moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ζητησω καλυτερα απο το ταξιδιωτικο να μου πει,για να ειμαι σιγουρη οτι θα τους παρουν στα σοβαρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30
πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA![]()
H Aegean ειναι καλη εταιρια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων!
drf
Δραστήριο μέλος
πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια..
![]()
εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνωεκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό![]()

drf
Δραστήριο μέλος
εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω![]()
όχι αλλά είσαι κοντά..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ααααόχι αλλά είσαι κοντά..![]()
....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? 
παλι ξεφυγα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΣυμφωνωΠαιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας.
απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα
Fotini
Διάσημο μέλος
Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας.
Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη.
Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο..
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλουΤαξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη.
Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο..
...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος

Τα πράγματα είναι απλά.
ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα.
Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο.
Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ.....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα
Τα πράγματα είναι απλά.
ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα.
Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο.
Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ.....![]()
H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?
. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. 
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.)
1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή.
Από το Πάσχα 1,6
. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool