Zbeebz
Περιβόητο μέλος
[Όσο καταξέφτιλος και να είναι ο εν λόγω,] δεν αποκλείεται πράγματι να είναι εξοστρακισμός. Όμως αυτό δεν θα μας το πουν τώρα γιατί [χαλάει κάπως τη δαιμονοποίηση του πυροβολήσαντος και] μπορεί να προκληθούν χειρότερα επεισόδια.Όσο εμείς μιλάμε για δακρυγόνα, βλεπω σον άλφα την ξεφτίλα δια στόματος Κούγια.. πρόκειται για εξοστρακισμό,
Ξεφτίλα λέω εγώ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Σας αφήνω πάω μια βόλτα μιας και δεν δουλεύουμε σήμερα. Καλή μέρα σε όλους.
Περίπου αυτό άκουσα πριν από λίγο στην τιβί. Οι αγκύλες δικές μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως ξέρει ότι τα αποτελέσματα της βαλλιστικής (τα οποία έχουν ήδη διαρρεύσει, από αστυνομικούς μάλλον, και μιλούν για φορά της σφαίρας από ψηλά προς χαμηλά) καταδεικνύουν ότι σημάδεψε το παιδί κατ'ευθείαν κ αποκλείεται ο εξοστρακισμός; Και προσπαθεί... χμμ.. τί προσπαθεί να κάνει; Να εξηγήσει τους λόγους της εν ψυχρώ δολοφονίας; Να προλάβει να προβάλλει στοιχεία που ίσως δράσουν σαν ελαφρυντικά, αφού το παιδί ήταν 'αλήτης', με 'αποκλίνουσα συμπεριφορά';
Μήπως φοβάται ότι ΔΕΝ θα μπορέσει να μαγειρέψει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής; Και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα; Και τα έχει χάσει;
Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.... ΗΛΙΘΙΑ συμπεριφορά, δεν στέκει -εκτός του ότι είναι και προσβλητική για τη μνήμη του παιδιού, ανήθικη πέρα ως πέρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Οσο για τον ακατανόμαστο(μην φάμε και καμιά μήνυση...το άλλαξα)τον καγλελοκαβαλάρη της βλακείας....τι αλλο θα έλεγε ο αρχιμ@@@κας της ξεφτίλας που υπςερασπίζεται ΜΟΝΟ εγκληματίες και δολοφόνους...Λεφτά θα πάρει...Είναι ο μόνος που δεν παραιτήθηκε...ο μόνος που ζει για τον υλισμό !!!!!Δεν το είδα ήμουν ακόμη δουλειά...αλλά έχει σημασία..γλίτωσα κι άλλα ψεμματα..
julia
Διακεκριμένο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα εσυ γλυκια μου,περιμενεις λογικη απ τον ακατανομαστο?αυτος δεν εχει ουτε λογικη ουτε οσιο,παντα με το χρημα ειναι,δεν τον νιαζει ποιος εχει δικιο μονο ποσα εχει να κερδισει.Και οσο για τις αποψεις νομιζω πως εχεις καταλαβει πως συμφωνουμε ολοι(αυτο το φορουμ αρεσει γιατι μπορουμε να λεμε την γνωμη μας χωρις να κρινουμε το τι ειναι ο καθενας μας,ελπιζω πως και οι περισσοτεροι συμεριζονται την γνωμη μου,και το μοναδικο κριτηριο μας ειναι η αγαπη μας προς τις γατες)Δεν καταλαβαίνω τη συμπεριφορά του Κούγια, μου φαίνεται τρελή... Από τη μια μιλά για εξοστρακισμό, (άρα ΔΕΝ ήταν εκτέλεση/εν ψυχρώ δολοφονία), από την άλλη προσπαθεί να κατηγορήσει το παιδί, να αμαυρώσει την μνήμη του...
Μήπως ξέρει ότι τα αποτελέσματα της βαλλιστικής (τα οποία έχουν ήδη διαρρεύσει, από αστυνομικούς μάλλον, και μιλούν για φορά της σφαίρας από ψηλά προς χαμηλά) καταδεικνύουν ότι σημάδεψε το παιδί κατ'ευθείαν κ αποκλείεται ο εξοστρακισμός; Και προσπαθεί... χμμ.. τί προσπαθεί να κάνει; Να εξηγήσει τους λόγους της εν ψυχρώ δολοφονίας; Να προλάβει να προβάλλει στοιχεία που ίσως δράσουν σαν ελαφρυντικά, αφού το παιδί ήταν 'αλήτης', με 'αποκλίνουσα συμπεριφορά';
Μήπως φοβάται ότι ΔΕΝ θα μπορέσει να μαγειρέψει τα αποτελέσματα της βαλλιστικής; Και προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα; Και τα έχει χάσει;
Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω.... ΗΛΙΘΙΑ συμπεριφορά, δεν στέκει -εκτός του ότι είναι και προσβλητική για τη μνήμη του παιδιού, ανήθικη πέρα ως πέρα...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν έχω κάτι άλλο να πω..πάω στο μάθημα μου να ταπω και με αυτήν την γλώσσα που μαθαίνω γιατί πραγματικά δεν έχω όρεξη σήμερα να κάνω κάτι άλλο από το να μιλάω για όλα τα παραδοξα των τελευταίων ημερών...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πηγή: Αγγελιοφόρος (τοπική εφημερίδα Θεσ/νίκης), 10.12.2008, σελ. 17
Γράφει ο κ. Γ. Μαργαρίτης, καθηγητής σύγχρονης ιστορίας στο ΑΠΘ.
"Είναι εμφανές ότι υπάρχει κοινωνική δυσπραγία και κοινωνική οργή. Όταν βγαίνει ο κάθε κ. Μίχαλος με τις προτάσεις του, πώς να μη δημιουργηθεί οργή; Ο τρόπος που εκφράζεται αυτή η οργή, όμως, δεν δίνει πολιτική διέξοδο. Οι ακρότητες και το εκτός ελέγχου της κατάστασης είναι καταστροφικά απολιτικό για τους πραγματικά οργισμένους, τους εργαζόμενους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους. Με το κάψιμο των καταστημάτων αφοπλίζουν τις πολιτικές και κοινωνικές δυνατότητες και οδηγούν σε αδιέξοδο, με μια οργή χωρίς αιτία και πολιτικό αίτημα, που εξαντλείται στο κάψιμο καταστημάτων. Ευνουχίζουν έτσι την πραγματική οργή και δυσπραγία. Δεν είναι πολιτική απάντηση αυτό που βιώνουμε. Η κάθε κυβέρνηση είναι μια χαρά όταν καίγονται καταστήματα. Δεν το φοβάται και μπορεί να το διαχειριστεί. Την πολιτική αντίδραση φοβάται. Υπάρχει οργή πολιτικά ευνουχισμένη. Δυστυχώς, η οργή αυτή θα συσσωρεύεται και η κρίση θα βαθαίνει και, ελλείψει πολιτικών απαντήσεων και συνδυαστικά με την ύπαρξη τέτοιων αντιδράσεων, στην ουσία οδηγούμαστε σε αδιέξοδο."
aretha
Περιβόητο μέλος
Έλαβα το παρακάτω στο email μου και σας το παραθέτω:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΑΣ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΑΘΗΝΑ: ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Και αναρωτιέμαι...
Τι είναι οι μπάτσοι? Μεροκαματιάρηδες των 700 ευρώ που παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα προστατεύοντάς μας, ή απαίδευτα ζώα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αφαιρέσουν τη ζωή ενός παιδιού?
Τι είναι οι πολιτικοί? Λαμόγια βουτηγμένα σε κάθε λογής σκάνδαλο που αδιαφορούν για σένα, ή οικογενειάρχες άνθρωποι με αίσθημα ευθύνης που επιθυμούν το καλό του τόπου?
Τι είναι οι δημοσιογράφοι? Επαγγελματίες που προσπαθούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ενημερώνοντας αντικειμενικά τους πολίτες, ή διεφθαρμένα ανθρωπάρια που κατευθύνουν τα γεγονότα πηγαίνοντας τα όπου θέλουν για το δικό τους συμφέρον?
Τι είναι οι "κουκουλοφόροι"? Άτομα με ιδεολογία που κάνουν αυτό που θέλουμε αλλά φοβόμαστε να κάνουμε, ή προβοκάτορες που διψούν να χαλάσουν τον αγώνα μας και τις περιουσίες του κόσμου?
Τι ΗΤΑΝ ο Αλέξης? Ένα κωλόπαιδο που φεύγει από τα βόρεια προάστια για να πάει να "τα σπάσει" στα Εξάρχεια, ή ένα 16χρονο παιδί όπως όλα τ'άλλα που διασκέδαζε με τους φίλους του και βλέποντας ένα περιπολικό, που συμβολίζει μόνο άσχημες συμπεριφορές για τη γενιά του, θέλησε να αντιδράσει?
[Σε κάποιες από τις ερωτήσεις ίσως να μην αρκούν οι δύο αντίθετες απόψεις. Ίσως η αλήθεια να είναι κάπου στη μέση. Ίσως να είναι κάπου στην άκρη. Το θέμα είναι το εξής...]
Τι είσαι εσύ? Ένας άνθρωπος που μπορεί να κλείσει τα μάτια και να αδιαφορήσει για άλλη μια φορά? Ένας άνθρωπος που δε μπορεί να νιώσει το διαφορετικό αυτής της ατμόσφαιρας των τελευταίων ημερών? Είσαι διατεθειμένος να μη μάθεις ποτέ αν αυτή ήταν όντως η στιγμή για κάτι καλύτερο? Ας αξιοποιήσουμε ό,τι έχει γίνει. Ας μη μείνουμε σε ένα 3ήμερο ξεχωριστών συγκεντρώσεων. Ας μη μείνουμε σε ένα 3ήμερο καταστροφών. Ας μη μείνουμε σε ένα 3ήμερο προσβλητικών πολιτικών δηλώσεων. Ας μη μείνουμε σα χάνοι πάλι. Ότι κι αν πιστεύετε. Όπου κι αν ανήκετε. Δε χρειάζετε να συμφωνούμε σε όλα! Ας μπει για μια φορά στην άκρη το συμφέρον και το βόλεμα. Ας μην είναι ο Αλέξης άλλη μια είδηση στα κανάλια. Ας μη πάει τίποτα χαμένο από ό,τι έχει γίνει. Ας το δοκιμάσουμε να δούμε τι θα πετύχουμε. Χωρίς χρώματα. Χωρίς κόμματα. Μόνο στόματα. Πολλά στόματα! Ας γίνουμε η μεγαλύτερη παρέα διαμαρτυρίας που έχει γίνει ποτέ. Κι ας μην τη δυαλύσουμε για όσο χρειαστεί να πειστούν ότι ξυπνάμε. Για όσο χρειαστεί! Εσύ, που παρακολουθείς τα γεγονότα μια ζωή από την τηλεόραση. Εσύ, που βγαίνεις στους δρόμους να διαδηλώσεις μόνο κάτω από τη σκεπή του κόμματος σου. Εσύ που τα θεωρείς όλα μάταια αλλά ονειρεύεσαι μια αλλαγή. Όλοι! Βγείτε έξω! Δεν είναι δυνατόν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις να μαζεύουν περισσότερο κόσμο από την αυθόρμητη έκρηξη των απλών ανθρώπων και την ανάγκη τους για αλλαγή. Πώς πραγματικά θα πιστέψουμε ότι γύρω μας συμβαίνει κάτι διαφορετικό αν εσύ που ξέρεις ότι και μόνο με τη παρουσία σου μπορείς να πετύχεις κάτι, δεν το παίρνεις - για άλλη μια φορά- απόφαση? Πόσες φορές δεν αναρωτήθηκες για πιο λόγο να βγεις στους δρόμους από τη στιγμή που θα'σαι μόνος με μερικούς άλλους? Από τη στιγμή που είναι μάταιο εφόσον δεν είμαστε όλοι μαζί. Από τη στιγμή που μπορεί να γίνουν επεισόδια... Μπορεί να μην αλλάξουν τα πάντα. Μπορεί, όμως, να υπάρξει το έναυσμα για να αλλάξουν πολλά. Μπορεί να είναι το έναυσμα για να σκεφτούμε διαφορετικά. Για να ξυπνήσουμε την άλλη μέρα με άλλη διάθεση. Με άλλα μυαλά. Και ρε γαμώτο, δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το συνειδοτοποιήσουμε όλοι. Ας μην είναι η επόμενη εβδομάδα ίδια με όλες τις προηγούμενες. Ας αλλάξουμε νοοτροπία και ας σταματήσουμε να δίνουμε δύναμη σε αυτούς που αναισθητοποιούν τη δική μας. Ας νιώσουμε λίγο τίμιοι επιτέλους με τους εαυτούς μας και με όλους όσους βγήκαν στους δρόμους αυτές τις μέρες. Ας βγούμε να διαμαρτυρηθούμε για τους πολιτικούς μας. Για την αστυνομία. Για το σύστημα. Για τη νοοτροπία του «δεν αλλάζει τίποτα». Ας βγούμε να διαμαρτυρηθούμε για τους εαυτούς μας...
Ας γίνει η αρχή με μία καθολική συγκέντρωση. Ίσως να μην είναι αυτή που θα αλλάξει τα πάντα. Θα 'ναι όμως αυτή που θα τους φωνάξουμε ότι μπορούν να περιμένουν μεγάλες αλλαγές από όλους μας. Θα 'ναι αυτή που θα μπορέσει να μας δώσει τη δύναμη να συνεχίσουμε την αλλαγή μέσα από την καθημερινότητά μας. Είναι αυτή που θα κάνει την ουσιαστική διαφορά μόνο αν ο όγκος του κόσμου δεν θα 'χει προηγούμενο. Μόνο αν είμαστε όλοι. Ας το κάνουμε επιτέλους!
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν είμαστε τρομοκράτες, “κουκουλοφόροι”, “γνωστοί-άγνωστοι”
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
Αυτοί, οι γνωστοί-άγνωστοι….
Κάνουμε όνειρα -μη σκοτώνετε τα όνειρά μας!
Έχουμε ορμή - μη σταματάτε την ορμή μας.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!
Κάποτε ήσασταν νέοι κι εσείς.
Τώρα κυνηγάτε το χρήμα, νοιάζεστε μόνο
για τη “βιτρίνα”, παχύνατε, καραφλιάσατε,
να μας κάνετε μια φορά κι εσείς περήφανους.
ΜΑΤΑΙΑ!
Ζείτε ψεύτικες ζωές, έχετε σκύψει το κεφάλι,
έχετε κατεβάσει τα παντελόνια και περιμένετε
τη μέρα που θα πεθάνετε.
Δε φαντάζεστε, δεν ερωτεύεστε
δεν δημιουργείτε!
Μόνο πουλάτε κι αγοράζετε.
ΥΛΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥΘΕΝΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
Που είναι οι γονείς; Που είναι οι καλλιτέχνες;
Γιατί δε βγαίνουν έξω να μας προστατέψουν;
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Υ.Γ.: Μη μας ρίχνετε άλλα δακρυγόνα, ΕΜΕΙΣ κλαίμε κι από μόνοι μαs
ουδέν σχόλιο...

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πολλοί λένε πως πράγματι ο νεαρός δεν φερόταν φυσιολογικά αλλά ότι οι αστυνομικοί θα μπορούσαν κάλλιστα να σημαδέψουν το ποδι αντί για την καρδιά ώστε να μπορεσουν να ελέγξουν την κατάσταση.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.....ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ......Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια γενιά εγκληματιών και περιθωρίου όπως έχουν και στην Αμερική. Και αυτό το επιτυγχάνουν εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία ή τη δύναμη της κάθε χώρας
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι το πρώτο άρθρο σήμερα (12/12/2008)
https://fotisbobolas.wordpress.com/:up:
katerina10
Περιβόητο μέλος
Και ένα κλίμα τρομοκρατίας...Παιδιά εκφοβισμός είναι για να γίνουμε πιονια τους..εμείς οι πιο μεγάλοι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ πιο πολύ από τα 15χρονα..αυτά έχουν βγει έξω εμείς τι κάνουμε..σίγουρα δεν επικροτώ τις υλικές ζημιές κλπ αλλά αυτά δειχνουν τα κανάλια για αποπροσανατολισμό..λίγοι βγήκαν και παραπονέθηκαν για τις υλικές ζημιές..η ζημιά βρίσκεται στην καρδιά της νεολαίας και στην διεφθαρμένη δύναμη των ματ και των κάθε ανεκπαίδευτων ηλιθιων που έχουν στα χέρια τους ένα όπλο..όπως είπε ταξ και γατούνι η υπερβολή στις εικόνες των μίντια είναι φανερή..δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα..ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.....ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ......
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κατερίνα εγώ δεν θα βγω έξω γιατί θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι στημένο κ από πριν ξεπουλημένο όπως έλεγε κ ένα παλιό τραγούδι. Μπορεί να μην είμαστε στις εποχές οπου οι Αμερικάνοι ανέβαζαν χούντες, όμως κ σήμερα καλά τα καταφέρνουν όπως βλέπω. Εγώ δεν πέφτω στην λούμπα τους. Είμαι σίγουρη γιατί γίνονται όλα αυτά κ νομίζω ότι κ πολυ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού το έχει καταλάβει κ γι αυτο κ δεν συμμετέχει. Τώρα βέβαια τα 15χρονα είναι πάρα πολύ εύκολα να τα χειραγωγήσεις ένα sms στο κινητό ένα ποστ στο διαδίκτυο κ καταφέρεις ότι θέλεις. Εγώ λέω να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κ να δούμε κ λίγο πιο μακρυά. Και θέλω να κάνω κ μία ερώτηση: Πιστεύετε ότι αν όλο αυτό ήταν επικίνδυνο για το σύστημα θα το είχαν αφήσει να εξελιχθεί;Και ένα κλίμα τρομοκρατίας...Παιδιά εκφοβισμός είναι για να γίνουμε πιονια τους..εμείς οι πιο μεγάλοι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ πιο πολύ από τα 15χρονα..αυτά έχουν βγει έξω εμείς τι κάνουμε..σίγουρα δεν επικροτώ τις υλικές ζημιές κλπ αλλά αυτά δειχνουν τα κανάλια για αποπροσανατολισμό..λίγοι βγήκαν και παραπονέθηκαν για τις υλικές ζημιές..η ζημιά βρίσκεται στην καρδιά της νεολαίας και στην διεφθαρμένη δύναμη των ματ και των κάθε ανεκπαίδευτων ηλιθιων που έχουν στα χέρια τους ένα όπλο..όπως είπε ταξ και γατούνι η υπερβολή στις εικόνες των μίντια είναι φανερή..δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα..
aretha
Περιβόητο μέλος
(πατήστε στο link για να δείτε το βίντεο)
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλά ούτε εγώ θα βγω έξω να βανδαλίσω...εγώ θα βγω έξω να δω τι πραγματικά γίνεται...οχι για να συμμετέχω σε αυτά που θεωρώ έκτροπα..φυσικά και είναι σκόπιμο όλο αυτό..επίσης δεν είναι τυχαια η ηρεμη στάση της κυβέρνησης θθα σας δώσουμε 10.000 ευρώ σε όλους τους μικρούς εμπόρους με σκοπό την καλυψη των ζημιών..για μένα είναι εξαγορά της εμπιστοσυνης που όπως έγινε στην πελοπόνησο έτσι και τώρα θα μείνουν μόνο σε αυτά τα 10.000 ευρώ..αν βγωω έξω όπως είχα δηλωσει θα μαζευα τα παιδιά λίγο και θα τους μίλαγα αλλά επειδήα αυτό το προσπάθησαν αρκετοι χωρίς αποτέλεσμα, είχα άλλη ιδέα..Να γίνω δημοσιογράφος με τις ελάχιστες ικανότητες που έχω με σκοπό να ανεβάσω σε ιντερνετ την αληθινη συμπεριφορά όλων..πάντως η τηλεοραση λέει ότι να ναι...αλήθεια τώρα...Κατερίνα εγώ δεν θα βγω έξω γιατί θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι στημένο κ από πριν ξεπουλημένο όπως έλεγε κ ένα παλιό τραγούδι. Μπορεί να μην είμαστε στις εποχές οπου οι Αμερικάνοι ανέβαζαν χούντες, όμως κ σήμερα καλά τα καταφέρνουν όπως βλέπω. Εγώ δεν πέφτω στην λούμπα τους. Είμαι σίγουρη γιατί γίνονται όλα αυτά κ νομίζω ότι κ πολυ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού το έχει καταλάβει κ γι αυτο κ δεν συμμετέχει. Τώρα βέβαια τα 15χρονα είναι πάρα πολύ εύκολα να τα χειραγωγήσεις ένα sms στο κινητό ένα ποστ στο διαδίκτυο κ καταφέρεις ότι θέλεις. Εγώ λέω να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κ να δούμε κ λίγο πιο μακρυά. Και θέλω να κάνω κ μία ερώτηση: Πιστεύετε ότι αν όλο αυτό ήταν επικίνδυνο για το σύστημα θα το είχαν αφήσει να εξελιχθεί;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Kristen, το λινκ είναι νεκρό. Βγάζει 404.
Εγώ διαφωνώ. Αντί για καθιστική διαμαρτυρία για τον Αλέξη που, δυστυχώς, ό,τι και να γίνει, δεν γυρίζει πίσω, καλύτερα να κάνουμε ουσιαστική διαμαρτυρία για όλα τα στραβά αυτής της χώρας με ό,τι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ μέσο έχουμε διαθέσιμο.Καθιστική Διαμαρτυρία σε όλη τη χώρα το Σάββατο 13.12.08 στις 19:00
(πατήστε στο link για να δείτε το βίντεο)
Πρόχειρο και αυθόρμητο παράδειγμα: μαυρίστε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους (ξέρετε ποιους εννοώ). Δεν θα σας κάνουν τα ρουσφέτια που υπόσχονται, δεν μπορούν να κάνουν ολονών τα ρουσφέτια. Επίσης είναι θλιβερό να ψηφίζεις αυτόν που λέει ότι θα σε κλέψει λιγότερο.
Για τον ίδιο λόγο, μαυρίστε τους ψευτοσυνδικαλιστές που το μόνο που ονειρεύονται είναι να πάρουν καρέκλα υπουργείου κι έχουν γραμμένους τους εργαζόμενους στα παλιά τους τα παπούτσια.
Καθήστε, σκεφτείτε, καταλήξτε σε πολιτικά αιτήματα και μαυρίστε αυτούς που δεν τα ικανοποιούν. Λίγο ωφελούν τα μοιρολόγια για τον Αλέξη, αν δεν ορθώσουμε ανάστημα με όποιο μέσο έχουμε για να διώξουμε τη γενική μπόχα.
Η δαιμονοποίηση των θυτών και η ηρωοποίηση των θυμάτων όχι μόνο δεν μας βγάζει από κανένα αδιέξοδο, αλλά ισχυροποιεί το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε πολλά χρόνια τώρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool