Ismini
Διάσημο μέλος
Ενα από τα ατυχήματα που είναι δυνατό να συμβούν μέσα στο σπίτι είναι να κλείσει μια πόρτα ξαφνικά και δυνατά κι εκείνη την ώρα να τύχει να περναει από εκεί η γατούλα.
Εμένα δυστυχώς μου έχει γίνει μάθημα έπειτα από πάθημα
.Ο αδελφός μου στο πατρικό μας είχε αφήσει πόρτα και παράθυρα ανοιχτα.
Ο καίσαρας ο οποίος έπαιζε κυνηγητό με τη Ρόζα έτυχε την ώρα που έκλεινε με φόρα η πόρτα να περνάει από εκεί.
Έτσι κόπηκε η ουρά του στην άκρη (ευτυχώς ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να πάθει). Ακολούθησαν σκηνές πανικού και αλοφροσύνης.
Τον πήγαμε στο γιατρό και του έκανε ράμματα.
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν δεν ήταν η ουρά τη στιγμή εκείνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicki v.
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς που δεν ήταν κάτι χειρότερο.Περαστικούλια ελπίζω και γρήγορα!
Η αλήθεια είναι πως οι πόρτες μπορούν να είναι
μεγάλη παγίδα. Ειδικά αν τα γατάκια είναι μωρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool