ:redface:, αλλά έχω ακούσει διάφορα από άλλους που παίζει να είναι και ράδιο αρβήλα βέβαια... ότι και καλά κχμ κχμ μπορούν.... αλλά πυροβολούν άσφαιρα:redface:
:lol::lol::lol::lol::lol:!Να σε κάλα με έκανες και γέλασα!:lol:

Χαίρομε που πήγαν όλα καλά!!!:)

καλημερα!!!μιας που μιλατε στειρωσεις να κανω κ εγω μια ερωτηση ή καλυτερα ενα προβληματισμο να θεσω. Τον αρσενικο γαστουλι μου (ozzy τον λενε ) τον στειρωσα μεγαλο, 3 χρονων περιπου κ ακομα 2 χρονια μετα κηνυγαει τη θυληκια μου γατουλα (percy) οταν ειναι εκεινη σεοιστρο, τη δαγκωνει απο το σβερκο κτλ. Αυτο ειναι φυσιολογικο τοσο καιρο μετα?

καλημερα!!!μιας που μιλατε στειρωσεις να κανω κ εγω μια ερωτηση ή καλυτερα ενα προβληματισμο να θεσω. Τον αρσενικο γαστουλι μου (ozzy τον λενε ) τον στειρωσα μεγαλο, 3 χρονων περιπου κ ακομα 2 χρονια μετα κηνυγαει τη θυληκια μου γατουλα (percy) οταν ειναι εκεινη σεοιστρο, τη δαγκωνει απο το σβερκο κτλ. Αυτο ειναι φυσιολογικο τοσο καιρο μετα?

3 χρονών... ήταν ολόκληρος άνδρακλας... πιθανών να είχε ζευγαρώσει και κανονικά.....:hmm::hmm:, να είχε ψεκάσει κλπ κλπ... Οπότε πιθανών.. να θυμάτε την κίνηση... και να του έχει μείνει η συνήθεια...:/::/:

Ε και τι πειράζει που είναι σεξουάλλας;:P:)

Γενικα ειναι πολυ ησυχος αλλα οταν αρπαζει τη περσουλα απο το λαιμο φοβαμαι μην τη πνιξει!!! ειναι σχεδον διπλασιος απο αυτην. Τον στειρωσα αργα γιατι ηταν αδεσποτος. τον ειχε υιοθετησει ολη η πολυκατοικια μας κ κοιμοταν στις σκαλες εξω απο το δαιμερισμα μου. Κυριως εγω τον φριντιζα κυριως κ τελικα μερτα απο αρκετα ατυχηματα, ενα κυνοδοντα που αφαιρεσαμε αποφασισα να τον παρω σπιτι μαζι με την αλλη μου γατα που ειναι 1 χρονο μεγαλυτερη..καταλαβαινετε τι τραβηξαμε μεχρι να βρουμε το τροπο να συμβιωνουμε ολοι μαζι!!!

Αυτό που λες συμβαίνει μόνο όταν είναι σε οίστρο η Percy; Αν ναι, συμφωνώ με τη julia ότι είναι κατάλοιπο της παλιάς του συμπεριφοράς. Το ζευγάρωμα στις γάτες είναι αρκετά άγριο, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κίνδυνος να την τραυματίσει. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να στείρωνες και τη γατούλα σου, όχι μόνο για να μειωθούν αυτά τα φαινόμενα, αλλά και επειδή κινδυνεύει να πάθει πυομήτρα αν έχει οίστρο και δεν ζευγαρώνει.

Μαλωνουν ακομα λιγο (οχι οπως στην αρχη που τους ειχα αναγκαστικα σε χωριστα δωματια 1 ολοκληρο χρονο!) κυριως οταν ειναι σε οιστρο ομως την δαγκωνει πολυ. Μου το ειπε κ ο γιατρος να τη στειρωσω αλλα ειναι ηδη 6 χρονων κ φοβαμαι πολυ την εγχειρηση κ την αναισθησια!!! παρα πολυ ομως μην μου παθει κατι κδεν το παιρνω αποφαση

Δεν είναι και τόσο μεγάλη... άσε που μπορεί να την σώσεις από καμία πυομυτρία αλλά και καρκίνο... πέρα απο την ταλαιπωρία του οίστρου, της γέννας κλπ κλπ.

Μην το φοβάσαι.... θα την σώσεις την γατούλα...:)

Ναι αυτο ειναι το σωστο. θα το κανονισω λογικα απο σεπτεμβριο. Η περσουλα ειναι ιδια με το γκρι το γατακι στη φωτογραφια σου!!!

Ναι αυτο ειναι το σωστο. θα το κανονισω λογικα απο σεπτεμβριο. Η περσουλα ειναι ιδια με το γκρι το γατακι στη φωτογραφια σου!!!

Δεν είναι τίποτα πραγματικά... αν θες διάβασε και το άρθρο γαι την στείρωση , δεξιά βλέπεις τα περιεχόμενα και διαλέγεις... :cool::)

https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/

η στειρωμενη γατουλα μου κινδυνευει να φυγει???

καλησπερα. ηθελα να ρωτησω η στειρωμενη γατουλα μου κινδυνευει να φυγει αν την παρω μαζι στις διακοπες?
θα ειαμστε σε ενα φιλικο σπιτι που εχει αυλή, λέτε να φυγει?
η να την δει κανενας και να την παρει?
στο σπιτι που μενουμε την αφηνουμε να βγαινει στον κηπο και γυρναει το βραδυ μονη της.
να τησ βαλω κανενα εμφυτευμα για να την εντοπισω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back