Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marimene72
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας. Οριν απο δυομιση μηνες πηραμε συντροφια μας ενα γατουλη ρατσας ragdoll ..ειναι ενας υπεροχος γατουλης αλλα απο την πρωτη στιγμη που ηρθε σπιτι μας αντιμετωπιζει προβλημα με το ματακι του ποτε το ενα ποτε το αλλο στην αρχη του βαζαμε κολυριο και σταγονες δακρυων μετα απο δυο βδομαδες συνηλθε ενω ειχε το ματακι εντελως παραμορφωθει..εκτοτε ειναι μια βδομαδα καλα και μια οχι ..εκτροπιαζει συνεχεια και εγω ειμαι με ενα κολυριο να του βαζω ....φυσικα ολο με αποφευγει και ειναι αγκαλια με τον γιο μου ....δεν πειραζει αυτο αλλα στεναχωριεμαι που συνεχεια εχει προβλημα το ματακι του κοκκινιζει αρχιζει και κλεινει σιγα σιγα και τσιμπλιαζει συνεχεια ..και αρχιζω και ου βαζω tomprex κολυριο ...θα ηθελα την γνωμη σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλυτερα θα ηταν να συμβουλευτεις εναν κτηνιατρο για να σου πει με σιγουρια τι να κανεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Καλημέρα. Το φάρμακο το έχει δώσει ο γιατρός; Πιστεύω και εγω πως πρέπει να το δεί ο κτηνίατρος γιατί τώρα με την γύρη επιβαρύνονται αυτά τα προβλήματα. Εύχομαι να είναι περαστικά!
Marimene72
Νεοφερμένο μέλος
Εννοειται οτιναπο την αρχη το εδωσε ο γιατρος.....απλα βλεπω να μην υπαρχει λυση για αυτο ηθελα να το συζητησω μαζι σας ...ειναι εξι μηνων το καυμενο καινκαθε εικοσι μερες το πλακωνω στα κολυρια..κατι σιγουρα σεν παει καλα
Guest User 74802
Επισκέπτης
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Αν το πρόβλημα στο μάτι είναι άλλο χτύπημα και εν ολίγη ς δεν έχει να κάνει με κάποιου άλλου είδους περίπτωση τότε δεν χορηγούμε αλοιφή με κορτιζόνη καθώς η κορτιζόνη πάει και τρυπάει εκεί που υπάρχει πληγή.προσέχετε το καλά αυτό.Δεν χορηγούμε τίποτα αν δεν δει κτηνίατρος
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Guest User 74802
Επισκέπτης
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχει μια γατα απο αυτες που ταιζω και εχει μερικες μερες που το ενα της το μάτι το ειχε λιγο κλειστό. Χτες το ειδα τελείως κλειστό και την πηγα στον κτηνιατρο. Μου ειπε να της βαζω σταγόνες Tobratex 3 φορες τη μερα. Προσπάθησα χτες να της βάλω αλλα δεν τα κατάφερα. Με δαγκώνει, με έγδερνε και έτρεχε και έφευγε. Σημερα ομως ανησύχησα γιατι ειναι πολυ χάλια. Δεν ηθελε ουτε να φαει. Ήρθε μια φίλη μου να με βοηθήσει και κατάφερε και της έβαλε σταγόνα στο μάτι αλλα επειδη ηταν ήρεμη λογω του οτι δεν ειναι καλα. Την τάισα λιγο κοτοπουλο και πηγε και κρύφτηκε μεσα σε ενα θάμνο. Απο εκείνη την ωρα έμεινε εκει. Δυστυχως ο κτηνιατρος ειχε κλείσει και δεν την ξαναπηγα σημερα. Με ποιο τροπο μπορω να της βαζω σταγόνες πιο ευκολα;
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Νικολ της σου είπε ο γιατρός ότι έχει το μάτι του;έχει σημασία.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειπε πως εχει μολυνση στο ματι. Σημερα ηταν πολυ χαλια ουτε φαγητο ουτε νερο. Την πηγα σε καποιον αλλο κτηνιατρο που ηταν ανοιχτος. Μου ειπε πως εχει γριπη, εχει πυρετο και γι αυτο το ματι της ηταν ετσι. Της εβαλε αντιβιωτικη ενεση και μου εδωσε χαπια να παιρνει ενα τη μερα. Την εφερα πριν λιγο πισω και εξαφανιστηκε δεν την βρισκω πουθενα
Ελπιζω να την βρω μηπως φαει λιγο αν επεσε ο πυρετοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Επομένως σταμάτησε το tobratex.Γιατί είχα μια ανησυχία Πώς αν επρόκειτο για τραύμα στο μάτι τότε μόνο κακό θα γινόταν με το φάρμακο καθώς περιέχει κορτιζόνη και ήθελα να σε προλάβω.εφόσον είναι γρίπη κοίταξε να της δώσεις τα φάρμακα της και σίγουρα θα μιλάμε για περασμένα ξεχασμένα.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι. Την βρηκα τελικα κρύβεται καπου ισως απο τα αρσενικά γιατι δεν ειναι και στειρωμενη. Εφαγε κονσερβα αλλα δεν ήπιε καθολου νερο και ξαναπήγε και κρύφτηκε. Ελπίζω να τρωει αύριο για να μπορω να της βαλω την αντιβίωση μεσα στο φαγητο. Απλα δεν ειναι και πολυ ήμερη για να της δώσω το χάπι στο στομα
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Νικόλ έχεις την δυνατότητα να μένει στο σπίτι αυτή η γατούλα; πρέπει μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία να είναι σε καθαρό περιβάλλον
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πηρε καθολου την αντιβιωση της σημερα. Δεν ξερω τι να κανω. Ειναι δυνατον να πεθανε καπου και γι αυτο να εξαφανιστηκε? Δεν ξερω ποσο αργα την πηγα σε αλλο κτηνιατρο μιας και ο πρωτος ηταν τοσο ανευθυνος και αχρηστοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akoylini
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool