Πρόβλημα στο μάτι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

stratosdice

Νεοφερμένο μέλος

Ο stratosdice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Πρόβλημα στο μάτι SOS!

παιδια ειμαι καινουργιος εδο και θελο να με βοηθισετε σε κατι. Εχο 2 γατες και τις αφινω εξο να παρουνε αερα στιν αυλη. μπορουνε να πανε και στο δρομο αλλα σινηθος μετα απο λιγο ερχονται. οταν γιρισε ι μια το ενα ματι τις ιταν λιγο θολο και ειχε αλλαξει το χρομα, εκει κουφαθικα τελιος το ενα ειναι καφε σκουρο και το αλλο ανοιχτο πολι προς το πρασινο. αν καποιος ξερει τι ειναι να απαντησει παρακαλο... δεν θελο να μεινει τιφλι :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ιδανικό θα ήταν να πιάσεις το γατί και να το πας στον κτηνίατρο. Όμως είναι αρκετά ήμερο;
Φοβάμαι πως διάγνωση και θεραπεία μέσω ίντερνετ δεν γίνεται. Μπορείς φυσικά να κάνεις την ερώτησή σου και στον γιατρό του φόρουμ, τον JohnDVM, στο θέμα "Γιατρέ, αρρώστησε;", μήπως και έχει καμιά καλύτερη ιδέα ή πρόταση.
Περαστικά στο γατί εύχομαι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο μακριά.. χωρίς να δούμε καν το μάτι.. ακόμα και Κτηνίατροι να ήμασταν, θα ήταν δύσκολο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να την πάς αύριο στον Κτηνίατρο.

Και αν θέλεις και την γνώμη μου, αν θέλεις οι γατούλες σου γενικά να ζήσουν πολλά χρόνια, μην τις αφήνεις στην αυλή, που έχει πρόσβαση και στον δρόμο...:/:

δεν μπορο να μιν τις αφινο κανουν σαν τρελες, ειναι και ι φυση τους τετοια τι να κανο τις αφινο να χαρουνε τι ζοι:D ευχαριστο παιδια παντος θα τιν παω μαθαυριο γιατι δουλευει και ο πατερας μου αυριο ολη μερα και δεν μπορει και φοβαμε μιν παθει τιποτα. να ρωτησο και κατι αλλο αν δινω στη γατα μου σοκολατα υπαρχει κινδυνος να μινει τυφλη? μιπως αυτο εγινε με το ματι της αν ειναι να τι προλαβω μιν παθει και τιποτα.

Αδέσποτος γατούλης με σοβαρό πρόβλημα στο μάτι...

Γεια σας!Θέλω τη βοήθειά σας γιατί δεν ξερω τι να κάνω...:(Είναι ένας γάτος στη γειτονιά μου που έχει σοβαρό πρόβλημα με το ματάκι του...Βασικά πιστεύω ότι το αριστερό του ματάκι το εχει χάσει...Το δεξί φαίνεται μια χαρά...Καθώς η πρώτη μου επαφή με γάτες έγινε 3 μήνες πριν τη στιγμή δλδ που πήρα τον Ρίγκελ μου στο σπίτι δεν έχω ούτε γνώσεις ούτε εμπειρία...Δε νομίζω ότι μπορώ να τον πιάσω για να τον πάω στο γιατρό καθώς είναι μεγάλος γάτος δεν είναι γατάκι...Δεν ξέρω αν πονάει ή αν μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα και στο άλλο του μάτι ούτε ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι ή αν μπορώ...Γι'αυτό θέλω τη γνώμη σας...:)

το καλυτερο πιστευω ειναι να το δει γιατρος. αν δεν πιανεται ζητησε την βοηθεια καποιας φιλοζωικης για να σου δανεισουν μια γατοπαγιδα:)

Μηπως μενεις δυτικα?

Αν χρειαστεις βοηθεια στο πιασιμο του γατου, μπορω να σε βοηθησω. Στειλε μου ΠΜ αν χρειαζεσαι παγιδα η ακομη και βοηθεια στο πιασιμο

Μηπως μενεις δυτικα?

Όχι,μένω ανατολικά...

Αν χρειαστεις βοηθεια στο πιασιμο του γατου, μπορω να σε βοηθησω. Στειλε μου ΠΜ αν χρειαζεσαι παγιδα η ακομη και βοηθεια στο πιασιμο

Δε νομίζω ότι μπορώ να τον πιάσω μόνη μου...Είναι μεγαλόσωμος και φοβάμαι...Άσε που δεν ξέρω πως χρησιμοποιείται η γατοπαγίδα...Το πρόβλημα είναι πως από τη μέρα που σας έγραψα τον είχα χάσει...Έψαξα να τον βρω(έχει εδώ γύρω πυλωτές και πρασιές από πίσω και μία εμφανίζονται οι γάτες και μία εξαφανίζονται)αλλά δεν τον βρήκα...Σήμερα πηγαίνοντας στη δουλειά τον είδα σε μια άλλη γειτονιά παραπάνω...Δεν είναι δλδ σταθερά κάτω απ'το σπίτι μου ή έστω στο δρόμο μου...:(

εχω ενα γατακι δυο μηνων τις τελευταιες μερες το ενα ματι του πριστηκε εξωτερικα σαν καρουμπαλο και μεσα δεν ειναι καθαρο σαν να εχει μια μεβρανη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: προβλημα στο ενα ματι

δεν ειναι καλο αυτο..οπωσδηποτε να το πας στο γιατρο να το εξετασει..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back