Πρόβλημα με την όρεξή της; Τι να κάνω;

Αγγελική, κι εγώ νομίζω ότι κάθε ώρα, ακόμα και κάθε λεπτό που περνάει, έχει σημασία για τη γατούλα... Μην το καθυστερείς καθόλου, είναι κρίμα.
Τρώει καθόλου; Έστω και ελάχιστα, με τη σύριγγα ας πούμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελάχιστα ναι μπορώ να πω πως τρώει.
Εχθες εφαγε λίγες κροκέτες, το ξέρω επειδή ηταν λίγες στο πιατάκι της. Απλά τρωει το 1/3 απο αυτο που έτρωγε. Ο γιατρος μου είπε οτι νιωθει ναυτια και για αυτο δεν τρώει. Σημερα το απόγευμα θα ξέρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει τότε, αφού τρώει έστω και λίγο... Το πρόβλημα θα ήταν αν είχε μείνει εντελώς νηστική.
Άντε, με το καλό τα αποτελέσματά σας και όλα να πάνε καλά!

Αγγελική,κανένα νέο;Εφαγε καθολου;Έγιναν οι εξετάσεις;

Το απόγευμα θα πάω, ξερω καθε λεπτο που περναει ειναι σοβαρό αλλα .... τελως παντων αυριο θα ξερω περισσοτερα

ενταξει ειναι αν τρωει εστω και λίγο...το θέμα ειναι να μην τρέφεται καθόλου!

Μάθαμε τι είπε ο γιατρός;

Καλημέρα παιδία φιλοι καλοι και αγαπημένοι.
Πηγαμε εχθες στο γιατρό, της πήρε αίμα, την ενυδάτωσε με ορό και την ταίσε με σωλήνακι ενω ήταν ναρκωμένη (όχι όμως με ενεση μετα απο όλη την διαδικασία μας πήρε μόνο 10 λεπτα για να συνέλθει!!!). Τα αποτελέσματα μαλλον θα τα έχω την Τρίτη, μας είπε οτι καλό ειναι να μην κάνει εμετο αυτο που την ταισε... και ενω είχε πάει 00:00 και δεν ειχε κάνει εμετούλι, θεώρησα οτι παμε καλά. Ξυπνησα κατα τις 4:00 και δυστηχως.....είχε κάνει.
Μας εδωσε συρόπι και αντιβιωση να δουμε πως θα παει μεχρι να βγουν τα αποτελέσματα και να μας προσανατολίσουν.
Σημερα το πρωι τις εδωσα το σιρόπι γπου ειναι για αποφυγη υπατικου εγκεφαλικου, μετα απο 20 λεπτα εκανε πάλι ....
Δεν ξερω, αλλα πραγματικα δεν νομιζω οτι πάμε καλά.
Αν δεν φάει σήμερα, θα την πάω πάλι με τον ίδιο τρόπο να την ταίσει.

κριμα το καημενο το γατάκι....:(πιθανον να χρειαζεται νοσηλεία αφού ειναι τόσο έντονο το προβλημα, εύχομαι περαστικά!να σε ρωτήσω η εξέταση αίματος ήταν απλή?ή εγιναν 2 αιματοληψίες με προσπάθεια στο ενδιάμεσο να φάει η γάτα?:hmm:

Το κακόμοιρο το γατάκι.

Περαστικά και απο μένα....
αν θέλεις επικοινώνησε με την gatouni... είχε παρόμοιο πρόβλημα με γάτα νομίζω 17 χρονών και πάει μιά χαρά! :)

Βασια μου τι εννοεις αν ήταν απλή? Τις εκανε δυο αιμολυψίες για να βγουν ενα σύνολο απαντησεων απο AIDS μεχρι θυροειδη. Όταν πλεον τελείωσε η αιμοληψια τις έβαλε το σωληνακι για να την ταίσει

Αγγελική, εύχομαι τα καλύτερα για τη γατούλα!!
Ξέρω (από πρώτο χέρι) πως είναι δύσκολο, αλλά προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Η Βάσια, αν κατάλαβα καλά, εννοεί αν πήραν αίμα πριν και μετά το τάισμα για να συγκρίνουν τις τιμές (υποθέτω ότι οι διαφορές θα έχουν κάποια σημασία):hmm:

Βασια μου τι εννοεις αν ήταν απλή? Τις εκανε δυο αιμολυψίες για να βγουν ενα σύνολο απαντησεων απο AIDS μεχρι θυροειδη. Όταν πλεον τελείωσε η αιμοληψια τις έβαλε το σωληνακι για να την ταίσει

οχι εννοω αν εκανε και αιμοληψία μετα το τάισμα!υπάρχει μια εξεταση που κανεις πριν φάει το ζώο και μισή ώρα μετα απο γεύμα...μέσα απο αυτες τις 2 εξετάσεις μετράμε σε ειδικά εργαστήρια κάποια πράγματα που μας δείχνουν αν το ήπαρ λειτουργεί κανονικά ή αν έχει καταστραφεί!τελος πάντων ότι θεωρει σωστό ο γιατρός σου....:(

Παιδια εγω μια απλή βοηθος Λογιστη ειμαι δεν ξέρω και πολλα απο τα κτηνιατρικά.
Ο πρωτος γιατρος που ειχα τις εκανε "υποτειθετε" στειρωση και το γατι οταν ειναι ο καιρός του "ζηταει" να ζευγαρώσει. Όταν το ρώτησα το "γιατι" μου είπε οτι έδεσε τις ωοθηκες ωστε αν ζευγαρώσει να μην μεινει εγκυος. Δεν του ειχε ζητηθει κατι τετοιο διοτι το γατι δεν βγαινει εξω γενικώς.
Τωρα με το νεο γιατρο πιστευω οτι πρέπει να του δειξω λίγο παραπανω εμπιστοσύνη διοτι βλεπω μια διαφορετική προσέγγιση ως προς το γατακι μου ειμαι επιφυλακτική αλλα θεωρω οτι κανει κάτι.
Τωρα τι να σας πω και εγω

Περαστικά και απο μένα....
αν θέλεις επικοινώνησε με την gatouni... είχε παρόμοιο πρόβλημα με γάτα νομίζω 17 χρονών και πάει μιά χαρά! :)

Μήν το βάζεις κάτω.. και μίλα και με gatouni! :)

Γεια σου Agelikoula. Εύχομαι το καλύτερο για τη γατούλα σου.
Είχε και η γατα μου πρόβλημα με πολλούς εμετούς και διάρροιες. Όταν είδα ότι δε βελτιώνεται η κατάσταση την άφησα για λίγες μέρες σε κτηνιατρείο για νοσηλεία για να συνέρθει και να παίρνει τα φάρμακά της από τον ορό. Τώρα η γάτα μου είναι πολύ καλά δεδομένης της ηλικίας της (17 ετών) έχουν σταματήσει εμετοί και διάρροιες.
Αν θες οτιδήποτε μπορώ να σου στείλω το τηλέφωνο μου σε π.μ.:)
Και πάλι περαστικά.

Σας ευχαριστω όλους πραγματικά, σε ευχαριστώ gatouni θα δω πως θα πάνε τα πράγματα και σημερα. Σιγουρα θα την πάω το απόγευμα στο γιατρο.

περαστικά της, ελπίζω να πάνε όλα καλά:)

Καλημέρα..Κι από εμας περαστικά..Ευχόμαστε το καλύτερο!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back