Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι του έχω δαγκώσει τόσες φορές το αυτί οταν με πονάει και τίποτα δεν καταλαβαίνει σας λέω! Ντουβάρι! Πάλι την επόμενη φορά που θα με δαγκώσει θα είναι εξίσου στο ψαχνό!
χεχε, μήπως δε δαγκώνεις σωστά? μήπως το κάνεις πολύ απαλά? για δοκίμασε να προσθέσεις και κυνόδοντες

εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω φτάσει τόσο στα άκρα ώστε να .. του δείξω τα δόντια μου (
). Άμα τύχει και τα πάρω τον γραπώνω, άντε τρώει και καμιά μπατσούλα, και κανένα πέταγμα από πάνω μου / το κρεβάτι κλπ
P.S : Michelle, keep biting!!

Lady
Δραστήριο μέλος

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Another one bites the cat!![]()
queen owns
( κατά το δοκούν εδώ βέβαια..
)αλήθεια πόσο επιθετικές έχουν υπάρξει οι γάτες σας?
ρωτάω γιατί ο δικός μου είναι μικρός ακόμα, αλλά μερικές φορές μ@λ@κίζεται.. οπότε καλό είναι να ξέρω από τώρα
Lady
Δραστήριο μέλος
Ο Νίνο μου ήταν πολύ επιθετικός.Εκεί που καθόμουν μου ορμούσε και με δάγκωνε.Μιλάμε όμως για πολύ δάγκωμα..Ακόμα και όταν περπατούσα μέσα στο σπίτι μου ορμούσε.Φυσικά και τους γονείς μου.Εκείνος που είχε τις περισσότερες γρατζουνιές ήταν ο μπαμπάς μου.Ο Μπόμπο από την άλλη δε δαγκώνει παρά μόνο όταν δε θέλει να τον πειράζω άλλο και νυστάζει.Αλλά είναι πολύ ήσυχος γατούλης κατά τ άλλα γκρινιάρης και χαδιάρης.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Γίνεται επιθετική μόνο αν τη ζορίσω στα ...χάδια (αφού δε χορταίνω
)ή σε πρόσφατη θεραπευτική αγωγή!
Κατά τ'άλλα μπορεί να ζωηρεύει πότε πότε, αλλά είναι καλόψυχη πάντα!

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
χεχε. ευχαριστώ για τις απαντήσεις.να ρωτήσω και κάτι άλλο? αυτήν την "επιθετικότητα" (π.χ δάγκωματα κλπ) την εκδήλωσαν από μία ηλικία και μετά ή την είχαν από ανέκαθεν.
γιατί βλέπω τον δικό μου, ενώ στην αρχή μόλις ήρθε ήταν μία πορδή και μισή, ήσυχος ήσυχος και κλαψιάρης, τώρα ζωηρεύει , και θέλω να ξέρω αν πρόκειται να έχουμε εξελίξεις!
ευχαριστώ!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνέπεσε με το απόστημα και τη δύσκολη θεραπεία η σχετική της επιθετικότητα. Πρωτοδάγκωσε το Δημήτρη εντελώς αντιδραστικά όταν την πήγαμε στον κτηνίατρο και έφαγε την πρώτη ένεση! Την κρατούσε ο Δημήτρης και τη χάιδευε να ηρεμεί και του πάτησε μια δαγκωνιά! Θυμάμαι που εκείνος θύμωσε τότε. Δε δάγκωσε τον κτηνίατρο βλέπεις...
Lady
Δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Άργησα να μάθω να τα ξεχωρίζω -η χαζή
- αλλά έμαθα τελικά!Ας με δάγκωνε και σήμερα για να παίξει... Αλλά πού! Ψοφιμάκι!

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι λέτε δηλαδή μπορεί να είναι επιθετικό δάγκωμα κανονικά ε?
χμμμμμμμ
Lady
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι του έχω δαγκώσει τόσες φορές το αυτί οταν με πονάει και τίποτα δεν καταλαβαίνει σας λέω! Ντουβάρι! Πάλι την επόμενη φορά που θα με δαγκώσει θα είναι εξίσου στο ψαχνό!
εμενα παλι ο γατος σου με ακουγε μηπως να τον ανταλλαξω με το ζυλιτο που σε λατρεψε οταν σε ειδε?
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
στο παιχνίδι μόνο με δαγκώνει, μέχρι στιγμής.
τι λέτε δηλαδή μπορεί να είναι επιθετικό δάγκωμα κανονικά ε?
χμμμμμμμ
Άμα σε δαγκώνει μόνο στο παιχνίδι, μη σκας!

anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Γάντια, μπουφάν και ...έτοιμοι, χα χα χα!!!
(μπα, θα τη βγάλω με καμιά κροκέτα για δόλωμα καπάκι
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Αρχοντόγατος με τα ούλα του... (Ωραία και ροζ ούλα)....
Ούτε ο Ξανθούλης μας δάγκωνε ούτε καν για παιχνίδι..
Ο Ζιζού πάλι είναι απο άλλο ανέκδοτο..... δαγκώνει για παιχνίδι και μόλις του κάνουμε "αχ αχ" σταματάει και πιπιλάει το δάχτυλο (συνήθως δαγκώνει τα δακτυλά μας)....
Οπότε δεν έχουμε επιθετικές γάτες σπίτι....
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

class1984
Νεοφερμένο μέλος
...να αρχισουν να εφαρμοζονται ποινες για οσους κακοποιουν ζωα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool