Πρόβλημα βάρους!

ΓΕΙΑ!
Έλα παναγία μου!! μιάζει με τον γάτο που εδωσα στην ξαδερφη μου που ειναι χοντρος!!! (δες τις φωτο μου!!) Μαλον το εχει η ρατσα...!!:up:(αμ...μην ρωτησετε ρατσα ,δεν ξερω εχει κοψει επικινωνια μαζι μου πρωσοπικοι λογοι:|)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά πέθανα στο γέλιο με τα τερατάκια σου!!!Όλα τα λεφτά!!!Πανέξυπνα!Εμενα μου αρέσουν έτσι στρουμπουλά, είναι για ζούληγμα...Οπότε μάλλον είναι μισό ζόρι δικό τους που το θέλουν το φαγάκι τους κι άλλο μισό δικό μας που τα θέλουμε λίγο τσουπωτα!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. :)
Κι άλλες φωτο να μας θαυμάσετε. Σε αυτή που ο Σάμι είναι μέσα στο ντουλάπι, είναι περιττο να σημειώσω ότι αυτο το ντουλάπι ειναι με την τροφή τους, και φυσικα το ανοιγουν με ευκολία. ( αναγκαστήκαμε να εχουμε την κουζίνα παντα κλειστή...)
:D

Συνημμένα

• DSC03789mikri.jpg
    DSC03789mikri.jpg
    131,5 KB · Εμφανίσεις: 67
  • DSC03765mikro.jpg
    DSC03765mikro.jpg
    106 KB · Εμφανίσεις: 85
  • DSC03755mikro.JPG
    DSC03755mikro.JPG
    57,2 KB · Εμφανίσεις: 51
Καλέ, τι κουκλος που ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Pετσι ειναι οι γατοι μην φοβασε τεμπελιδες,μονο κοιμουντε παιζουν και τρωνε!!!!!!!!:P

Τραβα κιαλες,κιαλες αμα ειναι κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! τι αλλο μπορουμε να δουμε??γατα (γατος) να ανοιγει ντουλαπια!! Ε,βαλε την τροφη τους σε πιο ξηλο ραφι.:hmm:

Τραβα κιαλες,κιαλες αμα ειναι κατι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! τι αλλο μπορουμε να δουμε??γατα (γατος) να ανοιγει ντουλαπια!! Ε,βαλε την τροφη τους σε πιο ξηλο ραφι.:hmm:

Ε λοιπόν σε πληροφορώ, και δε λέω ψέματα, έχουν ανοίξει ντουλάπα, το Πάσχα, το πώς δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Μάλλον ήταν ξεκλείδωτη, :rolleyes:, δε νομίζω να γυρνάνε και κλειδιά, αλλά κι έτσι ακόμα ήταν άθλος. Βρηκαν το τσουβάλι το 10κιλο και οπως καταλαβαινεις... κριμα οι διαιτες και οι ακριβες τροφες...
Όταν λείπουμε από το σπίτι η ασχολία τους είναι προφανως να προσπαθούν να βρουν το φαι!!!:confused:

Νάσαι καλά Κατερίνα μου εσύ και τα απίθανα γατιά σου:up::up: Οι φωτογραφίες τους, εκεί που είναι μαζί, φανερώνουν έναν απίθανο δεσμό μεταξύ τους. Συνεργάζονται άψογα, γι'αυτό κι έχουν τέτοιες επιτυχίες στις αποστολές εξερεύνησης :lol::lol::lol: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι (για να μιλήσουμε με ορολογία κουζίνας και φαγητού). Στην α΄φωτο, που κάθονται , έχουν το ύφος "Who, me?" Εμένα δεν μου φαίνονται χοντρά, μόνο λίγο κοιλαράς ο κοκκινούλης:eek::cat::cat:

Πωπωπωπω είναι τέλεια!!! Γέλασα πάρα πολύ με τις φωτογραφίες τους! Ειδικά σε αυτή που είναι στο ντουλάπι! Είναι σαν ο ένας να κρατάει τσίλιες από έξω και ο άλλος να κάνει τη "βρωμοδουλειά"!! χαχα!!
Το μόνο τρελο-παράξενο που έχει κάνει η δικιά μου είναι να ανέβει στο νεροχύτη και να ανοίξει τη βρύση ( με χερούλι που πρέπει να το γυρίσεις..:hmm: )
Άβυσσος η ψυχή της γάτας!!

Ο Σαμι, ο μεγαλος και ο πιο χοντρος, εχει βαλει το χερι του μεσα στο ανοιγμα που πεφτει η τροφη, και ΓΥΡΙΖΕΙ το μηχανισμο, και πεφτουν οι κροκετες!!!!!!!:blink::blink::blink:
Τα σέβη μου και τον ειλικρινή θαυμασμό μου στον Σάμι, άξια ενσάρκωση του Γκάρφιλντ και ίνδαλμα των απανταχού τσουπωτών γάτων :up:
Άξιος, Σάμι, άξιοοοος!!

Ποιος ξέρει τι κώδικες έχουν μετάξυ τους και συνεργάζονται έτσι αρμονικά..?
Τέλεια τα μαναράκια σου !! τα έδειξα στη μάνα μου και η αντίδρασή της ηταν.. << πωπω!!τι αρχοντόγατα είναι αυτά?Πασάδες στα Γιάννενα!!!!>>:D:D
Να σου ζήσουν !!

Πω πω,τι γαταροι...Αλλα ναι,θελουν λιιιιιιγο διαιτα.Μην το βαζεις κατω,θα τα καταφερετε!Μα σκετος διαολος,να γυρναεει το μηχανισμο...:lol:

Μετά από 3 μήνες επανέρχομαι στο θέμα μας, τα χοντρά μου γατιά, αυτή τη φορά από άλλη οπτική γωνία θα ελεγα... εχω παρει αποφαση οτι τα γατουνια μου ειναι γουρουνακια και σπανε ΚΑΙ λουκετα αμα λαχει... :P

Αυτους τους μηνες ακουσα τις συμβουλες σας, τους εδινα απο 60g τη μερα, και εχασαν και οι δυο απο 1 κιλο. πολυ καλα δε νομιζετε? θα ηταν και καλυτερα αν δεν εβρισκαν τροπους να τρωνε παραπανω, συνεχεια, οτι και να καναμε!
Πηραμε αυτοματη ταιστρα για να μπορουμε να φευγουμε τα σαβκυρ/κα, ωραιοτατη, απο το ebay, ηλεκρονικη. Στην αρχη φαγανε το καπακι. το κολλησαμε. μετα τη ριξανε κατω και καταφεραν να την ανοιξουνε και να σκασουν στο φαι. και το τελευταιο το καλυτερο,
Πηγαμε Θεσ/νικη 4 μερες, βαλαμε την ταιστρα αλλα πηγαινε καθε μερα καποιος να τους δει και να πεταξει τα κακα τους. και μας ελεγαν οτι <μια χαρα τα γατια, χαδια θελουν, οχι φαι> μολις το ακουσα υποψιαστικα οτι κουζουλια εχουν κανει.....
Γυρισαμε πισω, τα χαιδεψαμε, παιξαμε, και εκει που καθομασταν ακουμε κροκετες να πεφτουν! και τι να δουμε!Ο Σαμι, ο μεγαλος και ο πιο χοντρος, εχει βαλει το χερι του μεσα στο ανοιγμα που πεφτει η τροφη, και ΓΥΡΙΖΕΙ το μηχανισμο, και πεφτουν οι κροκετες!!!!!!!:blink::blink::blink:

Εντυπωσιακο Ε?????:lol:
Αποφασισα μετα απο αυτο οτι τιποτα δεν μπορει να γινει με αυτον τον χοντροκοιλαρα, απλα λιγη τροφη απο μας, και οση μπορει να βρει μονος του να συντηρει τα παχη του! χεχεχεχεχε
Οι γάτοι σου ειναι ΦΟΒΕΡΟΙ! ΔΙΑΝΟΙΕΣ! :up:
Κοίτα εμένα φουσκομαγουλιές και δεν είμαστε και στειρωμένοι:lol:

Πω πω,τι γαταροι...Αλλα ναι,θελουν λιιιιιιγο διαιτα.Μην το βαζεις κατω,θα τα καταφερετε!Μα σκετος διαολος,να γυρναεει το μηχανισμο...:lol:
Λες να το πάρω κι εγώ αυτό?? Ο Μορφέας είναι αγαθοβιόλης... θα το κοιτά σαν χάνος...:P:lol:

Ειναι εντυπωσιακοι το ξερω... Μας εχουν παρει τα μυαλα!!!
Βασικα θα επρεπε να στειλω φωτο στην Royal Canine μηπως τους θελει για promotion της τροφης! Ειμαι σιγουρη οτι η Young Male, σε συνδιασμο βεβαια και με καλοζωια αλλα και πολυ πολυυυ αγαπη (αυτο μπολικο), συνεβαλαν στο να γινουν γατοι γιγαντες...
η μαμα μου με κοροιδευει οτι οταν κανω παιδια θα τα κανω παχυσαρκα..:lol:

Λες να το πάρω κι εγώ αυτό?? Ο Μορφέας είναι αγαθοβιόλης... θα το κοιτά σαν χάνος...:P:lol:

Ειναι πολυ ωραιο. Εχει επιλογη μεχρι 3 γευματα τη μερα και βαζεις ωρα και ποσοτητα. Αν λειπεις 1-2 μερες απο το σπιτι και δε θες να υποχρεωθεις σε κανενα ειναι τελειο.
Βεβαια πρεπει να κανουμε πατεντα παλι να μη βαζει το τερας το χερι του αλλα... δεν κατηγορω την εταιρια. που να το σκεφτουν οι ανθρωποι.:blink:

Ειναι πολυ ωραιο. Εχει επιλογη μεχρι 3 γευματα τη μερα και βαζεις ωρα και ποσοτητα. Αν λειπεις 1-2 μερες απο το σπιτι και δε θες να υποχρεωθεις σε κανενα ειναι τελειο.
Βεβαια πρεπει να κανουμε πατεντα παλι να μη βαζει το τερας το χερι του αλλα... δεν κατηγορω την εταιρια. που να το σκεφτουν οι ανθρωποι.:blink:
μου το βάζεις στο site που το παρείγγειλες να το δω?

κι εγώ νομίζω ότι ενδιαφέρομαι..:hmm:
πες μας που το βρήκες..

επίσης η θήκη ανά γεύμα είναι αρκετά μεγάλη? Εμένα που έχω 3 θα με βολέψει?? :hmm:

Να σου στείλω τη ρέινα που παλέυω να την παχύνω; 60 γρ την ημέρα τρώει και από τους πρίνς και δεν παίρνει γραμμάριο

Να σου στείλω τη ρέινα που παλέυω να την παχύνω; 60 γρ την ημέρα τρώει και από τους πρίνς και δεν παίρνει γραμμάριο

Βαλτη στο αεροπλανο, σε 2 μηνες θα σου τη στειλω πισω αγνωριστη!
:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back