Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
**Διάρροια, τσίσα και εμετός με σκουλίκιαΣοκ!
Tο τι τράβηξα εκείνο το βράδυ πλένοντας και το στρώμα, ξανά και ξανάδεν λέγεται με λόγια. Tαινία τρόμου! **
Γιακ! Ίου!
Μέγα ζόρι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotpap
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας ειναι η πρωτη μου φορα στη σελιδα αυτη και εχω να πω οτι ειναι πραγματικα χρησιμοτατο! Το δικο μου γατακι ειναι περιπου 5 εβδομαδων , ουτε η κτηνιατρος ξερει καλα, και επιμενει να μη θελει η αμμος της να ειναι στο μπαλκονι παρα μονο μεσα στο σπιτι. Μια φορα που το επιχειρησα τα εκανε μεσα! Καμμια συμβουλη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Ηρωίδα Όλγα! Ευτυχώς όσες φορές χρειάστηκε να μαζέψω κάτι από αυτά βρισκόταν στο πάτωμα ή στην ντουζιέρα. Όσο να πεις είναι πιο εύκολο να καθαριστεί! Στη θέση σου θα είχα πάθει σοκ!Tο πρώτο βράδυ που πήρα μέσα την Kαρμέλα και την απομόνωσα -τι το θελα- στο δωμάτιό μου είχαι super εκπλήξεις!Eυτυχώς δεν είχε έρθει η ώρα του ύπνου μου. Aλλαξα σεντόνια 3 φορές μετά απο τα ακόλουθα: Διάρροια, τσίσα και εμετός με σκουλίκια
Σοκ!
Tο τι τράβηξα εκείνο το βράδυ πλένοντας και το στρώμα, ξανά και ξανάδεν λέγεται με λόγια. Tαινία τρόμου! Eυτυχώς που δεν είναι δικό μου το κρεββάτι. Δανεικός καναπές κρεβάτι μέχρι να πάω σε λίγους μήνες στο κανονικό μου σπιτάκι. Bέβαια εγώ πάλι κοιμήθηκα εκεί
![]()
Aισθανθήκατε λίγο καλύτερα εκεί που νομίζατε οτι χειρότερα δεν γίνεται; Λύση στο πρόβλημα δεν μπορώ να δώσω![]()
![]()
Λυπάμαι. O κτηνίατρός του, είναι ενήμερος μήπως μπορεί αυτός;
sotpap
Νεοφερμένο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
κακια στην αμμο δε τα ειχε σκεπασει πολυ καλα και χαρηκα παρα πολυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotpap
Νεοφερμένο μέλος
μηπως βιαζομαι??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Παρακαλείστε προτού ανοίξετε κάποιο θέμα να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία της αναζήτησης διότι μπορεί να υπάρχει ήδη thread για το ίδιο (ή παρόμοιο) θέμα. Ευχαριστώ.

Όσον αφορά το Χουζούρη, δυστυχώς δεν έχω κάτι παραπάνω να προτείνω...
Περαστικά εύχομαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλώς μας ήρθατε!
Σε πρώτη φάση και για να μην σταματήσει να χρησιμοποιεί την άμμο της θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που λέει η Ladycat. Μόνο που το κουτί της άμμου που χρησιμοποιεί τώρα βάλτο στο μπαλκόνι. Τα μικρά γατάκια εαν έχουν συνηθίσει κάπου την άμμο τους δυσκολεύονται να αλλάξουν χώρο. Το δυσκολότερο το έχετε καταφέρει άλλωστε αφού χρησιμοποιεί την άμμο της.

Ismini
Διάσημο μέλος
Και ουτε που εσκαψε, ουτε και τα σκεπασε - περιεργο το συστημα του
-Μια αλλη Μπουμπουκα (3 μηνων) που εφερε επισκεψη μια φιλη μου για λιγες ωρες, παλι κι αυτη πηγε μονη της (κυρια
) στην αμμο εκει που της ειχαμε δειξει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Και έχω παρατηρήσει ότι στο κρεβάτι κάνει την ανάγκη της μόνο όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.. Ίσως για να με τιμωρήσει .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
ys. θα σου προτεινα να βαλεις και πιπερι (με το δικο μου γατο επιασε) αλλα σε καποιους αλλους οπως θα διαβασες οχι...

Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και έχω παρατηρήσει ότι στο κρεβάτι κάνει την ανάγκη της μόνο όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.. Ίσως για να με τιμωρήσει ..![]()
Κ εμένα έτσι ακριβώς, πάντα όταν λείπω αρκετές ώρες το κάνει, όταν είμαι εκεί πάει σαν κυρία στην άμμο της. Βέβαια, η Λούσυ έχει κ πολυουρία λόγω αρρώστιας, έχεις ίσως κ μία δικαιολογία…
χριστινα
Διάσημο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι λυτρώθηκα από το πρόβλημα της ούρησης πάνω στο κρεβάτι.
Από το Σάββατο το βράδυ τοποθέτησα συρματόπλεγμα (σαν αυτό που βάζουν στα μπαλκόνια) γύρω από το κρεβάτι μου τις ώρες που λείπω κ λειτούργησε τέλεια. Η πατέντα είναι των ανδρών της οικογένειας κ δεν χρειάζεται κόπο, μόνο η εμφάνιση του δωματίου μου είναι άκρως γελοία.
Διόλου δεν με ενοχλεί πάντως αυτό, κοιμάμαι σε καθαρά σεντόνια κ η Λούσυ πάει σαν καλό κορίτσι στην τουαλέτα της κ όχι σε άλλα σημεία. Κόλλημα μόνο με το κρεβάτι είχε, όπως φαίνεται…Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
*τοποθέτησα συρματόπλεγμα (σαν αυτό που βάζουν στα μπαλκόνια) γύρω από το κρεβάτι μου τις ώρες που λείπω κ λειτούργησε τέλεια. Η πατέντα είναι των ανδρών της οικογένειας κ δεν χρειάζεται κόπο, μόνο η εμφάνιση του δωματίου μου είναι άκρως γελοία..... η Λούσυ πάει σαν καλό κορίτσι στην τουαλέτα της κ όχι σε άλλα σημεία. **

Χαίρομαι που έπιασε!
Την πάτησε η Λούσυ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Σοκ!
Eυτυχώς δεν είχε έρθει η ώρα του ύπνου μου. Aλλαξα σεντόνια 3 φορές μετά απο τα ακόλουθα: Διάρροια, τσίσα και εμετός με σκουλίκια