Lins
Νεοφερμένο μέλος
Πριν λιγες μερες παρατηρησα οτι ο γατουλης καθε φορα που ξυπνουσε εξυνε τα αυτακια του εντονα,αλλα μονο οταν ξυπνουσε,οταν ετρωγε η επαιζε η καθοταν δεν το εκανε. Εριξα μια ματια και ειδα οτι ειχε καποιες ακαθαρσιες,τον πηγα στην κτηνιατρο και δεν ειδε κατι,μου εδωσε Surolan για να τα καθαρισω,και για παρασιτα.
Το Σαββατο λοιπον του εβαλα πρωτη φορα και τα καθαρισα λιγο, αλλα ειδα οτι χθες τα εξυνε πιο εντονα και στο ενα ειχε μια κοκκινιλα,επισης τιναζει συνεχεια το κεφαλακι του.Σημερα το πρωι ξυνοταν παλι εντονα,και του ξαναβαλα, μετα απο κανενα διωρο που ξυπνησε ξυνοταν παλι, τα αυτακια του ειναι κοκκινα και εχουν μικρους ερεθισμους οι οποιοι ομως φαινεται να υποχωρουν.
Επιπλεον βγαζει μαυρες ακαθαρσιες,σαν να αδειαζει το αυτακι του απο αυτες.
Θα ηταν καλυτερο να τον ξαναπαω παλι για εξεταση αμεσως η να περιμενω λιγες μερες συνεχιζοντας το Surolan?Μηπως οφειλεται στο ξυσιμο ο ερεθισμος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Γιατί ο γατούλης που φιλοξενώ είχε ψώρα στα αυτάκια και κάναμε θεραπεία 15 ημερών...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lins
Νεοφερμένο μέλος
Οταν ειχε ψωρα ηταν και ερεθισμενα τα αυτακια του?
natalouko
Επιφανές μέλος
Mου ειπε να βαλω μια-δυο φορες,για να καθαρισουν,δεν παρατηρησε κατι οταν τα ειδε.
Οταν ειχε ψωρα ηταν και ερεθισμενα τα αυτακια του?
Όχι, εξωτερικά δεν φαινόταν τίποτα, ούτε είχε φαγούρα... Αλλά όταν τα καθάρισε εσωτερικά με βαμβάκι, έβγαλε κάτι μαυράκια και μου είπε ότι ήταν ψώρα...

Lins
Νεοφερμένο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Χμμμ...κι ο δικος μου βγαζει μαυρακια οταν του βαζω το φαρμακο και του τα καθαριζω με βαμβακι...Ειναι κολλητικη η ψωρα?Εννοω μπορει να την εχει κολλησει η απλα εμφανιζεται? Γιατι ειναι συνεχεια μεσα, δεν τον βγαζουμε εξω.
Ξέρω σίγουρα ότι κολλάει από γάτα σε γάτα...

Τώρα αν εμφανίζεται και από μόνη της, δεν το γνωρίζω...

Ο γιατρός του μου είπε πρώτα να τα καθαρίζω καλά και μετά να του βάζω το φάρμακο, ότι το αντίστροφο...

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
να κανω και εγω μια μικρη ερωτησουλλα? Αν ενα γατακι εχει ψωρα...θα κολλισει και τα αλλα?![]()
Αυτό μου είπε ο γιατρός του....

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Αποτι φαινεται παλι θα παμε ολη η οικογενεια στο γιατρο....νιαου...![]()
Έχει κάποιο από τα γατάκια σου ψώρα στα αυτάκια του???

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ειμαι σιγουρη.... Το μικρο μου ξυνει τα αφτακια του και παρολο που του τα καθαριζω βγαζει μαυρακια....Αν εχει αυτο θα κολλισουν ολα...Έχει κάποιο από τα γατάκια σου ψώρα στα αυτάκια του???![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν ειμαι σιγουρη.... Το μικρο μου ξυνει τα αφτακια του και παρολο που του τα καθαριζω βγαζει μαυρακια....Αν εχει αυτο θα κολλισουν ολα...![]()
Μήπως να το πήγαινες στον γιατρό???

Lins
Νεοφερμένο μέλος
Μουσταρδουλα κανε παρεμβαση

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο μυκητίασης;
κι εμείς είχαμε ανάλογα προβλήματα, εις διπλούν, μυκητίαση και μαυράκια και με την αγωγή που πήραμε εξαφανίστηκαν και τα δύο σε λίγες ημέρες.... αυτό ήθελα να πω.... τώρα κανένα απολύτως μαυράκι, είχαμε και το άγχος της δεύτερης γάτας αλλά λειτουργήσαμε έγκαιρα....
Lins
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
εγώ όταν παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα το είπα απλά στη γιατρό μου και σε μερικές φίλες μου εδώ και τελικά έπειτα από ειδική καλλιέργεια δόθηκε το κατάλληλο φαρμακάκι, το οποίο ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό
επικοινώνησε όπως σου λέει η φίλη evelyn και συμβουλέψου ειδικό άνθρωπο και όχι εμάς του χρήστες... απλά τις εμπειρίες μας σου μεταφέρουμε...
καλή δύναμη, περαστικούλια σας!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αμαν αυτη η ψωρα στ'αυτια! Και οοολα τα αδεσποτα που εχω γνωριζει ολα ειχαν ψωρα!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool