Προσοχή!!

Εκεί που πρέπει τους παίρνουν τα όπλα μέσα από τα χέρια οι κακοποιοί και εκεί που δεν πρέπει πυροβολούν όπου βρουν.. Βρίσκουν μετά ευκαιρία και οι αναρχικοί και τα καίνε όλα..
Αυτοί που τα καίνε είναι χούλιγκανς...Μην μπερδεύουμε τα πράγματα!!!Οι αναρχικοί έχουν στόχο την αναρχία και την εξάλειψη της αστυνομίας!
Δεν έπρεπε να σκοτώσουν το παιδί, αλλά θα ρωτήσω κάτι άλλο. Τι δουλειά είχε ένα 16 χρονο με μολότωφ;:down:
Και τι φταίνε οι απλοί πολίτες που τους καταστρέφουν τις περιουσίες τους, τα κ.λ.παιδα;:mad:
Και μιλάω γι΄αυτές τις ηλικίες. Γιατί σε μεγαλύτερες είναι μπατσόνια. Τους έχω δει να βγαίνουν μέσα από κλούβες το 1991 στις καταλήψεις των ΤΕΙ και όταν τα χώσαμε στον μπάτσο τον επικεφαλή, μας έβρισε λέγοντάς μας, ...άντε να μην πω τι...και μας απείλησε ότι θα μας χώσει μέσα.:down::down::down:
Δεν υπήρχαν τα κινητά τότε, για να τους τραβήξεις....αλλιώς θα έβλεπε όλος ο κόσμος τι σκ@τ@ είναι η αστυνομία.:down:
όλες οι ηλικίες έχουν δικαίωμα να ανήκουν όπου θέλουν..δεν είχε μολότωφ ο 16χρονος..επίθεση σε αταματημένο περιπολικό έκαναν με ξύλα και πέτρες..:(ΞΑναλέω χούλιγκανς είναι αυτοί που καίνε...Οι αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές είναι αυτοί που δεν θέλουν τους νόμους που πολλές φορές δεν εφαρμόζονται για μεγάλα στελέχη όπως και για στελέχη της αστυνομίας.Αλλά τα μιντια παραποιούν καταστάσεις..:mad::down:Τώρα μιαπολ'υ καλή ερώτηση είναι "ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ?":hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειχε καμια δουλεια το δεκαεξαχρονο με τη μολοτωφ,αλλα αυτο δε σημαινει οτι επρεπε να το καθαρισει.Αλλα τοσο μυαλο εχουν κι αυτοι,κι αυτοι που τους δινουν οπλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτοί που τα καίνε είναι χούλιγκανς...Μην μπερδεύουμε τα πράγματα!!!Οι αναρχικοί έχουν στόχο την αναρχία και την εξάλειψη της αστυνομίας!

Απλά δεν είχα τόσο ξεκαθαρισμένες τις ομάδες όπως εσύ γι'αυτο το είπα πιο γενικά αναρχικοί..

Απλά δεν είχα τόσο ξεκαθαρισμένες τις ομάδες όπως εσύ γι'αυτο το είπα πιο γενικά αναρχικοί..
Σε αυτό συμβάλλει η παραπληροφόρηση κυρίως των μίντια..Απλά ξεκαθαρίζω την κατάσταση όπως την γνωρίζω...μπορεί να είμαι παραπληροφορημένη εγώ..αλλά οι πηγές μου αυτά λένε..Γενικά όμως η δράση πάντα έχει μία αντίδραση.Για τους χούλιγκανς η δράση είναι κάθε αφορμή..για τους αναρχικούς η δράση είναι η ηλιθιοτητα των αστυνομικών και των πολιτικών.ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!!:(

Οι αστυνομικοί πολλές φορές είναι λάθος αλλά τα παιδιά που δεν έχουν ιδέα από το σημαίνει αναρχικός ή αντιεξουσιαστής πάνε στις πορείες για την πλάκα τους και για ρίξουνε καμιά πέτρα.Σορυ λυπάμαι πιο πολύ την οικογένεια από το ίδιο το παιδί και ας είμαι λάθος.:|

Δεν ειχε καμια δουλεια το δεκαεξαχρονο με τη μολοτωφ,αλλα αυτο δε σημαινει οτι επρεπε να το καθαρισει.Αλλα τοσο μυαλο εχουν κι αυτοι,κι αυτοι που τους δινουν οπλα.

Σε αυτό συμφωνώ. Μα το είπα και πιο πάνω, ότι δεν έπρεπε να το φάνε το παιδί.

Οι αστυνομικοί πολλές φορές είναι λάθος αλλά τα παιδιά που δεν έχουν ιδέα από το σημαίνει αναρχικός ή αντιεξουσιαστής πάνε στις πορείες για την πλάκα τους και για ρίξουνε καμιά πέτρα.Σορυ λυπάμαι πιο πολύ την οικογένεια από το ίδιο το παιδί και ας είμαι λάθος.:|
Να υποθέσω ότι αυτό για τις πορείες το βασίζεις κάπου...Σίγουρα υπάρχει και αυτός ο κόσμος..αλλά για την πλάκα τους???Για να γίνεις δεκτός σε μια ομάδα πρεπει να σε δεχτούν κοινώς δεν μπορεί να πάει ένα παιδί σε μια πορεία και να κάψει κάτι χωρίς να γνωρίζει τους υπόλοιπους..ή ακόμα και να γίνει κάτι τέτοιο, δεν γίνεται να μην γνωρίσει άλλους, οι οποίοι ή θα τον απωθήσουν ή θα τον μυήσουν..Για την δεύτερη ενέργεια θα πρέπει να τους εμπνεύσει έτσι???Αλλιώς τι να τον κάνουν??

Από 16 χρονών η λέξη κουκουλοφόρος συγχέεται με την λέξη χούλιγκανς και αναρχικός..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ και λυπάμαι που θα το πω αυτό αλλά προσωπικά επρεπε να φτάσω την ηλικία των 23 για να το μάθω και εδώ και 2,5 χρόνια έχω βγάλει άκρη πλέον.

Δεν ξέρω αν όλοι είναι συνειδητοποιημενοι για το τι κάνουν..και γιατί το κάνουν αλλά αυτό είνια που ξεχωρίσει τις ομάδες.Ενας αντιεξουσιαστής έχει κάποιες πεποιθήσης που τον οδηγούν σε ενέργειες.Ενας χουλιγκαν απλά καίει ότι βρει!Ο 15χρονος άνηκε σε ομάδα 30 ατόμων..όλοι χούλιγκανς??Και αν είναι έτσι γιατί δεν επιτέθηκαν στα μαγαζιά στην ίδια οδο???????Για σκεφτείτε το λιγο...Ακόμα και ένα παιδί μπορεί να είναι τόσο καλά πληροφορημένο ώστε μπορεί να έχει πεποιθήσεις ανάλογες..

Στα 15 σου νομίζεις οτι μπορείς να κάνεις τα πάντα...Μπορόυν να σε πείσουν εύκολα για το οτιδήποτε αν είσαι επιρεπής.Άλλο αναρχικός, άλλο κουκουλοφόρος...Δεν έχεις αληθινά πιστεύω όταν είσαι ακόμα παιδί έχεις οτι σου δίνουν οι άλλοι τα 15χρονα θα έπρεπε να είναι έξω από τετοιες ας τις πούμε εκδηλώσεις.Δεν ανήκουν εκεί!

Επίσης οι άλλοι 30 δεν πάει να πει οτι έχουν τον ίδιο σκοπό με το κάθε πιτσιρίκι που μαζεύουν.

"ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ?":hmm:

Μήπως γιατί δεν υπάρχουν αναρχικοί του είδους που λες, αλλά είναι όλο ένα παραπέτασμα καπνού, πίσω απ' το οποίο κρύβονται διάφορα χαμένα κορμιά;

Ενας αντιεξουσιαστής έχει κάποιες πεποιθήσης που τον οδηγούν σε ενέργειες.

Τι πεποιθήσεις και τι ενέργειες; Μπορείς να δώσεις παραδείγματα;

Στα 15 σου νομίζεις οτι μπορείς να κάνεις τα πάντα...Μπορόυν να σε πείσουν εύκολα για το οτιδήποτε αν είσαι επιρεπής.Άλλο αναρχικός, άλλο κουκουλοφόρος...Δεν έχεις αληθινά πιστεύω όταν είσαι ακόμα παιδί έχεις οτι σου δίνουν οι άλλοι τα 15χρονα θα έπρεπε να είναι έξω από τετοιες ας τις πούμε εκδηλώσεις.Δεν ανήκουν εκεί!

Επίσης οι άλλοι 30 δεν πάει να πει οτι έχουν τον ίδιο σκοπό με το κάθε πιτσιρίκι που μαζεύουν.
Κρίμα που το βλέπεις έτσι..Για εσένα όλα τα 15χρονα είναι ίδια..:(Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον άλλον ανεξάρτητα με την ηλικία του.Σε πληροφορώ γνωριζω 13χρονα που είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένα από ότι ήμουν εγώ στην ηλικία των 18.Δεν είναι όλοι ίδιοι!Δεν ειναι όλοι άβουλα όντα.Μπορεί αυτός να ήταν δεν λέω..αλλά αμφιβάλλω..γιατί αλλιώς όντως θα διέλυαν ότι βρουν μπροστά τους και δεν θα επιτίθενται στο περιπολικό μόνο.Γνώμη μου..

Οι άλλοι 30 δεν ξέρουμε σε τι ηλικία ανήκουν οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα..Μπορεί να ήταν ίδιας ηλικίας...

Κρίμα που το βλέπεις έτσι..Για εσένα όλα τα 15χρονα είναι ίδια..:(Καλό θα ήταν να σεβόμαστε τον άλλον ανεξάρτητα με την ηλικία του.Σε πληροφορώ γνωριζω 13χρονα που είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένα από ότι ήμουν εγώ στην ηλικία των 18.Δεν είναι όλοι ίδιοι!Δεν ειναι όλοι άβουλα όντα.Μπορεί αυτός να ήταν δεν λέω..αλλά αμφιβάλλω..γιατί αλλιώς όντως θα διέλυαν ότι βρουν μπροστά τους και δεν θα επιτίθενται στο περιπολικό μόνο.Γνώμη μου..

Οι άλλοι 30 δεν ξέρουμε σε τι ηλικία ανήκουν οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα..Μπορεί να ήταν ίδιας ηλικίας...
Ναι μπορεί αλλά επίσης είπα οτί δεν μπορείς να ξέρεις και τι σκοπό έχουνε....

Μήπως γιατί δεν υπάρχουν αναρχικοί του είδους που λες, αλλά είναι όλο ένα παραπέτασμα καπνού, πίσω απ' το οποίο κρύβονται διάφορα χαμένα κορμιά;

Τι πεποιθήσεις και τι ενέργειες; Μπορείς να δώσεις παραδείγματα;
Καλά δεν θα το έλεγα...ότι δεν υπάρχουν..Είναι πολύ ασχημο να θεωρούμε χούλιγκανς και αναρχικους το ίδιο ακόμα και αν μερικές ενέργειες τους είναι ιδιες.Ας πουμε ένας χούλιγκαν θα κάψει και το μικρό μαγαζάκι, ένας αναρχικός θα έχει στόχο μεγαλοεπιχειρήσεις(βλ.μουλτιραμα)και ότι έχει σχέση με εξουσία είτε αυτό λέγεται πολιτικός είτε χρήμα..

Πεποιθηση για τον αναρχικό είναι να μην υπάρχει άρχων..να μην υπάρχει νόμος...ενέργεια είναι να αντισταθεί σε οποιοδήποτε φτιάχνει αυτούς τους νόμους..Παράδειγμα σαν ενέργεια θα σου πω αυτό που έγινε σαν αφορμή για να αρχίσει αυτό το χάος..30 άτομα επιτέθηκαν σε ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ σταματημένο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ?????????????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΔΟΥΣ????Γιατί ο στόχος τους δεν είναι να καίνε ότι θέλουν αλλά μόνο να αντιτιθενται έστω και με ΑΘΛΙΑ μέσα σε ότι έχει να κάνει με την επιβολή της εξουσίας επάνω τους.

Να ξεκαθαρίσω κάτι..Δεν συμφωνώ με ότι κάνουν...Είμαι πιο ειρηνικός τύπος και για να πω την αλήθεια οι φόβοι που έχω δεν με αφήνουν να κάνω κάτι γενικά..Αλλα καταλαβαίνω ΧΩΡΙΣ να δέχομαι το γιατί κάνουν ότι κάνουν.

Αααα και για να πω κάτι.Η αναρχία βαζίζεται στην μη επιβολή κανόνων.Στην ερώτηση λοιπόν περι διαχωρισμού αντιεξουσιαστών και χουλιγκανς που έθεσα, βλέπω και την απάντηση ότι αφου δεν θέλουν τους κανόνες δεν μπορούν και να τους επιβάλλουν στους άλλους.ΚΑι έτσι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους υπόλοιπους να μην κάνουν επεισοδια..

Ναι μπορεί αλλά επίσης είπα οτί δεν μπορείς να ξέρεις και τι σκοπό έχουνε....
Τουλάχιστον ο σκοπός των 30 ήταν να εκφοβίσουν (πολύ ήπιο νομίζω) να χτυπήσουν καλύτερα το περιπολικο.Δεν ειδα άλλο στόχο.

Τουλάχιστον ο σκοπός των 30 ήταν να εκφοβίσουν (πολύ ήπιο νομίζω) να χτυπήσουν καλύτερα το περιπολικο.Δεν ειδα άλλο στόχο.
Τους ενοχλουσαν με λιγα λογια οι φρουροι που βρισκονται εκει καθε μερα;;;;:mad:

Τους ενοχλουσαν με λιγα λογια οι φρουροι που βρισκονται εκει καθε μερα;;;;:mad:
Τους ενοχλεί η παρουσία των αστυνομικών ναι!Ειπαμε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ όχι φρουροι !!!!Τι εννοείς φρουροί????

Τους ενοχλεί η παρουσία των αστυνομικών ναι!Ειπαμε ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ όχι φρουροι !!!!Τι εννοείς φρουροί????
Αυτοι οι αστυνομικοι λεγονται ειδικοι φρουροι ξερεις.........

Αυτοι οι αστυνομικοι λεγονται ειδικοι φρουροι ξερεις.........
:blink::blink::blink::blink::blink:Τι φρουρουν καλε???????

:blink::blink::blink::blink::blink:Τι φρουρουν καλε???????
Ειναι οι τελευταιοι των τελευταιων που ειναι εξω στους δρομους και σε διαφορα αλλα σημεια καθε μερα οπως σταθμους μετρο η πρεσβειες

Ειναι οι τελευταιοι των τελευταιων που ειναι εξω στους δρομους και σε διαφορα αλλα σημεια καθε μερα οπως σταθμους μετρο η πρεσβειες
Το συγκεκριμένο περιπολικό ήταν σταματημένο...Δεν ήταν σταθμος ή πρεσβεία κοντα.Αρχικά να πω ότι η δουλειά του αστυνομικού δεν είναι να φρουρεί σταθμούς μετρό και πρεσβείες.Οι σεκιουριτι είναι αυτοί που τα κανουν αυτα.Οπως και να εχει το συγκεκριμένο περιπολικό ήταν κοντα στα εξαρχεια(αν όχι μεσα σε αυτά) σε μια γωνία που δεν θυμάμαι τώρα τι οδοί ήταν..Αλλά μπορώ να μάθω..Στουρνάρη και κάτι νομίζω...ΝΟΜΙΖΩ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back