ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Το θέμα είναι ότι του άρεσε τόσο να είναι θύμα που αν τύχενε και κόλλαγε στην μέση σηκωνώταν απο μόνος του και πήγαινε στα χέρια του θείου!!!
Μετά την στείρωση που είχε μεγαλώσει, αφάνησε όλα τα ποντίκια από μια ολόκληρει γειτονιά.Μας τον ζητούσαν για διανυκτέρευση σε σπίτια για να εξοντόσει τα ποντίκια και μερικοί ήταν πρόθημοι και λεφτά να δώσουν(δεν πήραμε ποτέ)
Οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν ΓΑΤΑΡΟΣ, σωστός στρατιώτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα κατα στις 6 ευνουχίστηκα.Τώρα δεν έχω να επειδυκνύω όταν με κοιτάν πισώπλατα τις φουσκωμένες μπαλίτσες μου αλλά κάτι εχω πάλι.
Με το που γύρισα σπίτι ήμουν σα να είχα πιεί 6 μπουκάλια ούζο.
Κοιτούσα το άπειρο,άκουγα να με φωνάζουν αλλά δε καταλάβαινα απο που έρχεται η φωνή και πήγα να ουρήσω αλλά όπως όλοι οι μεθυσμένοι τα βλέπουν διπλά ούρησα έξω.

Κατα τις 8 έφυγε ο συγκάτοικος μου και όταν γύρισε πριν λίγο (1) με βρήκε στην πολυθρόνα μου να τον φωνάζω και να θέλω χάδια.
Με χάιδευε κανένα 5λεπτο και δεν αντιδρούσα.Τρόμαξε και υπέθεσα ότι "χάλασα".
Αρχισε να με τσιγκλάει και να με πειράζει την κοιλιά και αμέσως του απέδειξα ότι οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται.
Του έφαγα το χέρι με σκληρές δαγκωματιές.
Σηκώθηκα,έφαγα και λίγο αλλά τα καπάκια ακομη δεν τα κυνηγάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον είναι ορμονικό... όταν δεν έχει όρεξη να κυνηγήσει γυναίκες, να παλέψει, και να τσακωθεί.. "μουροχαυλιάζουνε"...
Μα και πριν στο σπίτι δεν έβλεπα θηλυκά για να κυνηγήσει αλλά πάλεβε και τσακωνόταν με τα χέρια μου.
Αρα γι αυτούς τους λόγους δε νομίζω να παχύνει.
prince
Διάσημο μέλος

Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Γιατί ο mogga σήμερα είχε στύση!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
για αυτό δεν ξέρω, δεν τον ψάχνω τον γατούλι μου και τόσο πολύ
, αλλά έχω ακούσει διάφορα από άλλους που παίζει να είναι και ράδιο αρβήλα βέβαια... ότι και καλά κχμ κχμ μπορούν.... αλλά πυροβολούν άσφαιρα
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Πάντως ο δικός μου, μετά από την στείρωση, δεν έχει "ψεκάσει" ούτε μία φορά!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο που εμφανίζονται οι επιπτώσεις της στείρωσης;
Γιατί ο mogga σήμερα είχε στύση!!![]()
Αγαπητέ φίλε.....

Όντως οι ορμόνες δεν φεύγουν αμέσως... ειδικά αν ειναι μεγάλος σε ηλικία μπορεί και να ψεκάσει..... σιγά σιγά θα του φύγει....

Τώρα αν εννοείς στύση, την περίπτωση να πλένει ο κακομοίρης την ευαίσθητη περιοχή του... απλά ΔΕΝ ειναι στύση με την ανθρώπινη έννοια.....

Απλά το εμφανίζει, για να διευκολύνει την περιποίηση....

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
για αυτό δεν ξέρω, δεν τον ψάχνω τον γατούλι μου και τόσο πολύ
, αλλά έχω ακούσει διάφορα από άλλους που παίζει να είναι και ράδιο αρβήλα βέβαια... ότι και καλά κχμ κχμ μπορούν.... αλλά πυροβολούν άσφαιρα
![]()

!Να σε κάλα με έκανες και γέλασα!
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα!!!μιας που μιλατε στειρωσεις να κανω κ εγω μια ερωτηση ή καλυτερα ενα προβληματισμο να θεσω. Τον αρσενικο γαστουλι μου (ozzy τον λενε ) τον στειρωσα μεγαλο, 3 χρονων περιπου κ ακομα 2 χρονια μετα κηνυγαει τη θυληκια μου γατουλα (percy) οταν ειναι εκεινη σεοιστρο, τη δαγκωνει απο το σβερκο κτλ. Αυτο ειναι φυσιολογικο τοσο καιρο μετα?
3 χρονών... ήταν ολόκληρος άνδρακλας... πιθανών να είχε ζευγαρώσει και κανονικά.....

, να είχε ψεκάσει κλπ κλπ... Οπότε πιθανών.. να θυμάτε την κίνηση... και να του έχει μείνει η συνήθεια...

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Ε και τι πειράζει που είναι σεξουάλλας;καλημερα!!!μιας που μιλατε στειρωσεις να κανω κ εγω μια ερωτηση ή καλυτερα ενα προβληματισμο να θεσω. Τον αρσενικο γαστουλι μου (ozzy τον λενε ) τον στειρωσα μεγαλο, 3 χρονων περιπου κ ακομα 2 χρονια μετα κηνυγαει τη θυληκια μου γατουλα (percy) οταν ειναι εκεινη σεοιστρο, τη δαγκωνει απο το σβερκο κτλ. Αυτο ειναι φυσιολογικο τοσο καιρο μετα?

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
despinap78
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μην το φοβάσαι.... θα την σώσεις την γατούλα...

despinap78
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι αυτο ειναι το σωστο. θα το κανονισω λογικα απο σεπτεμβριο. Η περσουλα ειναι ιδια με το γκρι το γατακι στη φωτογραφια σου!!!
Δεν είναι τίποτα πραγματικά... αν θες διάβασε και το άρθρο γαι την στείρωση , δεξιά βλέπεις τα περιεχόμενα και διαλέγεις...

https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα. ηθελα να ρωτησω η στειρωμενη γατουλα μου κινδυνευει να φυγει αν την παρω μαζι στις διακοπες?
θα ειαμστε σε ενα φιλικο σπιτι που εχει αυλή, λέτε να φυγει?
η να την δει κανενας και να την παρει?
στο σπιτι που μενουμε την αφηνουμε να βγαινει στον κηπο και γυρναει το βραδυ μονη της.
να τησ βαλω κανενα εμφυτευμα για να την εντοπισω?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool