Προβολή τρίτου βλεφάρου

Έγκαιρη διάγνωση σ' αυτή την περίπτωση σημαίνει και σίγουρη θεραπεία... μια χαρά μου ακούγονται όλα.. γρήγορα να επανέλθει ο κούκλος εύχομαι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρίτο βλέφαρο

Παιδιά,ο μικρός μου γάτος ο Χάρης έχει παρουσιάσει τρίτο βλέφαρο πρέπει να ανησυχώ και αν όχι τι πρέπει να κάνω?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλές φορές η προβολή τρίτου βλεφάρου μπορεί να σχετίζεται με κάποιο πρόβλημα υγείας της γάτας.
Θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να τον πήγαινες αύριο στον κτηνίατρο ώστε να δει τι συμβαίνει και να σου πει τι πρέπει να κάνεις.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον μικρό σου! :)

Καλησπέρα.Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθειά σας.Σήμερα το μεσημέρι γυρίζοντας από την δουλειά βρήκα την γατούλα μου πολύ ανόρεχτη.Δεν μου έκανε χαρές ,δεν νιαούριζε και γενικά είναι πολύ υποτονική.Πρόσεξα ότι δεν είχε φάει και νερό δεν είχε πιει καθόλου.Της έδωσα λίγη κονσέρβα που την λατρεύει έφαγε λίγο και ξαφνικά έφυγε σαν κάτι να την ενοχλούσε .Επίσης εμφάνισε στο μάτι της τη λεγόμενη μεμβράνη.Το πρωί την άφησα μια χαρά.Τώρα είναι ανήσυχη και αραιά και πού νιαουρίζει πονεμένα.Επειδη αυτές τις μέρες βάψαμε τις μπαλκονόπορτες υπάρχει ενδεχόμενο η μυρωδιά να της προκάλεσε κάποιο πρόβλημα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατρό άμεσα! παρτον τηλ τώρα και πήγαινε αύριο πρωί, το ζώο σου δεν είναι καλά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα σας, Ξαφνικα και ενω ηταν μια χαρα ολη μερα χθες...αργα το απογευμα παρουσιασε και στα 2 ματακια του ο Smokey μας προβολη τριτου βλεφαρου.Ηταν υποτονικος και κοιμοταν συνεχεια. Το πρωι σημερα ...ενω αλλες φορες ερχεται να ζητησει φαι και να μας κανει πουρπουρια ...δεν εκανε τιποτα...τον βρηκα να καθεται διπλα στο πιατακι με το φαγητο του.Τον πηρα αγκαλια και πουρπουρισε λιγο.Νομιζω οτι κανει κατι τρεμουλιασματα.Τα ματακια του ανοιγουν καποιες στιγμες κανονικα οταν εστιαζει καπου αλλα μετα συντομα επανερχεται το τριτο βλεφαρο.Τον περασμενο μηνα περασαμε δυσκολα μια και ειχε πυρετο για πολλες μερες 42.Ειχε καποια εξαρθρωσει στην λεκανη του ...η οποια εχει δεσει τωρα. Θα τον παω σε 2 ωρες στον γιατρο αλλα εχω πραγματικα στεναχωρεθει.Πανω που εγινε καλα ..παλι τα ιδια. Εξετασεις για Aids και λευκαιμια εχει κανει και ηταν καθαρες.Δεν βγαινει καθολου εξω.Το μονο ισως κακο να ειναι πως η κορη μου ειναι λιγο αγαρμπη μαζι του. Αποπαρασιτωση εσωτερικη εκανε πριν 1 μηνα με μισο drontal. Eιναι 5 μηνων. Προχθες εχω την εντυπωσει οτι πρεπει να εφαγε μυρμιγκια.....να ειναι αυτο ???? Επισης κατι αλλο που εχω προσεξει και ο γιατρος δεν εχει δωσει την απαραιτητη προσοχη ειναι το εξης. Πριν 1 μηνα και ενω ειχαμε το προβλημα με τον πυρετο και την εξαρθρωση.....στα 2 του ποδια απο κατω οχι στο σημειο που ειναι τα πατουσακια..αλλα πιο ψηλα παρουσιαστηκαν 2 κενα στρογγυλα αλλα και στα 2 ποδια συμμετρικα στο ιδιο σημειο.Αρα δεν ανυσυχησαμε. Στο ενα ποδαρακι ομως το σημειο αυτο ηταν λιγο ερυθρο. Χωρις να εχει υγρο η κατι αλλο. Σημερα μετα παο ενα μηνα στο ενα ποδαρακι το κενο εκλεισε αλλα στο αλλο η ερυθροτητα παραμενει , ειναι ελαφρια πρισμενο το σημειο αυτο σαν να εσει κατι μεσα....και πανω απο την ερυθροτητα υπαρχει μια ξηρη μεβρανη σαν ξεφλουδισμα ας πουμε........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back