stellak
Διάσημο μέλος
Τη Satiety την αγοράζαμε από τον κτηνίατρο (βασικά, μέχρι πριν ένα χρόνο είχε η εταιρεία που εργάζομαι συνεργασία με τη RC και την έπαιρνα χωρίς μεσάζοντες, διότι είναι και ασύμφορη
). Πάντως δεν κυκλοφορεί σε pet shops. Φακελάκια έτρωγε πάλι κτηνιατρική, την obesity. Η αναλογία ήταν 40γρ ξηρά (δηλαδη 2 φακελάκια ξηρά satiety - το κάθε κουτί έχει 14 αν θυμάμαι καλά) κι ένα υγρή obesity την ημέρα. Πρόσεξε όμως: όλο το πρόγραμμα το είχε φτιάξει ο γιατρός στα μέτρα της Μέλης, που την ξέρει από μωρό. Μην κάνεις δικά σου πειράματα, πρέπει οπωσδήποτε να σου κάνει ο γιατρός πρόγραμμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
που την βρισκεις την τροφη που εδωσες στον λουκουμα, και εχασε 600 γρ διοτι αυτη την τροφη δεν την εχουμε φαει εμεις ακομα....μπας και χασουμε και εμεις κανα γραμαριο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον μια που μιλατε για στρουμπουλα γατια...ο Τσαμπικος ειναι 7 ετων και 8.400!!! Οταν ηταν 2 ετων τον ζυγισα και ηταν 7 κιλα, τοτε αρχισαμε να τρωμε την light τροφη...και να παρουμε και ολα αυτα τα κυπελακια...και να μετραμε με θρησκευτικη ευλαβια τα γραμαρια μας... ομως τα 7 κιλα εγιναν 8.100 και ειμασταν σταθερη με αυτο το βαρος μεχρι τα 5 χρονια μας. Καποια στιγμη ο γιατρος του μου ειπε για την R/D kai thn M/D και ετσι τρωμε αρχισαμε να τρωμε 55 γραμαρια, και παραλληλα να γινεται το νευρικο μου συστημα σμπαραλια αππο την γκρινια του ...συν το γεγονος οτι ειχα χασει εγω βαρος απο το παιχνιδι!!!! Ο τσαμπικος μου ομως απο τοτε που ηρθαμε στην Αθηνα τα τελευταια 3 χρονια φτασαμε τα 8.400 του εχω παρει και 1 αξεσουαρ τον Αλεξ για παιζει ....και εχω συμβιβαστει στην ιδεα οτι θα εχω 1 στρουμπουλη στην ζωη μου. Νομιζω οτι εχει να κανει με το γατι, διοτι ο Αλεξ, αν και στειρωμενος τρωει τροφη οχι light αλλα digestive, διοτι αμα του δωσεις αλλη τροφη κανει τρελλες διαροιες, ειναι σταθερος στα 5.5 κιλα.
που την βρισκεις την τροφη που εδωσες στον λουκουμα, και εχασε 600 γρ διοτι αυτη την τροφη δεν την εχουμε φαει εμεις ακομα....μπας και χασουμε και εμεις κανα γραμαριο....![]()
χμ μαλλον μπερδευεσε! η Στελλα εδωσε στη Μελη τροφη ειδικη και εχασε 600!

εμεις ουτε γραμμαριο ακομα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Άνοιξες θεματάκι για τον στρουμπουλό Λουκουμαδάκο???
Εμείς ζυγίζουμε το φαγητό μας καθημερινώς και σε συνδυασμό με καλή ξηρά τροφή διατηρούμε άψογη την σιλουέτα μας!!!!![]()
αχα!

αρα τη δουλεια εχετε στην κατηγορια στρουμπουλογατα?
ε? ε? ε? 

Πλεον ζυγισουμε και εμεις την τροφη μας!

ELENIP
Διάσημο μέλος
αχα!αρα τη δουλεια εχετε στην κατηγορια στρουμπουλογατα?
ε? ε? ε?
Πλεον ζυγισουμε και εμεις την τροφη μας!![]()
Ναι, ναι συμφωνώ....
Η Κέιτ Μοςς (Ράισα), η Τουίνγκι (Ηλέκτρα) και ο Μιστερ Ελλας (Φαταουλίνος), δεν έχουν καμία θέση εδώ!!!

Παρα μόνο η Μίρκα Παπακωνσταντίνου( Σίσσυ) και η Βέτα Μπετίνη(Νόρα).
Και ο......Κραουνάκης (Λουκουμάς)

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι, ναι συμφωνώ....Η Κέιτ Μοςς (Ράισα), η Τουίνγκι (Ηλέκτρα) και ο Μιστερ Ελλας (Φαταουλίνος), δεν έχουν καμία θέση εδώ!!!
Και ο......Κραουνάκης (Λουκουμάς)![]()

Εγραψες!

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι, ναι συμφωνώ....Η Κέιτ Μοςς (Ράισα), η Τουίνγκι (Ηλέκτρα) και ο Μιστερ Ελλας (Φαταουλίνος), δεν έχουν καμία θέση εδώ!!!

οχι και Κραουνακης το παιδι μου!

ELENIP
Διάσημο μέλος
οχι και Κραουνακης το παιδι μου!![]()

Καλα, δεν είναι
Να προσέχει να μη γίνει πές του!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βρε συμπεθέρα αν ο Λουκουμάς είναι Κραουνάκης ο γαμπρός σου ο Άρης τι είναι ......σαν τον πιο χοντρό άνθρωπο του κόσμου;;;;

ELENIP
Διάσημο μέλος
Βρε συμπεθέρα αν ο Λουκουμάς είναι Κραουνάκης ο γαμπρός σου ο Άρης τι είναι ......σαν τον πιο χοντρό άνθρωπο του κόσμου;;;;![]()
Οχι μωρέ....το πολύ πολύ ο Αρούλης να είναι σαν το Θήριο..πριν αδυνατίσει!!!

Πλάκα κάνω συμπεθερούλα!! Αφού ξέρετε ποσο αγαπάω τα γατάκια σας
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ έδινα στα γατιά μου την Hill's adult που είναι για στειρωμένα, όταν αποφάσισα να ελέγξω το βάρος τους, πήρα την Hill's adult light.Δυστυχώς όμως εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι πουθενά στην συσκευασία δεν αναφέρει ότι κάνει για στειρωμένα.

Το ίδιο ισχύει και για την Pure Feline Slimness της Royal Canin,που επίσης απευθύνεται σε γάτες που πρέπει να ελέγξουν το βάρος τους.

Moukelis ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σε όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος οι γάτες τους ,που είναι ήδη στειρωμένες, προσέξτε αν η light τροφή που τους δίνετε απευθύνεται σε στειρωμένα.
Εγώ έδινα στα γατιά μου την Hill's adult που είναι για στειρωμένα, όταν αποφάσισα να ελέγξω το βάρος τους, πήρα την Hill's adult light.Δυστυχώς όμως εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι πουθενά στην συσκευασία δεν αναφέρει ότι κάνει για στειρωμένα.
Το ίδιο ισχύει και για την Pure Feline Slimness της Royal Canin,που επίσης απευθύνεται σε γάτες που πρέπει να ελέγξουν το βάρος τους.
Moukelis ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.
Βρε Νικη ομως στο εξωτερικο το adult εξυπακουεται οτι ειναι στειρωμενο το γατι..

και αν η τροφη εχει χαμηλο φωσφορο και νατριο τοτε ποιο ειναι το προβλημα?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βρε Νικη ομως στο εξωτερικο το adult εξυπακουεται οτι ειναι στειρωμενο το γατι..και αν η τροφη εχει χαμηλο φωσφορο και νατριο τοτε ποιο ειναι το προβλημα?
![]()
Δεν έχω συγκρίνει τις τιμές των δύο τροφών
αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν το αναφέρει ότι κάνει για στειρωμένα στην light ενώ στην άλλη το αναφέρει.
Για αυτό φοβάμαι να το ρισκάρω ειδικά με τον Άρη.

Σιμώνη την Acana του δίνεις του Λουκουμά;;;
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Mου επιτρέπετε παρακαλώ να προσθέσω και γω τον Πάγκαλο (Παρουλίτο) σ' αυτή την παρέα;Ναι, ναι συμφωνώ....Η Κέιτ Μοςς (Ράισα), η Τουίνγκι (Ηλέκτρα) και ο Μιστερ Ελλας (Φαταουλίνος), δεν έχουν καμία θέση εδώ!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Mου επιτρέπετε παρακαλώ να προσθέσω και γω τον Πάγκαλο (Παρουλίτο) σ' αυτή την παρέα;![]()
Αθανασία δεν σου επιτρέπω να λες τον γαμπρό μας Πάγκαλο....αυτός είναι τόσο αθώος...ακούς εκεί Πάγκαλος!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία δεν σου επιτρέπω να λες τον γαμπρό μας Πάγκαλο....αυτός είναι τόσο αθώος...ακούς εκεί Πάγκαλος!![]()
Αν και από γαϊδουριά, καλά πάει και αυτός.....Βαριέται να καθαρίσει τον πισινό του ο οποίος είναι μαύρος.....Προσπαθώ να του τον καθαρίσω εγώ, αλλά δεν με αφήνει και γίνεται ένας ψιλοχαμός....Από το πάχος, μάλλον δεν μπορεί να καθαριστεί γιατί πρέπει να κουράζεται
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μόνο στην εξωτερική εμφάνισηΑν και από γαϊδουριά, καλά πάει και αυτός.....Βαριέται να καθαρίσει τον πισινό του ο οποίος είναι μαύρος.....Προσπαθώ να του τον καθαρίσω εγώ, αλλά δεν με αφήνει και γίνεται ένας ψιλοχαμός....Από το πάχος, μάλλον δεν μπορεί να καθαριστεί γιατί πρέπει να κουράζεται
Μωρομάντηλα Αθανασία, αυτά έχω εγώ για τον Άρη, δεν τα θέλει αλλά ας κάνει αλλιώς!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναί και γω με αυτά τον κυνηγάωΜωρομάντηλα Αθανασία, αυτά έχω εγώ για τον Άρη, δεν τα θέλει αλλά ας κάνει αλλιώς!![]()
Είναι βρωμιάρης όμως.....Αντίθετα με την Κλάρα η οποία θα λιώσει από το πολύ πλύσιμο
Ο Βάλιος είναι ακόμα μικρούλης, αλλά είναι πολύ καθαρός.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναί και γω με αυτά τον κυνηγάωΕίναι βρωμιάρης όμως.....Αντίθετα με την Κλάρα η οποία θα λιώσει από το πολύ πλύσιμο
Ο Βάλιος είναι ακόμα μικρούλης, αλλά είναι πολύ καθαρός.
Και σε μας μία από τα ίδια όσο καθαρή είναι η Μυρτώ τόσο βρωμιάρης είναι ο Άρης.

Αλλά είμαστε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.....εμεις κοιμαινομαστε γυρω στα 6 κιλα..(6 με 6.400)..αλλα ειμαστε κοντουληδες γμτ...και ετσι ειμαστε θεοχοντροι!!!πολυ προσπαθουμε ε την διαιτα...αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool