Πρόβλημα υγείας...μεγαλώσαμε

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Η cindy είναι η γατούλα που σχεδόν μεγάλωσα μαζί της. Οταν μετακόμισα μόνη μου, η γιαγιά μου ήθελε να την κρατήσει και έτσι έμεινε μαζί της.
Σήμερα η cindy είναι σχεδόν 15 χρονών. Τρώει πολύ λιγότερο από πριν. Το πρόβλημα όμως εμφανίστηκε τις 3-4 τελευταίες μέρες καθώς απ'οτι μου είπε η κυρία που φροντίζει τη γιαγιά μου (και τη γάτα),καθώς όταν ή πριν πάει στην άμμο της νιαουρίζει αρκετά δυνατά,επίσης καμμιά φορά δεν προλαβαίνει να πάει ακριβώς στην αμμοδόχο. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν την πιάνει αγκαλιά "διαμαρτύρεται" σαν να πονάει, όπως και όταν περπατάει δείχνει ότι κινείται με κόπο.Επίσης από χθες τρέχουν τα μάτια της λίγο. Τη Δευτέρα θα έρθει ο γιατρός να την δει στο σπίτι.
εσείς τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω? μήπως είχατε μια ανάλογη περίπτωση?
σας ευχαριστώ που με διαβάσατε
καλή μέρα σε όλους και ας μην είχα τόσο καλά νέα σήμερα
Νότα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ μηπως να την πας σε ενα κτηνιατρο να την εξεταση γιατι μου θυμιζει την νοσο του κατωτερου ουροποιητικου συστηματος αυτο με τα τσισα της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα προσπαθήσω αν προλάβω σήμερα. Αλλά ξέρεις κάτι παραπάνω από συμπτώματα γι'αυτό? είναι κάτι που θεραπεύεται?

ευχαριστώ για την απάντηση
Νότα

Η cindy είναι η γατούλα που σχεδόν μεγάλωσα μαζί της. Οταν μετακόμισα μόνη μου, η γιαγιά μου ήθελε να την κρατήσει και έτσι έμεινε μαζί της.
Σήμερα η cindy είναι σχεδόν 15 χρονών. Τρώει πολύ λιγότερο από πριν. Το πρόβλημα όμως εμφανίστηκε τις 3-4 τελευταίες μέρες καθώς απ'οτι μου είπε η κυρία που φροντίζει τη γιαγιά μου (και τη γάτα),καθώς όταν ή πριν πάει στην άμμο της νιαουρίζει αρκετά δυνατά,επίσης καμμιά φορά δεν προλαβαίνει να πάει ακριβώς στην αμμοδόχο. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν την πιάνει αγκαλιά "διαμαρτύρεται" σαν να πονάει, όπως και όταν περπατάει δείχνει ότι κινείται με κόπο.Επίσης από χθες τρέχουν τα μάτια της λίγο. Τη Δευτέρα θα έρθει ο γιατρός να την δει στο σπίτι.
εσείς τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω? μήπως είχατε μια ανάλογη περίπτωση?
σας ευχαριστώ που με διαβάσατε
καλή μέρα σε όλους και ας μην είχα τόσο καλά νέα σήμερα
Νότα:(
Καλό θα ήταν όταν έρθει ο γιατρός, να της πάρει και αίμα για αναλύσεις, γιατί μόνο με την ψηλάφιση δεν νομίζω ότι θα μπορεί να είναι σίγουρος για τη διάγνωση.

Περαστικά της πάντως.....

Αν είναι η την νόσος του κατωτερου ουροποιητικου συστηματος χρειάζεται ΑΜΕΣΗ βοήθεια, διότι κινδυνεύει η ζωή της!!! Πήγαινέ την ΑΜΕΣΑ σε κτηνίατρο!

ενημερωσε μας για το τι θα πει κι ο κτηνιατρος,ευχομαι να μην ειναι τιποτα σημαντικο!

Καλησπέρα παιδιά,

δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν ξέρω τι από τα 2 να πω) δεν πρόκειται για την νόσο του ουροποιητικού. Μετά από την εξέταση χθες ο γιατρός που είπε ότι υπαρχουν διάσπαρτα 2-3 ογκίδια στην κοιλιακή χώρα της γατούλας. Η γνώμη του ήταν ότι αφού δεν πονάει απ'αυτό προς το παρόν να μην γίνει κάποια αγωγή που μπορεί να κάνει περισσότερο κακο απ'οτι καλό. Δυστυχώς είναι μεγάλη σε ηλικία, 15 χρονών βλέπετε, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να της παρέχουμε όσο καλύτερη ποιοτητα ζωής ακόμη μπορούμε μου είπε και έτσι πιστεύω και εγώ. Ο πόνος προέρχεται από την πλάτη της, καθώς παλαιότερα είχε χτυπήσει (μετράει 2 πτώσεις από 5ο όροφο), αλλά ειναι κάτι που περνάει ή επιδεινώνεται με την αλλαγή του καιρού. Μου είπε πάντως να τις αλλάξω την τροφή και να της δίνω κάτι πιο ελαφρύ. Από χθες (αφού τις πήρα καλύτερη τροφή) τρώει κανονικά, και δείχνει να πονάει λιγότερο καθώς περπατάει κανονικά και τρέχει, όπως και πάει στη άμμο της.
Μου είπε βέβαια ο γιατρός να την παρακολουθήσουμε για καμμιά εβδομάδα και να του τηλεφωνήσω την ερχόμενη παρασκευή.
αυτά τα νέα προς το παρόν. Είμαι στεναχωρημένη αλλά προσωρινά η εξέλιξη είναι καλή..

Περαστικά βρε Νότα. Εύχομαι να αναρώσρει γρήγορα η γατούλα.

ευχομαι κι εγω ολα να πανε καλα για τη γατουλα!

Κι εγω το ιδιο ολα να πανε καλα

σας ευχαριστώ. Το δύσκολο είναι ότι θα πρέπει αργά ή γρήγορα σ'αυτές τις ηλικιες να ετοιμάζομαι για το τέλος....φυσιολογικό θα μου πείτε αλλά όπως και να έχει σχεδόν έχω μεγαλώσει μ'αυτη τη γατούλα και στεναχωριέμαι...

Νότα περαστικά για την γατούλα. Να πάνε όλα καλά εύχομαι. Αυτό για την προετοιμασία για το τέλος κι εγώ το σκέφτομαι για την γριούλα μας αλλά δεν είναι εύκολο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back