moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:13 Η moukelis έγραψε: #21 12-02-09 09:13 Δε βγηκαμε εκτος,για ταξιδι στο αεροπλανο λεμε.Θα ζητησω καλυτερα απο το ταξιδιωτικο να μου πει,για να ειμαι σιγουρη οτι θα τους παρουν στα σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Ο drf έγραψε: #22 12-02-09 10:03 δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 12-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από drf: δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Click για ανάπτυξη... πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #24 12-02-09 10:17 Ναι αλλα δεν εχουμε στην Καλυμνο...Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:18 Ο drf έγραψε: #25 12-02-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Click για ανάπτυξη... εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #26 12-02-09 10:31 Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε βγηκαμε εκτος,για ταξιδι στο αεροπλανο λεμε.Θα ζητησω καλυτερα απο το ταξιδιωτικο να μου πει,για να ειμαι σιγουρη οτι θα τους παρουν στα σοβαρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:03 Ο drf έγραψε: #22 12-02-09 10:03 δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 12-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από drf: δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Click για ανάπτυξη... πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #24 12-02-09 10:17 Ναι αλλα δεν εχουμε στην Καλυμνο...Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:18 Ο drf έγραψε: #25 12-02-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Click για ανάπτυξη... εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #26 12-02-09 10:31 Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 12-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από drf: δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Click για ανάπτυξη... πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #24 12-02-09 10:17 Ναι αλλα δεν εχουμε στην Καλυμνο...Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:18 Ο drf έγραψε: #25 12-02-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Click για ανάπτυξη... εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #26 12-02-09 10:31 Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: δείτε εδώ : https://www.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30 πάνω κάτω τα ίδια θα είναι σε όλες τις εταιρίες μιας και είναι κανονισμοί της IATA Click για ανάπτυξη... πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:17 Η moukelis έγραψε: #24 12-02-09 10:17 Ναι αλλα δεν εχουμε στην Καλυμνο...Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:18 Ο drf έγραψε: #25 12-02-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Click για ανάπτυξη... εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #26 12-02-09 10:31 Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλα δεν εχουμε στην Καλυμνο...Ενταξει το κανονισα με τη Vickymoon,την υπευθυνη γαταεροπορικων ταξιδιων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:18 Ο drf έγραψε: #25 12-02-09 10:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Click για ανάπτυξη... εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #26 12-02-09 10:31 Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ χρησιμο ευχαριστουμε!H Aegean ειναι καλη εταιρια.. Click για ανάπτυξη... εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #26 12-02-09 10:31 Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά αφού τα έχουμε ξαναγράψει. Δεν δημιουργούν πρόβλημα όταν το γατί είναι συνοδευόμενο στην καμπίνα. Εγώ έχω ταξιδέψει και με τις δύο εταιρείες. Απλά πρέπει να τους το δηλώσει κανείς από πριν. Η δε Aegean στέλνει γραπτές απαντήσεις στους πελάτες της δεν σε αγνοεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η moukelis έγραψε: #27 12-02-09 10:33 Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προβλημα δε δημιουργουν,απλα πρεπει να εχεις διαφορα μαζι σου εκτος απο το βιβλιαριο,εδω μου ζητησαν και πιστοποιητικο υγειας την προηγουμενη φορα που ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:41 Η vickymoon: #28 12-02-09 10:41 παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια στις αεροπορικες εταιρειες δουλευουν κατα διαστηματα κ ασχετοι που δεν ξερουν πολλα. αμα εχεις εσυ το ζωακι confirm αστους να λενε οτι θελουν. επισης πολυ ωραια λυση ειναι οταν σου δημιουργουν προβληματα κ εσυ εισαι σωστος να ζητας τον προισταμενο. τσιμπανε οι περισσοτεροι κ σ αφηνουν στην ησυχια σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #29 12-02-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: εκτός από τα πολύ όμορφα δερμάτινα καθίσματα και το γευματάκι, το προσωπικό αέρος είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό Click για ανάπτυξη... εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:06 Ο drf έγραψε: #30 12-02-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοεις το πιλοτους ε? Συμφωνω Click για ανάπτυξη... όχι αλλά είσαι κοντά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31 12-02-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: όχι αλλά είσαι κοντά.. Click για ανάπτυξη... αααα....κατι παρομοιο με φουστα ε...κατσε κατσε...το'χω το΄χω....φοραει και κραγιον...? παλι ξεφυγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #32 12-02-09 12:06 Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33 12-02-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απο τη Γερμανια που γυρισα με 2 γατες κιολας με την Aegean, προβλημα κανενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:11 Η Fotini έγραψε: #34 12-02-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά τα πράγματα με την Aegean είναι πολύ ξεκάθαρα γιατί έχει σαφής κανονισμούς για μεταφορά ζώων στην καμπίνα. Κιλά τιμή πιστοποιητικά. Το τυπώνεις από το σάιτ και το έχεις μαζί σου. Συν ότι εγώ κρατούσα και την γραπτή απάντηση από το customer service. Με την ΟΑ είναι λίγο πιο μπάχαλο. 'Εχω ταξιδέψει και χωρίς βιβλιάριο υγείας. Click για ανάπτυξη... Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #35 12-02-09 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ταξίδεψα από Γερμανία με το γάτο μου περασμένο Ιούλιο... κανένας δεν κοίταξε βιβλιάριο υγείας/διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο χαρτί, κανείς δε ρώτησε, έστω, αν έχει κάνει αντιλυσσικό... Μόνο τα φράγκα πήραν και από 'κει παν' κι άλλοι... Άλλα τι λένε οι κανονισμοί τους και άλλα τι κάνουν στην πράξη. Το μόνο που τους "έσωσε" ήταν οι εξυπηρετικότατες αεροσυνοδοί και το ότι απάντησαν σε e-mail που τους έστειλα πριν φύγω από Αθήνα σχετικά με τη μεταφορά ζώων στο αεροπλάνο.. Click για ανάπτυξη... ετυχε Φωτεινη....ειναι θεμα υπαλληλου...εμενα με "εψαξαν" κανονικα και με το νομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:38 Ο Γεράνι έγραψε: #36 12-02-09 16:38 O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:04 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #37 12-02-09 19:04 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: O Mogga ρε παιδιά έχει κάνει περισσότερες πτήσεις απο πολλούς εδώ μέσα Τα πράγματα είναι απλά. ΟΑ: Πας με το βιβλιάρο και λες έχω και ένα κατοικίδιο.Πληρώνεις αρκετά λεφτά κάπου στα 12Ευρώ και το παίρνεις στη καμπίνα πολυ απλα. Aegean: Κάνεις ακριβώς τα ίδια που προανέφερα μόνο που πρέπει να τον έχεις δηλώσει τηλεφωνικά και πληρώνεις πολυ λιγότερο. Τον έχω κάνει πτήσεις εγώ..... Click για ανάπτυξη... H Aegean έχει στάνταρ τιμή 4 ευρώ και δέχεται στην καμπίνα ζώα μέχρι 8 κιλά. Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό. Καλέ 12 κιλά γάτο έχεις?. Πάντως και στις δύο εταιρείες πρέπει να τον έχεις δηλώσει πριν. Μην ρισκάρει κανείς και πάει έτσι γιατί εξαρτάται από τα ζώα που έχουν μαζευτεί στην καμπίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι Νεοφερμένο μέλος Ο Γεράνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 51 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:56 Ο Γεράνι έγραψε: #38 13-02-09 20:56 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Η ΟΑ εμένα μου είχε χρεώσει 1 ευρώ ανά κιλό.) Click για ανάπτυξη... 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #39 13-02-09 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Γεράνι: 1.6 το έχει πάει η Ολυμπιακή. Click για ανάπτυξη... Από το Πάσχα 1,6. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα βρ.κια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:51 Η ria23 έγραψε: #40 19-02-09 11:51 παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια ηθελα να κανω μια ερωτηση ...μια φιλη μου μενει στο λονδινο και ηρθε στην ελλαδα για δουλειες..αλλα αποφασισε να μεινει για αρκετο καιρο..στο λονδινο ειχε μια γατουλα που την προσεχε μια φιλη της τωρα που εφυγε..και θελει να της την στειλουν εδω..150ευρω ειναι της ειπαν περιπου..εχει ταξιδεψει ξανα ασυνοδευτη γατουλα και σε τι συνθηκες ..τα λεφτα που της ειπαν ειναι καλα???? ειχε κανεις καποια παρομοια εμπειρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.