Πρόβλημα με το φαγητό

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
γεια σας.εδώ και καιρό έχωπρόβλημα με το φαγητό του Περσέα μου κ θα θελα να με συμβουλεύσετε.όταν τον πρωτοπήρα του έβαζα τις κροκετούλες του σε ένα μπωλ κ όποτε ήθελε έτρωγε.έπειτα όμως όπως έχω ξαναναφέρει έπαθε ρηνοτραχείτιδα με αποτέλεσμα να του δημιουργηθούν έλκη στο στόμα κ να μην τις τρώει με τπτ.άρχισα λοιπόν να του δίνω (με εντολές γιατρού) μια αλοιφή τη recovery για την οποία τρελαινόταν κ σιγά σιγά να του αναμειγνύω λίγες κροκετούλες κ έτσι καπως τις έτρωγε.πλέον όμως δεν τις θέλει καθόλου κ όση αλοιφή έχει αναμειγμένες κροκέτες την αφήνει άθικτη(τρώει δηλ΄μόνο το πανω πάνω)κ όχι μό0νο αυτό. αν του βάλω σκέτη αλοιφή κ δεν τη φάει όλη,όταν ξαναπεινάσει δε θα φάει αθτό που έμεινε αλλά θα νιαουρίζει να του βάλω καινούριο,γιατι τη θέλει φρέσκια.με άλλα λόγια είμαι συνέχεια stand by πότε θα πεινάσει ο ΄κύριος,ο οποίος τρώει καμια 10αρια φορες συμπεριλαμβανομένης κ της νύχτας όπου ξυπνάει κ νιαουρίζει να του βάλω.δεν αντέχω,έχω χάσει τον ύπνο μου.το θέμα είναι ότι απλά δεν τρώει κροκέτες,γιατί έτσι κ δει κάποιον να τρώει,ορμάει στο πιατο του.δεν ξέρω τί να κάνω,΄τον έχω κακομάθει αλλά τι να κάνω...(έχει κ αυτή τη φάτσα!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου το καημενουλικο ομοφουλικο.Το θυμαμαι ...
Εγω θα σου ελεγα να το κακομαθεις ακομα περισσοτερο,ξερω ειναι δυσκολο αλλα αφου εχει προβλημα...η μηπως το εχει ξεπερασει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι αρκετά καλύτερα, με την έννοια ότι είναι μια χαρά απλά μου είπε ο κ.πάνος ότι έχει ακόμα ουλίτιδα κ ίσως γι αυτό αρνείται να φάει κάτι σκληρό.ωστόσο καταρχήν πιστεύω ότι παρατρώει κ θα γίνει βουβαλάκι κ κατά δεύτερον θέλει συνέχεια να του το ανανεώνω με αποτέλεσμα να με ξυπνάει ή να χαλάει απλά τον κόσμο.εν τω μεταξύ βρε παιδιά δεν ξέρω στα μεγάλα γατάκια,αλλά στα μικρά αυτο το νιαούρισμα που βγαίνει χαμηλόφωνο κ ναζιάρικο από αυτή τη φάτσα 2 πόντων έχει τόσο πλάκα κ είναι τόσο γλθκό που δε μπορώ να του χαλάσω χατήρι.αλλά κάτι πρέπει να κάνω....

είναι αρκετά καλύτερα, με την έννοια ότι είναι μια χαρά απλά μου είπε ο κ.πάνος ότι έχει ακόμα ουλίτιδα κ ίσως γι αυτό αρνείται να φάει κάτι σκληρό.ωστόσο καταρχήν πιστεύω ότι παρατρώει κ θα γίνει βουβαλάκι κ κατά δεύτερον θέλει συνέχεια να του το ανανεώνω με αποτέλεσμα να με ξυπνάει ή να χαλάει απλά τον κόσμο.εν τω μεταξύ βρε παιδιά δεν ξέρω στα μεγάλα γατάκια,αλλά στα μικρά αυτο το νιαούρισμα που βγαίνει χαμηλόφωνο κ ναζιάρικο από αυτή τη φάτσα 2 πόντων έχει τόσο πλάκα κ είναι τόσο γλθκό που δε μπορώ να του χαλάσω χατήρι.αλλά κάτι πρέπει να κάνω....
Τοτε λιγο ακομα κουραγιο και ξεμπερδεψατε...:up:Η ουλιτιδα δεν ειναι τιποτα σοβαρο.Βουβαλακι ας γινει,τωρα ειναι στην αναπτιξη θα του φυγουν τα περριτα μετα,ας εχει αποθεμα:lol::lol::lol:

αν του βάλω σκέτη αλοιφή κ δεν τη φάει όλη,όταν ξαναπεινάσει δε θα φάει αθτό που έμεινε αλλά θα νιαουρίζει να του βάλω καινούριο,γιατι τη θέλει φρέσκια.

:lol::lol::lol::lol:

Αυτό δεν το 'χω ξανακούσει!
Γιατί δεν δομικάζεις να του αναμίξεις την αλοιφή με κονσέρβα; Ίσως να τη φάει πιο εύκολα έτσι. Όταν περάσει η ουλίτιδα, τον ξανασυνηθίζεις στην ξηρά.
Μια άλλη λύση απελπισίας,:P είναι να του πασαλείψεις την αλοιφή στο πατουσάκι του: θα τη γλείψει θέλει δε θέλει.;)

Συμφωνώ με τη zorica, είναι πολύ μικρούλης ακόμα και ο μεταβολισμός του φυσάει. Απλώς, πρόσεχε να μην τρώει πολύ παραπάνω από την κανονική δόση, γιατί θα έχεις τρεχάματα μετά.

η δική μου άποψη είναι να μην τον καλομάθεις καθόλου γιατί μετά δεν του το κόβεις εύκολα.Αυτό που λες για την τροφή, ότι την θέλει φρέσκια, το έχω και γω. Τους ταΪζω 2 φορές την μέρα, πρωί και βράδυ. Ότι κροκέτα περισσεύει δεν την θέλουν και ενώ το μπωλ μπορεί να είναι μισό γεμάτο, ζητάνε φαΪ....αν δούνε ότι δεν τους βάζω, τότε πάνε και τρώνε μια χαρά και αδειάζει το μπωλ!:)
Αυτό που δεν έκανα ποτέ, ήταν να τους δώσω από το δικό μας φαγητό την ώρα που τρώμε και έτσι δεν έχω το πρόβλημα να ζητιανεύουν μόλις δούνε άνθρωπο να τρώει...καλό αυτό όταν έχω κόσμο για φαΪ;)....μόνο στα πατατάκια δεν έχει πιάσει το κόλπο:(...και όποτε ακούνε την σακούλα τρέχουν, ειδικά η Raisa, για κολατσιό....:lol:

raisa, αυτό που είπες το έκσνσ κ πιανει,να το αφήνω να πεινάει δηλ κ μετα να καταλήγει στο..."μπαγιάτικο" φαγητοτου. απλά δεν αντέχεται αυτό το νιαούρισμα,ειδικά πριν που έτρωγα ένα σάντουιτς ήρθε κυριολεκτικά στο στόμα μου μπροστά κ νιαούριζε!έχει πολύ πλάκα.προς το παρόν θα του δίνω αυτή την αλοιφή κ βλέπουμε,μέχρι να γίνει τέλείως καλά τουλάχιστον.τουλάχιστον αυτή την καταβροχθίζει.υπάρχουν κίνδυνοι αν παρατρώει σε αύτή την ηλικία?κοντά 2 μηνών.

raisa, αυτό που είπες το έκσνσ κ πιανει,να το αφήνω να πεινάει δηλ κ μετα να καταλήγει στο..."μπαγιάτικο" φαγητοτου. ....υπάρχουν κίνδυνοι αν παρατρώει σε αύτή την ηλικία?κοντά 2 μηνών.

ναι, σε μας πιάνει.....:happy:
δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος αν τρώει το μικρό σου λίγο παραπάνω...:hmm:
εξάλλου είναι πάνω στην ανάπτυξη...:)

Εχεις δοκιμάσει να μαλακώσεις τις κροκέτες και να ανακατέψεις το μείγμα με την αλοιφή?

επειδη απο πολυ μικρος, στην ηλικια του δικου σου ο αυρηλιος ειχε ουλιτιδες κ στοματιτιδες...ξερω πολυ καλα οτι αποφευγουν τς κροκετες,,μαλακο κοτοπουλο αριστα καθαρισμενο απο κοκαλα κ κονσερβες....τη μονη ξηρα που ετρωγε ηταν τα μωρουδιακα της φρισκις.....ειναι δυσκολα οταν υπαρχει προβλημα στο στομα....μακαρι να περασει.....

ωχ δηλ λες να είναι μόνιμο??κ συ του έδινες μόνο κονσερβες?έχω δοκιμάσει να αναμείξω ξηρά με αλοιφή αλλα τζίφος.του έδωσα τώρα λίγο γαλοπούλα παριζάκι κ το καταβρόχθισε.τις κροκέτες μόνο δεν τρώει.

εμενα ο αυρηλιος το ειχε μονιμο το προβλημα στο στομα του, οποτε.....σημανε το τελος της ξηρας τροφης...το κακο ειναι οτι μαζι του κακομαθαν κ τα λλα 2 γατονια μου....ακομα κ τωρα που ο αυρηλιος "ταξιδεψε" μακρια μας...ακομα παιδευομαι να τους μαθω στη ξηρα τροφη...αλλα δυσκολα!!!! αν αδοκιμαζες διαφορες μαρκες????παρε δοκιμαστικα φακελακια κ πειραματισου!!!

ωχ δηλ λες να είναι μόνιμο??κ συ του έδινες μόνο κονσερβες?έχω δοκιμάσει να αναμείξω ξηρά με αλοιφή αλλα τζίφος.του έδωσα τώρα λίγο γαλοπούλα παριζάκι κ το καταβρόχθισε.τις κροκέτες μόνο δεν τρώει.
H oυλιτιδα σε ανθρωπους γιατρευεται,γιατι να μη γιατρευτει και στις γατες?:hmm:

λυπάμαι για το γατάκι σου.φοβάμαι κ εγώ μην του μείνει μόνιμο,αν κ ο γιατρός μου είπε ότι τον είδε πολύ καλύτερα την περασμένη φορά.του έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες,απλά μάλλον καταλαβαίνει ότι πονάει κ δεν τις δέχεται.το θέμα είναι ότι έκανα το λάθος κ του ΄εδωσα χθες λίγο ζαμπόν κ του καλάρεσε κ τώρα ό,τι κ αν τρώω έρχεται απο πάνω μου κ νιαουρίζει ενώ μάλλον βαρέθηκε τη recovery!την τρώει αναγκαστικά, κ κυρίως στέκεται έξω απο το ψυγείο κ νιαουρίζει.τι θα κάνω με αυτό το γατακι....

Εμένα δεν έχει ακριβώς πρόβλημα.
Αλλά μαζί του εφαρμόζω την απόλυτη δημοκρατία :P και έχει θέλει και φαγωμένος να είναι,ότι τρώω εγώ να το μυρίσει μήπως του αρέσει να δοκιμάσει.

Η φέτα και ο γύρος αδυναμίες του.
Μέχρι και ποπ κόρν έφαγε.:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back