Προβολή τρίτου βλεφάρου

ααα καταλαβα...να το εχω στο νου μου τοτε και εγω μηπως δω κατι τετοιο...ευχαριστω!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα brightlight!
ευτυχώς της πέρασε αυτό με τα ματάκια!που και που βέβαια όταν είναι κουρασμένη ή εκνευρισμένη και χαλαρώνει εμφανίζεται πάλι αλλά όχι συνεχώς όπως πρίν αλλά για μια-δύο ώρες.Τελικά από ότι κατάλαβα παρά τις εξετάσεις κτλ πρέπει να είναι ψυχολογικό (γιατί μου είναι και λίγο νευρικούλα!!!) πάντως αν ο γιατρός εξέτασε τα ματάκια της και δεν βρήκε κάποιο πρόβλημα (από ότι κατάλαβα μπορείς να δεις αν έχει εγκεφαλικό πρόβλημα από τα μάτια!!!) δεν θα έχει τίποτα απλά θα είναι από την κούραση κτλ!ελπίζω να βοήθησα!Καλό απόγευμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α!και κάνε αποπαρασίτωση σωστά ανα τρίμηνο κτλ... ο πιθανότερος λόγος της προβολής σύμφωνα με τους γιατρούς είναι τα εσωτερικά παράσιτα!

Καλημερα,σας ευχαριστω για την βοηθεια! aretha μου ο γατουλης ειναι αρκετα καλα σε γενικες γραμμες,παιζει ,τρωει παει κανονικα στην αμμο του,βεβαια με την ζεστη εχει επιρεαστει αρκετα η συμπεριφορα ολων.
Το καλο ειναι οτι απο εχθες το βραδυ ,βλεπω τα ματακια του καπως καλυτερα,(περισσοτερη ωρα ανοιχτα) ελπιζω κι εγω να συνερθει ο φοβιτσιαρης μου συντομα!!
aelin μου ειμαστε οκ με αποπαρασιτωση τους δινω dronal και τους βαζω αμπουλες stronghold ,πρεπει να καλυπτονται με αυτα :)

3o βλεφαρο

εδω και 2 μερουλες η μια μου γατουλα εχει παρουσιασει 3ο βλεφαρο... δεν κανει εμετουσ δεν κανει διαρρεια δεν εχει τσιμπλες... πηρα σημερα τον γιατρο και μου ειπε αμα συνεχισει και αυριο να την παω να την δει... στεναχωριεμαι που την βλεπω ετσι... ευχομαι αν μην ειναι κατι σοβαρο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικα καναμε ψιλοδιαρεια (οχι πολυ απλα οταν παει τουαλετα κανει υδαρη διαρεια περιπου 2 - 3 φορεσ την μερα απο χτεσ) ο γιατρουλης μας υποπτευεται γαστρεντεριτιδα... μου ειπε να την αφησω νυστικη απο χτεσ για να τησ κανει σημερα θεραπεια. Μολις εχω νεωτερα θα σασ ξαναγραψω! κατα τα αλλα δεν δειχνει σημαδια κοπωσησ..εκτοσ απο τα ματακια που ειναι ναι μεν λιγο καλυτερα απο την ημερα που το πρωτοεμφανισε αλλα εχει ακομα λιγο προβολη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά σας να είναι.:)

μολις γυρισαμε απο τον γιατρο..πηραμε ειδικη τροφουλα για τισ επομενεσ μερεσ και μασ εκανε μια αντιβιωσουλα...
ευχομαι με αυτα να συνελθει και δεν θελω να σκεφτομαι το ενδεχομενο να ειναι κατι αλλο!!! αλλιωσ θα κανουμε εξετασουλεσ...
ουφ...

Περαστικουλια σας
Ελπιζω να πανε ολα καλα:)

:clapup:ευχαριστουμε για τα περαστικουλια:clapup:
καλο σαββατοκυριακο ευχομαι σε ολους!!!:D

Απ' ότι ξέρω το τρίτο βλέφαρο περνάει εν τέλει και από μόνο του..

μακαρι να μασ φυγει..προσ το παρων σταματησε απο την παρασκευη η διαρεια αλλα το βλεφαρο επιμενει ειναι ναι μεν καλυτερα αλλα επιμενει..ο γιατροσ μου ειπε την παρασκευη μηπωσ τησ κανουμε κι αλλη αντιβιωση την δευτερα..θα τον παρω αυριο τηλ..να δουμε πως θα συνεχισουμε!

εχω μια απορια λιγο ασχετη, οταν το ματακι της γατας κανει τζιμπλες συνεχως τι παει να πει? θα τον παω αυριο στο γιατρο αλλα δεν μπορω να περιμενω θα ηθελα την γνωμη σας.

ξαναπηγαμε χτες στον γιατρο και μασ εκανε αλλη μια αντιβιωσουλα...ειδε ξανα τα ματια τησ και τησ πηρε παλι θερμοκρασια...
την βρησκει ηγιεστατη και μου ειπε πωσ και εξετασεισ αιματοσ να κανουμε απο την στιγμη που δεν εχει παρουσιασει τπτ δεν θα βρουμε και τπτ...
το ιδιο ειχε γινει και μετα την στειρωση που παρολο που το γατι δεν ετρωγε δεν επιενε και εγω πιστευα πωσ δεν θα την χασω..επανηλθε ως δια μαγειασ παλι και οι αιματολογικεσ και οι βιοχημικεσ δεν ειχαν δειξει κανενα προβλημα... μου ειπε πως μαλλον αυτη η γατα εχει ψυχοσωματικα (δεν αμφιβαλλω καθολου). ισως λεει εχει επιρεαστει απο τον ερχομο του κουταβιου. η αληθεια ειναι πως πριν κανα 2 εβδομαδεσ εγινε κι ενα συμβαν...
ειχανε μπει και οι 2 γατουλεσ σε μαι χαρτοσακουλα και παιζανε και πηγε το κουταβακι μασ και εκανε επιθεση (παιζωντασ παντα) και με το συμπαθειο χεστηκαν πανω τουσ και οι 2!!!! τι να πω...την αφηνουμε ετσι προσ το παρων και αν παρουσιασει κατι το ξανασυζηταμε...κατα τα αλλα ειναι μια χαρα..λειωνει στο παραθυρο και κοιταει τα πουλεια ολη μερα!!!

εχω μια απορια λιγο ασχετη, οταν το ματακι της γατας κανει τζιμπλες συνεχως τι παει να πει? θα τον παω αυριο στο γιατρο αλλα δεν μπορω να περιμενω θα ηθελα την γνωμη σας.
Συνήθως είναι τραχεΪτιδα, θέλει αντιβίωση! Να πάτε στον κτηνίατρο, θα σας πει τι φάρμακα χρειάζονται! Μπορεί να είναι χλαμύδια, αλλεργίες ή κάτι άλλο! Πρέπει οπωσδήποτε ο γιατρός να τη δει, να κάνει διάγνωση και να δώσει την κατάλληλη αγωγή!

και η ιστορία μας συνεχίζεται!!! η μια μου γατουλα που ειχε παρουσιασει το προβλημα με την προβολη και την διαρεια εχει γινει εντελωσ καλα... απο την παρασκυεη αρρωστησε και η αλλη..τα ιδια συμπτωματα συν εμετοσ... πραγμα που μαλλον σημαινει οτι η μια κολλησε την αλλη και πωσ ειναι ιωση - γαστρεντεριτιδα... το απογευμα παλι στον γιατρο για αντιβιωση... εχουμε κανει το κτηνιατριο 2ο σπιτι μασ!!!

Ωχ μωρε...περαστικα σας...
Θα περιμενουμε νεα σας:)

Ναι, είναι γαστρεντερίτιδα, τό ΄χουμε πάθει κι εμείς! Προσοχή, γιατί από γατί σε γατί μπορεί να περάσει από πολύ ελαφριά έως πολύ σοβαρά με προβλήματα διαρκείας!!

γεια σε ολους σας ειμαι καινουργια ακομη δεν εχω αποκτισει γατακι.... λογο τον αποτελεσματων στα μαθιματα :rtfm::rtfm: αλλα 15 ιουνιου θα αποκτισω ευτιχως που εμαθα κατι και για αυτο το 3ο βλεφαρο να ξερω για το μελοντικο μου γατακι ( αμα παθενε κατι τετιο το γατακι μου θα ειχα πεθανει γενικα ερωτευομαι τα ζωα μου:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:)

το γατακι πρεπει να ειναι 4-5 μηνων
07082011010.jpg

απο οτι διαβασα και στις σελιδες δεν ειναι κατι ανησυχητικο και περναει απο μονο του ε?
δεν υπαρχει περιπτωση τυφλωσης και τα λοιπα ε? :redface:
παντως λογω ηλικιας το γατακι ειναι πολυ ζωηρο...
μπορει να παιζει 1-2 ωρες με την μητερα της ή ακομη και μονο του εξω στην αυλη ενω εγω το βλεπω!
και τρωει(μην σας πω περισσοτερο απο την μητερα της και μετα της ριχνει και λιγο γαλα :P )
και δεν μπορω να πω οτι κοιμαται περισσοτερες ωρες απο πριν παρουσιασει το προβλημα
το μεσημερακι δεν ξερω λογω και της ζεστης ολο κοιμαται!
αλλα ειπαμε , ειναι και ζωηρουλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back