Προκλητική απάντηση

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
Μετα απο την αναρτηση αφισσας καταγγελιας για τις φολλες στη γειτονια μας που σκωτωσε 10 γατες πηραμε μια προκλητικη απαντηση στο ε-μαιλ του thessalonikicatgroup. Date: sun, 22 feb 2009 12:02:33 +0000
> from: ******
> subject: kataγγελια φολασ-δηλητηριου
> to: thessalonikicagroup@hotmail. Com
>
> συγγαρητηρια για το φειγ βολαν.
> 1)ειναι ευκολο να γραφει κανεις επιστολες.
> 2)θα σας λαμβαναμε σοβαρα υπ'οψην αν ψεκαζατε εσες με το σπρεί η το πιπερι τα σημεια που δεν μας αρεσει να πηγαινουν οι γατες.
> 3)αν μας καθαριζατε τα αυτοκινητα και τις πυλωτες απο τα γατοκουραδα.
> 4)αν καθαριζατε τα σκοπιδια απο τις σακουλες απορριματων που σκιζουν οι γατες και τα πετουν εξω απο τους καδους.
> 5)αν αγαπατε τοσο πολυ τα αδεσποτα κρατειστε τα σπιτι σας για λογους δημοσιας υγειας.
> 6) απο φουμαρα χορτασαμε!!!
>
Σας παρακαλω να βομβαρδισετε με ε-μαιλ τον θρασυτατο του οποιου την επιστολη θα συμπαριλαβω και στη μηνυση που καταθετω αυτες τις μερες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μετα απο την αναρτηση αφισσας καταγγελιας για τις φολλες στη γειτονια μας που σκωτωσε 10 γατες πηραμε μια προκλητικη απαντηση στο ε-μαιλ του thessalonikicatgroup. Date: sun, 22 feb 2009 12:02:33 +0000
> from: ******
> subject: kataγγελια φολασ-δηλητηριου
> to: thessalonikicagroup@hotmail. Com
>
> συγγαρητηρια για το φειγ βολαν.
> 1)ειναι ευκολο να γραφει κανεις επιστολες.
> 2)θα σας λαμβαναμε σοβαρα υπ'οψην αν ψεκαζατε εσες με το σπρεί η το πιπερι τα σημεια που δεν μας αρεσει να πηγαινουν οι γατες.
> 3)αν μας καθαριζατε τα αυτοκινητα και τις πυλωτες απο τα γατοκουραδα.
> 4)αν καθαριζατε τα σκοπιδια απο τις σακουλες απορριματων που σκιζουν οι γατες και τα πετουν εξω απο τους καδους.
> 5)αν αγαπατε τοσο πολυ τα αδεσποτα κρατειστε τα σπιτι σας για λογους δημοσιας υγειας.
> 6) απο φουμαρα χορτασαμε!!!
>
Σας παρακαλω να βομβαρδισετε με ε-μαιλ τον θρασυτατο του οποιου την επιστολη θα συμπαριλαβω και στη μηνυση που καταθετω αυτες τις μερες.

Καλημερα και καλή εβδομάδα.
Διαβάζοντας τον...6άλογο του παραλόγου, έκανα τους εξής απλους συνειρμούς.
Μήπως το ποδαράκι της Χαράς, "λέρωσε" με αίματα, τριχες κλπ καποιο αυτοκίνητο ενώ δεν έπρεπε;
Σκέφτηκα τα 100άδες αυτοκίνητα που κάνουν συχνά-πυκνά "λούτσα" στη λάσπη τους πεζούς που δεν έχουν την φοβερή τύχη να κινούνται στους δρόμους με κάποιο δικό τους αυτοκίνητο..
Σκέφτηκα τους εκπληκτικούς αυτούς "συναθρώπους" που πετούν τα σκουπίδια τους εκτος κάδων...
Αλήθεια μήπως θα έπρεπε να βάλει κανείς πιπέρι και στα σημεία που κάθονται οι άστεγοι αν ενοχλεί την "ευαίσθητη" ψυχή των όσων έγραψαν αυτα που διαβάσαμε ή ίσως και την αισθητική τους ακόμα;
Είναι γεγονός πως αυτοι οι άνθρωποι που δεν εχουν στεγη και τροφή, δεν μπορούν και να πλένονται τακτικά εκτος κι αν τους πλενει το αυτοκινιτιστικο λασπόλουτρο...οπότε μήπως αποτελούν κι αυτοι κινδυνο για τη δημόσια υγεία; Τι θα μας προτειναν να κανουμε για αυτους τους ανθρωπους άραγε...; Η μήπως τους συγκαταλέγουν κι αυτους στα ζώα;

Απο φούμαρα ναι έχουμε όντως χορτάσει.

Ναι επιστολές -ιδιως υβριστικού περιεχομένου- ειναι πολύ εύκολο να γράψει κανεις αφού δεν απαιτείται κανένα επίπεδο...

Και τέλος... Ναι, γελάσαμε ΚΑΙ σήμερα...

ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ.
Τι θα έλεγες σήμερα Ερρύκο για όλα αυτα άραγε....;

Φιλια και καλημέρα και πάλι.
Το να αγνοεις την ύπαρξη και τα λεχθέντα τετοιων "ανθρωπων" νομίζω ειναι οτι καλύτερο, σε αντιθετη περίπτωση τους δίνεις αξία. Αυτη ειναι η δική μου συλλογιστική παιδιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με όλο το σεβασμό, το να ζητάτε να βομβαρδίσουμε ένα email με μηνύματα, βασιζόμενοι σε τίποτε περισσότερο από τα όσα ισχυρίζεται ένας άγνωστος σε ένα forum που έχει να κάνει με γάτες, είναι κατά τη γνώμη μου λάθος.

Συμφωνώ μαζί σας ότι όντως είναι θρασύτατο το email, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να προκύψει μήνυση...

Όσο για τις φόλες, μπράβο που βάλατε αφίσες, στην ουσία είναι το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς απέναντι στους ηλίθιους που τις ρίχνουν...

Ο Κος **** από ότι φαίνεται είναι πολύ παστρικός στο σπίτι του και όλη η βρωμιά εκτός σπιτιού τον ενοχλεί. Επειδή οι γατούλες δεν είναι οι μόνες που βρωμίζουν το πάρκινγκ του ή το πολυτελές του αυτοκίνητο αλλά έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να καθαρίζει που και που εγώ θα ήθελα να τον ρωτήσω τις βρώμικες ψυχές πως τις καθαρίζουν. Ας μας δώσει συμβουλές καθαριότητας:hmm:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ

Η μηνυση ειναι εναντιον αλλου συγκεκριμενου προσωπου. Αλλα ο εισαγγελεας μπορει να καλεσει για καταθεση και τον θρασυτατο που θυματοποιει τις γατες για δευτερη φορα. Τα ηθελαν οι γατες και τις δηλητιριασαν. Πηγαιναν γυρευοντας και μεις που τις ταιζαμε και τις στειρωναμε πρεπει να πληρωσουμε τα ρεστα.

mathew κατανοω τον πονο σου αλλα το μαιλ στο εστειλα για να το συμπεριλαβεις στη νομικη διαδικασια θα σε παρακαλουσα νατο αποσυρεις απο εδω γιατι ειναι ενα προσωπικο μαιλ που σταλθηκε στη γατοομαδα και στο εστειλα μηπως σου φανει χρησιμο στη νομικη διαδικασια

Παρακαλω τους μοντς να σβησουν τα προσωπικα στοιχεια

Τι να πεί κανείς! Οι πράξεις μας δείχνουν και τον πολιτισμό μας! Η συμμετοχή μας στα κοινά, η συνανατροφή μας με άλλους ανθρώπους, μας βοηθούν, πιστεύω, να αισθανόμαστε άνθρωποι με όλη τη σημασία της λέξης. Να αγαπάμε τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, τα ζώα, να αγαπάμε τη ΖΩΗ. Αν μείνουμε στο μικρόκοσμό μας, θα αγαπάμε το αυτοκινητάκι μας, το διαμερισματάκι μας, και αλοίμονο σ' αυτόν που θα μας το λερώσει.....
'Ετσι είναι.......

Εγώ θα ήθελα να ήταν αυτός
στη θέση των αδέσποτων γατών
να καταλάβενε τι είναι
να πεινας και να μην έχεις να φας,
τι είναι να διξάς και να έχει μόνο λασπόνερο για να πιείς,
τι είναι να κρυώνεις μια χειμωνιάτικη νύχτα,
τι είναι να ζητάς αγάπη και να πέρνεις μίσως,
τι είναι να σε σκοτώνουν.

Εγώ θα σχολιάσω το 3 & 4.
:confused:Εμείς που έχουμε μαζέψει κάτω στην πυλωτή 2-3 αδέσποτα, γιατί δεν έχουμε βρει ποτέ γατοκούραδα?
Είναι πολύ καθαρά τα καημένα. Δε λερώνουν, πάντα θάβουν τα κακάκια τους.
Μήπως τα μπέρδεψε με σκυλοκακά?
Το μόνο μείον που θα μπορούσε να βρεί κανείς είναι οτι κουρνιάζουν στα ζεστά καπώ των αυτοκινήτων και μας γεμίζουν πατουσόνια. Προσωπικά, δε με ενοχλεί. Άσε που λατρεύω να βλέπω πατουσάκια που έχουν γλυστρίσει στο παρμπρίζ μου!:lol:
Μια φορά, ένας θρασύτατος γατούλης είχε θρονιαστεί στην κουκούλα μιας χρυσής cabrio Porche που παρκάρει ένας κυριούλης κάτω. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

Τον χαλάει που σκίζουν τις σακούλες (σωστό).
Μεγάλε, πέτα τη σακούλα μέσα στον κάδο, κλείσε και το καπάκι και τα γατιά δε θα κάνουν επιδρομή.

Και εν πάσει περιπτώσει, είναι αυτός λόγος να τα σκοτώσεις τα καημένα τα ζωντανά?

Άλλος ένας ενημερωμένος πολίτης...:down:

:confused:Εμείς που έχουμε μαζέψει κάτω στην πυλωτή 2-3 αδέσποτα, γιατί δεν έχουμε βρει ποτέ γατοκούραδα?

Το μόνο μείον που θα μπορούσε να βρεί κανείς είναι οτι κουρνιάζουν στα ζεστά καπώ των αυτοκινήτων και μας γεμίζουν πατουσόνια. Προσωπικά, δε με ενοχλεί. Άσε που λατρεύω να βλέπω πατουσάκια που έχουν γλυστρίσει στο παρμπρίζ μου!:lol:
Μια φορά, ένας θρασύτατος γατούλης είχε θρονιαστεί στην κουκούλα μιας χρυσής cabrio Porche που παρκάρει ένας κυριούλης κάτω. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

Μεγάλε, πέτα τη σακούλα μέσα στον κάδο, κλείσε και το καπάκι και τα γατιά δε θα κάνουν επιδρομή.

Και εν πάσει περιπτώσει, είναι αυτός λόγος να τα σκοτώσεις τα καημένα τα ζωντανά?
Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για τα βρωμερά αυτα αποβράσματα της κοινωνίας των ανθρώπων!!! :down:Γιατι έτσι σκέφτονται δυστυχώς μόνον οι άνθρωποι. Τα υπέροχα ζώα ποτέ δεν εβλαψαν κανέναν. Και αν κάποια στιγμή το έκαναν, ήταν για να αμυνθουν στον κίνδυνο, παρά τη θέληση τους.
Αλλα μήπως πραγματι το.. ανδρίκελο αυτο μπέρδεψε τα κακα με των σκύλων ή ακόμη και με των ανθρώπων, γιατι δεν είναι λίγοι αυτοι που χ$%#^ουν στις γωνίες των δρόμων ή καλλίτερα κάτι κυράτσες "καθώς πρέπει" ενώ περπατουν στους δρόμους με τα παιδάκια τους, 'οταν αυτα κατουριουνται ή θέλουν να κάνουν τα κακα τους, στο λεπτο (επειδη συχαίνονται τις τουαλέτες των καταστημάτων -γιατι ειναι πολύ καθαρές-και φοβουνται τα μικρόβια για τα παιδάκια τους) ξεβρακώνουν τα παιδιά τους και τους υποδεικνύουν να κάνουν την ανάγκη τους στα πεζοδρόμια ή και στα παρκάκια ???? Το έχω δει επανειλημένως. Και έλεος. Κι εγώ εχω 3 παιδιά και υπήρξαν μικρά κι αυτά. ΠΟΤΕ δεν το διαννοήθηκα κάτι τέτοιο! Αντιθέτως υπήρχαν κυράτσες που συχαίνονταν να βλέπουν το σκυλάκι μου να κάνει τα κακα του και να τα μαζεύω εγω μπροστά τους, αλλα το άλλο λεπτο να κάνει το παιδι τους μπροστά μου τα κακα του και να τα αφήνουν στην άκρη του πεζοδρομίου. ΑΙΣΧΟΣ.:down:

Κι εμενα δεν με ενοχλει, αντιθέτως με χαροποιεί να βλέπω πατουσάκια γατουλας στα τζάμια και στο καπο του αυτοκινήτου μου, ακόμη και στην φρεσκοσφουγγαρισμένη είσοδο της πολυκατοικίας μας!
:up:

Δεν έχουμε να πούμε τίποτα για τα βρωμερά αυτα αποβράσματα της κοινωνίας των ανθρώπων!!! :down:Γιατι έτσι σκέφτονται δυστυχώς μόνον οι άνθρωποι. Τα υπέροχα ζώα ποτέ δεν εβλαψαν κανέναν. Και αν κάποια στιγμή το έκαναν, ήταν για να αμυνθουν στον κίνδυνο, παρά τη θέληση τους.
Αλλα μήπως πραγματι το.. ανδρίκελο αυτο μπέρδεψε τα κακα με των σκύλων ή ακόμη και με των ανθρώπων, γιατι δεν είναι λίγοι αυτοι που χ$%#^ουν στις γωνίες των δρόμων ή καλλίτερα κάτι κυράτσες "καθώς πρέπει" ενώ περπατουν στους δρόμους με τα παιδάκια τους, 'οταν αυτα κατουριουνται ή θέλουν να κάνουν τα κακα τους, στο λεπτο (επειδη συχαίνονται τις τουαλέτες των καταστημάτων -γιατι ειναι πολύ καθαρές-και φοβουνται τα μικρόβια για τα παιδάκια τους) ξεβρακώνουν τα παιδιά τους και τους υποδεικνύουν να κάνουν την ανάγκη τους στα πεζοδρόμια ή και στα παρκάκια ???? Το έχω δει επανειλημένως. Και έλεος. Κι εγώ εχω 3 παιδιά και υπήρξαν μικρά κι αυτά. ΠΟΤΕ δεν το διαννοήθηκα κάτι τέτοιο! Αντιθέτως υπήρχαν κυράτσες που συχαίνονταν να βλέπουν το σκυλάκι μου να κάνει τα κακα του και να τα μαζεύω εγω μπροστά τους, αλλα το άλλο λεπτο να κάνει το παιδι τους μπροστά μου τα κακα του και να τα αφήνουν στην άκρη του πεζοδρομίου. ΑΙΣΧΟΣ.:down:

Κι εμενα δεν με ενοχλει, αντιθέτως με χαροποιεί να βλέπω πατουσάκια γατουλας στα τζάμια και στο καπο του αυτοκινήτου μου, ακόμη και στην φρεσκοσφουγγαρισμένη είσοδο της πολυκατοικίας μας!:up:

Πέστε τα χρυσόστομες:up:

Δημόσια απολογία

Ζητησα να αφαιρεθει το μηνυμα μου με θεμα προκλητικη απαντηση που δημοσιευσα επειδη μου ζητηθηκε απο το thessalonikicatgroup το οποιο δημοσια ευχαριστω και για την υποστηρηξη του. Ευχαριστω και ολους εσας που με τροφοδοτησατε με τοσο ενδιαφερουσες αποψεις.

mathew, τα στοιχεία του αποστολέα του αρχικού μέιλ αφαιρέθηκαν. Κατά τ' άλλα, δεν βλέπω το λόγο να διαγραφεί ή να κλείσει μια συζήτηση που έχει ενδιαφέρον.
Ωστόσο, θα σου ζητήσω να μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί στη γλώσσα του ίντερνετ είναι σαν να φωνάζεις.:)

Ο κάθε γελοίος που όταν τον πίασει κατούρημα την βγάζει και κατουράει στις πυλωτές και σε όποιον τοίχο βρει μροστά του δεν τους ενοχλεί? Μήπως αυτό δεν είναι εστία μικροβίων και αηδία? Αμαν πια μπούχτισα με τις αηδίες και την καφρίλα του κόσμου:down:

Παιδιά lol χαλαρώστε λιγάκι... Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο οι γάτες να κάνουν την ανάγκη τους στο παρτέρι του άλλου... Ξέρω, επειδή πολλές φορές οι δικές μου κάνουν επιδρομή στις ζαρντινιέρες και είναι :sick:. Άσε που καταστρέφουν και τα λουλούδια...

Το ότι οι άνθρωποι πολλές φορές είναι πιο αηδιαστικοί δεν σημαίνει ότι το να σου λερώνουν οι γάτες είναι ευχάριστο... Μην εθελοτυφλούμε!

Φυσικά δεν είναι λόγος αυτός για να ρίξει κανείς φόλα!!! Πάντως μην τρελαινόμαστε, καλές οι γατούλες αλλά μερικές φορές όντως λερώνουν εκεί που δεν πρέπει :Ρ

Το θέμα είναι ότι μπορείς να πεις στον κύριο που παραπονιέται ότι του λερώνουν παρτέρια/γλάστρες/ζαρντινιέρες ότι μπορεί να βάλει αραιό διχτάκι πάνω από το χώμα και να λύσει το πρόβλημά του. Ή αν είναι γλάστρα, με μαλακό χώμα, να βάλει οδοντογλυφίδες να στέκονται όρθιες στην επιφάνειά της και οι γάτες δεν θα την πειράξουν.

Για όλα υπάρχει λύση, δεν είναι ανάγκη να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με τον πιο απόλυτο τρόπο.

Παιδιά lol χαλαρώστε λιγάκι... Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο οι γάτες να κάνουν την ανάγκη τους στο παρτέρι του άλλου... Ξέρω, επειδή πολλές φορές οι δικές μου κάνουν επιδρομή στις ζαρντινιέρες και είναι :sick:. Άσε που καταστρέφουν και τα λουλούδια...

Το ότι οι άνθρωποι πολλές φορές είναι πιο αηδιαστικοί δεν σημαίνει ότι το να σου λερώνουν οι γάτες είναι ευχάριστο... Μην εθελοτυφλούμε!

Φυσικά δεν είναι λόγος αυτός για να ρίξει κανείς φόλα!!! Πάντως μην τρελαινόμαστε, καλές οι γατούλες αλλά μερικές φορές όντως λερώνουν εκεί που δεν πρέπει :Ρ

Το θέμα είναι ότι μπορείς να πεις στον κύριο που παραπονιέται ότι του λερώνουν παρτέρια/γλάστρες/ζαρντινιέρες ότι μπορεί να βάλει αραιό διχτάκι πάνω από το χώμα και να λύσει το πρόβλημά του. Ή αν είναι γλάστρα, με μαλακό χώμα, να βάλει οδοντογλυφίδες να στέκονται όρθιες στην επιφάνειά της και οι γάτες δεν θα την πειράξουν.

Για όλα υπάρχει λύση, δεν είναι ανάγκη να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με τον πιο απόλυτο τρόπο.

Σιγουρα υπάρχουν λύσεις, το θέμα ειναι πόσο διατεθιμένος ειναι να τις δει καποιος. Κι οσο για το συγκεκριμένο, δε νομιζω πως ο άνθρωπος αυτός ζήτησε να του προτείνουμε καποια λύση....
Μάλλον να επιτιθεται τον ειδαμε συνεπως όλα τα υπολοιπα ειναι απλώς "αντανακλαστικά" ...
Προσωπικά προτιμώ να αγνοώ τέτοιου ειδους ξεσπάσματα θεωρώντας τα ως "μη φυσιολογικά"... κι ας μην ξεχνάμε πως η συμπεριφορά του καθενός τον αυτοπροσδιορίζει. Οτι κι αν πουμε εμεις ειναι απλώς περιττό...
ΖΗΤΩ τα αδεσποτάκια που αγαπάμε!
ας μη χαλιόμαστε για τύπους που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ...

Ρε τι καθεστε κ ασχοληστε με το κ.....!Ας μου δωσει καποιος την διευθυνση του κ ας παω φυλακη!Το αυτοκινητακι του αγαπαει οσο τιποτα ε?Αμα κατεβει κ το δει στην κατασταση που φερνει τα αμοιρα τα ζωα θα τον πονεσει.Αυτοι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν!Μονο με το ιδιο νομισμα μονο με τον φοβο κ αντιποινα.Τα λογια κ τα φειγ βολαν δεν φερνουν αποτελεσμα!

Ο κάθε γελοίος που όταν τον πίασει κατούρημα την βγάζει και κατουράει στις πυλωτές και σε όποιον τοίχο βρει μροστά του δεν τους ενοχλεί? Μήπως αυτό δεν είναι εστία μικροβίων και αηδία? Αμαν πια μπούχτισα με τις αηδίες και την καφρίλα του κόσμου:down:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! :up:
Ησουν πολύ περιγραφική Πηνελόπη μου!:up:
:up:

Ρε τι καθεστε κ ασχοληστε με το κ.....!Ας μου δωσει καποιος την διευθυνση του κ ας παω φυλακη!Το αυτοκινητακι του αγαπαει οσο τιποτα ε?Αμα κατεβει κ το δει στην κατασταση που φερνει τα αμοιρα τα ζωα θα τον πονεσει.Αυτοι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν!Μονο με το ιδιο νομισμα μονο με τον φοβο κ αντιποινα.Τα λογια κ τα φειγ βολαν δεν φερνουν αποτελεσμα!
ΟΛΕΕΕΕ ΖΗΤΩΩΩ Καλα τα λες!!!:up:
Αλήθεια βλέποντας το αβάταρ σου νόμιζα πως βλέπω τον Τίμυ μου!! Μοιάζουν καταπληκτικά σαν να είναι δίδυμα!!!! :)Να το χαιρεσαι το κουκλάκι σου!!!:up:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! :up:
Ησουν πολύ περιγραφική Πηνελόπη μου!:up::up:

ΟΛΕΕΕΕ ΖΗΤΩΩΩ Καλα τα λες!!!:up:
Αλήθεια βλέποντας το αβάταρ σου νόμιζα πως βλέπω τον Τίμυ μου!! Μοιάζουν καταπληκτικά σαν να είναι δίδυμα!!!! :)Να το χαιρεσαι το κουκλάκι σου!!!:up:
Ευχαριστω πολυ κι εσυ να χαιρεσαι τα γατουλακια σου!Μοιαζουνε πολυ οντως!Εχω φοβερη αδυναμια στις μαυροασπρες γατες!(εχουν και ροζ μυτουλα)!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back