sector2001
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka-li10756
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
mela
Νεοφερμένο μέλος
Τα άσπρα "μπαλάκια" είναι παράσιτα. Νομίζω ότι προέρχονται από τα έντομα, σκουλήκια και συναφή που "καταβροχθίζουν" οι γατούλες μας. Δεν μεταδίδουν τίποτα στον άνθρωπο και αντιμετωπίζονται με παρασιτοκτόνα χάπια που θα βρεις στον κτηνίατρο. Καλό είναι να μη το αφήσεις να χρονίσει. Ρ'ωτα τον κτηνίατρο αν πρέπει να το επαναλάβεις και πότε (το χάπι εννοώ).
Τώρα το πως θα της δώσεις το χάπι, είναι άλλη υπόθεση.Όταν φτάσεις σ'αυτό το στάδιο και έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από sector2001:Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Εδώ και 10 μέρες περίπου βρίσκω κάτι σαν μικρά ασπρα μπαλάκια σαν σουσάμι γενικά εκεί που κάθεται η γατούλα μου. Κάποιος μου είπε οτι είναι σκουληκάκια απο το φαγητό της γάτας ή κάτι τέτοιο. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει αν ξέρει πως καταπολεμάται. Κάτι για κάποια χάπια άκουσα. Τι συνέπειες έχει;; Μπορώ να κολλήσω εγώ κάτι;; Αυτά.![]()
Καταρχάς, καλωσόρισες
Έχε υπόψιν οτι σου μετέφρασα σε ελληνικά το μήνυμα σου, διότι τα greeklish απαγορεύονται. Την επόμενη φορά θα βρεθώ στη δυσχερή θέση να πρέπει να σου στείλω warning, γι'αυτό προσπάθησε να γράφεις ελληνικά.Το ποιές ασθένειες της γάτας μπορούν να μεταδωθούν στον άνθρωπο, μπορείς να το βρεις εδώ.
Ποτέ μην δίνεις χάπια ή άλλα φάρμακα στη γάτα σου πριν συμβουλευτείς πρώτα κτηνίατρο!! Δεν παίζουμε με την υγεία της γάτας μας, γιατί μπορεί να μας φέρει στεναχώριες ή να πληρώσουμε τα χρήματα που τσιγκουνευτήκαμε (δεν βρίσκω άλλο λόγο να μην πάει κανείς στον κτηνίατρο τη γατούλα του) τριπλάσια ή και παραπάνω.
Στα υπόλοιπα, με κάλυψαν οι προλαλήσαντες

sector2001
Νεοφερμένο μέλος

και θα τον πάω στον γιατρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sector2001
Νεοφερμένο μέλος

κατι αλλο μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με το ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος
στο να φαει ενα γατακι ενα χαπακι ??
γιατι ψηλο τρελλαθηκα μεχρι να του το δωσω απο το στομα και σκεφτηκα τιν επομενη
φορα να το βαλω σε ενα μικρο ψαρακι ! ειναι καλη ιδεα ?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν σου έδειξε ο κτηνίατρος πως να της το δώσεις;
sector2001
Νεοφερμένο μέλος
αμα παρω ενα μικρο ψαρακι ομως και βαλω απο το στομα του ψαριου το χαπι μεσα ??
δεν νομιζω να το παρει χαμπαρη
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από suzanitta:Θα πάρεις το χάπι και θα το αλέσεις με ένα γουδοχέρι ή με ένα ποτήρι. 'Οταν γίνει σχεδόν σκόνη, πάρε λίγο βούτυρο και ανακάτεψέ τα. Άπλωσέ το σαν αλειφή πάνω στο μπροστινό της πόδι. Θα αναγκαστεί να το γλύψει για να καθαριστεί.![]()
χα χα χα καλο μου ακουγετε !!!! σε 8 μερες που θα του δωσω το δευτερο ετσι θα το κανω !!!
ευχαριστω για την βοηθεια !!!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πες μας μετά αν δούλεψε! Είμαι πολύ περίεργη!Αρχική Δημοσίευση από sector2001:χα χα χα καλο μου ακουγετε !!!! σε 8 μερες που θα του δωσω το δευτερο ετσι θα το κανω !!!
ευχαριστω για την βοηθεια !!!

Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από suzanitta:Θα πάρεις το χάπι και θα το αλέσεις με ένα γουδοχέρι ή με ένα ποτήρι. 'Οταν γίνει σχεδόν σκόνη, πάρε λίγο βούτυρο και ανακάτεψέ τα. Άπλωσέ το σαν αλειφή πάνω στο μπροστινό της πόδι. Θα αναγκαστεί να το γλύψει για να καθαριστεί.![]()
Kαταπληκτικός τρόπος!!! Mπράβο, πολύ μου άρεσε!
Kαι είχα μεγάλη αγωνία για το πώς θα δώσω τα χάπια, αν χρειαστεί (αχρείαστα να'ναι!). Aλλά έτσι μου φαίνεται πολύ εύκολο!
Eυχαριστώ πολύ Suzanitta!

sector2001
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μαρμελάδα ξέχνα το, οι γάτες δεν αντιλαμβάνονται τη γλυκιά γευση. Δοκίμασε αν αποτύχει ξανά να βάλεις αυτό το ροζ "χαβιάρι" που αλείφουμε στο ψωμί (2 ευρώ κάνει το σωληνάριο, μην ψαρώνεις απο τη λέξη χαβιάρι). Λογικά με αυτό θα ξετρελαθεί, αν και δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά.
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει όμως να την αφήσεις να το φάει μόνη της, είτε της αρέσει είτε όχι.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool