KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η χαριλαου Τρικουπη εχει καθημερινα ειδικους φρουρους στον δρομοΤο συγκεκριμένο περιπολικό ήταν σταματημένο...Δεν ήταν σταθμος ή πρεσβεία κοντα.Αρχικά να πω ότι η δουλειά του αστυνομικού δεν είναι να φρουρεί σταθμούς μετρό και πρεσβείες.Οι σεκιουριτι είναι αυτοί που τα κανουν αυτα.Οπως και να εχει το συγκεκριμένο περιπολικό ήταν κοντα στα εξαρχεια(αν όχι μεσα σε αυτά) σε μια γωνία που δεν θυμάμαι τώρα τι οδοί ήταν..Αλλά μπορώ να μάθω..Στουρνάρη και κάτι νομίζω...ΝΟΜΙΖΩ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
και επειδη βρισκομαι καθε μερα εξαρχεια ειναι εκει να ξερεις ετσι κι αλλιως καθε φορα....
Αρα θα ξέρεις ότι εξάρχεια γίνονται τέτοια επεισόδια.Εγώ τουλαχιστον για τους τελευταίους μήνες έχω μάθει και 5 επεισόδια.Χωρίς όμως απώλειες και τραυματισμους..Η χαριλαου Τρικουπη εχει καθημερινα ειδικους φρουρους στον δρομο
Δεν ξέρω για την Χαριλάου Τρικούπη αν και φαντάζομαι ότι οι λόγοι που υπάρχουν εκεί αστυνομικοί είναι λόγω των πολιτικών...Λέω εγώ τώρα..!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μαθαίνω όπως ο καθένας και για τις δύο μεριές απλά καταδικάζω την χρήση του όπλου κατά οποιουδήποτε..Έχω ξεκαθαρίσει την δική μου θέση αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα αλλά με τους "κουκουλοφορους" στο κέντρο.Προσπαθώ να πληροφορούμαι όσο γίνεται.Δεν χρειάζεται να είσαι επιθετική..σίγουρα δεν ξέρω για την αστυνομία όσα ξέρεις εσύ και ας έχω φίλους αστυνομικούς...δεν είναι όλοι το ίδιο.και δεν πιστεύω ότι μια ενέργεια τέτοια έγινε χωρίς λόγο ουτε από τους μεν ούτε από τους δε.Στο κάτω κάτω θα μπορούσαμε και εμείς να γίνουμε γκέτο όπως στην αμερική και να πυροβολούμε για να εκφράσουμε τις πεποιθήσεις μας..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ....Λογικό είναι να φρουρουν συγκεκριμένα σημεία...Σαν προστασία.Εκει που έγινε η επιθεση φρουρουσαν κατι???δεν το γνωρίζω αυτό αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω..Ξερεις πολλα για την μια μερια μαθε και για την αλλη καποια στιγμη αν θες να βλεπεις τα γεγονοτα πιο καθαρα.Οι ειδικοι φρουροι ειναι ας πουμε οι security τις αστυνομιας και οι συγκεκριμενοι ειναι εκει καθε μερα και χωρις φασαριες η πορειες εχω βαρεθει να τους βλεπω και δεν ειναι μονο εκει ειναι και στο μουσειο και αλλου σταθερα και καθημερινα...........
ruko
Διάσημο μέλος
Ας πουμε ένας χούλιγκαν θα κάψει και το μικρό μαγαζάκι, ένας αναρχικός θα έχει στόχο μεγαλοεπιχειρήσεις(βλ.μουλτιραμα)και ότι έχει σχέση με εξουσία είτε αυτό λέγεται πολιτικός είτε χρήμα..
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο αφελή πράγματα που έχω ακούσει ποτέ και βασίζεται σ' αυτό τον παιδαριώδη μίζερο ελληνικό μανιχαϊσμό που χωρίζει τους πάντες σε φουκαράδες και καρχαρίες.
Δηλαδή ο εμπρησμός δικαιολογείται αναλόγα με το οικονομικό μέγεθος; Αναλογίστηκε ποτέ κανένας ότι με αυτές τις καταστροφές πλήττονται πρωτίστως οι εργαζόμενοι; Ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις κάνουν generate δουλειές σε κλίμακα που ο μικρός δεν μπορεί καν να ονειρευτεί; Ότι για τις επόμενες μέρες το κέντρο της Αθήνας θα είναι νεκρό δυο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα με ό,τι συνέπειες θα έχει αυτό για την ήδη βεβαρημένη οικονομία μας;
Και ας δεχτώ το ότι πυρπολείς το μουλτιράμα για τους παραπάνω λόγους. Πώς θα ελέγξεις ότι η φωτιά δεν θα πλήξει και το μαγαζί του διπλανού που δε χρωστάει σε τίποτα;
Πάμε καθόλου καλά; Δηλαδή η απρόκλητη επίθεση σε κάποιον δικαιολογείται, αν αυτός ο κάποιος είναι αστυνομικός; Εσάς σας φαίνεται φυσιολογικό να επιτίθεται κανείς σε περιπολικό με πέτρες και ξύλα, επειδή... έτυχε να περνάει; Τέλος πάντων, δε θέλω να δώσω συνέχεια εδώ, γιατί δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι λεπτομέρειες και ακούγονται πολλά αντιφατικά.30 άτομα επιτέθηκαν σε ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ σταματημένο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ?????????????ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΔΟΥΣ????
Άλλη μια απόδειξη ότι πρόκειται για μια ανόητη και ανεφάρμοστη ιδεολογία. Δηλαδή, αν δεν μπορείς να λάβεις μέτρα ή έστω να διαχωρίσεις ξεκάθαρα τη θέση σου από κωλόπαιδα που καπηλεύονται το όνομά σου ιδεολογία σου, να βράσω κι εσένα και την ιδεολογία σου. Ασχέτως του ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι αναρχικοί, όπως τους εννοείς, είναι ένα μυθικό ζώο, σαν τον μονώκερο ένα πράγμα, και το μόνο που υπάρχει είναι ματαιωμένοι τραμπούκοι.Αααα και για να πω κάτι.Η αναρχία βαζίζεται στην μη επιβολή κανόνων.Στην ερώτηση λοιπόν περι διαχωρισμού αντιεξουσιαστών και χουλιγκανς που έθεσα, βλέπω και την απάντηση ότι αφου δεν θέλουν τους κανόνες δεν μπορούν και να τους επιβάλλουν στους άλλους.ΚΑι έτσι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους υπόλοιπους να μην κάνουν επεισοδια..
Συγγνώμη για τον υψηλό τόνο, δεν απευθύνεται σε σένα, αλλά κάψαν το αυτοκίνητο μιας φίλης μου που κάνει ιδιαίτερα και να δω πώς θα πάει αύριο στη δουλειά της... Οι φίλοι μου στα Εξάρχεια κάθε λίγο και λιγάκι ταμπουρώνονται μέσα και δεν τολμάνε να βγουν απ' το σπίτι τους, λες και ζούμε στην εμπόλεμη ζώνη. Τους βλέπω κάθε φορά τους ανεπάγγελτους αντιεξουσιαστές του πρωκτού να κάθονται γύρω απ' το Πολυτεχνείο και να τρώνε τυρόπιτες απ' το απέναντι μαγαζάκι και με την πρώτη αφορμή πηγαίνουν και το καίνε... Αυτό είναι το ποιόν τους, λυπάμαι.

Παρεμπιπτόντως, Κατερίνα, σου προτείνω να διαβάσεις τον Αναρχικό τραπεζίτη του Πεσσόα, θα το βρεις πολύ ενδιαφέρον.

KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περα απο το οτι ειναι εκει καθε μερα γενικα τι αλλο λογο θες για να δεις τι φρουρουσαν;;Τελος παντων να σου πω υπαρχουν καλοι και κακοι αστυνομικοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο ομως στην περιπτωση που απειληθηκε η ζωη του αν οντως εριξε ετσι οπως ισχυριστηκε ο αστυνομικος εκανε καλα το οτι υπηρχε θυμα ειναι αλλη ιστορια(αν εγινε τυχαια).Μαθαίνω όπως ο καθένας και για τις δύο μεριές απλά καταδικάζω την χρήση του όπλου κατά οποιουδήποτε..Έχω ξεκαθαρίσει την δική μου θέση αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα αλλά με τους "κουκουλοφορους" στο κέντρο.Προσπαθώ να πληροφορούμαι όσο γίνεται.Δεν χρειάζεται να είσαι επιθετική..σίγουρα δεν ξέρω για την αστυνομία όσα ξέρεις εσύ και ας έχω φίλους αστυνομικούς...δεν είναι όλοι το ίδιο.και δεν πιστεύω ότι μια ενέργεια τέτοια έγινε χωρίς λόγο ουτε από τους μεν ούτε από τους δε.Στο κάτω κάτω θα μπορούσαμε και εμείς να γίνουμε γκέτο όπως στην αμερική και να πυροβολούμε για να εκφράσουμε τις πεποιθήσεις μας..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ....Λογικό είναι να φρουρουν συγκεκριμένα σημεία...Σαν προστασία.Εκει που έγινε η επιθεση φρουρουσαν κατι???δεν το γνωρίζω αυτό αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω..
ruko
Διάσημο μέλος
Εκει που έγινε η επιθεση φρουρουσαν κατι???δεν το γνωρίζω αυτό αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω..
Εκεί που έγινε η επίθεση κάθονται μονίμως κάτι παιδάκια, όχι πολύ μεγαλύτερα απ' το νεαρό, και πίνουν μπάφους στην ψύχρα. Οπότε μου φαίνεται λογικό να περάσει το περιπολικό.
Πρροσωπικά, είμαι υπέρ της νομιμοποίησης και αναγνωρίζω ότι οι μπάτσοι κάνουν πολύ συχνά κατάχρηση εξουσίας, ΟΜΩΣ ο νόμος ορίζει αλλιώς και αν πίνεις μπάφους στα πεζοδρόμια, είναι η άχαρη δουλειά του μπάτσου να έρθει να σε μαζέψει.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι αναρχικοι δεν υπαρχουν εδω και αρκετα χρονια!!!!!!!!Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο αφελή πράγματα που έχω ακούσει ποτέ και βασίζεται σ' αυτό τον παιδαριώδη μίζερο ελληνικό μανιχαϊσμό που χωρίζει τους πάντες σε φουκαράδες και καρχαρίες.
Δηλαδή ο εμπρησμός δικαιολογείται αναλόγα με το οικονομικό μέγεθος; Αναλογίστηκε ποτέ κανένας ότι με αυτές τις καταστροφές πλήττονται πρωτίστως οι εργαζόμενοι; Ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις κάνουν generate δουλειές σε κλίμακα που ο μικρός δεν μπορεί καν να ονειρευτεί; Ότι για τις επόμενες μέρες το κέντρο της Αθήνας θα είναι νεκρό δυο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα με ό,τι συνέπειες θα έχει αυτό για την ήδη βεβαρημένη οικονομία μας;
Και ας δεχτώ το ότι πυρπολείς το μουλτιράμα για τους παραπάνω λόγους. Πώς θα ελέγξεις ότι η φωτιά δεν θα πλήξει και το μαγαζί του διπλανού που δε χρωστάει σε τίποτα;
Πάμε καθόλου καλά; Δηλαδή η απρόκλητη επίθεση σε κάποιον δικαιολογείται, αν αυτός ο κάποιος είναι αστυνομικός; Εσάς σας φαίνεται φυσιολογικό να επιτίθεται κανείς σε περιπολικό με πέτρες και ξύλα, επειδή... έτυχε να περνάει; Τέλος πάντων, δε θέλω να δώσω συνέχεια εδώ, γιατί δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι λεπτομέρειες και ακούγονται πολλά αντιφατικά.
Άλλη μια απόδειξη ότι πρόκειται για μια ανόητη και ανεφάρμοστη ιδεολογία. Δηλαδή, αν δεν μπορείς να λάβεις μέτρα ή έστω να διαχωρίσεις ξεκάθαρα τη θέση σου από κωλόπαιδα που καπηλεύονται το όνομά σου ιδεολογία σου, να βράσω κι εσένα και την ιδεολογία σου. Ασχέτως του ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι αναρχικοί, όπως τους εννοείς, είναι ένα μυθικό ζώο, σαν τον μονώκερο ένα πράγμα, και το μόνο που υπάρχει είναι ματαιωμένοι τραμπούκοι.
Συγγνώμη για τον υψηλό τόνο, δεν απευθύνεται σε σένα, αλλά κάψαν το αυτοκίνητο μιας φίλης μου που κάνει ιδιαίτερα και να δω πώς θα πάει αύριο στη δουλειά της... Οι φίλοι μου στα Εξάρχεια κάθε λίγο και λιγάκι ταμπουρώνονται μέσα και δεν τολμάνε να βγουν απ' το σπίτι τους, λες και ζούμε στην εμπόλεμη ζώνη. Τους βλέπω κάθε φορά τους ανεπάγγελτους αντιεξουσιαστές του πρωκτού να κάθονται γύρω απ' το Πολυτεχνείο και να τρώνε τυρόπιτες απ' το απέναντι μαγαζάκι και με την πρώτη αφορμή πηγαίνουν και το καίνε... Αυτό είναι το ποιόν τους, λυπάμαι.
Παρεμπιπτόντως, Κατερίνα, σου προτείνω να διαβάσεις τον Αναρχικό τραπεζίτη του Πεσσόα, θα το βρεις πολύ ενδιαφέρον.![]()
katerina10
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο αφελή πράγματα που έχω ακούσει ποτέ και βασίζεται σ' αυτό τον παιδαριώδη μίζερο ελληνικό μανιχαϊσμό που χωρίζει τους πάντες σε φουκαράδες και καρχαρίες.
Πάμε καθόλου καλά; Δηλαδή η απρόκλητη επίθεση σε κάποιον δικαιολογείται, αν αυτός ο κάποιος είναι αστυνομικός; Εσάς σας φαίνεται φυσιολογικό να επιτίθεται κανείς σε περιπολικό με πέτρες και ξύλα, επειδή... έτυχε να περνάει; Τέλος πάντων, δε θέλω να δώσω συνέχεια εδώ, γιατί δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι λεπτομέρειες και ακούγονται πολλά αντιφατικά.
Άλλη μια απόδειξη ότι πρόκειται για μια ανόητη και ανεφάρμοστη ιδεολογία. Δηλαδή, αν δεν μπορείς να λάβεις μέτρα ή έστω να διαχωρίσεις ξεκάθαρα τη θέση σου από κωλόπαιδα που καπηλεύονται το όνομά σου ιδεολογία σου, να βράσω κι εσένα και την ιδεολογία σου. Ασχέτως του ότι εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι αναρχικοί, όπως τους εννοείς, είναι ένα μυθικό ζώο, σαν τον μονώκερο ένα πράγμα, και το μόνο που υπάρχει είναι ματαιωμένοι τραμπούκοι.
Παρεμπιπτόντως, Κατερίνα, σου προτείνω να διαβάσεις τον Αναρχικό τραπεζίτη του Πεσσόα, θα το βρεις πολύ ενδιαφέρον.![]()
Το ιντιμίντια γράφει σε αντίθεση με τα ρόπαλα και τις πέτρες που λενε τα μίντια ότι ήταν καθαρα λεκτική η επίθεση..Υπάρχει και βιντεάκι όποιος θέλει ας μπει να το δει..Εγώ δεν έχω γνώμη σε αυτό γιατί αν ήταν όντως λεκτική επιθεση ΄τοτε δεν ξέρω που ζούμε..Δεν θα δω το βιντεάκι...απλά γιατί δεν τα μποορώ αυτά.Περα απο το οτι ειναι εκει καθε μερα γενικα τι αλλο λογο θες για να δεις τι φρουρουσαν;;Τελος παντων να σου πω υπαρχουν καλοι και κακοι αστυνομικοι αυτο ειναι το μονο σιγουρο ομως στην περιπτωση που απειληθηκε η ζωη του αν οντως εριξε ετσι οπως ισχυριστηκε ο αστυνομικος εκανε καλα το οτι υπηρχε θυμα ειναι αλλη ιστορια(αν εγινε τυχαια).
Το ξέρω Ρούλα μου ότι σε εναν πόλεμο υπάρχουν απώλειες και πολλές αδικίες..Για αυτό και εγω δεν συμφωνώ...Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα έμενε ατιμώρητο κάτι τέτοιο(δεν συμφωνω μες τον τρόπο τιμωρίας απλά ήταν επόμενο)..Προτιμώ να ξέρω βέβαια ότι η περιουσία του κοσμάκη είτε είναι φίλοι γνωστοι εχθροι ή αγνωστοι είναι καλά..Λυπάμαι για τους φίλους σου..Και καταλαβαίνω απόλυτα τον τόνο της φωνής σου.Βιβλίο είναι αυτό ρουλα??
ΝΑ δω τι θα προλκάβω να πρωτοδιαβάσω...Γνωστή ε'ιμαι για την ελλειψη χρονου και κακου χρονοπρογραμματισμου
Ναυαρίνου και Μεσολογγίου...Εκεί έγινε..Περιπολούσε το περιπολικό και δέχτηκε λεκτική επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών.Αυτό λέει το ιντιμίντια..αλλά αυτή είναι η μια πλευρά..Ο ίδιος λέει ότι πυροβόλησε στον αερά και ΤΥΧΑΙΑ εξοστρακίστηκε η σφαίρα!!!!!Τα σχόλια δικά σας..εγώ απλά λυπαμαι που ΟΝΤΩΣ είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Εκεί που έγινε η επίθεση κάθονται μονίμως κάτι παιδάκια, όχι πολύ μεγαλύτερα απ' το νεαρό, και πίνουν μπάφους στην ψύχρα. Οπότε μου φαίνεται λογικό να περάσει το περιπολικό.
Πρροσωπικά, είμαι υπέρ της νομιμοποίησης και αναγνωρίζω ότι οι μπάτσοι κάνουν πολύ συχνά κατάχρηση εξουσίας, ΟΜΩΣ ο νόμος ορίζει αλλιώς και αν πίνεις μπάφους στα πεζοδρόμια, είναι η άχαρη δουλειά του μπάτσου να έρθει να σε μαζέψει.
Και αντί να πάνε να μαζέψουν τους drug dealers που βρίσκουν το δίκιο τους λόγω των μεγάλων αδερφών(που είναι συνηθως μεγάλης θέσης άνθρωποι) πάνε και μαζεύουν παιδάκια με μπαφους???Ο μπάφος είναι 8 τσιγάρα κανονικά....Την κόκα και την ηρωίνη δεν θα την μαζέψουν ποτέ??Ο μπάφος τους πείραξε??????????Οι αναρχικοι δεν υπαρχουν εδω και αρκετα χρονια!!!!!!!!

Είμαι πολυ κάθετη σε αυτό Ρούλα μου και δεν συμφωνώ καθόλου!!!!!!!!KittyG το κακό είναι ότι είσαι απόλυτη!!!!!Δεν ξέρω τι έχεις ζήσει και με ποιον αλλά είσαι πολύ σίγουρη πράγμα που δεν σε αφήνει να δεχθείς μια άλλη αποψη σχετικά με το αν υπάρχουν αναρχικοί πραγματικοί ή όχι..Εγώ σου λέω ότι υπάρχουν ...δεν έχω αποδείξεις αλλά ούτε κι εσύ!
katerina10
Περιβόητο μέλος
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Και αντί να πάνε να μαζέψουν τους drug dealers που βρίσκουν το δίκιο τους λόγω των μεγάλων αδερφών(που είναι συνηθως μεγάλης θέσης άνθρωποι) πάνε και μαζεύουν παιδάκια με μπαφους???Ο μπάφος είναι 8 τσιγάρα κανονικά....Την κόκα και την ηρωίνη δεν θα την μαζέψουν ποτέ??Ο μπάφος τους πείραξε??????????Είμαι πολυ κάθετη σε αυτό Ρούλα μου και δεν συμφωνώ καθόλου!!!!!!!!
Συμφωνώ 100% μ' αυτό που λες για τους μεγαλεμπόρους, αλλά είναι έτερον εκάτερον. Δηλαδή εσύ αν ήξερες ότι σε μια περιοχή γίνεται ευρεία πώληση και κατανάλωση ναρκωτικών σε μια περιοχή, δεν θα έστελνες άντρες για περιπολία;
Ευχαριστώ που δεν παρεξήγησες τον τόνο μου. Όσο για τον Αναρχικό τραπεζίτη, ναι είναι βιβλίο. Ο συγγραφέας (Πεσσόα) ήταν ένας τρελός Πορτογάλος που έγραφε με 1500 ψευδώνυμα, αλληλογραφούσε με τον εαυτό του, δεν δημοσίευε τίποτα αλλά παράχωνε τα γραπτά του σε ένα μπαούλο και (το κερασάκι στην τούρτα) είχε φτιάξει και τον αστρολογικό χάρτη της Πορτογαλίας! (δυστυχώς, δεν θυμάμαι τι ζώδιο της βρήκε). Τέλος πάντων, για κάποιο λόγο αυτός ο παράφρων θεωρείται κορυφή. Εμένα δε μου κάνει κλικ, αλλά μπορεί να τον βρεις ενδιαφέρον.
Σόρι και για το off-topic, αλλά ήταν μεγάλος πειρασμός.

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και επίσης χθές το βράδυ που εγιναν όλα αυτα παρακολουθούσα δελτιο και αυτο που είπαν ήταν οτι υπηρξε λεκτική επιθεση προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εφυγαν απο το σημείο και επέστρεψαν μετά απο λίγο και πρόκάλεσαν ξανα την ίδια ομάδα ατομων και με κατάληξη το γεγονός που όλοι ξέρουμε και που πραγματικά θα έπρεπε να σοκάρει όποιο και αν ήταν το θύμα και ακόμη και αν η αρχική επίθεση δεν ήταν λεκτική...
Το αν ήταν απρόκλητη η οχι η ενεργεια του ειδικού φρουρο΄δεν είναι το θέμα είναι ότι οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους και το οτι εισαι όργανο του νόμου δεν σε θέτει υπεράνω νόμου... Η αστυνομία δεν πρέπει να είανι μορφή εξουσίας αλλά κοινωνική υπηρεσία για την προστασία των πολιτων... Νομίζω οτι δυστηχώς οι ίδιοι νιώθουν περισσότερο και δρουν σαν να είναι το πρώτο και αποτυγχάνουν παταγωδώς να κάνουν το δεύτερο...
Και όσον αφορά το θέμα των βανδαλισμών είναι φυσικά κατακριτέο και τα άτομα που πέρνουν μέρος σε αυτούς καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική ιδεολογία του να είσαι αναρχικόςκαι προκαλούν μεγάλη ζημιά στην ίδια την ένοια συμβάλλοντας στην πλήρη διαστρεβλωση της στο μυαλό των πολιτών. Και όσον αφορά το θέμα των drugs θα συμφωνήσω με την κατερίνα - ούτως η αλλως είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης.
Sorry για το εκτενες του post αλλα παρακολουθώ το νήμα απο χτές και ήθελα να πώ τη γνωμη μου.
ruko
Διάσημο μέλος
Μόλις έψαξα και έμαθα.Η επίθεση ήταν καθαρά λεκτική και ένας από τους 30 πέταξε μπουκάλι μπύρας πάνω στο περιπολικό.Ο αστυνομικός αμέσως αντέδρασε πυροβολώντας...
Εμ... το μπουκάλι της μπύρας συγκαταλέγεται κι αυτό στις λεκτικές επιθέσεις;

Προσοχή, δεν λέω ότι η σωστή αντίδραση στο μπουκάλι του Μύθου που σου 'ρχεται κατακούτελα είναι να πυροβολήσεις στο ψαχνό, αλλά μου κάνει εντύπωση το πώς προσπαθούμε να περάσουμε μια κανονική επίθεση ως κάτι αθώο, μόνο και μόνο επειδή ο στόχος της ήταν αστυνομικός.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μόνο προς τους αστυνομικους..οχι προς τους ανθρώπους..αυτός και αν είναι ΔΙΚΑΙΟΣ νόμος!Να ρωτήσω κάτι?? Και λεκτική να ήταν η επίθεση πάλι δε θεωρείται αδίκημα? Όχι λόγος να βγάλεις όπλο, αλλά τιμωρείται κ αυτο ε?

Μου φαινεται τρελάρας ο τύπος..καλέ δεν νομίζω να ταιριάξω μαζί του!!!Συμφωνώ 100% μ' αυτό που λες για τους μεγαλεμπόρους, αλλά είναι έτερον εκάτερον. Δηλαδή εσύ αν ήξερες ότι σε μια περιοχή γίνεται ευρεία πώληση και κατανάλωση ναρκωτικών σε μια περιοχή, δεν θα έστελνες άντρες για περιπολία;
Ευχαριστώ που δεν παρεξήγησες τον τόνο μου. Όσο για τον Αναρχικό τραπεζίτη, ναι είναι βιβλίο. Ο συγγραφέας (Πεσσόα) ήταν ένας τρελός Πορτογάλος που έγραφε με 1500 ψευδώνυμα, αλληλογραφούσε με τον εαυτό του, δεν δημοσίευε τίποτα αλλά παράχωνε τα γραπτά του σε ένα μπαούλο και (το κερασάκι στην τούρτα) είχε φτιάξει και τον αστρολογικό χάρτη της Πορτογαλίας! (δυστυχώς, δεν θυμάμαι τι ζώδιο της βρήκε). Τέλος πάντων, για κάποιο λόγο αυτός ο παράφρων θεωρείται κορυφή. Εμένα δε μου κάνει κλικ, αλλά μπορεί να τον βρεις ενδιαφέρον.
Σόρι και για το off-topic, αλλά ήταν μεγάλος πειρασμός.![]()

Καλέ τι να παρεξηγήσω τον τόνο σου..Είναι ψηλός και αποδεκτός..Ολοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους..
Παιδια εάν τα δελτία ειδήσεων-που παντα πέρνουν το μέρος της αστυνομίας και όχι των "ταραχοποιών"- συμφωνα με τα συμπεράσματα της προανακριτικής διαδικασίας καθαρά χαρακτηρίζουν το συμβάν ως δολοφονία τότε μάλλον απρόκλητη ηταν η ενεργεια του ειδικού φρουρου, που επισήμως του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία απο πρόθεση και για παράνομη οπλοκατοχη...αυτό απο μόνο του λέει πολλά...
Και επίσης χθές το βράδυ που εγιναν όλα αυτα παρακολουθούσα δελτιο και αυτο που είπαν ήταν οτι υπηρξε λεκτική επιθεση προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εφυγαν απο το σημείο και επέστρεψαν μετά απο λίγο και πρόκάλεσαν ξανα την ίδια ομάδα ατομων και με κατάληξη το γεγονός που όλοι ξέρουμε και που πραγματικά θα έπρεπε να σοκάρει όποιο και αν ήταν το θύμα και ακόμη και αν η αρχική επίθεση δεν ήταν λεκτική...
Το αν ήταν απρόκλητη η οχι η ενεργεια του ειδικού φρουρο΄δεν είναι το θέμα είναι ότι οι νόμοι είναι ίδιοι για όλους και το οτι εισαι όργανο του νόμου δεν σε θέτει υπεράνω νόμου... Η αστυνομία δεν πρέπει να είανι μορφή εξουσίας αλλά κοινωνική υπηρεσία για την προστασία των πολιτων... Νομίζω οτι δυστηχώς οι ίδιοι νιώθουν περισσότερο και δρουν σαν να είναι το πρώτο και αποτυγχάνουν παταγωδώς να κάνουν το δεύτερο...
Και όσον αφορά το θέμα των βανδαλισμών είναι φυσικά κατακριτέο και τα άτομα που πέρνουν μέρος σε αυτούς καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική ιδεολογία του να είσαι αναρχικόςκαι προκαλούν μεγάλη ζημιά στην ίδια την ένοια συμβάλλοντας στην πλήρη διαστρεβλωση της στο μυαλό των πολιτών. Και όσον αφορά το θέμα των drugs θα συμφωνήσω με την κατερίνα - ούτως η αλλως είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης.
Sorry για το εκτενες του post αλλα παρακολουθώ το νήμα απο χτές και ήθελα να πώ τη γνωμη μου.

Τι ωραί απου τα έγραψες...Πολύ ωραία..Εγώ είχα πάντα έκθεση 13..ίσως για αυτό να μην καταλαβαίνετε τι γράφω..

Συμφωνώ σε όλα μαζί σου..ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!Οχι είπαμε επιθεση...αρχικά ήταν λεκτική!!!Μετά ήταν επιθεση..Πάντως ήταν μεσα στο περιπολικο αυτοί..Εμ... το μπουκάλι της μπύρας συγκαταλέγεται κι αυτό στις λεκτικές επιθέσεις;
Προσοχή, δεν λέω ότι η σωστή αντίδραση στο μπουκάλι του Μύθου που σου 'ρχεται κατακούτελα είναι να πυροβολήσεις στο ψαχνό, αλλά μου κάνει εντύπωση το πώς προσπαθούμε να περάσουμε μια κανονική επίθεση ως κάτι αθώο, μόνο και μόνο επειδή ο στόχος της ήταν αστυνομικός.
μπορώ να ελπίζω ότι είχαν στοχο το περιπολικό???????ΚΑι μόνο????

stellak
Διάσημο μέλος
μπορώ να ελπίζω ότι είχαν στοχο το περιπολικό???????ΚΑι μόνο????![]()
Γιατί, Κατερίνα, να ελπίζεις κάτι τέτοιο; Δεν είναι ολοφάνερο πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ βάση αυτή σου η ελπίδα; Αφού μόνη σου λες ότι οι αστυνομικοί ήταν μέσα στο περιπολικό, πως είναι δυνατόν οι επιτιθέμενοι να είχαν στόχο το περιπολικό; Δηλαδή θέλαν μόνο να γρατζουνίσουν το αμάξι ή να του σκάσουν τα λάστιχα; Τι τρέλα πουλάν δηλαδή;
Με συγχωρείτε, αλλά εχτές το βράδυ γυρνούσα από θέατρο κατά τις 12.30. Ξαφνικά, φεύγοντας από την Ομόνοια στην 3ης Σεπτεμβρίου είδα μια Αθήνα που είχα χρόνια να δω ακόμα και στα καθιερωμένα ετήσια επεισόδια του Πολυτεχνίου
Κι όσοι βρεθήκαμε στο δρόμο με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας, ήμασταν, εν αγνοία μας, εν δυνάμει θύματα της σύγκρουσης. Κι όλα αυτά διότι κάποια παιδιά ήθελαν να διασκεδάσουν το Σαββατόβραδό τους πουλώντας μαγκιά στους μπάτσους...(; )Νισάφι από όλους πια!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά δεν το εννοουσα οτι το ελπίζω..αλλά απλά ενα μπουκάλι μπυρας που θεωρείται επίθεση δεν μπορεί με αλλο τρόπο να ελεγχθεί????????Γιατί, Κατερίνα, να ελπίζεις κάτι τέτοιο; Δεν είναι ολοφάνερο πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ βάση αυτή σου η ελπίδα; Αφού μόνη σου λες ότι οι αστυνομικοί ήταν μέσα στο περιπολικό, πως είναι δυνατόν οι επιτιθέμενοι να είχαν στόχο το περιπολικό; Δηλαδή θέλαν μόνο να γρατζουνίσουν το αμάξι ή να του σκάσουν τα λάστιχα; Τι τρέλα πουλάν δηλαδή;
Με συγχωρείτε αλλά εχτές το βράδυ γυρνούσα από θέατρο κατά τις 12.30. Ξαφνικά, φεύγοντας από την Ομόνοια στην 3ης Σεπτεμβρίου είδα μια Αθήνα που είχα χρόνια να δω ακόμα και στα καθιερωμένα ετήσια επεισόδια του ΠολυτεχνίουΚι όσοι βρεθήκαμε στο δρόμο με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας, ήμασταν, εν αγνοία, μας δυνάμει θύματα της σύγκρουσης. Κι όλα αυτά διότι κάποια παιδιά ήθελαν να διασκεδάσουν το Σαββατόβραδό τους πουλώντας μαγκιά στους μπάτσους...(; )Νισάφι από όλους πια!
![]()
Μόνο με τον πυροβολισμό δηλαδή???Και ναι τα καναν ολα χαλια στην Αθηνα...Δεν εγινε όλο αυτό ομως με σκοπό να βλάψουν κάποιον..Διαμαρτυρία με άλλα μέσα ήταν..ΞΑναλέω δεν συμφωνώ..Πόλεμος με πολεμο δεν θα οδηγήσει ποτέ στην ειρηνη!!!!!!Παντως δεν συμφωνώ με το να διασκεδασουν πουλώντας μαγκιά!Μουφαίνεται πολυ σκληρή αυτή η φράση!Σαν να είναι αβουλα όντα..Ενώ δεν τους ξερουμε καν!
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι ωραί απου τα έγραψες...Πολύ ωραία..Εγώ είχα πάντα έκθεση 13..ίσως για αυτό να μην καταλαβαίνετε τι γράφω..
Συμφωνώ σε όλα μαζί σου..ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!
Ευχαριστώ !!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool