melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Το γατάκι είναι αρσενικό, γύρω στους 2 μήνες. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το φαγητό, γιατί του δίνω ξηρή τροφή για γατάκια της Hills. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Στο μεταξύ, δοκίμασε να βράσεις λίγο ρύζι και να του δώσεις να πιεί το ζουμάκι, αν τα καταφέρεις. Υποτίθεται ότι βοηθάει...
Περαστικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Προτείνω να προτιμήσεις τον Κέστη ή το Λιερό. Εγω Πηγαίνω στον τελευταίο.Ουφ, ευχαριστώ! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κάποιο καλό κτηνίατρο στο Χαλάνδρι. Θα ρίξω μια ματιά στο θέμα "Γράψτε ένα καλό κτηνίατρο εδώ"
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Συγνώμη που σου απαντάω λίγο αργά.Μπορείς να μου πεις που βρίσκονται?
ΚΕΣΤΗΣ Γ. ΑΠΟΣΤ.
25ης Μαρτίου 11, 15232 Χαλάνδρι, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-6800255
ΛΙΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Παπανικολή 36Α, 15232 Χαλάνδρι, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-6817392
Εδω είναι ο κατάλογος όλων των κτηνιάτρων
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ Ισμήνη! Θα το πάω σήμερα μαλλον, αν και νομίζω ότι βρήκα τι μπορεί να είναι: Επειδή μοιάζει σα να έχει συγκαεί ίσως να έχει πάθει κάποια μόλυνση από τη διάρροια... μήπως ξέρει κανείς τι κάνουμε σ' αυτή τη περίπτωση μέχρι να το πάω στον κτηνίατρο?
εγω το καθαριζα με ενα μαλακο σφουγγαρι και λιγο νερο τον πωπω και μετα εβαζα ταλκ.ετσι μου ειπε κτηνιατρος.το δικο μας παροτι του εδινα φαρμακο δεν σταματαγε η διαρροια και πηρα ειδικη τροφη για τετοιες περιπτωσεις,απο την hills και τοτε εφτιαξε,ομως εμενα ειχ ειτζ και λευχαιμια,καλο ειναι να το κοιταξετε και συτο,αν δει ο κτηνιατρος υποπτα σημαδια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool