kollaster
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρεται . Σήμερα όταν γύρισα σπίτι παρατήρησα ότι η γάτα μου , ( 8-9 μηνών θηλύκια ) , έχει στις άκρες των ματιών της μια μεμβράνη σχεδόν διάφανη που καλύπτει περίπου το 1/3 του ματιού της. Η γάτα είναι πολύ πιο χαδιάρα σήμερα και φοβάμαι ότι υποφέρει ή νιώθει ανασφάλεια. Έλειπα για 2 μέρες και την φρόντιζε η μητέρα μου η οποία από ότι μου είπε δεν παρατήρησε τίποτα το περίεργο.
Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να συμβένει ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
loucretia
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι εμβολιασμενη;
Εχει κανονικη ορεξη;
Εχει πυρετο;
Παρατηρησε την και πηγαινε στον κτηνιατρο αν επιμενει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kollaster
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το τριτο βλεφαρο ειναι ενδειξη οτι δεν παει κατι καλα.Θα σε συμβουλευα,ειδικα αφου ειναι ανεμβολιαστο το ζωο,να την πας στον κτηνιατρο για να δει τι τρεχει.
loucretia
Νεοφερμένο μέλος
Το μονο που μπορει να βοηθησει ειναι αμπουλες με φυσιολογικο ορο, (οπως αυτες που βαζουν στα μωρα) ωστε αν εχει μπει σκονη να καθαρισει.
Αν επιμενει και αυριο, να την πας στον κτηνιατρο.
Βρε μηπως επαιζε στον υπολογιστη οσο εσυ ελειπες; (χαχα, χιουμορ κανω!)
aretha
Περιβόητο μέλος
Το εμφανές τρίτο βλέφαρο όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα οφθαλμολογικό πρόβλημα. Είναι ένδειξη προβλήματος υγείας, γενικά. Επομένως, πρέπει οπωσδήποτε η γατούλα να ελεγχθεί από κτηνίατρο.
Περαστικά!
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γατούλης μου σήμερα έχει περίεργα ματάκια. Ο φυσικός υμένας που έχουν τα γατάκια στην εσωτερική γωνία του ματιού τους έχει μεγαλώσει ...ανησυχώ. Δεν φαίνεται να πονάει καθόλου αλλά έχω φρικουλιάσει. Όποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό ασ μου πει...ευχαριστώ
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η κτηνίατρος που την εξέτασε, μου είπε όταν είδε τα μάτια της, ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό ταλαιπωρίας του ζώου.
Σε εμένα είναι φυσικό, αφού την βρήκα αδέσποτη. Είχε και ιωσούλα ( ακόμη δεν έχει περάσει τελείως).
Για εσένα δεν ξέρω τι να σου πω, για το που ταλαιπωρήθηκε.

stellak
Διάσημο μέλος
Άντε, όλα να πάνε καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

θελει παρεουλα και αυτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
((γιατί αν του βάλεις τίποτα με κορτιζόνη, ενω δεν πρέπει, θα το χάσει το μάτι)!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Αν δεν υπάρχει και κανένα άλλο πρόβλημα στα ματάκια (τσίμπλες, κοκκίνισμα, πρήξιμο, οποιοσδήποτε ερεθισμός), δεν νομίζω ότι ο καθαρισμός (με χαμομήλι ή ορό ή οτιδήποτε άλλο) προσφέρει τίποτα. Ούτε τα κολλύρια βέβαια.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να πω ότι δεν φαίνεται να έχει αλλάξει προς το παρόν η συμπεριφορά του, κυνηγάει την μικρή
και τρώει και παίζει όπως πάντα...
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικούλια του και κράτα μας ενήμερους..
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

!!! το πρωι και μενα ειχε στο ενα ματακι καφε τσιμπλα ..της την εβγαλα κατα τα αλλα ομως δε βλεπω κατι αλλο ανησυχητικό δεν ειναι πρησμένο ή κατι αλλο !!!

φαινεται απο καπου αλλου αν εχει κατι στο ματακι?

aretha
Περιβόητο μέλος
Μια τσιμπλούλα πότε πότε (και μάλιστα ξερή) δεν σημαίνει τίποτα!
ria23
Διάσημο μέλος
Ρία, μην τρελαίνεσαι, δεν είναι και τίποτα φοβερό να έχει λίγη τσιμπλίτσα. Πιο ανησυχητικό είναι αν δεις πολλές και υγρές εκκρίσεις, αν το ματάκι είναι μισόκλειστο ή πρησμένο, αν το τρίτο βλέφαρο είναι κόκκινο κ.λπ.
Μια τσιμπλούλα πότε πότε (και μάλιστα ξερή) δεν σημαίνει τίποτα!
ευχαριστω !!!!!!

ειχα τρελαθει να την ψαχνω την κακομοιρα το πρωι!!!!! τοσο που νευριασε και πηγε για υπνο αμεσως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool