Πρόβλημα με ούρηση

**Διάρροια, τσίσα και εμετός με σκουλίκια :mpliaks: Σοκ!
Tο τι τράβηξα εκείνο το βράδυ πλένοντας και το στρώμα, ξανά και ξανά :( δεν λέγεται με λόγια. Tαινία τρόμου! **

Γιακ! Ίου!
Μέγα ζόρι!!! :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τσισα ακομα μεσα!!!!

Γεια σας ειναι η πρωτη μου φορα στη σελιδα αυτη και εχω να πω οτι ειναι πραγματικα χρησιμοτατο! Το δικο μου γατακι ειναι περιπου 5 εβδομαδων , ουτε η κτηνιατρος ξερει καλα, και επιμενει να μη θελει η αμμος της να ειναι στο μπαλκονι παρα μονο μεσα στο σπιτι. Μια φορα που το επιχειρησα τα εκανε μεσα! Καμμια συμβουλη??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπος φοβαται να βγαινει εξω για να κανει πιπι της,γιατι ειπες οτι οταν ειναι μεσα η αμμος παει εκει και τα κανει.

Tο πρώτο βράδυ που πήρα μέσα την Kαρμέλα και την απομόνωσα -τι το θελα- στο δωμάτιό μου είχαι super εκπλήξεις! :blink: Eυτυχώς δεν είχε έρθει η ώρα του ύπνου μου. Aλλαξα σεντόνια 3 φορές μετά απο τα ακόλουθα: Διάρροια, τσίσα και εμετός με σκουλίκια :mpliaks: Σοκ!
Tο τι τράβηξα εκείνο το βράδυ πλένοντας και το στρώμα, ξανά και ξανά :( δεν λέγεται με λόγια. Tαινία τρόμου! Eυτυχώς που δεν είναι δικό μου το κρεββάτι. Δανεικός καναπές κρεβάτι μέχρι να πάω σε λίγους μήνες στο κανονικό μου σπιτάκι. Bέβαια εγώ πάλι κοιμήθηκα εκεί :confused:
Aισθανθήκατε λίγο καλύτερα εκεί που νομίζατε οτι χειρότερα δεν γίνεται; Λύση στο πρόβλημα δεν μπορώ να δώσω :( :( :( Λυπάμαι. O κτηνίατρός του, είναι ενήμερος μήπως μπορεί αυτός;
Ηρωίδα Όλγα! Ευτυχώς όσες φορές χρειάστηκε να μαζέψω κάτι από αυτά βρισκόταν στο πάτωμα ή στην ντουζιέρα. Όσο να πεις είναι πιο εύκολο να καθαριστεί! Στη θέση σου θα είχα πάθει σοκ!

δεν ξερω.... και το θεμα ειναι πως ειναι η πρωτη γατα που ειχα ποτε και δεν γνωριζω πως ακριβως να προσεγγισω το ζητημα. αν δε βρω καποιο τροπο γρηγορα φοβαμαι πως θα συνηθησει με τη παρουσα κατασταση!!! καμμια ιδεα????

Ειναι και μωρουλι το καημενο.Μετα το φαγητο του βαλτο στην αμμο του και τριψτου με ενα μςρομαντιλο τι κοιλιτσα του.Εμενα μου ειχε βγαλει τη ψυχη το μαβρουλι μου (πρωτη γατα)αλλα τα καταφερα,πηγε μονο του μια μερα και ξαφνικα τι να δω:D κακια στην αμμο δε τα ειχε σκεπασει πολυ καλα και χαρηκα παρα πολυ!

μα δεν ειναι αυτο το προβλημα παει κανονικα στην αμμο της και μαλιστα αποτη πρωτη κι ολας μερα τα καταφεραμε μια χαρα! το θεμα ειναι οτι θελω να αλλαξω θεση στην αμμο της και να τη βγαλω στο μπαλκονι αλλα δε μου κανει τη χαρη.....;) μηπως βιαζομαι??

ε να ξερεις οτι καμια φορα ειναι κ θεμα συνηθειας που τα κανουν βαλε δυο λεκανες μια μεσα κ μια εξω αλλα γιατι θελεις να εχεις την αμμο εξω?

Το θέμα της chouzouris συγχωνεύτηκε με το παρόν για ευκολία των νέων μελών όταν αναζητούν πληροφορίες για κάποιο πρόβλημα.
Παρακαλείστε προτού ανοίξετε κάποιο θέμα να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία της αναζήτησης διότι μπορεί να υπάρχει ήδη thread για το ίδιο (ή παρόμοιο) θέμα. Ευχαριστώ. :)
Όσον αφορά το Χουζούρη, δυστυχώς δεν έχω κάτι παραπάνω να προτείνω... :/: Περαστικά εύχομαι!

Για sotpap
Καλώς μας ήρθατε!
Σε πρώτη φάση και για να μην σταματήσει να χρησιμοποιεί την άμμο της θα σου πρότεινα να κάνεις αυτό που λέει η Ladycat. Μόνο που το κουτί της άμμου που χρησιμοποιεί τώρα βάλτο στο μπαλκόνι. Τα μικρά γατάκια εαν έχουν συνηθίσει κάπου την άμμο τους δυσκολεύονται να αλλάξουν χώρο. Το δυσκολότερο το έχετε καταφέρει άλλωστε αφού χρησιμοποιεί την άμμο της.:)

Κι ομως υπαρχουν γατακια που δεν εχουν προβλημα να μαθουν στην αμμο αμεσως μαλιστα. Ο Ερμης που βρηκα το καλοκαιρι, αν και σοκαρισμενος και σε ξενο σπιτι πηγε αμεσως στην αμμο (την εχω και στο μπαλκονι).
Και ουτε που εσκαψε, ουτε και τα σκεπασε - περιεργο το συστημα του:lol: -
Μια αλλη Μπουμπουκα (3 μηνων) που εφερε επισκεψη μια φιλη μου για λιγες ωρες, παλι κι αυτη πηγε μονη της (κυρια:up: ) στην αμμο εκει που της ειχαμε δειξει!

Αυτό με προβλημάτισε κ εμένα .. Έχω άλλες δύο γάτες (εκ των οποίων η μία μεγάλωσε χωρίς μαμά, άρα δεν είχε από που να μάθει την άμμο) κι όμως δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα ξανά.. Λες να έχει συνδιάσει η μικρή το πουφ με τα τσίσα της;;; :confused: Και έχω παρατηρήσει ότι στο κρεβάτι κάνει την ανάγκη της μόνο όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.. Ίσως για να με τιμωρήσει .. :down:

Το πουφ και το κρεββατι σιγουρα το εχει συνδιασει λογο θεσης και οσμης. Δοκιμασε να αγορασεις ενα σπρευ stay awαy λεγεται απο pet shop και να ψεκασεις κρεβατι και πουφ. Ειναι γατο απωθητικο σπρευ και κοστιζει περιπου 15 ευρω.
ys. θα σου προτεινα να βαλεις και πιπερι (με το δικο μου γατο επιασε) αλλα σε καποιους αλλους οπως θα διαβασες οχι...:(

Άντε να το δοκιμάσουμε κ αυτό .. :|

Και έχω παρατηρήσει ότι στο κρεβάτι κάνει την ανάγκη της μόνο όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι.. Ίσως για να με τιμωρήσει .. :down:

Κ εμένα έτσι ακριβώς, πάντα όταν λείπω αρκετές ώρες το κάνει, όταν είμαι εκεί πάει σαν κυρία στην άμμο της. Βέβαια, η Λούσυ έχει κ πολυουρία λόγω αρρώστιας, έχεις ίσως κ μία δικαιολογία…

Αχ, δύσκολα θέματα.... Καλή δύναμη και καλή τύχη!!

Το συρματόπλεγμα λειτούργησε!

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι λυτρώθηκα από το πρόβλημα της ούρησης πάνω στο κρεβάτι. :up: Από το Σάββατο το βράδυ τοποθέτησα συρματόπλεγμα (σαν αυτό που βάζουν στα μπαλκόνια) γύρω από το κρεβάτι μου τις ώρες που λείπω κ λειτούργησε τέλεια. Η πατέντα είναι των ανδρών της οικογένειας κ δεν χρειάζεται κόπο, μόνο η εμφάνιση του δωματίου μου είναι άκρως γελοία.:lol: Διόλου δεν με ενοχλεί πάντως αυτό, κοιμάμαι σε καθαρά σεντόνια κ η Λούσυ πάει σαν καλό κορίτσι στην τουαλέτα της κ όχι σε άλλα σημεία. Κόλλημα μόνο με το κρεβάτι είχε, όπως φαίνεται…

*τοποθέτησα συρματόπλεγμα (σαν αυτό που βάζουν στα μπαλκόνια) γύρω από το κρεβάτι μου τις ώρες που λείπω κ λειτούργησε τέλεια. Η πατέντα είναι των ανδρών της οικογένειας κ δεν χρειάζεται κόπο, μόνο η εμφάνιση του δωματίου μου είναι άκρως γελοία.:lol: .... η Λούσυ πάει σαν καλό κορίτσι στην τουαλέτα της κ όχι σε άλλα σημεία. **

:lol::lol::lol:
Χαίρομαι που έπιασε!
Την πάτησε η Λούσυ... :P

Καταρρίφθηκαν όλες οι θεωρίες για εγκλεισμό των ζώων. Αποτελείς τη πρώτη περίπτωση ανθρώπου που του έβαλε συρματόπλεγμα ένα ζώο. Έζησα για να το δω και αυτό. Σε ευχαριστώ θεέ μου!:)

:D :lol:
Ακρως καινοτόμο αλλά απέδωσε!! Φοβερή ιδέα!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back