lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
20-03-07
14:23
Παιδια, εγραψα το θεμα και δεν προλαβα να πω και γω τα δικα μου..
Λοιπον, απο 2 χρονων τα ειχα με τον Ντέννις (μεγαλωσαμε μαζι), καναμε τα παντα μαζι, μεχρι και στην τουαλετα (για το ψιλο) μαζι πηγαιναμε
! Ειχαμε κοιμηθει πολλες φορες και μαζι και λεγαμε τοτε στους γονεις μας (που ηταν οικεγεινειακοι φιλοι) οτι αν μεινω εγκυος, θα παντρευτουμε πιο γρηγορα! Μετα στην παρεα μας ηρθαν αλλα 2 αγορακια, ο Παυλος και ο Ολεγκ. Και απο κει και περα ο Ντεννις ειχε διαμαχαη με τον Ολεγκ ποιον αγαπαω εγω.
Μαλιστα μερα παρα μερα ''αλλαζα'' την αγαπη μου και αυτοι πηγαινανε κλαιγοντας στην μαμα τους οτι σημερα αγαπαω τον αλλον...
Κακια ετσι?
Λοιπον, απο 2 χρονων τα ειχα με τον Ντέννις (μεγαλωσαμε μαζι), καναμε τα παντα μαζι, μεχρι και στην τουαλετα (για το ψιλο) μαζι πηγαιναμε
! Ειχαμε κοιμηθει πολλες φορες και μαζι και λεγαμε τοτε στους γονεις μας (που ηταν οικεγεινειακοι φιλοι) οτι αν μεινω εγκυος, θα παντρευτουμε πιο γρηγορα! Μετα στην παρεα μας ηρθαν αλλα 2 αγορακια, ο Παυλος και ο Ολεγκ. Και απο κει και περα ο Ντεννις ειχε διαμαχαη με τον Ολεγκ ποιον αγαπαω εγω.
Μαλιστα μερα παρα μερα ''αλλαζα'' την αγαπη μου και αυτοι πηγαινανε κλαιγοντας στην μαμα τους οτι σημερα αγαπαω τον αλλον...
Κακια ετσι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα.
20-03-07
15:51
Παιδια, εγραψα το θεμα και δεν προλαβα να πω και γω τα δικα μου..Λοιπον, απο 2 χρονων τα ειχα με τον Ντέννις (μεγαλωσαμε μαζι), καναμε τα παντα μαζι, μεχρι και στην τουαλετα (για το ψιλο) μαζι πηγαιναμε
Κακια ετσι?
Καθολου κακια, μαλλον εξυπνη θα ελεγα
Εμενα ηταν ενα αγορακι απο το νηπιαγωγειο, ο Θεμης, αλλα μαλλον αυτος με αγαπουσε.. μου ζητουσε συνεχεια να τον παντρευτω, αλλα εγω του ελεγα οχι συνεχεια! κι οταν πια αυτος ο καημενος εκλαιγε και μου λεγανε και οι δασκαλες "αμαν βρε Κελλυ!", του ελεγα ναι, αλλα μονο αν κανεις οτι σου λεω εγω!! κι αυτο το καημενο ελεγε ενταξει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
20-03-07
15:53
Νιάου να'σαι καλά μ'έκανες και γέλασα! Όχι εμείς δεν είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ![]()
Σίγουρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
20-03-07
15:56
Α εσυ του εβαζες απο τοτε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι!
Παντως μια αλλη παιδικη μου αγαπη με ειχε πληγωσει, ημαστα 1-2 δημοτικου και γειτονες. Καναμε πολυ παρεα στην παιδικη χαρα και γενικα την περιοχη μας. Μια μερα λοιπον τον ρωτησα ποια αγαπαει?
Και μου λεει μετα απο καποια σκεψη: Αγαπαω την μαμα μου! Εσυ? Εγω φυσικοτατα (αν και ψιλοτσαντισμενα) του λεω εσενα!!!
Α, μου κανει, και εγω σε αγαπω αλλα μετα την μαμα μου!

Παντως μια αλλη παιδικη μου αγαπη με ειχε πληγωσει, ημαστα 1-2 δημοτικου και γειτονες. Καναμε πολυ παρεα στην παιδικη χαρα και γενικα την περιοχη μας. Μια μερα λοιπον τον ρωτησα ποια αγαπαει?
Και μου λεει μετα απο καποια σκεψη: Αγαπαω την μαμα μου! Εσυ? Εγω φυσικοτατα (αν και ψιλοτσαντισμενα) του λεω εσενα!!!
Α, μου κανει, και εγω σε αγαπω αλλα μετα την μαμα μου!

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
20-03-07
15:57
Καθολου κακια, μαλλον εξυπνη θα ελεγα![]()
Εμενα ηταν ενα αγορακι απο το νηπιαγωγειο, ο Θεμης, αλλα μαλλον αυτος με αγαπουσε.. μου ζητουσε συνεχεια να τον παντρευτω, αλλα εγω του ελεγα οχι συνεχεια! κι οταν πια αυτος ο καημενος εκλαιγε και μου λεγανε και οι δασκαλες "αμαν βρε Κελλυ!", του ελεγα ναι, αλλα μονο αν κανεις οτι σου λεω εγω!! κι αυτο το καημενο ελεγε ενταξει!![]()
![]()
![]()
Ο καημενούλης!
Εσύ είσαι η κακιά τελικά, κι όχι η λακτούλα!
Όχι, έτσι έτσι, να τους έχουμε εμείς από κάτω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum