Πρόστιμο γιατί κλώτσησε τη γάτα του

Εγώ πάλι του έχω δαγκώσει τόσες φορές το αυτί οταν με πονάει και τίποτα δεν καταλαβαίνει σας λέω! Ντουβάρι! Πάλι την επόμενη φορά που θα με δαγκώσει θα είναι εξίσου στο ψαχνό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε να δούμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι του έχω δαγκώσει τόσες φορές το αυτί οταν με πονάει και τίποτα δεν καταλαβαίνει σας λέω! Ντουβάρι! Πάλι την επόμενη φορά που θα με δαγκώσει θα είναι εξίσου στο ψαχνό!

χεχε, μήπως δε δαγκώνεις σωστά? μήπως το κάνεις πολύ απαλά? για δοκίμασε να προσθέσεις και κυνόδοντες :D

εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει τόσο στα άκρα ώστε να .. του δείξω τα δόντια μου ( :lol: ). Άμα τύχει και τα πάρω τον γραπώνω, άντε τρώει και καμιά μπατσούλα, και κανένα πέταγμα από πάνω μου / το κρεβάτι κλπ:/:

P.S : Michelle, keep biting!! :)

Another one bites the cat!:whistle:

Another one bites the cat!:whistle:

queen owns :) ( κατά το δοκούν εδώ βέβαια.. :happy: )

αλήθεια πόσο επιθετικές έχουν υπάρξει οι γάτες σας?

ρωτάω γιατί ο δικός μου είναι μικρός ακόμα, αλλά μερικές φορές μ@λ@κίζεται.. οπότε καλό είναι να ξέρω από τώρα

:lol:Ο Νίνο μου ήταν πολύ επιθετικός.Εκεί που καθόμουν μου ορμούσε και με δάγκωνε.Μιλάμε όμως για πολύ δάγκωμα..Ακόμα και όταν περπατούσα μέσα στο σπίτι μου ορμούσε.Φυσικά και τους γονείς μου.Εκείνος που είχε τις περισσότερες γρατζουνιές ήταν ο μπαμπάς μου.
Ο Μπόμπο από την άλλη δε δαγκώνει παρά μόνο όταν δε θέλει να τον πειράζω άλλο και νυστάζει.Αλλά είναι πολύ ήσυχος γατούλης κατά τ άλλα γκρινιάρης και χαδιάρης.

Έτσι κι εμένα η Νιάρα, σαν τον Μπόμπο! :lol::lol::lol:
Γίνεται επιθετική μόνο αν τη ζορίσω στα ...χάδια (αφού δε χορταίνω :redface:)
ή σε πρόσφατη θεραπευτική αγωγή!
Κατά τ'άλλα μπορεί να ζωηρεύει πότε πότε, αλλά είναι καλόψυχη πάντα!:up::up::up:

:Dχεχε. ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

να ρωτήσω και κάτι άλλο? αυτήν την "επιθετικότητα" (π.χ δάγκωματα κλπ) την εκδήλωσαν από μία ηλικία και μετά ή την είχαν από ανέκαθεν.

γιατί βλέπω τον δικό μου, ενώ στην αρχή μόλις ήρθε ήταν μία πορδή και μισή, ήσυχος ήσυχος και κλαψιάρης, τώρα ζωηρεύει , και θέλω να ξέρω αν πρόκειται να έχουμε εξελίξεις!

ευχαριστώ!

Τι να σου πω, η δική μου το εκδήλωσε από 4 μηνών και μετά (νομίζω...). Μέχρι τότε καθόταν τα της κάνουμε τα μύρια όσα! :lol::lol::lol:
Συνέπεσε με το απόστημα και τη δύσκολη θεραπεία η σχετική της επιθετικότητα. Πρωτοδάγκωσε το Δημήτρη εντελώς αντιδραστικά όταν την πήγαμε στον κτηνίατρο και έφαγε την πρώτη ένεση! Την κρατούσε ο Δημήτρης και τη χάιδευε να ηρεμεί και του πάτησε μια δαγκωνιά! Θυμάμαι που εκείνος θύμωσε τότε. Δε δάγκωσε τον κτηνίατρο βλέπεις...

Εμένα από μικρό δάγκωνε για να παίξει..Ε μετά συνέχισε να δαγκώνει..

Άλλο για να παίξει! Μιλάω για επιθετικό δάγκωμα.
Άργησα να μάθω να τα ξεχωρίζω -η χαζή :redface:- αλλά έμαθα τελικά!

Ας με δάγκωνε και σήμερα για να παίξει... Αλλά πού! Ψοφιμάκι!:blink:

στο παιχνίδι μόνο με δαγκώνει, μέχρι στιγμής.

τι λέτε δηλαδή μπορεί να είναι επιθετικό δάγκωμα κανονικά ε?

χμμμμμμμ

Εννοούσα πως στην αρχή ήταν παιχνίδι αλλά μετά δάγκωνε με μανία..Σκασμένο γατί!

εμενα παλι ο γατος σου με ακουγε μηπως να τον ανταλλαξω με το ζυλιτο που σε λατρεψε οταν σε ειδε?

στο παιχνίδι μόνο με δαγκώνει, μέχρι στιγμής.

τι λέτε δηλαδή μπορεί να είναι επιθετικό δάγκωμα κανονικά ε?

χμμμμμμμ

Άμα σε δαγκώνει μόνο στο παιχνίδι, μη σκας! :)

Εμένα μόνο στο παιχνίδι με δαγκώνει ή με γρατζουνάει και φυσικά όταν πρέπει να του δώσω κάποιο χάπι!

Οχ! Αντιβίωση απόψε!:(
Γάντια, μπουφάν και ...έτοιμοι, χα χα χα!!!

(μπα, θα τη βγάλω με καμιά κροκέτα για δόλωμα καπάκι :lol:)

Ο Αυτοκρατορικός Ασπρούλιακας ποτέ δεν μας δάγκωσε (το μαναράκι μου)... ήταν και είναι κύριος απο τότε που τον πήραμε...
Αρχοντόγατος με τα ούλα του... (Ωραία και ροζ ούλα)....:P

Ούτε ο Ξανθούλης μας δάγκωνε ούτε καν για παιχνίδι..
Ο Ζιζού πάλι είναι απο άλλο ανέκδοτο..... δαγκώνει για παιχνίδι και μόλις του κάνουμε "αχ αχ" σταματάει και πιπιλάει το δάχτυλο (συνήθως δαγκώνει τα δακτυλά μας)....

Οπότε δεν έχουμε επιθετικές γάτες σπίτι....

Μπα, δε δάγκωσε, οι κροκέτες δούλεψαν! 1-2 στην αρχή, μετά αντιβίωση με τη σύριγγα και μετά καπάκι κροκέτες πριν προλάβει να τρέξει σε όλο το σπίτι φτύνοντας :lol::lol::lol:

μακαρι και στην Ελλαδα...

...να αρχισουν να εφαρμοζονται ποινες για οσους κακοποιουν ζωα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back