aretha
Περιβόητο μέλος
Όταν είχα με την Αρήθα μου πρόβλημα ανορεξίας (λόγω της αναιμίας) την κατάφερνα να τρώει, έστω και λίγο, ταΐζοντάς την απ' το χέρι μου. Πιάνει με τα περισσότερα ζωάκια αυτό το κόλπο. Και πάλι δεν θα φάει ποσότητες, αλλά απ' ολότελα, μέχρι τουλάχιστον να την ταΐσει κι ο γιατρός, κάτι είναι κι αυτό.
Η Αρήθα προτιμούσε το Recovery, μετά το βαρέθηκε και έπεσε με τα μούτρα στο a/d της Hill's.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αρέθα μου, προσπάθησα να την ταϊσω με το χέρι πέρα απο μερικά γλυψηματα τίποτα!
Κρίμα μωρέ, προφανώς δεν αισθάνεται καλά η γατούλα...Έχει δίκιο η gatouni (που έχει και μεγάλη εμπειρία σε παρόμοιο πρόβλημα). Αν αντιμετωπιστούν οι εμετοί, θα νιώσει καλύτερα και θα φάει σιγά σιγά. Εδώ η Σίντι, που τρεφόταν δεν ξέρω πόσες μέρες μόνο με τον ορό, τώρα κατεβάζει γαρίδες απ' ό,τι μαθαίνω
Περαστικά σας εύχομαι, μακάρι να πάνε όλα όσο πιο καλά γίνεται! Κάνε της πολλές αγάπες της γατούλας σου, τις χρειάζεται τώρα.
moukelis
Επιφανές μέλος
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
Το θετικο είναι οτι απο το Σαββατό δεν μου έχει κάνει εμετό, της εδωσα τροφή και νερό συν και τα φάρμακα και τα έχει δεχθει όλα (με μια σχετική μάχη βέβαια) αλλα θέλω να προσπαθήσω και να προσπαθήσει να γίνει καλά
prince
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να υπάρχει θεραπία.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό κουράγιο και εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για τη γατούλα σου.
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool