Πρωινό ξύπνημα!!

sagacious

Νεοφερμένο μέλος

Η sagacious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημερα σε ολους!!
Ο λογος περι ΠΙκο!Καταρχην ειναι απιστευτα αταχτος και σε σχεση με το Πουφινι οταν ηταν πιτσιρικι δεν ακουει ουτε σε μαλωματα ουτε φοβαται με ηχους απο εφημεριδα, τιποτα!!Το θεμα δεν ειναι οτι ειναι αταχτος γιατι αυτο ειναι και πολυ χαριτωμενο:happy: .Το θεμα το μεγαλο ειναι με το πρωινο ξυπνημα που ερχεται στα κρεββατια μας και ή μας τραβαει τα μαλλια ή μας δαγκωνει ποδια,χερια και οτι αλλο ή στην καλυτερη περιπτωση μας γλυφει το λαιμο,τριβεται στο κεφαλι μας και γουργουριζει:lol: Τι να τον κανω βρε παιδια??Δεν θελω να τον πεταω και συνεχεια εξω τον κακομοιρη...
Το αλλο μεγαλο θεμα σαφεστατα ειναι το τραπεζι εν ωρα φαγητου που δεν μας αφηνει να απολαυσουμε μπουκια!!!Μπουκια δικια μας και σαλτος στο τραπεζι..Κατω ο Πικο,τον χαβα του ο Πικο..Μαλωνουμε τον Πικο μας αγνοει περιτρανα ο Πικο..:lol:
Και το τελευταιο ζητημα ειναι οτι δεν τολμας να τον χαιδεψεις και αμεσως το χερι σου μετατρεπεται σε κοσκινο!!!Μονο αμα τον σηκωσω αγκαλιτσα καθεται,αλλιως απλα δαγκωνει πολυ!!Κατα τ'αλλα ειναι ενας μικρος γλυκητατος διαολακος αλλα αυτο μου αρεσει παρα πολυ εμενα..:lol:
Τελικα μεγαλη διαφορα τα αγορακια απο τα κοριτσακια!!!Και αν την εντοπιζω καπου εντονα ειναι στην ανυπακοη,στο πεισμα και στα σημαδια στα χερια μου απο μικρα δοντακια:/:
Αναμενω τις αποψεις σας περι ανατροφης!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι θέμα φύλου η ζωηράδα και η ανυπακοή, θέμα χαρακτήρα είναι. Όσο για την ανατροφή του πρέπει όταν τον μαλώνεται να καταλαβαίνει από τη φωνή σας ότι το εννοείτε ως μάλωμα γιατί αλλιώς μπορεί να το εκλαμβάνει σαν παιχνίδι. Μεγαλώνοντας λογικά θα ηρεμήσει αλλά αν έχει αποκτήσει 'κακές' συνήθειες αυτές θα του μείνουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρόμοια προβλήματα είχαμε κι εμείς με την Αρήθα, που μας βγήκε πολύ μπριόζα :greycat: :inlove: :rolleyes:
Για τις δαγκωνιές και το ανέβασμα στο τραπέζι την ώρα του φαγητού αποδείχτηκαν αρκετά αποτελεσματικά: α)η ΔΥΝΑΤΗ φωνή και β) το φύσημα στη μουσούδα.
Τώρα πια, που είναι 7 μηνών, τις δαγκωνιές τις έχει περιορίσει πάρα πολύ, πάνω στο παιχνίδι μας ψευτοδαγκώνει μόνο, χωρίς να βάζει καθόλου δύναμη. Προσέχει και τις γρατζουνιές επίσης.
Στο τραπέζι συνεχίζει να ανεβαίνει αλλά δεν πλησιάζει τα πιάτα μας (πριν έχωνε τη μούρη της κανονικότατα μέσα) και, αν της αποσπάσουμε την προσοχή πετώντας της ένα παιχνιδάκι στο πάτωμα, τότε μας ξεχνάει εντελώς!

Για τα δαγκώματα το βασικό είναι να μην κάνετε απότομες κινήσεις, γιατί θα νομίσει ότι παίζετε. Μην συνεχίσεις το χάιδεμα αν δαγκώνει, γιατί έτσι τον ενθαρρύνεις. Βέβαια, είναι μικρούλης ακόμα και ίσως δεν έχει μάθει τα όρια.
Σχετικά με την τιμωρία, πρέπει να βρείτε ποια έχει αποτέλεσμα επάνω του, γιατί δεν πιάνουν όλες σε όλα τα γατιά. Εκτός από αυτές που ανέφεραν τα κορίτσια, υπάρχει και το ψέκασμα με νερό, ο αποκλεισμός σε άλλο δωμάτιο (πολύ αποτελεσματικό) και, επίσης, να τον σβερκώσεις και να του ακουμπήσεις έτσι το κεφάλι στο πάτωμα για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά χωρίς να τον πονέσεις.(υποτίθεται ότι έτσι τιμωρεί η μαμά γάτα τα μικρά της. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλσμα, αλλά προτείνεται σε όλα τα σάιτ):blink:

[off-topic]Λέτε να δεχτούν την αίτησή μου για εργασία στο Γκουαντάναμο;[/off-topic]

Ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις σταθερά και κάθε φορά, αλλιώς δεν θα έχει αποτέλεσμα. Καλή τύχη και αν βγάλεις άκρη, πες μας πώς τα κατάφερες να το κάνουμε κι εμείς.:P

Για τα δαγκωματα κι εγω εφαρμοζα την τακτικη που σου ανεφεραν οταν ηταν μικρα. Οταν το παρακαναν τα αγνοουσα και σηκωνομουν σταματωντας να παιζω και να τα χαιδευω. Η εκανα πως κλαιω.... Κι αυτο επιανε συνηθως. Το να δαγκωνουν ειναι φυσικο σταδιο της αναπτυξης τους οταν μεγαλωνουν. Θα μαθει τα ορια του.
Το ιδιο θα γινει και με τον υπνο. Θα κοιμαται περισσοτερο και θα σας ενοχλει λιγοτερο.
Για το τραπεζι το σταθερο, σαφες και αυστηρο "μη" εχει αρκετες πιθανοτητες να λειτουργησει.
Υπομονη...
:) :) :) :)
Οταν ειναι μικρα ειναι ικανα να σε τρελανουν....
:lol: :lol: :lol:
Εχουν πλακα ομως

Για τα δαγκώματα το βασικό είναι να μην κάνετε απότομες κινήσεις, γιατί θα νομίσει ότι παίζετε. Μην συνεχίσεις το χάιδεμα αν δαγκώνει, γιατί έτσι τον ενθαρρύνεις. Βέβαια, είναι μικρούλης ακόμα και ίσως δεν έχει μάθει τα όρια.
Σχετικά με την τιμωρία, πρέπει να βρείτε ποια έχει αποτέλεσμα επάνω του, γιατί δεν πιάνουν όλες σε όλα τα γατιά. Εκτός από αυτές που ανέφεραν τα κορίτσια, υπάρχει και το ψέκασμα με νερό, ο αποκλεισμός σε άλλο δωμάτιο (πολύ αποτελεσματικό) και, επίσης, να τον σβερκώσεις και να του ακουμπήσεις έτσι το κεφάλι στο πάτωμα για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά χωρίς να τον πονέσεις.(υποτίθεται ότι έτσι τιμωρεί η μαμά γάτα τα μικρά της. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ αποτέλσμα, αλλά προτείνεται σε όλα τα σάιτ):blink:

[off-topic]Λέτε να δεχτούν την αίτησή μου για εργασία στο Γκουαντάναμο;[/off-topic]

Ό,τι κάνεις, πρέπει να το κάνεις σταθερά και κάθε φορά, αλλιώς δεν θα έχει αποτέλεσμα. Καλή τύχη και αν βγάλεις άκρη, πες μας πώς τα κατάφερες να το κάνουμε κι εμείς.:P

Επίσης αν δεν πιάσουν οι (ομολογουμένως ερασιτεχνικές) μέθοδοι της ruko μπορείς να τους βάλεις βρασμένα αυγά κάτω από τις μασχάλες, να τους τραβήξεις τα νύχια με μία πένσα όταν ανεβαίνουν στο τραπέζι ή και (ακόμα καλύτερα, μια νέα ανακάλυψη) να πάρεις ένα δεύτερο και να τα βάζεις να δίνουν μπάτσες το ένα στο άλλο!

:P:P:P

πωπω, σοκαρίστηκα και μόνο που τα έγραψα για πλάκα! :blink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα αυγα μελατα ? :redface:θα σας παρακαλουσα να δινεται ολοκληρωμενες οδηγιες ευχαριστω :cool:

Επίσης αν δεν πιάσουν οι (ομολογουμένως ερασιτεχνικές) μέθοδοι της ruko μπορείς να τους βάλεις βρασμένα αυγά κάτω από τις μασχάλες, να τους τραβήξεις τα νύχια με μία πένσα όταν ανεβαίνουν στο τραπέζι ή και (ακόμα καλύτερα, μια νέα ανακάλυψη) να πάρεις ένα δεύτερο και να τα βάζεις να δίνουν μπάτσες το ένα στο άλλο!

:P:P:P

πωπω, σοκαρίστηκα και μόνο που τα έγραψα για πλάκα! :blink:

:lol: :lol:

Εγω λεω να του βαλω επισης και μυρμηγκια στα αυτια :P
Αχ το καλουλι μου μωρε..τερατακι ειναι αλλα αξιαγαπητο!

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και εγώ κατά τις 6 με μία δυνατή δαγκωνιά στον αστράγαλο!!!:mad:
Φώναξα και σηκώθηκα να τον μαλώσω αλλά μόλις είδα την φάτσα ''συγνώμη ντε! απλά έπαιζα και είμαι και γλυκούλης'' δεν μπόρεσα να αντισταθώ και άρχισα τα χάδια:P
Ξέρω ότι θα το πληρώσω αργότερα αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ γμτ..:/:

Α εμεις το εχουμε καθιερωσει5.30 με 6.00 με ξυπανει παιζουμε της παιρναει και μετα ξυπναμε παλι 7.30 κανονικα :lol:

Α εμεις το εχουμε καθιερωσει5.30 με 6.00 με ξυπανει παιζουμε της παιρναει και μετα ξυπναμε παλι 7.30 κανονικα :lol:
Εσείς τουλάχιστον ξανακοιμάστε....:happy:
Εγώ απτην ώρα που θα κάνω το ''λάθος'' να δείξω σημάδια ότι ανακτώ αισθήσεις μπορώ εγκυημένα να ξεχάσω τον υπόλοιπο ύπνο μου...:/: :lol:

Tip: Συνήθως τα γατάκια δαγκώνουν τα πόδια όταν είναι σκεπασμένα με σεντόνι. Γι αυτό μην σκεπάζεστε!

Tip: Συνήθως τα γατάκια δαγκώνουν τα πόδια όταν είναι σκεπασμένα με σεντόνι. Γι αυτό μην σκεπάζεστε!
Καλέ δεν είμουν σκεπασμένη......:rolleyes: Μάλλον τα είχε βάλει με την αλυσίδα που φοράω στο πόδι....:blink: :lol: :lol:

Αν κανεις το λαθος και κοιμηθεις χωρις σεντονι με την Ιολη την εχεισ κατσει αυτο το γατι ακομα και να κοιμαται και να κουνησεις κατα λαθος το ποδι το βλεπει :P:lol::lol: ε την συνεχεια την ξερετε ....

Καλέ δεν είμουν σκεπασμένη......:rolleyes: Μάλλον τα είχε βάλει με την αλυσίδα που φοράω στο πόδι....:blink: :lol: :lol:
Το έγραψα γενικά, γιατί χτες που τόλμησα να σκεπαστώ με το σεντόνι με πέθανε η Αργυρώ...:( Τελικά ξεσκεπάστηκα!:)

Το φαινόμενο παρατηρείται και το χειμώνα?? Να ξέρω τί με περιμένει.... :P

Εννοείται, αλλά το χειμώνα έχεις το πάπλωμα για πανοπλία ;)

Το φαινόμενο παρατηρείται και το χειμώνα?? Να ξέρω τί με περιμένει.... :P
Μέχρι το χειμώνα θα έχει μεγαλώσει και σοβαρέψει!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back