Πρόβλημα με την όρεξή της; Τι να κάνω;

Αγγελική, δοκίμασες καθόλου να την ταΐσεις με το χέρι σου;
Όταν είχα με την Αρήθα μου πρόβλημα ανορεξίας (λόγω της αναιμίας) την κατάφερνα να τρώει, έστω και λίγο, ταΐζοντάς την απ' το χέρι μου. Πιάνει με τα περισσότερα ζωάκια αυτό το κόλπο. Και πάλι δεν θα φάει ποσότητες, αλλά απ' ολότελα, μέχρι τουλάχιστον να την ταΐσει κι ο γιατρός, κάτι είναι κι αυτό.
Η Αρήθα προτιμούσε το Recovery, μετά το βαρέθηκε και έπεσε με τα μούτρα στο a/d της Hill's.:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά την άποψη μου και να της δώσει να φάει αν η γατούλα κάνει εμετούς είναι μάταιο. Πιστεύω ότι προέχει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των εμετών και σαφώς μετά η ανορεξία. Ένα ζωάκι που κάνει συνέχεια εμετούς έχει και πρόβλημα αφυδάτωσης η οποία σου δημιουργεί ένα αίσθημα "ζάλης" και ναυτίας. Σίγουρα δεν είμαι κτηνίατρος αλλά το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και μιλάω από την εμπειρία μου με παρόμοιες καταστάσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρέθα μου, προσπάθησα να την ταϊσω με το χέρι πέρα απο μερικά γλυψηματα τίποτα! Νεράκι πίνει της έβαλε και ο γιατρος δυο φορές ορό. Θα τον ρωτήσω μηπως πρέπει να τις δώσω ΠΡΙΜΠΕΡΑΝ που είναι κατάλληλο για εμετους και ζαλάδες

Αρέθα μου, προσπάθησα να την ταϊσω με το χέρι πέρα απο μερικά γλυψηματα τίποτα!
:( Κρίμα μωρέ, προφανώς δεν αισθάνεται καλά η γατούλα...

Έχει δίκιο η gatouni (που έχει και μεγάλη εμπειρία σε παρόμοιο πρόβλημα). Αν αντιμετωπιστούν οι εμετοί, θα νιώσει καλύτερα και θα φάει σιγά σιγά. Εδώ η Σίντι, που τρεφόταν δεν ξέρω πόσες μέρες μόνο με τον ορό, τώρα κατεβάζει γαρίδες απ' ό,τι μαθαίνω :lol:

Περαστικά σας εύχομαι, μακάρι να πάνε όλα όσο πιο καλά γίνεται! Κάνε της πολλές αγάπες της γατούλας σου, τις χρειάζεται τώρα.

Περαστικά της...Είχαμε καμιά εξέλιξη;Άρχισε καθόλου να τρώει;

Καλήμερα και καλή εβδομάδα, αν και εχω αγωνία για το πως θα εξελιχθεί. Τα νέα δεν είναι καλά. Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων βγήκαν. Τα αποτέλεσματα μη ενθαρυντικά. Το συκώτι ειναι κατά 90% κατεστραμένο! Τα υπόλοιπα ζωτικά όργανα λειρουργουν μια χαρά! Κάναμε το Σαββάτο βιοψία για να δουμε πλέον την αιτία αν υπάρχει θεραπεία ή αν υπάρχει "μέλλον" και πόσο θα είναι αυτό. Της δινώ σιροπάκι για αποφυγή υπατικού εγκεφαλικού, αντιβιώση και ενα ειδικό σιρόπι για το συκώτι. Τι να πω ρε παιδία δεν τα είδα τα συμπτώματα εγκαιρα έτρεχα και για το γάμο,΄"εφυγε" και η γιαγια μου και γενικώς χαθήκαμε. Τωρα που τα είδα τι να πω οτι είναι αργά??? θα δειξει...+
Το θετικο είναι οτι απο το Σαββατό δεν μου έχει κάνει εμετό, της εδωσα τροφή και νερό συν και τα φάρμακα και τα έχει δεχθει όλα (με μια σχετική μάχη βέβαια) αλλα θέλω να προσπαθήσω και να προσπαθήσει να γίνει καλά

Κάνε κουραγιο. Και μην σκέφτεσαι ότι δεν προσεξες τα συμπρώματα. Ακόμα και αν δεν έτρεχες, πολύ πιθανόν να μην τα είχες προσέξει. Κάνε κουράγιο να βοηθίσεις τη γατούλα σου όσο πιο πολύ μπορείς. Ηδη το ότι έφαγε είναι ενθαριντικό. Ότι κρίση είχε μάλλον την άφησε να ηρεμίσει.
Εύχομαι να υπάρχει θεραπία.

Κουράγιο...Θα δείτε με το γιατρό τι μπορεί να γίνει,εσύ κάνε το καλύτερο που μπορείς!ΠΕραστικά της!

Αγγελική, καλή δύναμη σ' εσένα και στη γατούλα σου. Μακάρι να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται και για τις δυό σας. Κάνε της παρέα και πολλά χαδάκια, της κάνουν κι αυτά τόσο καλό όσο και τα φάρμακα :)

Καλή δύναμη και μην σκέφτεσαι αρνητικά για το αν έκανες ή δεν έκανες κάτι. Πάντα όσοι βρισκόμαστε σε δύσκολη κατάσταση νομίζουμε ότι κάτι δεν κάναμε σωστά ή ότι κάτι δεν προσέξαμε, αλλά θα συμφωνήσω με τον prince ότι πολύ πιθανό και να μην είχες τα τρεξίματα που λες να μην είχες προσέξει κάτι νωρίτερα.
Καλό κουράγιο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για τη γατούλα σου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα παιδία πραγματικά μου δίνετε κουράγιο. Θα πάμε και σήμερα στο γιατρό να δούμε, εχω και αγωνία να πάω σπίτι μετα την δουλεία να δώ αν εχει κάνει τίποτα.
:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back