Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
Έλα παναγία μου!! μιάζει με τον γάτο που εδωσα στην ξαδερφη μου που ειναι χοντρος!!! (δες τις φωτο μου!!) Μαλον το εχει η ρατσα...!!
(αμ...μην ρωτησετε ρατσα ,δεν ξερω εχει κοψει επικινωνια μαζι μου πρωσοπικοι λογοι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι άλλες φωτο να μας θαυμάσετε. Σε αυτή που ο Σάμι είναι μέσα στο ντουλάπι, είναι περιττο να σημειώσω ότι αυτο το ντουλάπι ειναι με την τροφή τους, και φυσικα το ανοιγουν με ευκολία. ( αναγκαστήκαμε να εχουμε την κουζίνα παντα κλειστή...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
ετσι ειναι οι γατοι μην φοβασε τεμπελιδες,μονο κοιμουντε παιζουν και τρωνε!!!!!!!!
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τραβα κιαλες,κιαλες αμα ειναι κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! τι αλλο μπορουμε να δουμε??γατα (γατος) να ανοιγει ντουλαπια!! Ε,βαλε την τροφη τους σε πιο ξηλο ραφι.![]()
Ε λοιπόν σε πληροφορώ, και δε λέω ψέματα, έχουν ανοίξει ντουλάπα, το Πάσχα, το πώς δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Μάλλον ήταν ξεκλείδωτη,
, δε νομίζω να γυρνάνε και κλειδιά, αλλά κι έτσι ακόμα ήταν άθλος. Βρηκαν το τσουβάλι το 10κιλο και οπως καταλαβαινεις... κριμα οι διαιτες και οι ακριβες τροφες...Όταν λείπουμε από το σπίτι η ασχολία τους είναι προφανως να προσπαθούν να βρουν το φαι!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Οι φωτογραφίες τους, εκεί που είναι μαζί, φανερώνουν έναν απίθανο δεσμό μεταξύ τους. Συνεργάζονται άψογα, γι'αυτό κι έχουν τέτοιες επιτυχίες στις αποστολές εξερεύνησης 

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι (για να μιλήσουμε με ορολογία κουζίνας και φαγητού). Στην α΄φωτο, που κάθονται , έχουν το ύφος "Who, me?" Εμένα δεν μου φαίνονται χοντρά, μόνο λίγο κοιλαράς ο κοκκινούλης
:cat::cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vikoulini
Νεοφερμένο μέλος
Το μόνο τρελο-παράξενο που έχει κάνει η δικιά μου είναι να ανέβει στο νεροχύτη και να ανοίξει τη βρύση ( με χερούλι που πρέπει να το γυρίσεις..
) Άβυσσος η ψυχή της γάτας!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Τα σέβη μου και τον ειλικρινή θαυμασμό μου στον Σάμι, άξια ενσάρκωση του Γκάρφιλντ και ίνδαλμα των απανταχού τσουπωτών γάτωνΟ Σαμι, ο μεγαλος και ο πιο χοντρος, εχει βαλει το χερι του μεσα στο ανοιγμα που πεφτει η τροφη, και ΓΥΡΙΖΕΙ το μηχανισμο, και πεφτουν οι κροκετες!!!!!!!![]()

Άξιος, Σάμι, άξιοοοος!!
natalo9
Δραστήριο μέλος
Τέλεια τα μαναράκια σου !! τα έδειξα στη μάνα μου και η αντίδρασή της ηταν.. << πωπω!!τι αρχοντόγατα είναι αυτά?Πασάδες στα Γιάννενα!!!!>>

Να σου ζήσουν !!
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι γάτοι σου ειναι ΦΟΒΕΡΟΙ! ΔΙΑΝΟΙΕΣ!Μετά από 3 μήνες επανέρχομαι στο θέμα μας, τα χοντρά μου γατιά, αυτή τη φορά από άλλη οπτική γωνία θα ελεγα... εχω παρει αποφαση οτι τα γατουνια μου ειναι γουρουνακια και σπανε ΚΑΙ λουκετα αμα λαχει...
Αυτους τους μηνες ακουσα τις συμβουλες σας, τους εδινα απο 60g τη μερα, και εχασαν και οι δυο απο 1 κιλο. πολυ καλα δε νομιζετε? θα ηταν και καλυτερα αν δεν εβρισκαν τροπους να τρωνε παραπανω, συνεχεια, οτι και να καναμε!
Πηραμε αυτοματη ταιστρα για να μπορουμε να φευγουμε τα σαβκυρ/κα, ωραιοτατη, απο το ebay, ηλεκρονικη. Στην αρχη φαγανε το καπακι. το κολλησαμε. μετα τη ριξανε κατω και καταφεραν να την ανοιξουνε και να σκασουν στο φαι. και το τελευταιο το καλυτερο,
Πηγαμε Θεσ/νικη 4 μερες, βαλαμε την ταιστρα αλλα πηγαινε καθε μερα καποιος να τους δει και να πεταξει τα κακα τους. και μας ελεγαν οτι <μια χαρα τα γατια, χαδια θελουν, οχι φαι> μολις το ακουσα υποψιαστικα οτι κουζουλια εχουν κανει.....
Γυρισαμε πισω, τα χαιδεψαμε, παιξαμε, και εκει που καθομασταν ακουμε κροκετες να πεφτουν! και τι να δουμε!Ο Σαμι, ο μεγαλος και ο πιο χοντρος, εχει βαλει το χερι του μεσα στο ανοιγμα που πεφτει η τροφη, και ΓΥΡΙΖΕΙ το μηχανισμο, και πεφτουν οι κροκετες!!!!!!!
Εντυπωσιακο Ε?????
Αποφασισα μετα απο αυτο οτι τιποτα δεν μπορει να γινει με αυτον τον χοντροκοιλαρα, απλα λιγη τροφη απο μας, και οση μπορει να βρει μονος του να συντηρει τα παχη του! χεχεχεχεχε

Κοίτα εμένα φουσκομαγουλιές και δεν είμαστε και στειρωμένοι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Λες να το πάρω κι εγώ αυτό?? Ο Μορφέας είναι αγαθοβιόλης... θα το κοιτά σαν χάνος...Πω πω,τι γαταροι...Αλλα ναι,θελουν λιιιιιιγο διαιτα.Μην το βαζεις κατω,θα τα καταφερετε!Μα σκετος διαολος,να γυρναεει το μηχανισμο...![]()

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα θα επρεπε να στειλω φωτο στην Royal Canine μηπως τους θελει για promotion της τροφης! Ειμαι σιγουρη οτι η Young Male, σε συνδιασμο βεβαια και με καλοζωια αλλα και πολυ πολυυυ αγαπη (αυτο μπολικο), συνεβαλαν στο να γινουν γατοι γιγαντες...
η μαμα μου με κοροιδευει οτι οταν κανω παιδια θα τα κανω παχυσαρκα..

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λες να το πάρω κι εγώ αυτό?? Ο Μορφέας είναι αγαθοβιόλης... θα το κοιτά σαν χάνος...![]()
Ειναι πολυ ωραιο. Εχει επιλογη μεχρι 3 γευματα τη μερα και βαζεις ωρα και ποσοτητα. Αν λειπεις 1-2 μερες απο το σπιτι και δε θες να υποχρεωθεις σε κανενα ειναι τελειο.
Βεβαια πρεπει να κανουμε πατεντα παλι να μη βαζει το τερας το χερι του αλλα... δεν κατηγορω την εταιρια. που να το σκεφτουν οι ανθρωποι.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μου το βάζεις στο site που το παρείγγειλες να το δω?Ειναι πολυ ωραιο. Εχει επιλογη μεχρι 3 γευματα τη μερα και βαζεις ωρα και ποσοτητα. Αν λειπεις 1-2 μερες απο το σπιτι και δε θες να υποχρεωθεις σε κανενα ειναι τελειο.
Βεβαια πρεπει να κανουμε πατεντα παλι να μη βαζει το τερας το χερι του αλλα... δεν κατηγορω την εταιρια. που να το σκεφτουν οι ανθρωποι.![]()
kyka
Δραστήριο μέλος

πες μας που το βρήκες..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
επίσης η θήκη ανά γεύμα είναι αρκετά μεγάλη? Εμένα που έχω 3 θα με βολέψει??Ειναι πολυ ωραιο. Εχει επιλογη μεχρι 3 γευματα τη μερα και βαζεις ωρα και ποσοτητα. Αν λειπεις 1-2 μερες απο το σπιτι και δε θες να υποχρεωθεις σε κανενα ειναι τελειο.
Βεβαια πρεπει να κανουμε πατεντα παλι να μη βαζει το τερας το χερι του αλλα... δεν κατηγορω την εταιρια. που να το σκεφτουν οι ανθρωποι.![]()

prince
Διάσημο μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σου στείλω τη ρέινα που παλέυω να την παχύνω; 60 γρ την ημέρα τρώει και από τους πρίνς και δεν παίρνει γραμμάριο
Βαλτη στο αεροπλανο, σε 2 μηνες θα σου τη στειλω πισω αγνωριστη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool