sagacious
Νεοφερμένο μέλος
Ο λογος περι ΠΙκο!Καταρχην ειναι απιστευτα αταχτος και σε σχεση με το Πουφινι οταν ηταν πιτσιρικι δεν ακουει ουτε σε μαλωματα ουτε φοβαται με ηχους απο εφημεριδα, τιποτα!!Το θεμα δεν ειναι οτι ειναι αταχτος γιατι αυτο ειναι και πολυ χαριτωμενο
.Το θεμα το μεγαλο ειναι με το πρωινο ξυπνημα που ερχεται στα κρεββατια μας και ή μας τραβαει τα μαλλια ή μας δαγκωνει ποδια,χερια και οτι αλλο ή στην καλυτερη περιπτωση μας γλυφει το λαιμο,τριβεται στο κεφαλι μας και γουργουριζει
Τι να τον κανω βρε παιδια??Δεν θελω να τον πεταω και συνεχεια εξω τον κακομοιρη...Το αλλο μεγαλο θεμα σαφεστατα ειναι το τραπεζι εν ωρα φαγητου που δεν μας αφηνει να απολαυσουμε μπουκια!!!Μπουκια δικια μας και σαλτος στο τραπεζι..Κατω ο Πικο,τον χαβα του ο Πικο..Μαλωνουμε τον Πικο μας αγνοει περιτρανα ο Πικο..
Και το τελευταιο ζητημα ειναι οτι δεν τολμας να τον χαιδεψεις και αμεσως το χερι σου μετατρεπεται σε κοσκινο!!!Μονο αμα τον σηκωσω αγκαλιτσα καθεται,αλλιως απλα δαγκωνει πολυ!!Κατα τ'αλλα ειναι ενας μικρος γλυκητατος διαολακος αλλα αυτο μου αρεσει παρα πολυ εμενα..
Τελικα μεγαλη διαφορα τα αγορακια απο τα κοριτσακια!!!Και αν την εντοπιζω καπου εντονα ειναι στην ανυπακοη,στο πεισμα και στα σημαδια στα χερια μου απο μικρα δοντακια
Αναμενω τις αποψεις σας περι ανατροφης!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Για τις δαγκωνιές και το ανέβασμα στο τραπέζι την ώρα του φαγητού αποδείχτηκαν αρκετά αποτελεσματικά: α)η ΔΥΝΑΤΗ φωνή και β) το φύσημα στη μουσούδα.
Τώρα πια, που είναι 7 μηνών, τις δαγκωνιές τις έχει περιορίσει πάρα πολύ, πάνω στο παιχνίδι μας ψευτοδαγκώνει μόνο, χωρίς να βάζει καθόλου δύναμη. Προσέχει και τις γρατζουνιές επίσης.
Στο τραπέζι συνεχίζει να ανεβαίνει αλλά δεν πλησιάζει τα πιάτα μας (πριν έχωνε τη μούρη της κανονικότατα μέσα) και, αν της αποσπάσουμε την προσοχή πετώντας της ένα παιχνιδάκι στο πάτωμα, τότε μας ξεχνάει εντελώς!
ruko
Διάσημο μέλος
Σχετικά με την τιμωρία, πρέπει να βρείτε ποια έχει αποτέλεσμα επάνω του, γιατί δεν πιάνουν όλες σε όλα τα γατιά. Εκτός από αυτές που ανέφεραν τα κορίτσια, υπάρχει και το ψέκασμα με νερό, ο αποκλεισμός σε άλλο δωμάτιο (πολύ αποτελεσματικό) και, επίσης, να τον σβερκώσεις και να του ακουμπήσεις έτσι το κεφάλι στο πάτωμα για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά χωρίς να τον πονέσεις.(υποτίθεται ότι έτσι τιμωρεί η μαμά γάτα τα μικρά της. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλσμα, αλλά προτείνεται σε όλα τα σάιτ)
[off-topic]Λέτε να δεχτούν την αίτησή μου για εργασία στο Γκουαντάναμο;[/off-topic]
Ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις σταθερά και κάθε φορά, αλλιώς δεν θα έχει αποτέλεσμα. Καλή τύχη και αν βγάλεις άκρη, πες μας πώς τα κατάφερες να το κάνουμε κι εμείς.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Το ιδιο θα γινει και με τον υπνο. Θα κοιμαται περισσοτερο και θα σας ενοχλει λιγοτερο.
Για το τραπεζι το σταθερο, σαφες και αυστηρο "μη" εχει αρκετες πιθανοτητες να λειτουργησει.
Υπομονη...
Οταν ειναι μικρα ειναι ικανα να σε τρελανουν....
Εχουν πλακα ομως
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για τα δαγκώματα το βασικό είναι να μην κάνετε απότομες κινήσεις, γιατί θα νομίσει ότι παίζετε. Μην συνεχίσεις το χάιδεμα αν δαγκώνει, γιατί έτσι τον ενθαρρύνεις. Βέβαια, είναι μικρούλης ακόμα και ίσως δεν έχει μάθει τα όρια.
Σχετικά με την τιμωρία, πρέπει να βρείτε ποια έχει αποτέλεσμα επάνω του, γιατί δεν πιάνουν όλες σε όλα τα γατιά. Εκτός από αυτές που ανέφεραν τα κορίτσια, υπάρχει και το ψέκασμα με νερό, ο αποκλεισμός σε άλλο δωμάτιο (πολύ αποτελεσματικό) και, επίσης, να τον σβερκώσεις και να του ακουμπήσεις έτσι το κεφάλι στο πάτωμα για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά χωρίς να τον πονέσεις.(υποτίθεται ότι έτσι τιμωρεί η μαμά γάτα τα μικρά της. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλσμα, αλλά προτείνεται σε όλα τα σάιτ)![]()
[off-topic]Λέτε να δεχτούν την αίτησή μου για εργασία στο Γκουαντάναμο;[/off-topic]
Ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις σταθερά και κάθε φορά, αλλιώς δεν θα έχει αποτέλεσμα. Καλή τύχη και αν βγάλεις άκρη, πες μας πώς τα κατάφερες να το κάνουμε κι εμείς.![]()
Επίσης αν δεν πιάσουν οι (ομολογουμένως ερασιτεχνικές) μέθοδοι της ruko μπορείς να τους βάλεις βρασμένα αυγά κάτω από τις μασχάλες, να τους τραβήξεις τα νύχια με μία πένσα όταν ανεβαίνουν στο τραπέζι ή και (ακόμα καλύτερα, μια νέα ανακάλυψη) να πάρεις ένα δεύτερο και να τα βάζεις να δίνουν μπάτσες το ένα στο άλλο!

πωπω, σοκαρίστηκα και μόνο που τα έγραψα για πλάκα!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα σας παρακαλουσα να δινεται ολοκληρωμενες οδηγιες ευχαριστω 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Επίσης αν δεν πιάσουν οι (ομολογουμένως ερασιτεχνικές) μέθοδοι της ruko μπορείς να τους βάλεις βρασμένα αυγά κάτω από τις μασχάλες, να τους τραβήξεις τα νύχια με μία πένσα όταν ανεβαίνουν στο τραπέζι ή και (ακόμα καλύτερα, μια νέα ανακάλυψη) να πάρεις ένα δεύτερο και να τα βάζεις να δίνουν μπάτσες το ένα στο άλλο!
πωπω, σοκαρίστηκα και μόνο που τα έγραψα για πλάκα!![]()

sagacious
Νεοφερμένο μέλος
Αχ το καλουλι μου μωρε..τερατακι ειναι αλλα αξιαγαπητο!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φώναξα και σηκώθηκα να τον μαλώσω αλλά μόλις είδα την φάτσα ''συγνώμη ντε! απλά έπαιζα και είμαι και γλυκούλης'' δεν μπόρεσα να αντισταθώ και άρχισα τα χάδια
Ξέρω ότι θα το πληρώσω αργότερα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ γμτ..

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς τουλάχιστον ξανακοιμάστε....Α εμεις το εχουμε καθιερωσει5.30 με 6.00 με ξυπανει παιζουμε της παιρναει και μετα ξυπναμε παλι 7.30 κανονικα![]()
Εγώ απτην ώρα που θα κάνω το ''λάθος'' να δείξω σημάδια ότι ανακτώ αισθήσεις μπορώ εγκυημένα να ξεχάσω τον υπόλοιπο ύπνο μου...

Ismini
Διάσημο μέλος
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ δεν είμουν σκεπασμένη......Tip: Συνήθως τα γατάκια δαγκώνουν τα πόδια όταν είναι σκεπασμένα με σεντόνι. Γι αυτό μην σκεπάζεστε!
Μάλλον τα είχε βάλει με την αλυσίδα που φοράω στο πόδι....

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε την συνεχεια την ξερετε ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Το έγραψα γενικά, γιατί χτες που τόλμησα να σκεπαστώ με το σεντόνι με πέθανε η Αργυρώ...Καλέ δεν είμουν σκεπασμένη......Μάλλον τα είχε βάλει με την αλυσίδα που φοράω στο πόδι....
![]()
![]()
![]()
Τελικά ξεσκεπάστηκα!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Μέχρι το χειμώνα θα έχει μεγαλώσει και σοβαρέψει!Το φαινόμενο παρατηρείται και το χειμώνα?? Να ξέρω τί με περιμένει....![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool