RedCat
Διάσημο μέλος
Σήμερα η cindy είναι σχεδόν 15 χρονών. Τρώει πολύ λιγότερο από πριν. Το πρόβλημα όμως εμφανίστηκε τις 3-4 τελευταίες μέρες καθώς απ'οτι μου είπε η κυρία που φροντίζει τη γιαγιά μου (και τη γάτα),καθώς όταν ή πριν πάει στην άμμο της νιαουρίζει αρκετά δυνατά,επίσης καμμιά φορά δεν προλαβαίνει να πάει ακριβώς στην αμμοδόχο. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν την πιάνει αγκαλιά "διαμαρτύρεται" σαν να πονάει, όπως και όταν περπατάει δείχνει ότι κινείται με κόπο.Επίσης από χθες τρέχουν τα μάτια της λίγο. Τη Δευτέρα θα έρθει ο γιατρός να την δει στο σπίτι.
εσείς τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω? μήπως είχατε μια ανάλογη περίπτωση?
σας ευχαριστώ που με διαβάσατε
καλή μέρα σε όλους και ας μην είχα τόσο καλά νέα σήμερα
Νότα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ για την απάντηση
Νότα
rotonda
Δραστήριο μέλος
Καλό θα ήταν όταν έρθει ο γιατρός, να της πάρει και αίμα για αναλύσεις, γιατί μόνο με την ψηλάφιση δεν νομίζω ότι θα μπορεί να είναι σίγουρος για τη διάγνωση.Η cindy είναι η γατούλα που σχεδόν μεγάλωσα μαζί της. Οταν μετακόμισα μόνη μου, η γιαγιά μου ήθελε να την κρατήσει και έτσι έμεινε μαζί της.
Σήμερα η cindy είναι σχεδόν 15 χρονών. Τρώει πολύ λιγότερο από πριν. Το πρόβλημα όμως εμφανίστηκε τις 3-4 τελευταίες μέρες καθώς απ'οτι μου είπε η κυρία που φροντίζει τη γιαγιά μου (και τη γάτα),καθώς όταν ή πριν πάει στην άμμο της νιαουρίζει αρκετά δυνατά,επίσης καμμιά φορά δεν προλαβαίνει να πάει ακριβώς στην αμμοδόχο. Το χειρότερο όμως είναι ότι όταν την πιάνει αγκαλιά "διαμαρτύρεται" σαν να πονάει, όπως και όταν περπατάει δείχνει ότι κινείται με κόπο.Επίσης από χθες τρέχουν τα μάτια της λίγο. Τη Δευτέρα θα έρθει ο γιατρός να την δει στο σπίτι.
εσείς τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω? μήπως είχατε μια ανάλογη περίπτωση?
σας ευχαριστώ που με διαβάσατε
καλή μέρα σε όλους και ας μην είχα τόσο καλά νέα σήμερα
Νότα![]()
χριστινα
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
δυστυχώς ή ευτυχώς (δεν ξέρω τι από τα 2 να πω) δεν πρόκειται για την νόσο του ουροποιητικού. Μετά από την εξέταση χθες ο γιατρός που είπε ότι υπαρχουν διάσπαρτα 2-3 ογκίδια στην κοιλιακή χώρα της γατούλας. Η γνώμη του ήταν ότι αφού δεν πονάει απ'αυτό προς το παρόν να μην γίνει κάποια αγωγή που μπορεί να κάνει περισσότερο κακο απ'οτι καλό. Δυστυχώς είναι μεγάλη σε ηλικία, 15 χρονών βλέπετε, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να της παρέχουμε όσο καλύτερη ποιοτητα ζωής ακόμη μπορούμε μου είπε και έτσι πιστεύω και εγώ. Ο πόνος προέρχεται από την πλάτη της, καθώς παλαιότερα είχε χτυπήσει (μετράει 2 πτώσεις από 5ο όροφο), αλλά ειναι κάτι που περνάει ή επιδεινώνεται με την αλλαγή του καιρού. Μου είπε πάντως να τις αλλάξω την τροφή και να της δίνω κάτι πιο ελαφρύ. Από χθες (αφού τις πήρα καλύτερη τροφή) τρώει κανονικά, και δείχνει να πονάει λιγότερο καθώς περπατάει κανονικά και τρέχει, όπως και πάει στη άμμο της.
Μου είπε βέβαια ο γιατρός να την παρακολουθήσουμε για καμμιά εβδομάδα και να του τηλεφωνήσω την ερχόμενη παρασκευή.
αυτά τα νέα προς το παρόν. Είμαι στεναχωρημένη αλλά προσωρινά η εξέλιξη είναι καλή..
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool