Προσοχή στις πόρτες!!!

Ismini

Διάσημο μέλος

Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
Λοιπόν για εμάς που έχουμε γατούλες μέσα στο σπίτι έχω να δώσω μια συμβουλή: Να στερεώνουμε καλά τις πόρτες!
Ενα από τα ατυχήματα που είναι δυνατό να συμβούν μέσα στο σπίτι είναι να κλείσει μια πόρτα ξαφνικά και δυνατά κι εκείνη την ώρα να τύχει να περναει από εκεί η γατούλα.

Εμένα δυστυχώς μου έχει γίνει μάθημα έπειτα από πάθημα:( .
Ο αδελφός μου στο πατρικό μας είχε αφήσει πόρτα και παράθυρα ανοιχτα.
Ο καίσαρας ο οποίος έπαιζε κυνηγητό με τη Ρόζα έτυχε την ώρα που έκλεινε με φόρα η πόρτα να περνάει από εκεί.
Έτσι κόπηκε η ουρά του στην άκρη (ευτυχώς ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να πάθει). Ακολούθησαν σκηνές πανικού και αλοφροσύνης.
Τον πήγαμε στο γιατρό και του έκανε ράμματα.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν ήταν η ουρά τη στιγμή εκείνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ όχι το καημένο!!!
:( Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι χειρότερο.
Περαστικούλια ελπίζω και γρήγορα!
Η αλήθεια είναι πως οι πόρτες μπορούν να είναι
μεγάλη παγίδα. Ειδικά αν τα γατάκια είναι μωρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό συνέβει αρκετά χρόνια πριν που ζούσα στο πατρικό μου. Ο Καίσαρας έχει πεθάνει 6 χρόνια πριν, άρωστος και γερούλης πια (αν και οχι και τόσο- 13 ετών). Ειχε μείνει ένας γάτος με μισή ουρά όμως, εκτός από το σοκ που πέρασε.

Το καημενο να ειναι καλα εκει που βρισκεται.Αυτο με τισ πορτεσ το εχω μαθει και προσεχω απο μικρη της στερεωνο ακομα και αν φισαει να μη κλησουν αποτομα.

πωπω... με αγχώσατε τώρα!!!!

Υπαρχει ενα κολπακι πολυ καλο. Ονομαζεται πορτοστοπ και βρισκεται σε μαγαζια που πουλανε χρωματα και εργαλεια. Μοιαζει με μαγνητακι και συγκρατει τις πορτες τελεια. Don't Worry Κατερινα!

Θα πάω σήμερα κιόλας να το πάρω!!!

Εμείς δεν έχουμε τέτοιο φόβο εδώ! Το σπίτι δεν έχει εσωτερικές πόρτες, είναι ενιαίος ο χώρος. Μόνο το μπάνιο έχει πόρτα αλλά είναι φισούνα! Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο!

κι εγω εχω παντα αυτον τον φοβο.παντα διπλοσεκαρω τις πορτες για να δω αν εχουν ολες "στοπ"

Αν και μου είχε περάσει από το μυαλό το θεωρούσα απίθανο να συμβεί. Αλλά να που γίνεται!! ΄Θα το φροντίσω κι εγώ στο δικό μου σπίτι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back