Πρόταση σύστασης συλλόγου γατόφιλων Κυψέλης

κισεκακι: επιτελους!!!να κ μια απαντηση θετικη!!!!!αντε να ξεκουνηθουν κι οι αλλες να βρεθουμε!!!!το βραδι που θα ξανανοιξω τουτο το κουτι που χαρις σ αυτο σας βρηκα....σας θελω ολες παρουσες κι ετοιμες για....ολα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετοιμες για....ολα!!!!!
.....:P;)............αυτο ακούστηκε...καπως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιασμιν: ας μην ψαχνουμε ψυλλους στ αχυρα, αλλα να επικεντρωθουμε στην ουσια....ετοιμες για ολα σημαινει ετοιμες να συζητησουμε ολες τις πιθανοτητες που μας ταιριαζουν....ετοιμες να τα πουμε ολα χωρις ενδιασμους.....συμφωνεις ως πιο εμπειρη?????

Καλημέρα παιδιά,
επειδή μπαινω μονο απο το γραφειο... θα γίνει τελικά την Κυριακή το καφεδάκι???? :)

τζουλια: εσυ καλα τα λες....που ειναι οι υπολοιπες???δεν στελμεις με πμ κανα τηλ σου να σε βρουμε να σ πουμε το οριστικο αποτέλεσμα?????μεχρι τωρα μονο το κισεκακι???απιστευτο!!!!καλε!!!που ειστε ολες????

παιδια διαβασα αυτα που γραφετε....με ενδιαφερει παρα πολυ να συμμετεχω κι εγω...και ο δικος μου χρονος ειναι περιορισμενος αλλα οταν τα καταφερνω θα το ηθελα που να βοηθαω...πραγματικα!αν υπαρχει κατι νεοτερο παρακαλω ας με ενημερωνει καποιος με προσωπικο μνμ γιατι πολλς φορες μπαινω μονο για λιγο....ευχαριστω πολυ!!!!

¨Εχουμε και την αυριανή ημέρα....;)

Πλάκα κανω καλε μου φανηκε αστείο

παιδια εγω είμαι μεσα για συνάντηση αλλά αυτή την Κυριακή αδύνατον, έχουμε διάφορα τρεχάματα..δυστυχώς. Αν θέλετε καποιο απογευματάκι 6-7 μετά τη δουλεια να κάνουμε μια πρώτη επαφή την ερχόμενη εβδομάδα.. (εκτός από Τετάρτη που δεν θα κινείται τίποτα)

τεζ:στειλε πμ με τηλ; για να σε ειδοποιησουμε

τζουλια: οτι μπορεις να κανεις σημερα μην το αφηνεις για αυριο....γιατι αυριο κι οχι σημερα????μη μου τις κακομαθαινεις!!!!!αντε!!!!συμμετοχες για κυριακη απογ. στη φωκιωνος μετα τις 18.00!!!στο hagen das...εχει ψραι σοκολατα...κ τρομερους καφεδες...θα μας χωρεσει το μαγαζι η να κλεισω την αυλη κανενος σχολειου????μηπψς γηπεδο????

γιασμιν:::ειπα κι εγω:::σαλονικια ξυνισμενη δε γινεται:::σορι που δεν επιασα την πλακα, μ ξεφυγε λογω φορτισης...οκ καρντασινα...ολα καλα...βλεπεις μουχλιτσες οι αθηναιες????ροκφορακια τα χρυσα μου!!!αντε!!!μη με παραξηγησουν κ δεν ερθουν!!!ειναι χρυσα παιδια αλλα....βραδυφλεγεις βομβες!!!αν ομως παρουν μπρος....τρεμετε σαλονικιες!!!καζαν ντιπι κια τερπενλη πεθυμησα...μαλλον θαρθω κ.δευτερα....

νοτα:τψρα το ειδα οτι δεν μπορεις κι ειναι κριμα...ενα πρωτοκλασατο μελος σαν κι εσενα ν απουσιαζει????δε στελνεις κακα γατουλη με καμερα στη πλατη να κανουμε τηλεδιασκεψη????κριμα!!!τ απογ.ειναι δυσκολα ως ακατορθωτα για μεαν...αν θες καθημερινες, αργα μετα τις 21.00 εγω προσωπικα μπορω....τα σ/κ ειναι ιδανικα...δεν χανομαστε...μην χανεσι

:lol::lol: βρε μήπως να στείλω τον Τσε?? (η Φαλντί μας δεν ακουει και καλά για να αναμεταδώσει πλήρως την συνάντηση).Στα επομενα ΣΚ (εκτος απο Κυριακή 17) είμαι στη διάθεσή σας.:)

νοτα;στειλε τον τσε τον κουκλο...αντε!!!θα στο ματσουλευουμε (μιαζει και στον αυρηλακο μου) και θα του τα πουμε ο λ α !!!!θα μας πει κ για σενα!!!εγω, θα κανω μεταφραση απο την νιαουριστικη στην ελληνικη...αν δεν μαζευτουμε τωρα, θα παει το αλλο σ/κ...ειδομεν!!!!

¨Εχουμε και την αυριανή ημέρα....;)

:up::up: εννοόυσα οτι εχουμε και την αυριανή μέρα για συμμετοχές.

Δεν ξέρω, επειδή κανονίστηκε ΠΟΛΥ γρήγορα το ολο θέμα να μην προλάβανε πολύ να το δουνε, και γι αυτο ισως θα ηταν καλύτερα να το κανουμε ή μέσα στην εβδομάδα ή καλύτερα το αλλο ΣΚ.

Να κανονίσουμε τα προγράμματά μας καλύτερα!! :)

(:( Βασικα και εγω παιζει να εχω τραπεζοματα στα πεθερικα αυτην την Κυριακή)

τώρα που βρεθήκαμε δεν θα χαθούμε άλλωστε!! Και ειναι κρίμα να μην είμαστε όλες :/::/:

τζουλια κλπ: αυτο ελειπε να χαθουμε!!!!οκ....ας οργανωσετε καλυτερα τα προγραμματα σας!!!!εγω παντως, που ειμαι της αμεσοτητας....ηδη συναντησα το πρωτο μου μελος απ το σαι.....15 ημερων....νιανιαρο του σαιτ κι εκανα το πρωτο μου ραντεβου στα τυφλα!!!!εντυπωσεςι κ λεπτομερειες....το πρωι......παντως....ειναι απιστευτα γλυκες οι περισσοτερες της σαιτοπαρεας....φτου μη σας ματιασω...ευχαριστω οσες ηδη δηλωσαν,,,παρακολουθειτε το θεμα για να μαθετε τα νεα της επερχομενης ομαδικης συναντησης....φιλακια στα μουσουδακια....σ ανθρωπακια κ γατακια!!!!!!

Avrilio, πότε είναι η Καθαρή Δευτέρα που θάρθεις στη Θεσσαλονίκη? Μήπως βόλευε να βρεθούμε για λίγο γι αυτό ρωτάω.
-------------------------------------

Avrilio, πότε είναι η Καθαρή Δευτέρα που θάρθεις στη Θεσσαλονίκη? Μήπως βόλευε να βρεθούμε για λίγο γι αυτό ρωτάω.
-------------------------------------

10/3 ειναι φετος Καθαρή Δευτέρα.... :)

Να ΄μαι κι εγώ! Βραδύκαυστη κι εγώ όπως πάντα αν και βόρεια Λαρισαία κι όχι Αθηναία:P! Λοιπόν για αυτή την Κυριακή μου είναι λιγάκι δύσκολο γιατί έχω να...πήξω στο διάβασμα:/:. Για το άλλο σαββατοκύριακο όμως είμαι μέσα όπως και δήποτε! Αλλά ακόμα κι αν κανονίσετε τελικά για αυτό το σ/κ στείλτε μου ένα πμ να πάρω μπρος και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να έρθω!:up:

Κι εγώ θα προτιμούσα το επόμενο σ/β κορίτσια για καφεδάκι.:)

τζουλακο:ευχαριστω που ενημερωσες τη σαλονικια φιλη μας.....δεν εχω σκοπο να παω πατριδα κ να μην γνωρισψ εστω καποια απο τις υπεροχες σαλονικιες φιλες του σαιτ....τι λες?συμφωνεις?????

ανιμα:πψς το βλεπεις.....θα βρεθουμε? η θα την κοπανησετε ολες για χαλκιδικη????απ το σαβ στις 8 λεψ ναρθω....εκτος απροοπτου

νεφελακι: λαρισινη μ περιστερα!!!στις 10/11 περσι, στο συνεδριο των τει που ημουν εισηγητρια, περασα τελεια στη πολη σου!!!!αξεχαστο το αργυροπουλι κ κατι αλλα αφασια μερη.....κατσε διαβασε κ βαλε στοχο το αλλο σ/κ να βρεθουμε

ουρανιτσα: αληθεια, εσυ που μενεις???η επιθυμια της ομαδας....διαταγη!!!!!αναβολη συναντησης....οχι επ αοριστω αλλα........(θα το πω σε νεο μηνημα προς ολες κ ολους)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back