Πρόβλημα στο έντερο;

melpo2538

Νεοφερμένο μέλος

Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Καλησπέρα, πριν από 1 βδομάδα περίπου ένα γατάκι είχε διάρροια. Του έδωσα κρέμα Banminth για τα σκουλίκια και σταμάτησε για λίγο αλλά εδώ και 2-3 μέρες τρέχουν από το πωπουδάκι του κάτι διαφανή υγρά...:( Το γατάκι είναι αρσενικό, γύρω στους 2 μήνες. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το φαγητό, γιατί του δίνω ξηρή τροφή για γατάκια της Hills. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν είναι μικρά είναι πολύ επιρρεπή στις διάρροιες, καμιά φορά χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Ο βασικότερος κίνδυνος είναι αυτός της αφυδάτωσης. Θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να το δει ένας κτηνίατρος το γατάκι, για να αποκλείσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, να του βάλει ορό αν χρειάζεται και να του δώσει κάποιο φάρμακο για να το βοηθήσει.
Στο μεταξύ, δοκίμασε να βράσεις λίγο ρύζι και να του δώσεις να πιεί το ζουμάκι, αν τα καταφέρεις. Υποτίθεται ότι βοηθάει...
Περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ, ευχαριστώ! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κάποιο καλό κτηνίατρο στο Χαλάνδρι. Θα ρίξω μια ματιά στο θέμα "Γράψτε ένα καλό κτηνίατρο εδώ"

καλο ειναι να τον πας αμεσως στο γιατρο,η διαρροια δεν ειναι μονο θεμα φαγητου αλλα και σοβαρων ασθενειων,καλυτερα να εισαι σιγουρη.

Ουφ, ευχαριστώ! Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κάποιο καλό κτηνίατρο στο Χαλάνδρι. Θα ρίξω μια ματιά στο θέμα "Γράψτε ένα καλό κτηνίατρο εδώ"
Προτείνω να προτιμήσεις τον Κέστη ή το Λιερό. Εγω Πηγαίνω στον τελευταίο.

Μπορείς να μου πεις που βρίσκονται?

οι διαρροιες ειναι πολυ συνηθισμενες στα μικρα. αν ομως ειναι τελειως νερο πρεπει να πας ΑΜΕΣΩΣ στον γιατρο. εχω χασει γατακι ετσι γι'αυτο στο λεω. επισης να του δινεις να τρωει μονο i/d της hill's. και νερο πολυ!!!! οσο για φαρμακο εμενα μου ειχαν δωσει ercefuryl. αλλα χωρις την εγκριση του γιατρου δεν δινουμε ποτε φαρμακα!

Μπορείς να μου πεις που βρίσκονται?
Συγνώμη που σου απαντάω λίγο αργά.
ΚΕΣΤΗΣ Γ. ΑΠΟΣΤ.
25ης Μαρτίου 11, 15232 Χαλάνδρι, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-6800255

ΛΙΕΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Παπανικολή 36Α, 15232 Χαλάνδρι, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210-6817392

Εδω είναι ο κατάλογος όλων των κτηνιάτρων

Ευχαριστώ Ισμήνη! Θα το πάω σήμερα μαλλον, αν και νομίζω ότι βρήκα τι μπορεί να είναι: Επειδή μοιάζει σα να έχει συγκαεί ίσως να έχει πάθει κάποια μόλυνση από τη διάρροια... μήπως ξέρει κανείς τι κάνουμε σ' αυτή τη περίπτωση μέχρι να το πάω στον κτηνίατρο?

Ευχαριστώ Ισμήνη! Θα το πάω σήμερα μαλλον, αν και νομίζω ότι βρήκα τι μπορεί να είναι: Επειδή μοιάζει σα να έχει συγκαεί ίσως να έχει πάθει κάποια μόλυνση από τη διάρροια... μήπως ξέρει κανείς τι κάνουμε σ' αυτή τη περίπτωση μέχρι να το πάω στον κτηνίατρο?

εγω το καθαριζα με ενα μαλακο σφουγγαρι και λιγο νερο τον πωπω και μετα εβαζα ταλκ.ετσι μου ειπε κτηνιατρος.το δικο μας παροτι του εδινα φαρμακο δεν σταματαγε η διαρροια και πηρα ειδικη τροφη για τετοιες περιπτωσεις,απο την hills και τοτε εφτιαξε,ομως εμενα ειχ ειτζ και λευχαιμια,καλο ειναι να το κοιταξετε και συτο,αν δει ο κτηνιατρος υποπτα σημαδια.

Ευχομαι να ειναι ολα καλα :):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back