Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

ειδα τις φωτο που αναρτησε το καζ και συγκινηθηκα ....πολυ ποσοτητα τροφης μπραβο και στα δυο φορουμ , αυτη η φωτο με την ολυμπια στο ροζ κουλοσπιτο ηταν ολα τα λεφτα συγκινηθηκα ...αι στο καλο ολο συγκινουμai στο my cat....:cry::cry::cry:
επισης ηθελα να υπογραμμισω το εξης (αν και οι περισσοτεροι θα το εχετε διαβασει στη σελιδα του καζ) για το αυτοκινητο που χαρισε το rspca στο καζ για μεταφορα αδεσποτων , ηταν κατι που δεν περιμενα , αν και η συγκεκριμενη οργανωση ειναι απο τις παλιαοτερες και θεωρειται σοβαρη με εξεπληξε...μια οργανωση για τα αδεσποτα στην αγγλια δωρισε ενα αυτοκινητο , η πολιτεια μας το στο καλο κανει???:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως κ' εγώ Ηavana διάβασα πριν λίγο σε ιταλικό περιοδικό για ζώα,ότι ο δήμος Varese, λίγο έξω απ'το Μιλάνο,σε συνεργασία με την ιταλική αεροναυτική λέσχη, προσέφεραν μεγάλο χώρο
για να φτιαχτεί καταφύγιο περισυλλογής κ' περίθαλψης για τις αδέσποτες γατούλες της περιοχής.Επίσης εθελοντές σε συνεργασία με το δήμο μάζεψαν κ' στείρωσαν 300 γατούλες.
Εμείς πόσο πολύ πίσω είμαστε σ' αυτή τη χώρα κ' μέχρι πότε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ax κισεκι εμεις ζουμε σε στην εποχη των ροζ dvd που απεγουμε για τα αυτονοητα..., εδω οι ιδιοι οι πολιτες αντιμετοπιζονται σαν αδεσποτα , και τα αδεσποτα ουτε καν υπαρχουν στο μυαλο των περισσοτερων λες και ειναι διαφανα ετσι που ψοφανε ανα εκατονταδες στην ασφαλτο απο αμαξια και φολες και δεν τα βλεπει κανεις (??????!!!???/):mad:

Όπως κ' εγώ Ηavana διάβασα πριν λίγο σε ιταλικό περιοδικό για ζώα,ότι ο δήμος Varese, λίγο έξω απ'το Μιλάνο,σε συνεργασία με την ιταλική αεροναυτική λέσχη, προσέφεραν μεγάλο χώρο
για να φτιαχτεί καταφύγιο περισυλλογής κ' περίθαλψης για τις αδέσποτες γατούλες της περιοχής.Επίσης εθελοντές σε συνεργασία με το δήμο μάζεψαν κ' στείρωσαν 300 γατούλες.
Εμείς πόσο πολύ πίσω είμαστε σ' αυτή τη χώρα κ' μέχρι πότε?

ειμαστε τοοοοσο πισω οσο δεν φανταζεσαι.:mad:Εδω και πολλα χρονια ο συλογος Αγ Φραγκισκος εκανε δωρεα στο δημο Αθηναιων ( ναι ο συλογος στο Δημο και οχι το αντιθετο) 4 στρεμματα και ενα κτιριο που ηθελε καποιες μικρες επισκευες για να χρησημοποιηθει για στειρωσεις του δημου.Οσο το χρησημοποιησες εσυ το χρησημοποιησε και ο δημος.........Τι να λέμε τωρα:mad:

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες!!!!!!!!!! :)

δε γινεται καπως να το διασφαλισει το αιτημα του ?? η να να ανακαλεσει τη δωρεα εφοσον δεν ηταν συβνεπεις στη συμφωνια?? αλλα τι λεμε αντε να βγαλεις ακρη με το δημοσιο........:mad:

Βρε παιδιά δεν είναι πάντα όλα ρόδινα στο εξωτερικό. Πολλές χώρες θανατώνουν υγιή ζώα αν δεν υιοθετηθούν. Για αυτό δεν βλέπουμε πολλά αδέσποτα. Όχι τέτοια φιλοζωία δεν την θέλω.

Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά είναι επίσης σίγουρα κάποια βήματα μπροστά!
Τελευταίο παράδειγμα η ιστορία του Αλέξανδρου! :) Έχουμε κι εμείς πολλά τέτοια μέρη
(σαν αυτό όπου τώρα ζει ο γατούλης) για παραμονή κ' φροντίδα ζώων με αντίστοιχα προβλήματα?

Τελικά ψάχνοντας να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με την χώρα μας θεωρώ ότι δεν είμαστε μπροστά σε πολλούς τομείς γιατί δυστυχώς δεν έχουμε λύσει το βιοποριστικό μας πρόβλημα. Για αυτό βλέπουμε χώρες φτωχότερες από εμάς να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τα ζώα.
Η Πράγα πχ. η οποία φαινομενικά είναι μια χώρα που δεν βλέπεις αδέσποτο, ρώτησα και μου είπαν ότι θανατώνονται μετά από ένα διάστημα αν δεν υιοθετηθούν. Το ίδιο και στην Ισπανία όπως μου είπε η κα Βάνα στο ΚΑΖ. Η φιλοζωική "στέλνει" τα αζήτητα ζώα. Οπότε θέλουμε εδώ στην Ελλάδα κάτι τέτοιο? Εγώ θεωρώ ότι κρατάμε τα θετικά στην Γερμανία όπως πρωτοβουλία Αλέξανδρος αλλά καταδικάζουμε την θανάτωση υγιών ζώων. Άλλωστε για να απαντήσω στην ερώτηση σου Κισέκι θεωρώ ότι μπορεί να μην έχουμε εδώ στην Ελλάδα ένα πολυτελές κέντρο όπως αυτό του Αλέξανδρου έχουμε όμως ανθρώπους που βοηθάνε ζώα όπως στην Κυψέλη τα κορίτσια του κτηνιατρικού κέντρου γάτας και τα έχουν και ζουν σε πραγματικά όμορφες συνθήκες αλλά και το ΚΑΖ όπου όπως είδες και εσύ τα ζώα ζουν σε άριστες συνθήκες. Για αυτό είπα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ναι είμαστε πίσω σε σχέση με πρωτοβουλίες άλλων χωρών αλλά δεν συμφωνώ και με πρακτικές άλλων χωρών.

ουρανια συμφωνω απολυτα...ετσι ειναι στο εξωτερικο με τις θανατωσεις αν δεν υιοθετηθουν....συμφωνω σε ολα!!!!

Πέρασε πολύς καιρός από τότε, με χαρές για κάποιες υιοθεσίες αλλά με πολύ περισσότερες λύπες. Γιατί τα αδέσποτα δυστυχώς αυξάνονται και πληθύνονται. Και τα καταφύγια γεμίζουν:( Και οι δήμοι αποφασίσουν να στερήσουν έστω και το ελάχιστο των παροχών, το φαγητό.

Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κάτι ξανά ? Με ένα χρονοδιάγραμμα κάπου εκεί κοντά στις εκλογές. Τι λέτε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το σκεφτόμουνα ρε Βούλα, ειδικά σήμερα, που μάζευα τα χειμωνιάτικα... πόσα δεν φόρεσα, πόσα πραγματικά δεν θα θέλω... Έχω κάνει φυσικά τις διαλογές μου, και έχω και για γατιά και για σκυλάκια.:)

Δεν είναι τίποτα παιδιά!! Απλά άλλη μια σακούλα στην διαλογή. ΑΞΙΖΕΙ.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια αμμολεκάνη παλια (καθαρη και χωρις πολυ φθορά εννοείται) ενδιαφέρει;;
κατα τ'αλλα τι μπορουμε αλλο να συγκεντρώσουμε; θα βοηθουσε να κανουμε μια λιστα. Επισης μια ιδεα θα ηταν εδω να γραφουμε τι περισσευει στον καθενα ή τι δεν θελει πια οποτε και να συγκεντρωνονται σιγα σιγα τα πραγματα...(ας πουμε όλοι κατα διαστηματα αλλαζουμε, αμμολεκανες, παλια κρεββατακια, κουβερτακια, μπωλακια φαγητου..φανταζομαι ολα θα ειναι χρησιμα). δεν ξερω τι λέτε..

Παιδιά εγώ έχω ένα παλιό πάπλωμα από τα πολύ παλιά που χρησιμοποιούσα για υπόστρωμα. Πιστεύω στα ζωάκια θα είναι ένα και ένα. Και φυσικά ξεκαθαρίζουμε κι άλλα πράγματα.

Kαλά Βούλα λες και είσαι μέσα στο μυαλό μου!
Δυστυχώς εγώ προσωπικά δεν προλαβαίνω να οργανώσω κάτι όπως την προηγούμενη φορά γιατί αρχίζω εξεταστική και κάνω και αίτηση για μεταπτυχιακό παράλληλα οπότε έχω ήδη τρέξιμο..
Αντε,κανονίστε εσείς!!:up:

Ομως,εβαλα σήμερα,μιας και πήγα στο ΚΑΖ μια βόλτα,θέμα για δωρεές χαπιών drontal!χρειάζονται περίπου 100-150.

Παρεμπιπτόντως,χθες βράδυ ένα φορτηγό τους πέταξε απ εξω,στους θάμνους 6 κουταβάκια,πανέμορφα,1 μηνός και όσο ήμουν εκεί σήμερα έφεραν και κάποιοι φιλόζωοι από το Μενίδι άλλα 5!!!Εχει πάρα πολλά μωρά αυτο το καιρό.Το ένα απ αυτά έχει γαγγραινα στο ένα του ποδαράκι γιατί το δαγκωσαν μεγαλα ενηλικα απο το Μενίδι.Οπως μας είπαν είναι τόσο πεινσμένα που έφαγαν 2 άλλα κουταβια κυριολεκτικά..:confused: Θα τα βαλώ φωτο στα χαρίζονται.

εγώ εγώ εγώωωω

Στη θεσσαλονικη εχει μια αποθηκη μια κυρια καραμανιδου που τα πουλαει σε καλυτερες τιμες νομίζω ισως υπαρχει κατι αντιστοιχο και στην αθηνα.. κλειαννα? ξερεις?

από το λάκο θα βγάλω εγώ
το θέμα το οικονομικό
είμαι κορίτσι καλό
και πολύ αγαπητό
στο agrovet εγώ
είμαι άτομο γνωστό
και ό,τι παίρνω έίναι αυτό
απ'ο θέμα τιμής πιο χαμηλό...

με έπιασε η βλακεία μου με τα ποιήματα
επειδή φροντίζω πολλά ζώα
παίρνω τιμές όσο και οι κτηνίατροι
όταν χρειαστείτε κάτι νιαουρίστε....:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back