Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

Θα ήθελα να αναφέρω όσους προσέφεραν για να σιγουρευτώ ότι δεν έχω ξεχάσει καποιον.Αν δεν δείτε το όνομα σας,φωνάξτε μου το!

1.Αretha
2.Kiseki
3.Ουρανία (& φίλη Πηνελόπη)
4.Havana
5.Elenip
6.Julia
7.Voula
8.Nota
9.Drusilia
10.Stellak
11.Avrilio
12.Patousaki
13.Life
14.vrmode

Επίσης προσέφεραν από το dog forum :
1.Αlexandra
2.Magi
3.Rottie
4.Lone wolf

ενώ από ''εξωτερικούς'' έχουμε:
1.Aννα Ριζοπούλου
2.Αλεξάνδρα Τσάκωνα
3.Beatris
4.Φιλία (φίλη μου)
5.Παναγιώτης (φίλος μου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:).....:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κλειάννα μου ,περιμένουμε φωτό από τις φατσούλες στο ΚΑΖ...βγάλε και μια εξτρα την συμπάθειά μου τον παπού Γιώργο...:D και δώστου ένα χαδοφιλακι από μένα ιδιαιτέρως...

Πολύ μου άρεσε που συνεργαστήκαμε με το... σκυλοφόρουμ!:up:
Να το ξανακάνουμε :happy:

Πολύ μου άρεσε που συνεργαστήκαμε με το... σκυλοφόρουμ!:up:
Να το ξανακάνουμε :happy:

cats & dogs = LOVE :inlove:
:lol::lol::lol:

Εννοείται κορίτσια αγαπάμε όλα τα ζωάκια και γουστάρουμε πολύ:up::up::up:

Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα

Κλειάνα,

περιμένουμε με αγωνία τα νέα από την σημερινή επίσκεψη στο ΚΑΖ..

Κλειάννα μου ,περιμένουμε φωτό από τις φατσούλες στο ΚΑΖ...βγάλε και μια εξτρα την συμπάθειά μου τον παπού Γιώργο...:D και δώστου ένα χαδοφιλακι από μένα ιδιαιτέρως...

Ο παππούς ο Γιώργος πολύ ντίβα Νότα. Μας έφτησε κανονικά:lol::lol::lol:.
Πολλές φωτογραφίες θα τις στείλω στην Κλειάννα και εκείνη πιστεύω θα τις ανεβάσει. Αλλά αυτός ο σκύλος πολύ μούρη.

Ο παππούς ο Γιώργος πολύ ντίβα Νότα. Μας έφτησε κανονικά:lol::lol::lol:.
Πολλές φωτογραφίες θα τις στείλω στην Κλειάννα και εκείνη πιστεύω θα τις ανεβάσει. Αλλά αυτός ο σκύλος πολύ μούρη.

τι έτσι ξεχωρίζω εγώ?? εννοείται ότι θα ήταν μούρη:lol:
Περιμένουμε φωτό..:D

τελικα θα την υιοθετησουμε αυτη την απιστευτη μουρη????Θα το κανουμε ως ομαδα η να το κανω μονη???Εχουμε τα ιδια γουστα νοτα...ξερω πως τον γουσταρει κι η βουλα...ποιοι θελουν για τον παππου????Εγω ατυχησα με τις πληροφοριες της υιοθεσιας του κ δεν εχω νεα να σας πω......Σημαινει κατι οτι γουσταρουμε καποιες αυτο το πλασμα????ας του το δειξουμε εμπρακτα μωρε!!!!!!!

Η κλειαννα είναι η υπεύθυνη για λεπτομέρειες και αξίζει όλα τα μπράβο.:up: Το μέρος πολύ καθαρό , οι υπεύθυνοι άψογοι. και τα σκυλάκια πολύ προσεγμένα. Όλα γλύκες :inlove::baby::bleh:.Πολλά μεγάλου μεγέθους :blink:Ο παππούς ……μόνο παππού δεν τον είδα. Βγήκε εχ*σε κατουρ*σε και μας έγραψε κανονικότατα. :rolleyes:Ούτε για χάδι δεν ήρθε. Το μόνο που έχω να πω είναι για τον έρωτα μου με ένα σκυλούκο που είχε τρία ποδαράκια αλλά στην ενέργεια και όλα τα άλλα δεν του έλειπε τίποτα. :inlove:Tέλος χάρηκα που γνώρισα κάποιες κοπέλες από εδώ αλλά και από το dog forum:) Γατούλες δεν είχε:cat:...............

τελικα θα την υιοθετησουμε αυτη την απιστευτη μουρη????Θα το κανουμε ως ομαδα η να το κανω μονη???Εχουμε τα ιδια γουστα νοτα...ξερω πως τον γουσταρει κι η βουλα...ποιοι θελουν για τον παππου????Εγω ατυχησα με τις πληροφοριες της υιοθεσιας του κ δεν εχω νεα να σας πω......Σημαινει κατι οτι γουσταρουμε καποιες αυτο το πλασμα????ας του το δειξουμε εμπρακτα μωρε!!!!!!!

Βρε Όλγα μου μην είσαι αγχωμένη και παρορμητική. Ρώτα πρώτα τι πληροφορίες δόθηκαν από το ΚΑΖ. Πληροφόρηση δεν είχες γιατί έγινε κάποια κακή συνενόηση και η κυρία δεν ήξερε τίποτα για το τηλέφωνό σου. Μην βιάζεσαι βρε συνέχεια.:)

Συγχαρητήρια στην κ.Βάνα την υπεύθυνη του ΚΑΖ που με τόση αγάπη κ' υπευθυνότητα έχει αγκαλιάσει όλες αυτές τις ψυχούλες, που χτές είχαμε τη μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε κι εμείς!!:):)
Δεν είναι τυχαία η πιστοποίηση(level 1) που είδα ότι έχει πάρει το καταφύγιο από το RSPCA μία από τις μεγαλύτερες ίσως φιλοζωικές οργανώσεις στον κόσμο!
Πολλά μπράβο κ' στα υπόλοιπα μέλη του καταφυγίου,εργάτες,γιατρό κ' εθελοντές που τόσο καλά φροντίζουν τα ζωάκια.:):) Όλα τους είναι χαρούμενα,καθαρά,φιλικά κ' με ιατρική παρακολούθηση.Το κάθε ένα είναι ξεχωριστό κ' με τη δική του ιστορία.
Μου έκανε εντύπωση η Ολυμπίτσα,γιατί είναι πολύ πιο μικρή σε ηλικία από όσο την περίμενα κ'
πολύ κούκλα.Είναι μεγάλη αγωνίστρια κ' όλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει στο δύσκολο αγώνα της. Κ' πώς να μην τα καταφέρει άλλωστε με τόσες αγκαλιές που παίρνει κάθε μέρα?;)

Ο παπούς Γιώργος οντως είναι όπως τον περιέγραψαν τα κορίτσια΄πολύ cool τυπάκος κ' με
νεανική εμφάνιση.:cool: Ο τίτλος παπούς σίγουρα τον αδικεί τον φουκαρά. Άντε τώρα του κόβουμε κ' τα τυχερά...
Επίσης μια άλλη ιδιαίτερη φυσιογνωμία είναι ο Χάρχαρος με τα τρία ποδαράκια ο οποίος μάλλον ερωτεύτηκε τρελλά την Αμαλία, την οποία χρησιμοποιούσε κ' σαν συσκευή καθαρισμού της γούνας του.:lol:
Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε από την Κλειάννα κ' το από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε συγκεντρώσει.
Δεν θα ήθελα να ξεχάσω να πώ ένα μεγάλο μπράβο κ' στην απίστευτη Κλειάννα, η οποία οργάνωσε αυτή την επίσκεψη κ' η οποία δεν άφησε ζωάκι να μην χαϊδέψει κ' να μην του μιλήσει!!
Μακάρι να υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες κ' στο μέλλον!!! :up::up::up:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΣ!!!!:P

Είπα να ξεκουραστώ λίγο,αλλά δεν αντεξα να μην ανοίξω pc και να μην μπω στον εθισμό μου:το my cat!:)

Καταρχήν,ξέχασα να αναφέρω την Myrtos γιατί δεν θυμομουν το ψευδώνυμο της!Χα χα!Διορθώνω λοιπόν τώρα.:)

Κατά δευτερον,
η επίσκεψη στο ΚΑΖ ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία,γνωριστήκαμε από κοντά μέλη του my cat & dog forum και είδαμε ένα πολύ οργανωμένο χώρο,με καλοταϊσμένα και πολύ καλά φροντιζόμενα ζώα.

Τα μισά είναι προς υιοθεσία,αλλλά υπάρχουν και άλλα που είτε αναρρώνουν είτε είναι πχ τυφλά και δεν έχουν πολλές πιθανότητες,οποτε τους πρσφέρεται αγάπη για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η Βάνα και η Φιφη ,οι 2 κυρίες του ΚΑΖ είναι 2 καταπληκτικοί άνθρωποι και η απόδειξη ήταν το κάθε ζώο πήδαγε πάνω τους και τις έγλυφαν και τις φιλούσαν ακόμα και τα πιο φοβισμένα.

Το ΚΑΖ είναι ένας χώρος χαράς όπου χαλαρώσαμε.Μας είπαν την ιστορία κάθε ζώου ξεχωριστά,ενώ επίσης υπάρχουν και ζώα που στειρώνονται και γυρνάνε εκει που βρέθηκαν.

Συγκινήθηκαν ιδιαίτερα με τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν και μας είπαν ότι ποτέ δεν έχουν ξαναλάβει τόσα πολλά απο ιδιώτες!!!:)

Το Καταφύγιο λαμβάνει κάποια υποτυπώδη ποσά για στειρώσεις απ το Δήμο Μαρκόπουλου και έχει καλές επαφές και με οργανώσεις του εξωτερικού,όπως με μία απ τη Σκοτία που τους έκανε δωρεά τις κατασκευές με συρματόπλεγμα για το χωρισμό των κλουβιών,παρόλαυτα αν σκεφτείτε ότι τα ζώα καταναλώνουν 750 κιλά ξηρά το μήνα ή ότι μια στείρωση φτάνει τα 300 ευρώ,με την αντιβίωση,είναι πάντα πολύτιμες οι δωρεές μας.

Εχουν πολύ ωραία και καθαρά τα κλουβιά,εσωτερικά και εξωτερικά,ενώ έχουν χωρισμένο και το χωράφι ως χώρο για παιχνίδι και άσκηση.Για να βγει πχ ένας ''μαγκακος'' αρσενικός,βάζουν μέσα τους πιο ήσυχους για να μην έχουν τσακωμούς κλπ.Υπάρχει άνθρωπος που μένει εκεί μόνιμα και αυτό είναι πολύ καλο.

Ρωτήσαμε για την εικονική υιοθεσία του Παππού Γιώργου,ο οποίος είανι υγιέστατος και μην ξεχνάτε ότι ψάχνει σπίτι και μας είπαν ότι κάθε ποσό είναι δεκτό,αρκεί να ναι πανω από 10 ευρώ γιατί τους κρατά η τράπεζα 3 ευρώ (!!!) οπότε τα 7 ευρώ δεν βοηθούν και πολύ.
Επομένως,όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να οργανωθείτε με την avrilio και να καταθέτετε ένα ποσό ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.:)

Μας έδειξαν επίσης ένα ντοσιέ-αρχείο με ζώα πώς είχανε βρεθεί και πού και πώς είναι τώρα και την οικογένεια που τα χει υιοθετησει.Καταπληκτική ευχαρίστηση να βλέπεις το κουταβάκι που έσωσες στο δρόμο να χει γίνει σκυλαρος που κοιμάται στους καναπέδες.
Η πλειοψηφία των υιοθεσιών έγραφε ... ''Γερμανία''!:)Και παρότι το καταφύγιο δεν έχει γατες,έχουν βρει κατά καιρούς αρκετά ΓΑΤΑΚΙΑ και φιλοξενήθηκαν στα σπίτια τους και δόθηκαν!!!:up:
Οχι ότι και οι Ελληνες δεν υιοθετούν.όπως μας είπαν,αλλά δεν έχουν προλάβει να τα περασουν όλα.Μάλιστατο Σαββατο ήρθε ένας νεαρός που με ρώτησε ''Εισαι η Κλειάννα?'' από το pit bull foroum για να υιοθετήσει μια πιτ μπουλίνα,η οποία είναι τόσο ζωηρή που έπεσε και έσπασε το μηρό της η χαζή!!!Καλή της ανάρρωση...

Επίσης ρώτησα για εθελοντισμό και αυτό που έχουν ανάγκη δεν είναι ανθρωποι να πάνε να..καθαρίσουν ή να ξεχορταριάσουν ..χι χι..Αλλά ανθρώπους που να ασχοληθούν με τα σκυλιά και κυρίως με τα κουτάβια,να τα κοινωνικοποιήσουν,να μάθουν στην ανθρώπινη παρουσία αλλά και στο περπάτημα με λουρί γιατί όταν υιοθετούνται είναι..αγριμάκια!Οποιος ενδιαφέρεται μπορεί καθημερινά από 10 το πρωϊ μεχρι 4 το μεσημέρι(γιατί 4 τα μαζευουν μεσα τα ζωα) να πηγαίνει και να ασχολείται.Εγώ κανένα σ/κ θα το κανω παντως!!!

Να ευχαριστήσω ξανά όσους ήρθαν και κουβάλησαν τα ''πραγματάκια''.Είχα κάνει έναν κατάλογο με τι είχαμε και στο τέλος τον έωσα στην Βανα του ΚΑΖ η οποία μου απάντησε ''Ελα βρε Κλειάννα τώρα τι μου λες'' και παραξενεύτηκα γιατί νόμιζα,όπως της είπα,ότι εννοούσε ότι σιγά μη τα μετρήσουμε τώρα κλπ...Μετά όταν την είδα βουρκωμένη,να λέει στην άλλη υπεύθυνη ''Μεχρι και σε κατάλογο τα γράψανε'',κατάλαβα τι εννοούσε...
Τους αξίζουν Συγχαρητήρια!Εύχομαι να υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι ανθρωποι.

Και μην ξεχνιόμαστε!!!Σύντομα θα οργανωθεί ξανά ''Επιδρομή του my cat'' σε άλλο Καταφύγιο!Αναμένω την ίδια ανταόκριση!Είστε όλοι υπέροχοι!Μπραβο μας!!!!:up:

Κλειάννα

:):)

Ακολουθούν μερικές φωτό,για να πάρετε μια γεύση,αλλα περιμένω κι αλλες πολλές από kiseki & Ουρανία για να τα δείτε όλα τα ζωάκια και τον Παππού κλπ!!!Οι φωτογράφοι μας ήταν εξαιρετικοί!!!!

(Εγώ κλασσικά ξέχασα την δική μου φωτογραφική...)ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Θυμηθήκαμε να βγάλουμε ομαδική αφού ειχανε φύγει μερικές,δυστυχως..Σορρυ!!!
snowvictoria200tk0.jpg

Από αριστερά:Ουρανία,Βάνα,Φιφή,Φιλία,εγώ,Αλεξάνδρα(?)με την Odil αγκαλιά & Myrtos(Αμαλία) με την Odette αγκαλιά.
Λείπουν η Beatris,η kiseki και η vrmode.

Το μικρό ζουζούνι είναι ένα απ τα 3 κουταβάκια που θα βάλω τώρα σε αγγελίες.Αρσενικό.
snowvictoria194ko6.jpg

Aυτό είναι αδερφάκι του προηγούμενου,αρσενικο.
snowvictoria196qq3.jpg

Aυτη είναι μια τρομαγμένη φατσούλα,που αγαπά πολύ την ..βίλα της.
snowvictoria199te7.jpg

Aυτες μονο!
Αλλά εχουμε ακόμα κι αλλες,θα τις βάλω!

Η Βάλια είναι ένα μιρκόσωμο γκριφονοειδές σκυλάκι,κατάλληλο για αγκαλίτσες!!!Το υιοθετησανε αλλά το επέστρεψαν για οικογενειακούς λόγους.Είναι γλυκύτατη και συζει στο κλουβί με ένα ντοπερμανάκι τον Γουάλας,με το ΦΟΥΞΙΑ (!!!) κολλάρο!
snowvictoria116bq6.jpg

Aυτή είναι η Γκόλφω η οποία είναι τσοπανόσκυλο και την είχε ένας βοσκός που της έκοψε τ αυτια!!!Εχει 3 πανέμορφα μωράκια,καθώς όταν την πηραν ήταν εγγυος,που θα τα βαλω κι αυτα φωτο συντομα!
snowvictoria170dp8.jpg

snowvictoria167jf7.jpg

Αυτή είναι μια γλυκιά κούκλα 2-3 ετών,λίγο φοβισμένη με πανέμορφα χρώματα,σαν λυκόσκυλο αλλά αντι για μαύρο-καφε είναι καφέ και καφέ πιο σκούρο!H φωτό την αδικεί γιατί ηταν σφιγμένη.
snowvictoria178ou8.jpg

Αυτά είναι τα τρελλο αδερφάκια που έχω βαλει σε αγγελίες,Ασπασία,Φρύνη,Διαγόρας κλπ.Γλυκύτατα και ...ομιλούντα. 8)
snowvictoria182os7.jpg

Kανονικά θα πρεπε να κάνω άλλο θέμα για τον ΕΡΩΤΑ μεταξύ ΧΑΡΧΑΛΟΥ ΚΑΙ MYRTOS!!!!:)
O Xάρχαλος είναι ένας ζωηρότατος σκυλάκος παρότι του λείπει το 1 μπροστινό του ποδαράκι και δεν καταλαβαίνει Χριστο!Τρέχει,πηδάει πανω σου ,σε παίρνει αγκαλιά και απαιτεί χάδια!
Με την Myrtos λοιπόν αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη σχέση καθώς πηδαγε πανω της συνέχεια για χαδάκια,για να σκουπίσει τις πατούσες του και άλλα...Θα τους δείτε κ σ αλλες φωτό σε τρυφερά τετ α τετ.
snowvictoria132sw6.jpg

snowvictoria133va8.jpg

Xάρχαλος & Αμαλία=Love!:P

dsc00140vg2.jpg

dsc00145ua4.jpg

O Tζόνυ,ο κούκλος ο πιτ μπουλ είναι μες στην ενέργεια και την ζωηραδα!
dsc00127og6.jpg

H Oλυμπίτσα,αρκετά καλυτερα αλλά ακομη πολύ αδυνατη και μικρούλα...Η αφορμή για την αποστολή μας!
dsc00133en4.jpg

dsc00137ge1.jpg

H Oλυμπία με τη Βανα.Δεξιά βλέπετε ενα κυνηγοσκυλο που βρεθηκε σε κωμα αλλα συνηλθε,αν και ειναι ψιλοτυφλο..
dsc00135xs3.jpg

Η σκυλίτσα βρέθηκε πριν λίγες μέρες εγγυος και γέννησε το βρ'αδυ πριν την επίσκεψη μας στο ΚΑΖ!
dsc00139rd8.jpg

Mία κούκλα ημίαιμη ροτβαιλερ,χαδιάρα που φρόντισαν όποιοι την είχαν να της κοψουν την ουρα...Βεβαια!Να τηρηθεί η παραδοση...:hmm:

dsc00148zl7.jpg

O Wallas(Γουάλας),ένα ημίαιμο ντοπερμανάκι,κουκλάκι!
dsc00157rh5.jpg

Tα 2 απ τα 3 κουτάβια-τσοπανοσκυλάκια της Γκόλφω!
dsc00159kf2.jpg

O μάγκας παππούς Γιώργος που έδινε σημασία μονο στη Βανα του!!

dsc00144ik1.jpg

dsc00151nh9.jpg

Τι ωραία βρε κορίτσια!!!
Πολύ συγκινητικό!

Ο σκυλάκος με τα 3 πόδια ειναι γλύκας, δικαιολογώ απόλυτα την Αμαλία που ξετρελλάθηκε αλλα εμένα η αδυναμία μου παραμένει ο παπους...:P Μπράβο κορίτσια, θα πρέπει να ήταν πραγματικά όμορφα..

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back