Προσοχή!!

Επίσης απαγορεύεται ο εμπρησμός, το σπάσιμο και η λεηλασία μαγαζιών και άλλων κτιρίων, αλλά είδες τι έγινε. Στα δακρυγόνα κολλήσαμε τώρα;:/:
Η απαγόρευση αυτών των πραγμάτων που αναφέρεις δεν υπάρχει με φόβο προς την υγεία και την ζωή ενός ανήλικου παιδιού όμως..Ναιθ στα δακρυγόνα κολλήσαμε γιατί άλλο τα υλικά και άλλο η ζωή Ζμπιζ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η απαγόρευση αυτών των πραγμάτων που αναφέρεις δεν υπάρχει με φόβο προς την υγεία και την ζωή ενός ανήλικου παιδιού όμως..Ναιθ στα δακρυγόνα κολλήσαμε γιατί άλλο τα υλικά και άλλο η ζωή Ζμπιζ!

κατερινα μου ομως και απο τον εμπρησμό -φωτιες βάλλεται η ατμοσφαιρα και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε..και αυτο την υγεια αφορα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η σημερινή μέρα παιδιά με φοβίζει πάρα πολύ...Φοβάμαι γιατι η οργή των παιδιών που κατέσστρεψαν και λεηλάτησαν και καταπάτησαν το βιος μιας οικογένειας σήμερα με τους απεργούς θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπη και να υπάρξει ένα τεράστιο χάσμα γεννεών και να έχουμε θυματα από μαχες πολίτων και παιδιων και όχι από μπατσους και τους υποόλοιπους...Το φοβάμαι πολύ αυτό!!!

κατερινα μου ομως και απο τον εμπρησμό -φωτιες βάλλεται η ατμοσφαιρα και δεν μπορουμε να αναπνευσουμε..και αυτο την υγεια αφορα!!!

Να προσθέσω ότι είναι το ίδιο επικίνδυνα μην πω και χειρότερα επικίνδυνα από τα δακρυγόνα.
Αν ακούσατε προχτές μια γυναίκα ήταν αγνοούμενη σε κτίριο που καιγόταν. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά. Λίγο αργεί να γίνει το κακό νομίζετε?:hmm:Κάθε είδους βία είναι επικίνδυνο

Ρια μου αλλο η δικη μαςε υγεία και άλλο ενος παιδιού που πήγε να κηδέψει!!12-16 χρονών..τοσο ηταν:mad:

Να προσθέσω ότι είναι το ίδιο επικίνδυνα μην πω και χειρότερα επικίνδυνα από τα δακρυγόνα.
Αν ακούσατε προχτές μια γυναίκα ήταν αγνοούμενη σε κτίριο που καιγόταν. Δεν ξέρω τι έγινε τελικά. Λίγο αργεί να γίνει το κακό νομίζετε?:hmm:Κάθε είδους βία είναι επικίνδυνο
Το είπαν και μετά είπαν οτι ήταν παραπληροφορηση...;)

Το είπαν και μετά είπαν οτι ήταν παραπληροφορηση...;)

Θεωρείς ότι είναι απίθανο να συμβεί ή είναι πιθανότερο να πάθει κάτι κάποιος από αυτό ΄πολύ περισσότερο από τα δακρυγόνα.
Επιπλέον ρε παιδιά εμένα με ρώτησε κανένας αν θέλω να είμαι μαντρωμένη σπίτι μου γιατί απλά έχω βροχίτιδα και από την ημέρα που άρχισαν τα γεγονότα έχει σπάσει το στέρνο μου από τον βήχα και δεν αναπνέω κανονικά? Γιατί πρέπει δηλαδή να ασκείται βία είτε από τη μία είτε από την άλλη μεριά. Θέλω να δω τι θα αλλάξει μετά από αυτή την βία. Θέλω να το δώ. Γιατί βία βλέπω προτάσεις από κανέναν δεν βλέπω:hmm:

κοιτα ολες ζωες ειναι ...ειτε 5 ειτε 15 ειτε 85!!! εγω χθες πηγα και τα ειδα απο κοντα ενα παιδακι να εβγαινε σε μπαλκονι θα πεθαινε απο ασφυξια δεν χρειαζοταν καν να ειναι στην πορεια!! σημερα δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα!!!!! προς το παρον δεν δειχνει κατι αλλα...πως θα εξελιχθει!!!!!!:hmm::hmm::hmm::hmm:

:blink::blink:
Συγνώμη αλλά ξέρεις κάτι συγκεκριμένο και το αναφέρεις αυτό;

Θεωρείς ότι είναι απίθανο να συμβεί ή είναι πιθανότερο να πάθει κάτι κάποιος από αυτό ΄πολύ περισσότερο από τα δακρυγόνα.
Επιπλέον ρε παιδιά εμένα με ρώτησε κανένας αν θέλω να είμαι μαντρωμένη σπίτι μου γιατί απλά έχω βροχίτιδα και από την ημέρα που άρχισαν τα γεγονότα έχει σπάσει το στέρνο μου από τον βήχα και δεν αναπνέω κανονικά? Γιατί πρέπει δηλαδή να ασκείται βία είτε από τη μία είτε από την άλλη μεριά. Θέλω να δω τι θα αλλάξει μετά από αυτή την βία. Θέλω να το δώ. Γιατί βία βλέπω προτάσεις από κανέναν δεν βλέπω:hmm:

κοιτα ολες ζωες ειναι ...ειτε 5 ειτε 15 ειτε 85!!! εγω χθες πηγα και τα ειδα απο κοντα ενα παιδακι να εβγαινε σε μπαλκονι θα πεθαινε απο ασφυξια δεν χρειαζοταν καν να ειναι στην πορεια!! σημερα δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα!!!!! προς το παρον δεν δειχνει κατι αλλα...πως θα εξελιχθει!!!!!!:hmm::hmm::hmm::hmm:
Δηλαδή αφού τα γεγονότα έγινα στις περιοχές σας και ΄βλέπετε κόσμο να μην μπορεί να αναπνεύσει τότε δέχεστε να πετάνε δακρυγόνα όποτε γουστάρουν οι ηλιθιοι με σκοπό τον εκφοβισμό μας και την παραίτηση όλων από πορείες και διαδηλώσεις...Όλο τον εαυτό μας σκεφτόμαστε σε αυτήν την χώρα πια.?????:blink:

:blink::blink:
Συγνώμη αλλά ξέρεις κάτι συγκεκριμένο και το αναφέρεις αυτό;

Επαναλαβάνω Νεκταρία ότι θεωρώ ότι οι εμπρησμοί και η βία γενικότερα και οι φωτιές είναι το ίδιο επικίνδυνα με τα δακρυγόνα από την στιγμή που μπορεί να προκληθεί ατύχημα ακόμη και θανατηφόρο. Εσύ ξέρεις κάτι συγκεκριμένα για το αντίθετο?:blink:

Δηλαδή αφού τα γεγονότα έγινα στις περιοχές σας και ΄βλέπετε κόσμο να μην μπορεί να αναπνεύσει τότε δέχεστε να πετάνε δακρυγόνα όποτε γουστάρουν οι ηλιθιοι με σκοπό τον εκφοβισμό μας και την παραίτηση όλων από πορείες και διαδηλώσεις...Όλο τον εαυτό μας σκεφτόμαστε σε αυτήν την χώρα πια.?????:blink:

Δεν είμαι κατά των διαδηλώσεων. Το ξαναλέω είμαι κατά της βίας και του πλιάτσικου. Δηλαδή θέλεις τώρα να μου πεις ότι αυτοί τα σπάνε για το γενικότερο καλό:blink:. Εγώ προτάσεις δεν ακούω.

μαλλον δεν καταλαβες !!!! δεν δεχομαι ουτε τα δακρυγονα ουτε τις φωτιες!!! ειμαι υπερ των ειρηνικών διαδηλωσεων !!!!και πιστεψε με παρα το νεαρο της ηλικιας μου με εχει τρεξει ο πατερας μου σε πολλες πορειες πανω στους ωμους του!!! ναυλωνανε πουλμαν τοτε μεχρι και για να παμε σε πορειες στη θεσ/νικη !!! αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε ποτε δεν ειδα να καιγονται περιουσιες να κλεβουν μαγαζια και να ριχνουν δακρυγονα :mad: παντα διαδηλωναμε ειρηνικα για να διεκδικησουμε τα πιστευω μας!!

και το ιδιο επρεπε να γινει και τωρα για να διαφυλαξουμε την μνήμη του παιδιου που σκοτωθηκε...ασχετα αν πολλοι επωφεληθηκαν με τις κλεψιες καθως με τις φασαριες κλεβαν αβερτα... λογω της οικονομικης κρισης:mad:

και το ιδιο επρεπε να γινει και τωρα για να διαφυλαξουμε την μνήμη του παιδιου που σκοτωθηκε...ασχετα αν πολυ επωφεληθηκαν με τις κλεψιες καθως με τις φασαριες κλεβαν αβερτα... λογω της οικονομικης κρισης:mad:

'Αμα έκλεβαν και έσπαγαν για το γενικότερο καλό θα τα μοίραζαν σε φτωχούς. Αυτοί την πάρτη τους κοίταγαν. Ωραίοι ιδεολόγοι:down:

Η γνώμη μου είναι οτι κάποιοι διαδηλώνουν (και καλά κάνουν είναι δικαίωμα μας κατοχηρωμένο από το Ελληνικό Σύνταγμα - και το Ευρωπαϊκό), και κάποιοι άλλοι - κουκουλοφόροι, χρυσαυγίτες κλπ - βρίσκουν την ευκαιρία, είτε με αυτόβουλη δράση, είτε με υποκινούμενη.. να βγάλουν ότι άρωστο έχουν μέσα τους, καταστρέφοντας και λεηλατόντας, και τέλος, σημείο των καιρών εξαθλιωμενοι ή κ τι να πώ? κρέτινοι ίσως, αλλοδαποί κάνουν πλιάτσικο. Και η κυβέρνηση αυτή την εικόνα (λεηλασίες, πλίατσικο κλπ) την θέλει, την χρειάζετε, όπως κάθε ανίκανη κυβέρνηση και δεν μιλάω πολιτικά τώρα(δεν ανήκω ούτε στους μεν ούτε στους δε). Για να μας τραβήξουν την προσοχή, για να ξεχάσουμε φόρους, αδικίες κοινωνικές, τα όσα βατοπεδια με τα εκατομ. να κόβουν βόλτες, ζήσαμε, σε τέσσερης μέρες τα ξεχάσαμε και στρέψαμε αλλού την προσοχή μας.. γιατί? πιους συμφέρει?
Δείτε και το παρακάτω, με κάθε επιφύλαξη πάντα, γιατί στην Ελλάδα ζούμε..!!

Οι Χρυσαυγίτες, σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες "συνεργάζονται" με την αστυνομία, τα συμπεράσματα δικά σας.

https://pressmme.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html

'Αμα έκλεβαν και έσπαγαν για το γενικότερο καλό θα τα μοίραζαν σε φτωχούς. Αυτοί την πάρτη τους κοίταγαν. Ωραίοι ιδεολόγοι:down:

αν τα μοιραζαν σε αυτους που εχουν αναγκη Ρανια μου !!!!θα πηγαινα και πρωτη θα τους ελεγα ΜΠΡΑΒΟ! τωρα ομως ποσα θα μοσχοπουλησουν?????:down::down:

Η γνώμη μου είναι οτι κάποιοι διαδηλώνουν (και καλά κάνουν είναι δικαίωμα μας κατοχηρωμένο από το Ελληνικό Σύνταγμα - και το Ευρωπαϊκό),

Συμφωνώ απόλυτα. Πόσες φορές δεν έχω πει ότι πρέπει να διαδηλώσουμε για τα δικαιώματα των ζώων πχ. Δεν είμαι κατά των αγώνων. Κατά της βλακείας είμαι που πασάρουν όλοι και παίζουν με το μυαλό και τις ιδέες μας. Άκουγα χτες το βράδι στην τηλεόραση έναν αντεξουσ από τον οποίο δεν κάταλαβα λέξη από ότι έλεγε. Προσπάθησα να καταλάβω τις θέσεις τους αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα γιατί δεν άκουσα προτάσεις. Και δεν θεωρούμαι και καμμιά βλαμένη. ΄Εχω την μόρφωση να παρακολουθήσω μια τέτοια συζήτηση. Άντε εξήγησε στην κυρία Κούλα της γειτονιάς τις απόψεις αυτών των τύπων:hmm:

Επαναλαβάνω Νεκταρία ότι θεωρώ ότι οι εμπρησμοί και η βία γενικότερα και οι φωτιές είναι το ίδιο επικίνδυνα με τα δακρυγόνα από την στιγμή που μπορεί να προκληθεί ατύχημα ακόμη και θανατηφόρο. Εσύ ξέρεις κάτι συγκεκριμένα για το αντίθετο?:blink:
Νομίζω ότι όλοι έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η βία δεν είναι κάτι το οποίο το επικροτούμε.
Για τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι καλό πριν δημοσιεύσουμε κάτι να το τεκμηριώνουμε

. Εξέφρασα την απορία που μου δημιουργήθηκε όταν ανέφερες το παρακάτω:

Σε γενικές γραμμές έχουν γίνει αρκετές έρευνες και για τα δύο θέματα που ανέφερες. Αυτό που κάνω είναι να τις παρακολουθώ και ως τώρα δεν έχω φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα ανάλογο με αυτό που ανέφερες.
Τι γνωρίζω και τι όχι δε νομίζω ότι μπορεί να αναλυθεί σε ένα ή δυο μηνύματα τα οποία το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να ξαναρχίσει μια ιστορία του "ναι... αλλά.. και "όχι αυτό ή εκείνο..."

Νομίζω ότι όλοι έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η βία δεν είναι κάτι το οποίο το επικροτούμε.
Για τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι καλό πριν δημοσιεύσουμε κάτι να το τεκμηριώνουμε

Δεν έχω δει σε πόστς να καταδικάζεις την βία ίσως να κάνω και λάθος θα ήθελα να μου το παραθέσεις και να σου ζητήσω συγνώμμη.:)

. Εξέφρασα την απορία που μου δημιουργήθηκε όταν ανέφερες το παρακάτω:

Σε γενικές γραμμές έχουν γίνει αρκετές έρευνες και για τα δύο θέματα που ανέφερες. Αυτό που κάνω είναι να τις παρακολουθώ και ως τώρα δεν έχω φτάσει σε κάποιο συμπέρασμα ανάλογο με αυτό που ανέφερες.
Τι γνωρίζω και τι όχι δε νομίζω ότι μπορεί να αναλυθεί σε ένα ή δυο μηνύματα τα οποία το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να ξαναρχίσει μια ιστορία του "ναι... αλλά.. και "όχι αυτό ή εκείνο..."

Θα ήθελα να μου παραθέσεις κάποιες έρευνες που να λένε ότι τα δακρυγρόνα είναι πιο επικίνδυνα από τους εμπρησμούς. Προς το παρόν δεν βλέπω και εδώ κάποια τεκμηρίωση.
Οπότε προς το παρόν εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις:)
Και η άποψή μου είναι ότι κάθε μορφής βία είναι επικίνδυνη άλλη σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλη σε μικρότερο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back