stratosdice
Νεοφερμένο μέλος
παιδια ειμαι καινουργιος εδο και θελο να με βοηθισετε σε κατι. Εχο 2 γατες και τις αφινω εξο να παρουνε αερα στιν αυλη. μπορουνε να πανε και στο δρομο αλλα σινηθος μετα απο λιγο ερχονται. οταν γιρισε ι μια το ενα ματι τις ιταν λιγο θολο και ειχε αλλαξει το χρομα, εκει κουφαθικα τελιος το ενα ειναι καφε σκουρο και το αλλο ανοιχτο πολι προς το πρασινο. αν καποιος ξερει τι ειναι να απαντησει παρακαλο... δεν θελο να μεινει τιφλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Φοβάμαι πως διάγνωση και θεραπεία μέσω ίντερνετ δεν γίνεται. Μπορείς φυσικά να κάνεις την ερώτησή σου και στον γιατρό του φόρουμ, τον JohnDVM, στο θέμα "Γιατρέ, αρρώστησε;", μήπως και έχει καμιά καλύτερη ιδέα ή πρόταση.
Περαστικά στο γατί εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και αν θέλεις και την γνώμη μου, αν θέλεις οι γατούλες σου γενικά να ζήσουν πολλά χρόνια, μην τις αφήνεις στην αυλή, που έχει πρόσβαση και στον δρόμο...

stratosdice
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστο παιδια παντος θα τιν παω μαθαυριο γιατι δουλευει και ο πατερας μου αυριο ολη μερα και δεν μπορει και φοβαμε μιν παθει τιποτα. να ρωτησο και κατι αλλο αν δινω στη γατα μου σοκολατα υπαρχει κινδυνος να μινει τυφλη? μιπως αυτο εγινε με το ματι της αν ειναι να τι προλαβω μιν παθει και τιποτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας!Θέλω τη βοήθειά σας γιατί δεν ξερω τι να κάνω...
Είναι ένας γάτος στη γειτονιά μου που έχει σοβαρό πρόβλημα με το ματάκι του...Βασικά πιστεύω ότι το αριστερό του ματάκι το εχει χάσει...Το δεξί φαίνεται μια χαρά...Καθώς η πρώτη μου επαφή με γάτες έγινε 3 μήνες πριν τη στιγμή δλδ που πήρα τον Ρίγκελ μου στο σπίτι δεν έχω ούτε γνώσεις ούτε εμπειρία...Δε νομίζω ότι μπορώ να τον πιάσω για να τον πάω στο γιατρό καθώς είναι μεγάλος γάτος δεν είναι γατάκι...Δεν ξέρω αν πονάει ή αν μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα και στο άλλο του μάτι ούτε ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι ή αν μπορώ...Γι'αυτό θέλω τη γνώμη σας...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
gelly01
Δραστήριο μέλος
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μηπως μενεις δυτικα?
Όχι,μένω ανατολικά...
Αν χρειαστεις βοηθεια στο πιασιμο του γατου, μπορω να σε βοηθησω. Στειλε μου ΠΜ αν χρειαζεσαι παγιδα η ακομη και βοηθεια στο πιασιμο
Δε νομίζω ότι μπορώ να τον πιάσω μόνη μου...Είναι μεγαλόσωμος και φοβάμαι...Άσε που δεν ξέρω πως χρησιμοποιείται η γατοπαγίδα...Το πρόβλημα είναι πως από τη μέρα που σας έγραψα τον είχα χάσει...Έψαξα να τον βρω(έχει εδώ γύρω πυλωτές και πρασιές από πίσω και μία εμφανίζονται οι γάτες και μία εξαφανίζονται)αλλά δεν τον βρήκα...Σήμερα πηγαίνοντας στη δουλειά τον είδα σε μια άλλη γειτονιά παραπάνω...Δεν είναι δλδ σταθερά κάτω απ'το σπίτι μου ή έστω στο δρόμο μου...

babalooza
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν ειναι καλο αυτο..οπωσδηποτε να το πας στο γιατρο να το εξετασει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool