Πρόβλημα στο αεροπλάνο

Δε βγηκαμε εκτος,για ταξιδι στο αεροπλανο λεμε.;)Θα ζητησω καλυτερα απο το ταξιδιωτικο να μου πει,για να ειμαι σιγουρη οτι θα τους παρουν στα σοβαρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30

πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30

πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA ;)
πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!:)H Aegean ειναι καλη εταιρια..:)

Ναι αλλα δεν εχουμε στην Καλυμνο...:(Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων!:up:

πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!:)H Aegean ειναι καλη εταιρια..:)

εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό ;)

Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί:).

Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα.

παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου.

εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό ;)
εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω:rolleyes::P:lol::lol:

όχι αλλά είσαι κοντά.. :lol:
αααα:hmm:....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? :lol:
παλι ξεφυγα:redface:

Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας:blink:.

Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας:blink:.
Συμφωνω:) απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα:up:

Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη.
Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο..

Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη.
Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο..
ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου;)...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο...

O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα :P

Τα πράγματα είναι απλά.
ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα.

Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο.

Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ.....:redface:

O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα :P

Τα πράγματα είναι απλά.
ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα.

Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο.

Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ.....:redface:

H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?:lol:. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. :)

παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια?:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back