Πρόταση σύστασης συλλόγου γατόφιλων Κυψέλης

Θα κάνω μια προσπάθεια να έρθω κι εγώ, αν και μου προέκυψε αύριο τραπέζι σε μια φίλη. Όμως επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου, μπορεί να σας προλάβω. Δεν το βλέπω πριν τις 5 για μένα πάντως:redface: Το μαγαζί είναι επί της Φωκίωνος Νέγρη, χαμηλά προς Δροσοπούλου; Αδύνατον να θυμηθώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπως τα θυμασαι ειναι στελακ....ελα οποτε μπορεσεις...ανεβαινοντας φωκιωνος απο δροσοπουλου...διαγωνια απεναντι απο γκουντυς....σε περιμενουμε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε avrilio δεν στέλνεις κάνα κινητό με πμ μην χαθούμε?

Κοριτσια καλημέρα !

Stellak, Avrilio, Drussila, Kisseki, Ουρανία, κι όποια άλλη κοπέλλα ήτανε να έρθει, μήπως θα ήταν καλύτερα να το αναβάλουμε (λόγω καιρού) για το άλλο Σάββατο.

Εδώ στον Άλιμο. ήδη σε παίρνει και σε σηκώνει από το κρύο και μέχρι το απόγευμα δεν ξέρω τι θα γίνει.

Περιμένω απάντηση..​

Ότι θέλετε αλλά πως θα ειδοποιηθούμε τώρα όλες είναι αργά ίσως:hmm:

Κορίτσια κατόπιν συννενοήσεως με Όλγα (avrilio) λόγω των καιρικών συνθήκων και κατα συνέπεια του κολλήματος που είχαν οι περισσότερες ειδικά αν ερχόντουσταν από πιο μακρινές περιοχές αναβάλλεται ο καφές για το επόμενο σάββατο την ίδια ώρα. Θα το φιξάρουμε μέσα στην εβδομάδα ποιες θα έρθουν και μπορούν. Για σήμερα οι περισσότερες έχουν ειδοποιηθεί νομίζω:)

χμ!!χμ!!!δεν μ αρεσουν αυτες οι αναβολες!!!να γκρινιαξω?????εχω το αγχος κ την αγωνια με τα 4 σκυλακια, εχω τα τοσα αδεσποτα γατακια....ας ειχα τουλαχιστον εσας να σας γνωριζα και να συντονιζομασταν.....αργουμε!!!αμαν πια!!!

χμ!!χμ!!!δεν μ αρεσουν αυτες οι αναβολες!!!να γκρινιαξω?????εχω το αγχος κ την αγωνια με τα 4 σκυλακια, εχω τα τοσα αδεσποτα γατακια....ας ειχα τουλαχιστον εσας να σας γνωριζα και να συντονιζομασταν.....αργουμε!!!αμαν πια!!!

Με συγχωρείς που θα το ρωτήσω ψιλοωμά, αλλά εάν δηλαδή μαζευτούμε και γνωριστούμε τι ακριβώς περιμένεις την επόμενη ημέρα να γίνει; Θα μπορέσουμε να σώσουμε τα 4 σκυλάκια (και τα 1004 που υπάρχουν και τα έχουμε υπόψιν μας οι υπόλοιποι) και τα αδέσποτα γατάκια; Δηλαδή άντε και συντονιζόμαστε, τι ακριβώς επιδιώκεις να γίνει και μάλιστα άμεσα; Εμένα, συγνώμη που θα το πω, ούτε οι γκρίνιες μου αρέσουν ούτε και οι πιέσεις του στυλ "τώρα συντονιζόμαστε, τώρα να σωθούν όλα τα αδέσποτα". Όλα αυτά τα χρόνια ΟΛΟΙ μας κάνουμε ιδιωτικά και αυτόνομα την κάθε προσπάθεια που ο καθένας μας μπορεί. Συνεχίζουμε. Δεν αργούμε, δεν καθυστερούμε, αν μας προκύψει και κάτι πιο οργανωμένο, καλώς να έρθει. Ουφ! Ψυχραιμία φίλη avrilio.:/:

καλη μου στελλακ! δεν εννοουσα οτι εμεις θα σωσουμε το κοσμο ουτε τα αδεσποτα...απλα, ολο ατυχιες ειχα..(δες το θεμα της πεντελης) κ θα ηταν καλο να μου τυχαινε και κατι καλο, δηλαδη η γνωριμια μας....αυτο εννοουσα...δεν ονειροβατω να περιμενω θαυματα...ομς ειναι ενα μικρο θαυμα να γνωριζονται κ να εκπεμπουν στο ιδιο μηκος κυματος εντελψς αγνωστοι ως πριν ανθρωποι....αυτο εννοουσα

Ολγα με συγχωρείς αλλά θα συμφωνήσω με τη φίλη Στέλλα. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουμε αλλά ο καθένας περιθάλπτει από καμμια 5-6 αδέσποτα μαζί με τα γατιά που έχει σπίτι. Φυσικά και ζητάμε βοήθεια η μια από την άλλη όταν υπάρχει ανάγκη μεταφοράς κλπ ή ίσως και φιλοξενίας και νομίζω ότι τόσο καιρό μια χαρα οργανωνόμαστε (και είναι αρκετός ο καιρός πιστεψέ με). Δεν ζητάμε εν ολίγοις "αρχηγό" για να δίνει κατευθύνσεις, ο καθένας βοηθάει αν θελει, οποτε θελει και οποτε μπορεί. Οι αποφάσεις λαμβάνονται αναλογα με την κρίση που προκύπτει αλλωστε αν ήταν αλλιως θα είμασταν ήδη μέλη κάποιου σωματείου (πράγμα που εγω προσωπικά αποφεύγω) και νομίζω έχουμε πετυχει αρκετά πράγματα, όχι όλα όσα προέκυψαν, αλλα αρκετά.
Το να συναντηθούμε και να "οργανωθούμε" δεν μου λέει προσωπικα κάτι. Αν είναι και χρειαζεσαι βοηθεια μπορεις να το ζητήσεις και ΑΝ κάποιος μπορεί θα στην παρέχει. Αν είναι παλι για να γνωριστούμε έχει καλώς, αλλιώς επι της ουσίας νομίζω ότι όλοι ενεργοποιουμαστε όταν υπάρχει ανάγκη και δεν έχουμε άνάγκη απο περαιτέρω οργάνωση.
Αλλωστε ο ρόλος του σαιτ δεν είναι αυτός. Είναι να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τις γάτες όπως ο καθένας την εννοεί.

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι έχεις άδικο, έτσι; Για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, ακόμη δεν γνωριστήκαμε:P Απλώς μην πιέζουμε καταστάσεις, όλοι έχουμε το άγχος μας με τα γατάκια και τα σκυλάκια, και ειδικά με το χιονιά δεν φεύγουν από το μυαλό μας. Αλλά οι λόγοι της σημερινής αναβολής είναι ανώτεροι της θέλησής μας. Να χαίρεσαι, ας πούμε, σήμερα, για τη γατούλα που μάζεψε άρον-άρον χτες η rinio και την πρόλαβε λίγες ώρες πριν τη γέννα. Να χαίρεσαι, όπως χαίρομαι εγώ αφάνταστα, που βγήκα με κονσέρβες στη γειτονιά στις 7 το απόγευμα και παρόλο το χιόνι και το κρύο, ήρθαν 2-3 γάτες που περίμεναν το βραδυνό τους και θα πάνε για ύπνο χορτάτες!:)

Άντε, καλούς χιονοπόλεμους!

στελλακ: φυσικα κ χαιρομαι για την γατιτσα που εσψσε η ρηνιω::::φυσικα κ χαιρομαι για τις γατουλες της γειτονιας σου....κ για τις δικες μου εδω που τρωνε τρεχοντας κ μετα κρυβονται στις πυλωτες....δε βρισκω το λογο να παρεξηγηθουμε....νομιζα οτι μπορω να λεω τις ανησυχιες κ τα αγχη μου που ειναι κοινα με τα δικα σας χωρις να φαινεται φορτικο η ενοχλητικο....δεν ειχα αρνητικη προθεση απεναντι σε καμμια, αυτο ειναι το μονο σιγουρο

ελπίζω να κατάλαβες ότι και η δική μου πρόθεση Ολγα δεν ήταν κακη ουτε αρνητική απέναντί σου. Απλά όλοι, όπως και εσύ έχουμε πιεσμένο πρόγραμμα, υποχρεώσεις και προσπαθούμε σε όλο αυτό να χωρέσουμε και την αγάπη μας γι'αυτές τις ψυχές. Οπως καταλαβαίνεις μια τέτοια ομάδα είναι λίγο δύσκολο να συντονιστεί για καφέ και συζήτηση αλλα στα δύσκολα ειναι ενωμένη

Ολγα με συγχωρείς αλλά θα συμφωνήσω με τη φίλη Στέλλα. Είμαστε όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουμε αλλά ο καθένας περιθάλπτει από καμμια 5-6 αδέσποτα μαζί με τα γατιά που έχει σπίτι. Φυσικά και ζητάμε βοήθεια η μια από την άλλη όταν υπάρχει ανάγκη μεταφοράς κλπ ή ίσως και φιλοξενίας και νομίζω ότι τόσο καιρό μια χαρα οργανωνόμαστε (και είναι αρκετός ο καιρός πιστεψέ με). Δεν ζητάμε εν ολίγοις "αρχηγό" για να δίνει κατευθύνσεις, ο καθένας βοηθάει αν θελει, οποτε θελει και οποτε μπορεί. Οι αποφάσεις λαμβάνονται αναλογα με την κρίση που προκύπτει αλλωστε αν ήταν αλλιως θα είμασταν ήδη μέλη κάποιου σωματείου (πράγμα που εγω προσωπικά αποφεύγω) και νομίζω έχουμε πετυχει αρκετά πράγματα, όχι όλα όσα προέκυψαν, αλλα αρκετά.
Το να συναντηθούμε και να "οργανωθούμε" δεν μου λέει προσωπικα κάτι. Αν είναι και χρειαζεσαι βοηθεια μπορεις να το ζητήσεις και ΑΝ κάποιος μπορεί θα στην παρέχει. Αν είναι παλι για να γνωριστούμε έχει καλώς, αλλιώς επι της ουσίας νομίζω ότι όλοι ενεργοποιουμαστε όταν υπάρχει ανάγκη και δεν έχουμε άνάγκη απο περαιτέρω οργάνωση.
Αλλωστε ο ρόλος του σαιτ δεν είναι αυτός. Είναι να μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τις γάτες όπως ο καθένας την εννοεί.
+1001!!!
Νότα, respect...

νοτα, στελακ, αρεθα:κι εγω συμφωνω με τα γραφομενα της νοτας....σε ολα της!!!!εγινε παρανοηση, το να οργανωθουμε και το να συντονιστουμε δεν ειχε την εννοια ουτε για σωματειο, ουτε για συλλογους με αρχηγους κ τα συμπαραμαρτουντα...Οτι ειναι ενα σαιτ με πολλα υπεροχα παιδια το εχω πει κ θα το λεω.....Εγω εννοουσα να οργανωθουμε ως γειτονες στην αρχη, ως γατοφιλη ομαδα στη συνεχεια, να γνωριστουμε λιγο καλυτερα απο την ηλεκτρονικη επικοινωνια.....Και λογω επαγγελματος κ λογω χαρακτηρα, πιστευω στη δυναμη της διαπροσωπικης σχεσης κ σ αυτην επιδιωκα οταν ελεγα να βρεθουμε....Και σιγουρα πρεπει ναμαι η χειροτερη απ ολες σας γιατι εχω τις απειρες υποχρεωσεςι απο το πρωι ως το βραδι κ το 24ωρο δεν μ φτανει....Γνωριζω τι σημαινει πιεσμενος χρονος κ χαιρομαι γιατι κ σας καταλαβαινω κ σας νιωθω....Θελω να ελπιζω οτι σας εδωσα να καταλαβετε τι εννοω....ο χρονος θα δειξει.....υγ. αγχωθηκα λιγο παραπανω γιατι πρωτη μ φορα μαζεψα τοσα πολλα ζωα μεσα κι εξω απ το σπιτι κι εχω πολυ υπευθυνα την εγνοια τους....Με καταλβαινετε γιατι ειμαστε ομοειδεατες....

Για να φτιάξετε σωματείο θέλετε αρχικά γύρω στα 70 ή 75 ιδρυτικά μέλη και αρκετά έξοδα στην αρχή για το καταστατικό, πρωτοδικείο, δικηγόρο, δημοσίευση της σύστασης κ.τ.λ. μια τέτοια κίνηση, αξίζει τον κόπο μόνο αν έχετε σκοπό να νοικιάσετε έναν χώρο για τα γραφεία του σωματείου και στον οποίο θα μπορείτε να φιλοξενείτε και να συντηρείτε αδέσποτα γιατί όπως και να το κάνετε πόσα ποια να πάρει κανείς σπίτι του.

Λέω αξίζει τον κόπο, (όχι για το ποιος θα είναι «αρχηγός», το Δ.Σ. είναι κάτι τυπικό, ψηφίζεται από γενική συνέλευση και μπορεί να αλλάζει κάθε χρόνο δεν έχει σημασία, αν τα μέλη δεν είναι ενεργά ένα Δ.Σ. μόνο του δεν κάνει και πολλά πράγματα, αν φωνάξει κανείς πρόεδρε στο δρόμο θα γυρίσουν 20 κεφάλια…..), αλλά από άποψη διάφορων φοροαπαλλαγών που έχουν τα σωματεία και οι σύλλογοι καθώς επίσης μπορούν να πάρουν, επιδοτήσεις, απαλλαγή από δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ κτλ..

Αυτό που πρέπει να ελέγξετε είναι τα έσοδα – έξοδα αν θα υπάρχει βιωσιμότητα (φάρμακα, τροφές, στειρώσεις) και φυσικά τον σκοπό μιας τέτοιας κίνησης, πόσα αδέσποτα υπάρχουν στην Κυψέλη? Πόσα μέλη μπορείτε να μαζέψετε? Τι είναι αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίζεται από κάποια οποιαδήποτε φιλοζωική? Με το να παρέχετε στέγη σε αδέσποτα και να ψάχνετε υποψήφιους για υιοθεσία θα λυθεί κάποιο πρόβλημα ουσιαστικά? Ή την επόμενη άνοιξη θα μαζευτούν άλλα τόσα από κάποιους ασυνειδήτους που δεν στειρώνουν τα ζώα τους και τα εγκαταλείπουν στους δρόμους? Τελικά αξίζει τον κόπο, τα έξοδα και τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνει κανείς? Αν αυτό είναι το χόμπι σας και κάτι που σας διασκεδάζει και σας ικανοποιεί και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ίδρυση και βιωσιμότητα τότε αξίζει τον κόπο η προσπάθεια, αλλιώς ο καθένας στο σπίτι του με ότι μπορεί.

Για να φτιάξετε σωματείο θέλετε αρχικά γύρω στα 70 ή 75 ιδρυτικά μέλη και]

Μέχρι πρόσφατα ήξερα για 21 μέλη. Άλλαξε μήπως η νομοθεσία?

σκεψεις για....σκεψη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back