dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Με προλαβεςκοινώς...ΧΟΥΝΤΑ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
εγώ σήμερα θα κατέβω παιδιά δεν παίζει..σιγά μην κάτσω να βλέπω να καταστρέφεται η χώρα μου από την τηλεοραση...Θα παω και θα αγωνιστώ για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!Με προλαβεςασε μη γεμισω και τη σελιδα9Γ@!#Ωτην αγανακτηση μου

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
εγώ σήμερα θα κατέβω παιδιά δεν παίζει..σιγά μην κάτσω να βλέπω να καταστρέφεται η χώρα μου από την τηλεοραση...Θα παω και θα αγωνιστώ για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!![]()
Μην αρχίσεις και σπας και εσύ
πλάκα κάνωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Και εσύ κατερίνα10, να προσέχεις. Έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.
ria23
Διάσημο μέλος
Ρια ποιο κανάλι βλέπεις???
αλφα και αντεννα...τα κοιταω και τα 2 για πιο ολοκληρωμενη αποψη!

ria23
Διάσημο μέλος

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
μου είπαν ότι έχει παιδακια που ρίχνουν πέτρες...δημοτικο και τέτοιαΠροσωπικά δεν νομίζω η κυβέρνηση να φτάσει σε τέτοιες ακροτητες.. Το ελπίζω δλδ.. Απλα μου έκανε εντύπωση εστω που το είδα και γραμμένο.. Τι να πω..
Και εσύ κατερίνα10, να προσέχεις. Έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.
το είδαν μοδα...όσο για την χούντα απαγορεύεται ευρωπαικη χώρα να εχει δικτατορια αρα λογικά θα αρνηθούν να στείλουν δυνάμεις..μου είπαν να μην πάω παιδιά..μου είπαν ότι δεν είναι παιχνιδι..προτιμούν να σας ενημερώνω όσο γίνεται για την πραγματικότητα...
εμενα απλα μου φαινεται ότι φοβούνται μήπως πάθω κάτι...δεν ξέρω αν βρω κάποιον θα παω μόνη μου δεν ξέρω αν θα φτάσω καν.....

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ναι, φτάνει μέχρι τότε να έχεις καταλήξει ποια είναι τα πιστεύω σου...Θα παω και θα αγωνιστώ για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ζμπιζ...σου τα εχω παραθέσει ΟΛΑ σε ενα μήνυμα πιο κάτω...το χρωματιστό μου...Ναι, φτάνει μέχρι τότε να έχεις καταλήξει ποια είναι τα πιστεύω σου...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι, φτάνει μέχρι τότε να έχεις καταλήξει ποια είναι τα πιστεύω σου...
Και λυπάμαι που με λες εν ολιγοις άβουλο ον............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε οχι όχι!!!!!
Στο εξωτερικό, οι δυνάμεις καταστολείς αντικατέστησαν τα δακρυγόνα με σπρέι πιπεριού και διάφορα ελαφρά απωθητικά, όχι δακρυγόνα, αυτα έχουν εγκαταληφθεί στον υπόλοιπο κόσμο από την δεκαετία του 90' .
Όταν το 1991 κάναμε καθιστή διαμαρτυρία στην Ομόνοια οι μαθητές (τότε με τις καταλήψεις,) κάποιοι θερμοκέφαλοι μπάτσοι μας έριξαν δακρυγόνα... κόντεψαμε να πάθουμε ασφηξία, λιποθυμούσαν τα παιδιά.. μην ακοώ λοιπόν για σωστή ή όχι χρήση δακρυγόνων, οι πολίτες δεν είναι κακοποιοί όταν διαδηλώνουν!!!
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην κάνετε εξέγερση (γιατί εξέγερση είναι, όχι μόδα) γιατί θα ξανάρθει η χούντα...
Τέλος, ειρήνη υμίν, νομίζω η Κατερίνα μας έχει εξηγήσει ακριβώς ποιές είναι οι απόψεις της, και σε μεγάλο βαθμό συμφωνούμε.
Τυχαία πληροφορία για να μην ξεχνιόμαστε (copy/paste από indy.gr):
14.20: Μαρτυρία καθηγητή για κουκουλοφόρους ασφαλίτες στην πορεία:
Στην Εδουάρδου Λώ, πριν λίγο, διαδηλωτές εντόπισαν κουκουλοφόρους με ακουστικό bluetooth. Μόλις τους ρώτησαν "τι είστε εσείς" εκείνοι το έβαλαν στα πόδια και κρύφτηκαν πίσω από τα ΜΑΤ...
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε κάθε φορά θα πιάνουν τη βίτσα 'χούντα' και θα την κουνάνε απειλητικά πάνω από το κεφάλι των πολιτών; Και το 1985 το ίδιο. Και αν διαβάσετε την προκήρυξη της 17 Νοέμβρη στην σελίδα της wikipedia για τον Καλτεζά, θα δείτε ότι και τότε τα ίδια φοβερά επιχειρήματα είχε το κράτος...
Μην κάνετε εξέγερση (γιατί εξέγερση είναι, όχι μόδα) γιατί θα ξανάρθει η χούντα...
Τέλος, ειρήνη υμίν, νομίζω η Κατερίνα μας έχει εξηγήσει ακριβώς ποιές είναι οι απόψεις της, και σε μεγάλο βαθμό συμφωνούμε.
Στην Εδουάρδου Λώ, πριν λίγο, διαδηλωτές εντόπισαν κουκουλοφόρους με ακουστικό bluetooth. Μόλις τους ρώτησαν "τι είστε εσείς" εκείνοι το έβαλαν στα πόδια και κρύφτηκαν πίσω από τα ΜΑΤ...
Και εγώ κάτι τέτοιο είπα λίγο πιο πριν... οι κουκουλοφόροι?? δήθεν, παρεούλα με τα ΜΑΤ.. παράθεσα και το λινγκ από το πρεσ.. ας μη γελιόμαστε κάποιοι επωφελούντε από τέτοια γεγονότα, και οι κάποιοι δεν είναι ο λαός!! Δυστυχώς
katerina10
Περιβόητο μέλος
παιδια εδω απλα μια γνωμη λεμε καλο ειναι να μην αναφερομαστε ο ενας στον αλλο ο καθενας εχει την δικη του αποψη!!!! απλα εμεις τουλαχιστον βρηκαμε καλυτερο τροπο να παραθεσουμε τις αποψεις μας χωρις να καταστρεψουμε την Ελλαδιτσα μας!![]()
Ρία...ευχαριστώ...Την πρώτη παράγραφο την έγραψα και εγώ αλλά όλοι με αποπείραν..παλι...Τι πρωτότυπο!!!!Επειδή δεν σας προλαβένω για να απαντάει επί προσωπικού, θα πω ενα γενικό σχόλιο, εχτές οι Μπάτσοι (Ειδικοί Φρουροί) έριχνα δακρυγόνα στους διαδηλωτές, στα παιδιά και στους καθηγητές, αυτό είναι σωστό νομίζετε? Μες τα μούτρα των διαδηλωτών? και οι καθηγητές και γονείς να μπαίνουν μπροστά? Οχι στους κουκουλοφόρους, στους διαδηλωτές???
Ε οχι όχι!!!!!
Στο εξωτερικό, οι δυνάμεις καταστολείς αντικατέστησαν τα δακρυγόνα με σπρέι πιπεριού και διάφορα ελαφρά απωθητικά, όχι δακρυγόνα, αυτα έχουν εγκαταληφθεί στον υπόλοιπο κόσμο από την δεκαετία του 90' .
Όταν το 1991 κάναμε καθιστή διαμαρτυρία στην Ομόνοια οι μαθητές (τότε με τις καταλήψεις,) κάποιοι θερμοκέφαλοι μπάτσοι μας έριξαν δακρυγόνα... κόντεψαμε να πάθουμε ασφηξία, λιποθυμούσαν τα παιδιά.. μην ακοώ λοιπόν για σωστή ή όχι χρήση δακρυγόνων, οι πολίτες δεν είναι κακοποιοί όταν διαδηλώνουν!!!
Αυτό θα ήταν μια καλή λύση...αλλά εμείς δεν έχουμε και κανένα νομο που να εφαρμόζουμε..........
Διάβασα τις προκυρήξεις όχι όλες κάποιες..Πράγματι επαναλαμβάνονται τα γεγονότα..Ε κάθε φορά θα πιάνουν τη βίτσα 'χούντα' και θα την κουνάνε απειλητικά πάνω από το κεφάλι των πολιτών; Και το 1985 το ίδιο. Και αν διαβάσετε την προκήρυξη της 17 Νοέμβρη στην σελίδα της wikipedia για τον Καλτεζά, θα δείτε ότι και τότε τα ίδια φοβερά επιχειρήματα είχε το κράτος...
Σε ευχαριστώ Οχιμσο!
Οσο για την μαρτυρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Καποιοι τα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ βασικά...αλλιώς θα ήταν λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα..εξέγερση αλλά...θα υπήρχε κάποιος έλεγχος..Και εγώ κάτι τέτοιο είπα λίγο πιο πριν... οι κουκουλοφόροι?? δήθεν, παρεούλα με τα ΜΑΤ.. παράθεσα και το λινγκ από το πρεσ.. ας μη γελιόμαστε κάποιοι επωφελούντε από τέτοια γεγονότα, και οι κάποιοι δεν είναι ο λαός!! Δυστυχώς
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεφτίλα λέω εγώ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Σας αφήνω πάω μια βόλτα μιας και δεν δουλεύουμε σήμερα. Καλή μέρα σε όλους.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά τις δηλώσεις κούγια προστέθηκε και αυτός στη Λίστα της... Για τα παιδιά ειπε...και να φανταστείς δεν ήταν ποτέ της αριστεράς η επαναστατικός χαρακτήρας.Προφανώς κατι δεν της κάθεται καλά πια... ...Και επιστρέφοντας στο θέμα θα συμφωνήσω απόλυτα με την ohimso και σε ευχαριστώ γιατί παρέθεσες κ΄΄αποια πράγματα που και εγώ ήθελα να αναφερθούν.
Και απορώ (απορώ;;...) που όλοι αυτοι στη τηλεόραση και στα τρισάθλια παράθυρά τους κάνουν πώς δεν ξέρουν για τους δήθεν κουκουλοφόρους, τους προβοκάτορες και όλα τα σκ@τ@ που είναι πάγια τακτική στην ελλάδα εδώ και χρονια.Και μάλλον η μερίδα του κόσμου που δεν τα ξέρει είναι η ίδια που εμπιστεύεται την τηλεοπτική ενημέρωση και μασαν ακόμα το παραμύθι οτι οι πολιτικοί είναι απλά χωρισμένοι σε κόμματα και οτι η πολιτική στην ελλάδα έχει να κάνει με παρατάξεις...
Και είναι αλήθεια οτι στην ελλάδα έχουμε έναν κεκτημένο φόβο - τουλάχιστον κάποιοι από εμάς- προς τους μπάτσους και την αστυνομοκρατία λόγω χούντας και είναι υγιές αυτό, αλλά να που μας το φοράν κουκούλα γιατι με αυτή το τρομακτικό παρελθόν μας "φοβερίζουν"... Ποιος δεν ανατριχιάζει όταν ακούει οτι ο στρατός είναι η λύση για την πάυση των επεισοδίων... γιατι ακούστηκε και αυτό και σάστισα ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool