ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Εγω θα σου ελεγα να το κακομαθεις ακομα περισσοτερο,ξερω ειναι δυσκολο αλλα αφου εχει προβλημα...η μηπως το εχει ξεπερασει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Τοτε λιγο ακομα κουραγιο και ξεμπερδεψατε...είναι αρκετά καλύτερα, με την έννοια ότι είναι μια χαρά απλά μου είπε ο κ.πάνος ότι έχει ακόμα ουλίτιδα κ ίσως γι αυτό αρνείται να φάει κάτι σκληρό.ωστόσο καταρχήν πιστεύω ότι παρατρώει κ θα γίνει βουβαλάκι κ κατά δεύτερον θέλει συνέχεια να του το ανανεώνω με αποτέλεσμα να με ξυπνάει ή να χαλάει απλά τον κόσμο.εν τω μεταξύ βρε παιδιά δεν ξέρω στα μεγάλα γατάκια,αλλά στα μικρά αυτο το νιαούρισμα που βγαίνει χαμηλόφωνο κ ναζιάρικο από αυτή τη φάτσα 2 πόντων έχει τόσο πλάκα κ είναι τόσο γλθκό που δε μπορώ να του χαλάσω χατήρι.αλλά κάτι πρέπει να κάνω....
Η ουλιτιδα δεν ειναι τιποτα σοβαρο.Βουβαλακι ας γινει,τωρα ειναι στην αναπτιξη θα του φυγουν τα περριτα μετα,ας εχει αποθεμα

ruko
Διάσημο μέλος
αν του βάλω σκέτη αλοιφή κ δεν τη φάει όλη,όταν ξαναπεινάσει δε θα φάει αθτό που έμεινε αλλά θα νιαουρίζει να του βάλω καινούριο,γιατι τη θέλει φρέσκια.

Αυτό δεν το 'χω ξανακούσει!
Γιατί δεν δομικάζεις να του αναμίξεις την αλοιφή με κονσέρβα; Ίσως να τη φάει πιο εύκολα έτσι. Όταν περάσει η ουλίτιδα, τον ξανασυνηθίζεις στην ξηρά.
Μια άλλη λύση απελπισίας,
είναι να του πασαλείψεις την αλοιφή στο πατουσάκι του: θα τη γλείψει θέλει δε θέλει.
Συμφωνώ με τη zorica, είναι πολύ μικρούλης ακόμα και ο μεταβολισμός του φυσάει. Απλώς, πρόσεχε να μην τρώει πολύ παραπάνω από την κανονική δόση, γιατί θα έχεις τρεχάματα μετά.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Αυτό που δεν έκανα ποτέ, ήταν να τους δώσω από το δικό μας φαγητό την ώρα που τρώμε και έτσι δεν έχω το πρόβλημα να ζητιανεύουν μόλις δούνε άνθρωπο να τρώει...καλό αυτό όταν έχω κόσμο για φαΪ
....μόνο στα πατατάκια δεν έχει πιάσει το κόλπο
...και όποτε ακούνε την σακούλα τρέχουν, ειδικά η Raisa, για κολατσιό....
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
raisa, αυτό που είπες το έκσνσ κ πιανει,να το αφήνω να πεινάει δηλ κ μετα να καταλήγει στο..."μπαγιάτικο" φαγητοτου. ....υπάρχουν κίνδυνοι αν παρατρώει σε αύτή την ηλικία?κοντά 2 μηνών.
ναι, σε μας πιάνει.....

δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος αν τρώει το μικρό σου λίγο παραπάνω...

εξάλλου είναι πάνω στην ανάπτυξη...

Elena_p
Δραστήριο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
H oυλιτιδα σε ανθρωπους γιατρευεται,γιατι να μη γιατρευτει και στις γατες?ωχ δηλ λες να είναι μόνιμο??κ συ του έδινες μόνο κονσερβες?έχω δοκιμάσει να αναμείξω ξηρά με αλοιφή αλλα τζίφος.του έδωσα τώρα λίγο γαλοπούλα παριζάκι κ το καταβρόχθισε.τις κροκέτες μόνο δεν τρώει.

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά μαζί του εφαρμόζω την απόλυτη δημοκρατία
και έχει θέλει και φαγωμένος να είναι,ότι τρώω εγώ να το μυρίσει μήπως του αρέσει να δοκιμάσει.Η φέτα και ο γύρος αδυναμίες του.
Μέχρι και ποπ κόρν έφαγε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool