kounelaki
Περιβόητο μέλος
Nαι ειμαι σε χωριοναι...δεν ηθελα επιπλωμενο!!και σε ισογειο θα φοβομουν αλλα φαινεται καλη περιοχη αυτη που βρισκεσαι εσυ...
και στο συγκροτοιμα οπου μενω δε μπορει ευκολα να μπει καποιος μεσα χωρις να τον δουνε!Επισης απο πανω μου μενουν τα πεθερικα του ιδιοκτητη,μια γιαγια και ενας παππους.Ολοι ειναι γνωστοι και δε νομιζω να ερχοταν καποιος να κλεψει εναν φοιτητη εκτος κι αν ηθελε να κλεψει τα γατακια του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
δοκιμασε να δεις αν μπαινουν σιτες στα παραθυρα ίσως σε βοηθισει εμεις εχουμε βαλει πορτα με σίτα κ δεν υπάρχει πρόβλημα οταν μπαινοβγαινουμε κλείνει αυτόματα (με το ελασμα της πόρτας δλδ) στοιχιζει λίγο ακριβα αλλα θα έχεις το κεφαλι σου ίσυχο.Οσο αφορα το αφορα την μικρή ανισιχία που είχες για το αν θα δεχόντουσαν να φυλοξενίσεις γατακι στο διαμέρισμα να ξέρεις κ για το μέλλον αν σου χρειαστει ποτε ο νομος 3170/2003 επιτρεπει μέχρι 2 ζώα σε κάθε διαμέρισμα![]()
ναι..τον ξερω τον νομο απλα αν ο αλλος δεν θελει να στο νοικιασει το σπιτι με ζωο δεν μπορεις να του βαλεις το μαχαιρι στο λαιμο...

ευτυχως με αυτο το θεμα ολα καλα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα μου βολευτηκες βλεπω ε;
ναι δωρα μου!μια χαρα!τωρα τρεχω για επιπλα κι αυτα..χθες ημουν αλεξανδρουπολη για τη διαγραφη και μετα θεσσαλονικη ικεα μεχρι τις 9 το βραδυ..δεν φανταζεσαι κουραση..τωρα φευγω για λαρισα....

chpapa68
Νεοφερμένο μέλος
Για σας,
Χαίρομαι που υπάρχει ένας χώρος για μας τους γατόβιους, γραφώ γιατί έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, έχω έναν γάτο 6,5 χρονών ο οποίος έχει γεννηθεί στο σπίτι μου, τον έχω εμβολιασμένο και στειρωμένο, μένω σε ισόγειο και βγαίνει λίγο έξω στην αυλή όταν είμαι σπίτι,(όταν λείπω τον κλείνω μέσα έχει και άμμο). Το πρόβλημα μου είναι ότι πρέπει να μετακομίσω σε άλλο σπίτι που κληρονόμησα το οποίο είναι 2ος όροφος, τι πρέπει να κάνω να προσαρμοστεί ο γάτος; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία… ??
Κάθε συμβουλή χρήσιμη...
Χρήστος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλημέρα και καλωσορίσατε!!!
Νομίζω πως δεν θα έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα. Αφού ο γατούλης έβγαινε για λίγο και μετά έμενε μαζί σας, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Εγώ έφερα γατούλα ενήλικη 3 χρονών σπίτι και προσαρμόστηκε μια χαρά!!! απλά να προσέξετε το μπαλκόνι....εμείς δεν το έχουμε κλείσει αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν βλέπω να υπάρχει θέμα....αυτό μόνο θα έλεγα. Κατά τα άλλα πιστεύω αν του πάρετε και ένα ονυχοδρόμιο ψηλό να αγναντεύει θα περνάει όμορφα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηρθε η ωρα επιτελους να μετακομισω και να επιστρεψω επαρχια,αλλα μπηκα και σε σκεψεις ταυτοχρονα και προβληματιστικα.
δηλαδη..εδω στην αθηνα ειχαμε κουζινα με πορτα και την κλειναμε και ησυχαζαμε.μαλιστα την κλειδωναμε κιολας γιατι ηταν συρομενη και την ανοιγε..
εκει που παω ομως ειναι ενιαιο το σκηνικο κουζινα-καθιστικο και με την εμπειρια μου φανταζομαι θα εχω περιπετειες.
ας πουμε οποτε ξεχνουσαμε την πορτα ανοιχτη βαραγε βολτες στον παγκο,ανοιγε το σκουπιδοτενεκε,ανεβαινε πανω στην κουζινα,εφαγε το λαδι απο το τηγανι 2 φορες,χαλαει το χαρτι κουζινας το κανει χαρτοπολεμο,προσπαθουσε ν ανοιξει τα ντουλαπια και γενικα της εβγαινε απο μεσα της ο σατανας..
τι να κανω τωρα?
αναστρεφεται αυτη συμπεριφορα?
γιατι γενικα τα πρωτα της χρονια τα ειχε ζησει σε ημιαγρια κατασταση που την ειχαμε σα φοιτητες και εμενε σε 3 σπιτια και μπαινοβγαινε απο τα συρομενα παραθυρα,που ειχε μαθει να ανοιγει,οπου ηθελε και εκανε οτι να ναι γενικοτερα.αλλα που μυαλο τοτε για εκπαιδευση...
ειδικα με τη συγκατοικιση θα ειναι "προβλημα" σκεφτομαι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Φίλε Τσοςμή δεν νομίζω να έχεις τα προβλήματα που φαντάζεσαι. Η γατούλα σου έχει μεγαλώσει από τότε και λογικά θα είναι πιο ήρεμη, χώρια που δεν είναι πια σε ημιάγρια κατάσταση όπως τότε.ηρθε η ωρα επιτελους να μετακομισω και να επιστρεψω επαρχια,αλλα μπηκα και σε σκεψεις ταυτοχρονα και προβληματιστικα.
δηλαδη..εδω στην αθηνα ειχαμε κουζινα με πορτα και την κλειναμε και ησυχαζαμε.μαλιστα την κλειδωναμε κιολας γιατι ηταν συρομενη και την ανοιγε..
εκει που παω ομως ειναι ενιαιο το σκηνικο κουζινα-καθιστικο και με την εμπειρια μου φανταζομαι θα εχω περιπετειες.
ας πουμε οποτε ξεχνουσαμε την πορτα ανοιχτη βαραγε βολτες στον παγκο,ανοιγε το σκουπιδοτενεκε,ανεβαινε πανω στην κουζινα,εφαγε το λαδι απο το τηγανι 2 φορες,χαλαει το χαρτι κουζινας το κανει χαρτοπολεμο,προσπαθουσε ν ανοιξει τα ντουλαπια και γενικα της εβγαινε απο μεσα της ο σατανας..
τι να κανω τωρα?
αναστρεφεται αυτη συμπεριφορα?
γιατι γενικα τα πρωτα της χρονια τα ειχε ζησει σε ημιαγρια κατασταση που την ειχαμε σα φοιτητες και εμενε σε 3 σπιτια και μπαινοβγαινε απο τα συρομενα παραθυρα,που ειχε μαθει να ανοιγει,οπου ηθελε και εκανε οτι να ναι γενικοτερα.αλλα που μυαλο τοτε για εκπαιδευση...
ειδικα με τη συγκατοικιση θα ειναι "προβλημα" σκεφτομαι...
Πάντως όπως και να' χει βλέποντας και κάνοντας θα το πας. ΄Οποτε εμφανίζεται κάποια περίεργη συμπεριφορά θα την μελετάς και θα την αντιμετωπίζεις. Το να προβλέψει κανείς την αντίδραση μιας γάτας είναι δύσκολο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Catification
https://www.amazon.co.uk/Catificati...qid=1464837372&sr=1-4&keywords=jackson+galaxy
και
Catify to Satisfy
https://www.amazon.co.uk/Catify-Sat...qid=1464837421&sr=1-3&keywords=jackson+galaxy
που παρέχουν λύσεις σε προβλήματα συμπεριφοράς μέσα από την προσαργμογή του σπιτικού περιβάλλοντος που είναι και λειτουργικά αλλά και αισθητικά όμορφα. Τα έχω πάρει και τα δύο και περιμένω το τρίτο!

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω να γραψω μηνες εδω.. ελπιζω να ειστε ολοι και ολες καλα!

Στο ψητο... εχω απο τον ιουνιο υιοθετησει εναν γατουλη. Οσο μεγαλωνει, ζωηρευει ολο και περισσοτερο..επειδη το εχω αποκλειστικα μεσα στο σπιτι, δεν εχει ιδιαιτερη επαφη με αλλες γατες, ενω δειχνει να την αποζηταει. Οποτε βλεπει απο τα παραθυρα αλλες γατες, "κλαιει" και το πλησιαζω κοντα τους αλλα ολες ή φοβουνται ή απομακρυνονται αφου μυριστουν

Να το αφησω εξω φοβαμαι (παρεμπιπτοντως, εχω σπιτι με κηπο και σιδερενιες πορτες γυρω-γυρω, αλλα μια γατα φευγει για πλακα, αν την αφησεις εκει), οποτε το βγαζω καθε μερα βολτα στον κηπο και στα περιχωρα, αγκαλια παντα για να μην τρεξει και το χασω.
Κανω καλα;
Μηπως να το αφησω με επιβλεψη, να τρεξει, να εκτονωθει και να γνωρισει αλλες γατες; φοβαμαι μη το χασω οπως ειχα χασει το πρωτο αρσενικο μου..
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η γνώμη μου είναι οτι άριστα πράττεις που δεν αφήνεις το γατούλη ελεύθερο.

Λογικό βέβαια να έχει περιέργεια για το τι γίνεται "εκεί έξω"θέλοντας να ανοίξει τους ορίζοντές του , αφού βρίσκεται στην "παιδική" γατική ηλικία και με τη ζωηράδα του να βρίσκεται στο απώγειό της.
Όμως όταν πρόκειται για την ασφάλειά του, σαφώς είναι προτιμότερη η εντός ορίων δραστηριότητα. Όσο για την περίσσεια ενέργειά του, μπορεί κάλλιστα να εκτονωθεί με παιχνίδια εντός σπιτιού.
Ιδανικά (και αν υπάρχει η δυνατότητα) με την απόκτηση ενός επιπλέον γατο-ζουζουνιού στην ίδια ηλικία
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ολο το τζαμπο εχω αγορασει. (ντρεπομαι)
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου!

Οσον αφορα το ερωτημα σου,ουτε κατα διαννοια εξω καλη μου φιλη.Κινδυνευει απο παρα πολλα.Αμαξια,φολες,ανωμαλους..αρρωστιες(πολυ βασικο αυτο διοτι θα ερχεται σε επαφη με αλλες γατες που μπορει να νοσουν απο θανατηφορες ασθενειες) κλπ.
Ειναι σιγουρο οτι θα το συνηθισει ολο αυτο.Μονο την αγαπη σου και την φροντιδα σου χρειαζεται!
Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε το ζουζουνι σου.Με φωτο...βιδεο κλπ και να μας λετε τα νεα σας!

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ντροπη μου αφορα το μαγαζι, οχι το γεγονος οτι εχω ψωνισει απειρα πραγματα, αλλα μετα παμε σε αλλη συζητηση..χαχααχα
Ο γαταρος ειναι αυτος που εχω στο αβαταρ.
Σιγουρα, προτεραιοτητα μου ειναι η ακεραιοτητα του. Απλα θλιβομαι που δεν μπορω να το κοινωνικοποιησω ευκολα και που απ ο,τι φαινεται δεν εχει παρει βασικα μαθηματα απο τη μανουλιτσα του (η οποια δεν ξερω καν ποια ειναι, μονο του το βρηκα, να κλαιει)..
Ελπιζω κι εγω σ αυτο, οτι θα συνηθισει, γιατι μεχρι στιγμης το μονο που χει μεινει ανεπαφο απο το περασμα του, ειναι το ταβανι! Και κυριολεκτω!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σιγουρα καλη μου,προτεραιοτητα σου ειναι το ζουζουνι σου.
Και ναι,αδεσποτακια που δεν εχουν παιξει με την μανουλα τους,με τα αδελφακια τους κλπ..σαφως δεν εχουν κοινονικοποιηθει.
Ετσι ηταν και ο μπουκακος μου.Οπως τα λες.Μονο το ταβανι ηταν ανεπαφο..

Που να δεις οταν πηγαιναμε κτηνιατρο τι γινοταν! Πηρα ειδικο κλουβι για αγρια ζωα παρακαλω,για να μπορουμε να του κανουμε εμβολια κλπ.
Σου ευχομαι τα καλυτερα για την αγαπουλα σου! Θα ηρεμισει παντως..ετσι ειναι οταν ειναι νεαρα.
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να χαιρεστε τα δικα σας!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Του μονάκριβού σου, που σταμάτησε να κλαίει, έκλεψε την καρδιά σου κι αναστατώνει το σύμπαν

Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ηταν οταν το βρηκα:
στο μεταξυ, στις αρχες, οσο το επιανα απο το σβερκο οπως η μαμα του, καθοταν ΣΟΥΖΑ παιδια, οταν λεμε σουζα, σουζα, παραδινοταν στη "μοιρα" του! χαχαχα!
ετσι ειναι τωρα:
video εχω απλα ειναι μεγαλα και θελουν φορτωμα για ωρα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα δε που πήρε τα πάνω του και ξεθάρρεψε..ποιός το πιάνει!

Να χαίρεσαι την παρέα του και να το καμαρώνεις για πολλά πολλά χρόνια

Μπορείς αν θες, να φτιάξεις κι ένα θέμα δικό του, ξεχωριστό, να μας τον συστήσεις με το όνοματάκι του και να μπορούμε να τον απολαμβάνουμε σε πολλές ακόμα όμορφες φωτογραφίες που θα πρωταγωνιστεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool